- 27 Ocak 2014
- 250
- 135
- 83
anammmm 2 dk önce aynı şeyleri paylaştık benimkide doğuma kadar 5.000 i bulcak galiba napcaz biz :)günaydın kızlar bugün ben devlet hastanesine gideyim dedim.. çok komik bir doktorla karşılaştım ben bu çocuğu 6 kg doğuracam heralde 3 kg yaklaşmış dedi doktor.. neee dedim daha geçen hafta 2.400 gr nasıl olur dedim.. su içsem yarıyor bu çocuğa 9. ayına girmişsin dedi.. sen erken doğurursun dedi.. bebek 36. hafta gözüküyor. maşşallah kuzuma da ben nasıl doğum yapacağım yahu.. kasılmaları sordum kasılma olmadan doğum olurmuu dedi..
bebek iyiyse ölçümleri de normalseee ne güzel işte kar buz tipi olmadan doğurrsun bacımm nst de 100 ler baya iyi hani sancıların başlamış demekkk ayyyy böyle yazdıkça kendim doğuracak gibi heyecan yaptım ben de :)merhaba kızlar biraz önce doktordan geldim bugün itibariyle 33+3 haftalığız ama bebek 2600 gr çıktı son 10 günde 400 gram almış çok hızlı kilo alıyor ve nst de 100 lerde sancı çıktı doktor ciddi şekilde erken doğum riskin var dedi. suyum ffazla kafa çevremiz 37+0 çıkıyır ben kafayı yicem böyle giderse birkaç haftaya doğurcam ben
bacım doktor tutabildiğin kadar içerde tut diyor ama haftası küçükmüş daha ben 1 kilo vermişim o yarım kilo almış 10 günde anlamadım gitti. beni mi sömürüyor nedir :) bazı bebeklerin plesentası büyük olunca bebeği iyi besliyormuş ...bebek iyiyse ölçümleri de normalseee ne güzel işte kar buz tipi olmadan doğurrsun bacımm nst de 100 ler baya iyi hani sancıların başlamış demekkk ayyyy böyle yazdıkça kendim doğuracak gibi heyecan yaptım ben de :)
Günaydın kızlar :))) Buda ikiz göbeği
babaymalden 550tllik ıvır zıvır almışızz ama zıbın body yok... birde ben boğazdan giydirilmeli bodylerden almışım şimdi onlardan ziyade yandan tamamen açılan kolay giydirilebilirlerden almak istiyorum....
perdelerne gelince bence mobilyan gelsin bir hafta sonu yıkatıp astırrsın eşine... tamam her taraf kapalı ama ne bilemmm daha iyi olur :)
mutfak ve oturma odasını bende ayda 1 yıkardım taki bu evimize geçipde zebra stor perdeye geçene dek artık onlar silinecek ama annem siler gelince... ne akla yaptırdıysam bin pişmanım kış için petek üstü adına çok kullanışlı olsada gereksiz bişeymiş.. ha diyince yıkıyamıyon illa firma yıkayacak vs....
me rak etmee benimde salon yatak odası yıkanmayalı baya oluyor öyleki doğurunca yıkarım diyerekten bayrama bile yıkamadım :)
sonra ankara soda matik a101 lerde veya altunbileklerde var sarılı yeşilli bir poşette 500 grm 1000 grm ebatlarında onu al sakın başka soda alma :) onu makinenin tül ayarında yıkıyoz ya yada perde ayarı artık herneyse onu 2. gözüne yani ön yıkama yapılmayan gözüne döküyorum 1 e de azcık sıvı deteran 2 yede azcık sıvı deterjan döküyorum soda matik sayesinde yumoş vernel vs. de kullanmıyorum çok süper yıkıyorr :) şiddetle tavsiye ederim bacımm
maşallah maşallahh çok iyi beslesinnn plesentasııbacım doktor tutabildiğin kadar içerde tut diyor ama haftası küçükmüş daha ben 1 kilo vermişim o yarım kilo almış 10 günde anlamadım gitti. beni mi sömürüyor nedir :) bazı bebeklerin plesentası büyük olunca bebeği iyi besliyormuş ...
