2014 Aralık Anneleri

Seni kiz anasi seni hepsi pembis pembis bir de kremle cok guzell olmuslar cok begendimm ellerine saglik:)
Sagol canim.elimden geldigunce yaptim iste.kiz annesi olmak gercektende beni cok mutlu ediyor..en buyuk hayalimdi pembisler icinde tuller icinde cici bi kiz..pamugumu hasretle bekliyorum

Slm bayanlar 29 +3 haftaligim sezeryanla)do gu m olacagi icin tahmini dogum tarihimde) 1 hafta erken gun verid doktorum 12 aralikda dogum yapacagim bugun dr bebisimi kilosuna haftasiyla uyumlu dedi 1590 gram dedi normalmi 29 haftada sizlerin kac gramxi bebierinoz

Procto mu demistin kremin ismini. Direk eczaneden istesem verir mi ki?
proctolog canım daha çeşitleri de var ben iki gün sürsem hiç bişey kalmıyor. Dikkat de etmiyorum ama neye göre oluyor bilmiyorum bu ara hiç ağrı sızı yok mesela. Arada oluyor işte.

e
Günaydın kızlar Bugün kontrolümüz var bebiklerimi görücem inşallah Birazda stresliyim nst ye giricez sancı çıkar mı rahim kısaldı mı diye düşünmekten gerildim Karaciğer değerlerim yüksekdi geçen sefer bu yüzden progestanı ve nidilatı bırakmıştım Eğer düştüyse yeniden başlıcaz sanırım

İnşallah çıkmaz sancı olsa farkedersin bence canım. Ben de ilk gebeliğimde36. haftaya kadar adalat kullandım. Bunda öyle bi sıkıntı yok şükür. 34.haftayı atlattınmı korkma prematüre bebek çok zor gerçekten. Allah kimseye vermesin. Ama Allah ömrünü vermişse bi sıkıntı olmadan yaşayıp gidiyor. Bizim bi tanıdığın 4üzleri oldu 30.haftada aldılar hepside sağlıklı maşallah.

kızlar, bugün doktor kontrolümüz vardı, bebiş çok şükür iyiymiş, 2180 gram olmuş tosuncuk :) çalışamaz raporumu aldım, 34te tekrar kontrol var.
Maş Allah tosuna :) Hayırlı olsun raporun bende dün çalışabilir aldım
Ayy cnm ben de üzüldüm Rabbim acisin yavrularina sifa versin.Tamamlandi mi yasin?Gebelik zehirlenmesi ne ki yaas ne cok sey var sagligimizi tehdit eden.Hayirlisiyla saglikla dogsa su bebikler.
Tamamlandı canım ama bol bol dua edin zeyy88 için. En çok dua ya ihtiyaçları var. Ameliyat olması gerekiyor. Bu sabah İstanbul'a getireceklerdi hava ambulansı ile. Rabbim yardımcıları olsun şifa versin inş Allah
cuma günü saat sabah 10da doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım oğlumu en son 27 haftalıkken görmüştüm
Hadi bakalım hayırlı haberler le gel inş allah.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. İnş Allah sancı falan çıkmaz.

İnşallah canım Maşallah 4 üz mü o haftaya kadar taşıması bile mucize Pramatüre bebek bakımı çok zor gerçekten birde ikiz olunca yıpratıcı bir durum Bol bol dua ediyorum Bütün bebekler zamanında gelir inşallah

Amin canım Z zey88 e üzüldüm ya ameliyat mı olacakmış bebeği Kıyamam Rabbim şifa versin en kısa zamanda

kizlar bebişler büyüdükçe hareketlerinde bi azalma oldu sanki. sizinkide biraz sakinlesmeye basladimi?
aynen bende onu dicektim git gide sıkışıyorlar sanırım 6 ay civarında kıpır kıpır hissettiğim bebeğim şimdi saatte en fazla 4 kere falan hareket ediyor ve daha uzun uyuyor sanırım.. arada panikliyorum bi şey mi oldu diye sonra uzanıp bekliyorum biraz da yan yatıp bebeğin pozisyonunu bozuyorum o zaman kıpırdıyor :)

kızlaarr günaydın. cumartesi günü fizik tedavi doktorundan randevu aldım. geçen sene fizik tedavi görmüştüm fıtıktan aynı doktora tekrar gidicem muayene olucam. bakalım normal yapabilirsin diyecek mi? bişey sorucam kızlar eğer bana doktor normal yapamazsın derse yine de kadın doğum doktorum çatı muayenesi yapar mı sizce bazı arkadaşlar çatı muayenesinin normal doğum için yapıldığını söyledi. eğer başlardan belliyse sezaryen olacağı gerek kalmıyo dediler. sizin bilginiz var mı

Sürekli kötü haberler gelmeye başladı şu sıralar ya Çok etkileniyorum kızlar ben Çok yakın bir arkadaşımın eşi polis Bu sene diyarbakıra tayinleri çıktı Arkadaşım da att Ambulansda çalışıyor. İki gün önce maskeli bir grup arkadaşımında içinde bulunduğu ambulansın önünü kesmiş yakmak için İçerde ağır bir hasta varmış bir şekilde insafa gelmişler Allahım ya kız o kadar korkmuş ki 3 yaşında bir oğlu var Yazık ya ne günlere kaldık biz böyle

bence iri bile bebeğin ben 29+2 iken ki geçen haftaydı bu bebeğin kilosu 1340gram dı.

Evet canım sezeryan olacağın belli ise yapmaz

Benimki 29 + 4 de 1.5 kilo idi canim.seninki gayet iyi yani.zaten 30. Haftanin sonunda olasi kilo 1400. Yani ortalama olarak boyle.1000-2000 arasi olmalari normal.cok kilolu olmasinlar bence.yoksa nasil dogururuz.max 3.5 iyidir bence..

Sanmıyorum yapacağını. Normal olursa yapar çünkü. Günaydın bu arada :)
Ortalık o kadar fena karıştı ki neler bekliyor ilerde bizi hiç bilmiyoruz. Rabbim aydınlığa çıkabilmemizi nasip etsin ülke olarak inş allah.

Guzel haberlerle gelirsin insallah canim:) hayirli haberler bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…