2014 Aralık Anneleri

anammmm 2 dk önce aynı şeyleri paylaştık benimkide doğuma kadar 5.000 i bulcak galiba napcaz biz :)

bebek iyiyse ölçümleri de normalseee ne güzel işte kar buz tipi olmadan doğurrsun bacımm nst de 100 ler baya iyi hani sancıların başlamış demekkk ayyyy böyle yazdıkça kendim doğuracak gibi heyecan yaptım ben de :)

Kizlar ben yine tikali burnumla cebelleserek hic uyuyamadim napicam bu griple bilmiyorum.Agzim acik bi uyaniyorum soluk borum bile kurumus o derece yani
Sabah 7 de esimle kalktim salona gectim 9 da tekrar uyumusum terlemisim simdi uyandim.Yarin kontrol var ve agdaya gitmem lazim napicam bilmiyorummmm.Canim cok yanar mi böyle gripli olunca.Doktor alttan bakar mi acaba? Üff ya keske bu zamana birakmasaydim.Napicam ben

bacım doktor tutabildiğin kadar içerde tut diyor ama haftası küçükmüş daha ben 1 kilo vermişim o yarım kilo almış 10 günde anlamadım gitti. beni mi sömürüyor nedir :) bazı bebeklerin plesentası büyük olunca bebeği iyi besliyormuş ...

anladım canım tamam deneyeceğim teşekkür ederim :)
evlenirken verdiğim en doğru kararlardan biri de kirada olduğumuz için tüllerimi stor yaptırmamak oldu, sonradan fark ettim ne kadar doğru bir karar verdiğimi

maşallah maşallahh çok iyi beslesinnn plesentasıı

anladım canım tamam deneyeceğim teşekkür ederim :)
evlenirken verdiğim en doğru kararlardan biri de kirada olduğumuz için tüllerimi stor yaptırmamak oldu, sonradan fark ettim ne kadar doğru bir karar verdiğimi
işte o kararı asıl evine geçincede devam ettir derim biz evimizi alınca aman stor olsun mutfak vs dedikk şık duryor ama yok anam yok söküp atacamda daha yeni 1 yılı oldu

ufff yaaa kötü acil şifalarr... git ağdacına ne yapacann aslında hava güzelse dışarda durmak daha iyi bile gelebilir... ayrıca bu haftalarda yani kendim adıma konuşayım pazartesi dr a gittim alttan falan bakmadı ama işte bir aksilik olur bakacağı tutar sen hazır ol herşeye ne diyim bacım...

nasıl yaniiiii aslında 33 .haftasındasınız ve 36 mı çıkıyor usg de bebişin.. hey maşallah
ya da sen çok mu iri bir kadınsın bacım.. benim eşimin annesi iri mesela eşimi 5kgm doğurmuş ama ben gayet normal 3,5 kg mlık doğmuşum çok şaşırdım doktorun mu garip yorumlamış şaşırdım ama maşallah

nerdeeeeee iri bir kadınım boyum 1.58 58 kg ben normalde özele gidiyodum bide devlete gideyim dedim.. diğer doktorumda iri bebek demişti. ama ben patatesi çok tüketiyorum ya sabahları keçiboynuzu pekmezi yiyorum kansızlık çıkmıştı bende.. kan hapı kullandığım halde meyve hurma yiyorum çok iyi yiyorum ama bebek benden daha çok alıyomuş.. öyle dedi doktor..

maşallah ne yedin ne içtin öyle :) canını sıkma canım bebekle ve seninle ilgili bir sıkıntı yoksa gelişimini tamamladığı an doğar. zaten 34. haftadasın yani önemli kısmı atlatmışsın. inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın

çok geçmiş olsun canım, ılık bir şeyler iç limon tüket bol bol. yatmadan önce tuzlu suyla gargara yapabilirsin. bir de kaloriferler yanıyorsa evi nemlendir.
benim doktorum doğum yaklaşıncaya kadar bakmayacağım dedi ama seninkini bilmiyorum tabi. sen bilirsin, duruma bak çok rahatsız olurum dersen git ağdaya :)

anammmm 2 dk önce aynı şeyleri paylaştık benimkide doğuma kadar 5.000 i bulcak galiba napcaz biz :)