işte o kararı asıl evine geçincede devam ettir derim biz evimizi alınca aman stor olsun mutfak vs dedikk şık duryor ama yok anam yok söküp atacamda daha yeni 1 yılı olduanladım canım tamam deneyeceğim teşekkür ederim :)
evlenirken verdiğim en doğru kararlardan biri de kirada olduğumuz için tüllerimi stor yaptırmamak oldu, sonradan fark ettim ne kadar doğru bir karar verdiğimi
ufff yaaa kötü acil şifalarr... git ağdacına ne yapacann aslında hava güzelse dışarda durmak daha iyi bile gelebilir... ayrıca bu haftalarda yani kendim adıma konuşayım pazartesi dr a gittim alttan falan bakmadı ama işte bir aksilik olur bakacağı tutar sen hazır ol herşeye ne diyim bacım...Kizlar ben yine tikali burnumla cebelleserek hic uyuyamadim napicam bu griple bilmiyorum.Agzim acik bi uyaniyorum soluk borum bile kurumus o derece yani
Sabah 7 de esimle kalktim salona gectim 9 da tekrar uyumusum terlemisim simdi uyandim.Yarin kontrol var ve agdaya gitmem lazim napicam bilmiyorummmm.Canim cok yanar mi böyle gripli olunca.Doktor alttan bakar mi acaba? Üff ya keske bu zamana birakmasaydim.Napicam ben
merhaba kızlar biraz önce doktordan geldim bugün itibariyle 33+3 haftalığız ama bebek 2600 gr çıktı son 10 günde 400 gram almış çok hızlı kilo alıyor ve nst de 100 lerde sancı çıktı doktor ciddi şekilde erken doğum riskin var dedi. suyum ffazla kafa çevremiz 37+0 çıkıyır ben kafayı yicem böyle giderse birkaç haftaya doğurcam ben
Kizlar ben yine tikali burnumla cebelleserek hic uyuyamadim napicam bu griple bilmiyorum.Agzim acik bi uyaniyorum soluk borum bile kurumus o derece yani
Sabah 7 de esimle kalktim salona gectim 9 da tekrar uyumusum terlemisim simdi uyandim.Yarin kontrol var ve agdaya gitmem lazim napicam bilmiyorummmm.Canim cok yanar mi böyle gripli olunca.Doktor alttan bakar mi acaba? Üff ya keske bu zamana birakmasaydim.Napicam ben
Güanydın canım. Boşver kabusları. Hamişlikte görülmesi çok normalmiş.günaydın herkeseee.. kabuslarla uyanır oldum.
Oyyy oyyy oyy Maş Allah size. Hiç ikiz göbeği gibi değil valla. Tek gibi. Benim de göbiş az çıktı. Görenler inanmıyor 1,5 ayım kaldığına :)Günaydın kızlar :))) Buda ikiz göbeği
Günaydın canım. Listeni bize de yazarsın. Bende daha hazırlamadım. Sadece bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Kısmetse 2 makine de bu akşam yıkarsam bitecek. Bir tek uyku seti kalacak ve yorganı. Allah hepimize kolaylık versin. Yalnız yapılacaklar bittikçe neşem de yerine geliyor haha :) Dün akşam da kırmızı olan duvarımızı diğer duvar rengi olan çakıl taşına çevirdik. Bir tek uzun duvara duvar kağıdı uygulayacağız kısmetse. Sonra odası gelsin diye bekleyeceğiz :)günaydın kızlar,
her zamanki gibi erkenden uyandım uykusuz uykusuz dolanıyorumsanırım doğum sonrası için alıştırma yapıyor bünyemiz.
