2014 Aralık Anneleri

Kızlar hemoroid sorunu yaşayanlar vardı Nasıl çözüm buldunuz? Doktor krem falan mı verdi

allah yardımcın olsun canım benim.bebişin şansına inşallah iyi geçer.benimde eşim hazırlanıyor sınava onada diyorum bebişin şansına diye:)bende yavaş yavaş alıyorum genelde netten aldım indirimleri takip edip.37 ye kadar çalışayım diyorum ama bakalım haftaya doktor çalışabilir raporu verirse tabiii

kızlar ben lohusa pijamalarını hiç beğenmedim.. bunları beğendim nasıl sizce? giyilebilirmi? lohusa pijamalarını giyemem dantelli filan.
Cathernes mor taytli takimdan aldim ben de. Tayti baya ince. Yani pek kislik gibi degil. Aldigima pisman olmadim gerci hastane de giymesemde (usurum diye fusunuyorum cunku) normalde zevkle giyerim. Cok sik.

Cathernes mor taytli takimdan aldim ben de. Tayti baya ince. Yani pek kislik gibi degil. Aldigima pisman olmadim gerci hastane de giymesemde (usurum diye fusunuyorum cunku) normalde zevkle giyerim. Cok sik.

bende en çok onu beğendim sen beğendiysen bende ondan alayım o zaman..

kızlar ben lohusa pijamalarını hiç beğenmedim.. bunları beğendim nasıl sizce? giyilebilirmi? lohusa pijamalarını giyemem dantelli filan.
ayy bitane daha benden doğurucaz diye yaslanmadik ya ameliyat olan teyzelerin giydigi gecelik pijamadan giyelim. benim bitane oyshodan almistim tavsanli sabahligim var onu goturucem ayni model terligimde var bide bitane sicak tutucak gecelik ve alti diz yapmaz kareli takim ustu önü düğmeli pijama takimi alicam belki 2 takim alirim. normalde giymiycegin bisiyi alma canim.

çok doldurmadım rahat yıkansın diye ama hiç köpürmedi. neyse köpürmesin ya napalım. aynen kokusunu çok beğendim ben de. bi de yumuşacık çıkartıyor

Yeni yeni kendime geliyorum cnm ufaktan katılıyorum artık size:)
Bakim dediğin yerlere de
İlk oğlum 33+2 de doğmuştu cnm. O zamana kdr çok rahat geçirdim ama Dr ihmali oldu mlsf
Bunda ise tehlike 20.haftada başladı. Neyseki doğru Dr la bugünlere geldik
Aman dikkatli ol erken doğum zor

ay yerim ya orda 2 tane minnak mı var :) ama bi ikiz annesine göre çok fitsin cnm maşallah. benim gördüklerim 20-25 kilolar almışlardı. gerçi herkesten daha çabuk geri verdiler o ayrı :)
Sağol canım :) İki bebek hızlı kilo verdirmiştir onlara Bakalım ben napıcam :)

Kızlar hemoroid sorunu yaşayanlar vardı Nasıl çözüm buldunuz? Doktor krem falan mı verdi
kabızlık var mı canım. ben kabızlık yaşıyordum dr hergün 1-2 tane activia yoğurt önerdi gerçekten iyi geldi. hemoroid olmadım kabızlığımda yok birkaç haftadır. ama önceki hamileliğimin son ayında hemoroid olmuştum. progtrol.. diye bi kremi var. kullandım mı hatırlamıyorum ama kullananlar memnun. bi de kegel egzersizi diye birşey var. onu aklına geldikçe yap. yani vajinayı ve popoyu sıkıp bırakma şeklinde.

kızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkayanlardan yardım istiyorumm hangi deterjanlardan memnun kaldınız kokusu içinize sindi .. yazar mısınızzzzz bi de yıkayıp kurutup ütüleyip hurca kaldırsam dolap gelince dizsek sorun olmaz herhalde .. dolabımız geç gelecek kasım 15 gibi o zamandan soraya kalırsa yıkama ütüleme zor olur baya ..