çok korkuyorum bende doktor sen doğurdun doğuracan dedi.. bende normalde raporumu aldım ama hala çalışıyorum .. haftaya ayrılıyorum işten ne yapacağız yahu

günaydın herkeseee.. kabuslarla uyanır oldum.
Güanydın canım. Boşver kabusları. Hamişlikte görülmesi çok normalmiş.
Günaydın kızlar :))) Buda ikiz göbeği
Oyyy oyyy oyy Maş Allah size. Hiç ikiz göbeği gibi değil valla. Tek gibi. Benim de göbiş az çıktı. Görenler inanmıyor 1,5 ayım kaldığına :)
Günaydın canım. Listeni bize de yazarsın. Bende daha hazırlamadım. Sadece bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Kısmetse 2 makine de bu akşam yıkarsam bitecek. Bir tek uyku seti kalacak ve yorganı. Allah hepimize kolaylık versin. Yalnız yapılacaklar bittikçe neşem de yerine geliyor haha :) Dün akşam da kırmızı olan duvarımızı diğer duvar rengi olan çakıl taşına çevirdik. Bir tek uzun duvara duvar kağıdı uygulayacağız kısmetse. Sonra odası gelsin diye bekleyeceğiz :)
saol swiftcim şöle ayaklarımızı uzatıp evimizde kuzularımızı ekleyelim :)
aynen canım ya. Çalışmaktan yoruldum. Ablamı kahvaltıya çağırıp çocuklar olmadan (ablamda 2 tane velet var da :) gündüzleri okuldalar) rahat rahat sohbet etmeyi özledim. Şimdi hep bir koşturma içerisindeyiz.
Haha dünya kadar işimiz var. Benim listede senin kine çok yakın. Ama ben kafada tutuyorum haha. Gördükçe sinirim bozulmasın diye. En çok süslemeler zaman alıyor ya birde ütü :)

Bende alayım A101 den bu sodayı. Ben de haftaya falan yıkarım artık perdeleri. KAsım 'a girelim ondan sonra başlayacağım ben ev temizliğine :)
Maş Allah bebişine nazar değmesin ama ölçümden kaynaklı bir büyüklük te olabilir. Normalde de ileri mi gidiyordu haftası.
ASlında bu senin için iyi eğer şekerin yoksa. Erken doğum olursa bebeğinin kilosu iyi olduğu için toparlaması kolay olur. Dikkatli ol. SAncıların 100 e kadar çıkmış sen hissetmedin mi peki ?
Çok geçmiş olsun canım ya herkes grip ile uğraşıyor valla. Gripli olmakla ağdada can yanmanın nasıl bağlantısını kurdun canım ya. Her halükarda ağda denen şey zaten can yakıcı :) Aklına getirme öyle şeyler. Git ol ağdanı temiz temiz ohh. Bende 3 Kasım da doktora gideceğim. Gitmeden 1-2 gün önce ağdacı ile randevum var :)

işte o kararı asıl evine geçincede devam ettir derim biz evimizi alınca aman stor olsun mutfak vs dedikk şık duryor ama yok anam yok söküp atacamda daha yeni 1 yılı oldu
Neden storlardan memnun değilsin ki ? Onlar zaten sık yıkanmıyor. Kirli mi gözüküyor. Çok kir tutmuyorlar diye biliyorum.
Bebişimin odasını zebra yaptırdım valla. Bende kiradayım diye her yere normal tül yaptırmıştım. Kendi evimize geçince değiştirmeye gücümüz yetmedi birde daha 2,5 yıllık perdelerimdi kıyamadım da. Ama bebişimin odasına zebra istedim. Odayı daha geniş gösteriyor storlar. Bizim odamız zaten küçük uzun tül perde hepten minik bırakacaktı odayı. Adam takarken 2 yıl yıkanma istemez sonra biz gelir yıkatırız dedi. İyi dedim :)

Bir sorun olmzsaa 37. haftada alcak canım 4 haftamız var en fazla

tamam yazarım canım :)
ben hepsini oda geldikten sonra yıkayıp ütülerim dedim ama çok gözüm korkuyor birikecek bütün işler
size de kolay gelsin, çabucak güzelce halledersiniz inşallah oda işini de

Sağol _swift_ cim :)) Banada hiç ikiz göbeği gibi değil diyen çok oluyor Ama dışarıda bol giydiğimden sanırım doğum yakın galiba diyolar

tamam yazarım canım :)
ben hepsini oda geldikten sonra yıkayıp ütülerim dedim ama çok gözüm korkuyor birikecek bütün işler
size de kolay gelsin, çabucak güzelce halledersiniz inşallah oda işini de
Bence bebişin kıyafetlerine şimdiden başla fırsatın olursa. Çünkü incik cıncık anca hallolur. Oda geldikten sonra yerleştirip ev temizliğine girişirsin. Şahsen ben öyle yapacağım. Önümüdeki hafta ütü işi bitecek İnş Allah. Amin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…