yarın randevumuz var, doğum hemşiresiyle de görüşeceğim ne götürmem gerekiyor bebek için ve kendim için vs hepsini soracağım. haftaya da her şeyi yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlarım inşallah. sizlere göre geç kaldım baya
aynen canım ya. Çalışmaktan yoruldum. Ablamı kahvaltıya çağırıp çocuklar olmadan (ablamda 2 tane velet var da :) gündüzleri okuldalar) rahat rahat sohbet etmeyi özledim. Şimdi hep bir koşturma içerisindeyiz.saol swiftcim şöle ayaklarımızı uzatıp evimizde kuzularımızı ekleyelim :)
Haha dünya kadar işimiz var. Benim listede senin kine çok yakın. Ama ben kafada tutuyorum haha. Gördükçe sinirim bozulmasın diye. En çok süslemeler zaman alıyor ya birde ütü :)bazen hersey rahat rahat yetişir diyorum bazen aşırı stres oluyorum liste böyle ama işler uzun uzun .. bi de içime sinsin istiyorum yapacaklarım alacaklarım .. bak minik ama zahmetli listem ;
Halılar yıkamaya verilecek .
Yusufun cicileri yıkanacak ütülenecek .
Pijama takımlarım + terlik + taç alınacak .
Bebek arabası + ana kucağı (oto koltuğu) alınacak .
Hastane için valiz hazırlanacak .
Bebek bezi + ıslak mendil + emzik + tırnak makası alınacak .
Hastane odası süsleme + kapı süsü hazırlanacak .
Sabunlar yapılıp kutulanacak .
Penye battaniye mevlüt takımı alınacak .
Bende alayım A101 den bu sodayı. Ben de haftaya falan yıkarım artık perdeleri. KAsım 'a girelim ondan sonra başlayacağım ben ev temizliğine :)babaymalden 550tllik ıvır zıvır almışızz ama zıbın body yok... birde ben boğazdan giydirilmeli bodylerden almışım şimdi onlardan ziyade yandan tamamen açılan kolay giydirilebilirlerden almak istiyorum....
perdelerne gelince bence mobilyan gelsin bir hafta sonu yıkatıp astırrsın eşine... tamam her taraf kapalı ama ne bilemmm daha iyi olur :)
mutfak ve oturma odasını bende ayda 1 yıkardım taki bu evimize geçipde zebra stor perdeye geçene dek artık onlar silinecek ama annem siler gelince... ne akla yaptırdıysam bin pişmanım kış için petek üstü adına çok kullanışlı olsada gereksiz bişeymiş.. ha diyince yıkıyamıyon illa firma yıkayacak vs....
me rak etmee benimde salon yatak odası yıkanmayalı baya oluyor öyleki doğurunca yıkarım diyerekten bayrama bile yıkamadım :)
sonra ankara soda matik a101 lerde veya altunbileklerde var sarılı yeşilli bir poşette 500 grm 1000 grm ebatlarında onu al sakın başka soda alma :) onu makinenin tül ayarında yıkıyoz ya yada perde ayarı artık herneyse onu 2. gözüne yani ön yıkama yapılmayan gözüne döküyorum 1 e de azcık sıvı deteran 2 yede azcık sıvı deterjan döküyorum soda matik sayesinde yumoş vernel vs. de kullanmıyorum çok süper yıkıyorr :) şiddetle tavsiye ederim bacımm
Maş Allah bebişine nazar değmesin ama ölçümden kaynaklı bir büyüklük te olabilir. Normalde de ileri mi gidiyordu haftası.günaydın kızlar bugün ben devlet hastanesine gideyim dedim.. çok komik bir doktorla karşılaştım ben bu çocuğu 6 kg doğuracam heralde 3 kg yaklaşmış dedi doktor.. neee dedim daha geçen hafta 2.400 gr nasıl olur dedim.. su içsem yarıyor bu çocuğa 9. ayına girmişsin dedi.. sen erken doğurursun dedi.. bebek 36. hafta gözüküyor. maşşallah kuzuma da ben nasıl doğum yapacağım yahu.. kasılmaları sordum kasılma olmadan doğum olurmuu dedi..