canım bu kadar yemeye yine az aldım die düşünüyorum hep karbonhidrattan gidiyorum çünkü meyve sebze süt yogurtu da eksik etmiyorum ama çikolataya fln dayanamıorum sabah akşam farketmio .. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah hepimiz çıtır halimize döneriz evvelallahh

Aynen Canım ya benide sardı korkular İnşallah sağlıklâ kucağımıza alırız yavrularımızıda unuturuz bu korkularımızı
Aminnnnn. Normalde 2 haftada bir kontrolümüz ama nedense korkudan 3 hafta sonraya randevu aldım. Şikayetim olmazsa gitmeyeceğim. Direk 37. haftada gideceğim.
bende tükendiğimi hissediyorum şu 30 lu haftalar gerçekten bitiriyor bitirdi de neşe çoğu gittti azı kaldı :)
Çoğu gitti be kuzum. Az daha sabır :) Meleklerimize kavuşmak o kadar da kolay olmasın demi ama :)
Ne çekti be şu adamlar bizden. Geçende eşim diyor doğur artık ta sende kurtul bende kurtulayım. Aşk olsun neyimi gördün dedim. Tuhaf tuhaf baktı bana. Çok çektirmişim demek ki
Buda bizim gobiş
Maş Allah size. Nazar değmesin. Ne güzel bir göbiş o :)
Haha yazıkkk midesi bulanır tabii Benim de 5 yaşında ki yeğenim sordu geçenlerde teyze kafası nerde dedi. Aşağıda dedim gösterdim. Sen benle dalga mı geçiyorsun hiç bebk öyle durabilir mi diye beni tersledi
Canım dantelli almak zorunda değilsin zaten. Giyilir tabi niye giyilmesin. Sen hangisi ile rahat edersen onu al. Bunlar da çok hoş. Bakma bazı annelerin kokoşluğu üstünde benim de :)
Ben çörek otu yağı sürüyorum şu anda sadece acım oldukça. Çok şükür acım yok ama meme büyüdü biraz şu hamilelikte. Normal doğum yaparsam hemoroide ne olur hiç bir fikrim yok
çok doldurmadım rahat yıkansın diye ama hiç köpürmedi. neyse köpürmesin ya napalım. aynen kokusunu çok beğendim ben de. bi de yumuşacık çıkartıyor
Aynen ya boşver köpürmesin :) Evet yumuşacıklar çok güzellll..

Kabızlık yok canım ama baya ağrı yapmaya başladı Benimde kızımı doğururken oldu Hamileliğimde yoktu. O kremi bi sorayım doktoruma En azından ağrıyı acıyı keser Doğumdan sonrada tedavi olurum

Canım ben yeni yıkamay başladım. Hatta bu akşam da devam edeceğim. Dalan roxy ile yıkıyorum. Kokusu çok güzel. Kendi çamaşırlarımı bile yıkayasım geldi :) Benim de 3 Kasım da gelecek mobilyalarım. Onu beklersek geç kalacağız. Bence sen yıka ütüle koy kenara gelince mobilya havalanacak sonra yerleştirirsin. Yoksa sıkışırsın bence. Bir de daha da ağarlaşacağız her şey daha zor gelecek.Ben şimdi bile pişmanım keşke daha önce yıkasaydım diyorum.

taç terlik takımım geldi nihayet onun resmini ve koca göbüşümü koycaktım ama dosya boyutu nedeniyle yüklenmiyo falan diyo

Doktor yarın krem falan yazmazsa bende deniyeyim onu dayanılcak gibi değil Aynen benimde meme çıktı Korkutmak gibi olmasın canım benim ilk hamileliğimde hiç böyle bir sorunum olmadığı halde doğumdan sonra serçe parmağımın yarısı kadar bi meme oluştu Sonra kendiliğinden geçti Şimdi yine nüksetti Keşke tedavi olaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…