2014 Aralık Anneleri

Ayy cnm kücük bebekleri ben de nasil tutariz diye düsünüyorum.Kendi cocugumuz olunca bi cesaret gelir herhalde.32.haftada mi ayriliyosun cnm izine?

ay zaten hep yeni doğan bebeklerden korkmuşumdur :) inşallah alışırız.. doktorum ayın 16 sında gel raporunu verelim dedi. ama ben o zaman 31 hafta 4 günlük oluyorum acaba 2 hafta önde diemi çağırdı anlamadım sıkıntı olurmu bilmiyorum..

selamlar canım bayadır görmüyorum seni nasılsın nasıl gidiyor? değiştirdin mi doktorunu ? her şey yolundadır inşallah

Aynen bnde öyleyim cnm.Ben de soluna yat diyorlar yatiyorum uyuyamiyorum belim agriyo karnim sıkısiyo saga dönüyorum ayni uyana uyana sabahi ediyorm.Sabah kalkinca bnmde karin agrim ve gazim oluyo illaki.
bende de aynı sorunlar var gece dönemiyorum ayrıca benim karnım sertleşiyo erken doğmasından korkuyorum

Kızlar bebeğin anne karnında çok kilo alması için formüllerimiz vardı. Bnmle paylaşır mısınız?

Her an doğum yapabilirim. Tefriciye bilen okuyabilecek olan var mı acabaa?

bende de aynı sorunlar var gece dönemiyorum ayrıca benim karnım sertleşiyo erken doğmasından korkuyorum
Sertlesme sorunu bende de ciddi olarak var canim.bu hafta korkularim artti iyice.kasilmalarda basladi.bakalim cumartesi randevum ne dicek??

ben de bugün aldım 32+0 da çalışabilir raporumu. benim dr da geçen salı baktım bakmıycam dedi, sadece raporu imzaladı yolladı. hislerini anlıyorum:) 2 hafta sonra gel dedi. biz şimdi 37+0 da çalışacak mıyız? yoksa son günümüz 36+6 mı olacak. o kadar bunaldım ki 1 günün derdine düştüm iyi mi:)

Kızlar bebeğin anne karnında çok kilo alması için formüllerimiz vardı. Bnmle paylaşır mısınız?

Her an doğum yapabilirim. Tefriciye bilen okuyabilecek olan var mı acabaa?

noldu bacım yatış mı yaptılar? tefriciye bilmem ama yasin ayetelkürsi inşirah vs ne istersen okuyam. tefriciyeye de bi bakam gogul amcadan neymiş.

noldu bacım yatış mı yaptılar? tefriciye bilmem ama yasin ayetelkürsi inşirah vs ne istersen okuyam. tefriciyeye de bi bakam gogul amcadan neymiş.

Evet cnm Hastanedeyim. Geciktirmeye çalışılıyor ama durum iç açıcı değil. Ilaçlara rağmen kasılmalarım çok . Üstelik rahim ağzım sıfırlanmış bebeği sadece dikiş tutuyor. Ne kdr gecikirse o kdr kar. 34ü bitirebilmek için çok duaya ihtiyacım var. Tefriciyede sayı önemli. Okuyabilirsen çok sevinirim. 4444 tamamlanacak. Onun dışında da ne kdr dua o kdr saat bana

geçmiş olsun canım dualarımız seninle

benim içinde yarın büyük gün ortopediye gidicem kalçamda çatlak var normal doğum yapıp yapamayacğımı sölicek ama nasıl sölicek bilemiyorum röntgen vs çekemicek
Bulurlar bir yolunu ya sen merk etme guzel haberlerle gelirsininsallahhh:)

benim içinde yarın büyük gün ortopediye gidicem kalçamda çatlak var normal doğum yapıp yapamayacğımı sölicek ama nasıl sölicek bilemiyorum röntgen vs çekemicek
Bulurlar bir yolunu ya sen merak etme guzel haberlerle gelirsin insallahhh:)

Dogru soylüyorsun aaslinda.benimki tup bebek.doktor hersey yolunda dedi bebekte sıkınti yok dedi.sadece elevit ve kan ilacı kullaniliyor.saglikli olsunlar inşallah

Ayy canim Allah yardimcin olsun cokk gecmis olsun... Sakin uzulme Rabbim yardimcin olur insallah... Dualarimiz seninle... Sakin kendini uzme tamam mii?

ezbere bilmesek de hepimizin elinde cebinde internet canım. okuyabildiğim kadar okurum inşallah. güzel haberlerini alırız inşallah canım. bizi habersiz bırakma.

tirilaylom canim bu arada uzuntu stres de dogumu tetikliyor bunlardan uzak durr!! Sakin kendini birakma canim... Allah yar ve yardimcin olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…