ASlında bu senin için iyi eğer şekerin yoksa. Erken doğum olursa bebeğinin kilosu iyi olduğu için toparlaması kolay olur. Dikkatli ol. SAncıların 100 e kadar çıkmış sen hissetmedin mi peki ?merhaba kızlar biraz önce doktordan geldim bugün itibariyle 33+3 haftalığız ama bebek 2600 gr çıktı son 10 günde 400 gram almış çok hızlı kilo alıyor ve nst de 100 lerde sancı çıktı doktor ciddi şekilde erken doğum riskin var dedi. suyum ffazla kafa çevremiz 37+0 çıkıyır ben kafayı yicem böyle giderse birkaç haftaya doğurcam ben
Çok geçmiş olsun canım ya herkes grip ile uğraşıyor valla. Gripli olmakla ağdada can yanmanın nasıl bağlantısını kurdun canım ya. Her halükarda ağda denen şey zaten can yakıcı :) Aklına getirme öyle şeyler. Git ol ağdanı temiz temiz ohh. Bende 3 Kasım da doktora gideceğim. Gitmeden 1-2 gün önce ağdacı ile randevum var :)Kizlar ben yine tikali burnumla cebelleserek hic uyuyamadim napicam bu griple bilmiyorum.Agzim acik bi uyaniyorum soluk borum bile kurumus o derece yani
Neden storlardan memnun değilsin ki ? Onlar zaten sık yıkanmıyor. Kirli mi gözüküyor. Çok kir tutmuyorlar diye biliyorum.işte o kararı asıl evine geçincede devam ettir derim biz evimizi alınca aman stor olsun mutfak vs dedikk şık duryor ama yok anam yok söküp atacamda daha yeni 1 yılı oldu
Bir sorun olmzsaa 37. haftada alcak canım 4 haftamız var en fazlasağlıklı olsunda bıdıkçıklarınn.. ne güzel kızın da var hem :) hey maşallahhh...bacım , kesin kaçıncı haftada alacak doktorunn yani seninkide sezeryan olduğu için planı programı tamdır... şimdi bizim belli de değil annem ne zaman gelsin ne olsun bilemiyoz belirsizlik ne kötüymüş yahu
Günaydın canım. Listeni bize de yazarsın. Bende daha hazırlamadım. Sadece bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Kısmetse 2 makine de bu akşam yıkarsam bitecek. Bir tek uyku seti kalacak ve yorganı. Allah hepimize kolaylık versin. Yalnız yapılacaklar bittikçe neşem de yerine geliyor haha :) Dün akşam da kırmızı olan duvarımızı diğer duvar rengi olan çakıl taşına çevirdik. Bir tek uzun duvara duvar kağıdı uygulayacağız kısmetse. Sonra odası gelsin diye bekleyeceğiz :)
Sağol canım :)))) Bilmiyorum ki belki kesenin arkasına saklanmıştır bir kaç taneyaaaa inanmıorumm canım maşallah sizee.. seninki ikizse benimki ne yaa üçüz mü bekliyoruz da haberimiz yokk
Bence bebişin kıyafetlerine şimdiden başla fırsatın olursa. Çünkü incik cıncık anca hallolur. Oda geldikten sonra yerleştirip ev temizliğine girişirsin. Şahsen ben öyle yapacağım. Önümüdeki hafta ütü işi bitecek İnş Allah. Amin canım.tamam yazarım canım :)
ben hepsini oda geldikten sonra yıkayıp ütülerim dedim ama çok gözüm korkuyor birikecek bütün işler
size de kolay gelsin, çabucak güzelce halledersiniz inşallah oda işini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?