Yakın tabi ne kaldı şurda doğumumuza :) Ben yavaştan tırsıyorum daSağol_swift_ cim :)) Banada hiç ikiz göbeği gibi değil diyen çok oluyor Ama dışarıda bol giydiğimden sanırım doğum yakın galiba diyolar
Yakın tabi ne kaldı şurda doğumumuza :) Ben yavaştan tırsıyorum daHayırlısı olsun hepimiz için.
koşturma
ayy çok güldüm, benim de eşim bazen horluyor ve yatakta dönüyormuş gibi yapıp uyandırıyorumama dediğin gibi iyi misin n'oldu diye sorup 3 saniye içinde uykusuna dönüyor :)
geçen hafta sonu çıkmıştın babymallden alsaydın keşke zıbınları falan, vardı bir sürü. gerçi her yerde var bulursun yine. ben mobilyalar geldikten sonra temizlik yaptıracağım da acaba diyorum haftasonu perdeleri yıkayıp astırsam mı eşime yoksa temizliği mi beklesem? yapsam aradan çıkmış olur aslında, kapı pencere kapalı sonuçta hemen tekrar kirlenmez sonuçta değil mi? oturma odasıyla mutfağın perdelerini falan ayda bir falan yıkıyorum ama salonu yıkamayalı 6 ay oldu neredeysesenin dediğin ankara sodasını da eklemeyi düşünüyorum yıkarken. nasıl kullanıyorsun onu, deterjana mı ekliyorsun?
yok canım maşallah hiç büyük görünmüyor. çok kilo almamışsın gibi valla ne güzel :)
Sağol canım :)))) Bilmiyorum ki belki kesenin arkasına saklanmıştır bir kaç tane
valla maşallah canım cok az kilo almışsın bana daha 3 aylıkken acaba ikiz mi çok iri göbeğin çok kilo aldın hemencecik diolardı.. bu hamişleri neden hep demoralize ediolar ya hu ..[/QUOTE
Banada neler diyolar canım Çok zayıf doğacak galiba diyen bile var Kimseyi dinlemiyorum bende Önemli olan sağlıklı olmaları diyip geçiyorum Benimde bulantım tam olarak geçmedi oyüzden iştahsızlığım oldu hep Herşeyi yiyemedim yani Özellikle tatlıdan tiksindim Ondan fazla kilo almadım canım Doğumdan sonra verirsin emzirirken gider o kilolar :)
Anom anom masallah Iki tane melek var demek o gobuste.gayette iyi gozukuyosunuz bi vucut uc insan cok degisik yaaa.masallah..Günaydın kızlar :))) Buda ikiz göbeği
Sağol canım Allahın mucizesi bunlar çok şükür :)Anom anom masallah Iki tane melek var demek o gobuste.gayette iyi gozukuyosunuz bi vucut uc insan cok degisik yaaa.masallah..
CANIM EĞER CİDDİ ERKEN DOĞUM RİSKİN VAR İSE CİĞER GELİŞTİRİCİ İĞNEYİ BİR SOR. ŞUAN SENİN İÇİN EN ÖNEMLİ KONU CİĞERLERİ KİLOSU İYİ ZİRA.anammmm 2 dk önce aynı şeyleri paylaştık benimkide doğuma kadar 5.000 i bulcak galiba napcaz biz :)
kızlar ben halıları verirken birde stor perdelerimide yıkatmak istiyorum. mutfağımdada zebra perde var. onları nasıl yıkatıyorsunuz siz? hiç yıkamadım daha?
yok canım normalde hareketliysen bi anda miskinleşince çocukta haliyle sürekli hareketsiz bir ortamda etkilenmiştir bugün daha iyiyim çok şükür. tosunumda bugün daha huzurlu sanki hatta birazdan gidip gecelik alıcam. bide çanta alıcam kendime :)Ben de pzt tüm gün yattım hastalık yüzünden yavrunun hareketleri azaldı. :S Senin msjını görmeseydim panik olacaktım.
Bendr senin gibiyim dun gece kasintidan oldum kizlar ellerim ayaklarim nasil kasindi kanatana kasidim gece 2 den 5 e kadar ayaktaydim uyuyamadim kasinmaktan. Internete baktim gebelikte ostrojen hormonu artarsa kasinti olurmus, yarin dr kontrolum var sorcam dr a ellerim ayaklarimda sisti zaten. Ben gece uyanikken esim horul horul uyuyordu deli oldum en.sonunda dayanamadim kalk ya umrunda degiliz burda kasintidan ölüyom dedim zorla uyandirdim ee benim sana ne faydam varki kendin uyumuyosun benide uyutmuyorsun diyor:))sor bakalımmm bende bir liste aldım geçen gün... ama henüz hiç bişey yapmadığımdan yazmadım sizlere de.. bu hafta sonu halıları yıkamaya vereceğiz.. pazarda perdeler yıkanıp eşim tarafından asılırsaa işte o zaman evdeki toz da ortadan kalkar ve bende yavaş yavaş yıkyıp ütülerim ütülemesine ama şeyy ben dün fark ettim herşeyi 3-6 aylık almışım biraz zıbın body almam gerek 1-3 aylık... öyle 2 hastane çıkışı setin içindekiler yeter mi bilmemm rezil edecem bebeğide kendi mi de ortada... maşallah kendime 2 gecelik 2 piama takımı almışım ve hatta 3 de pijama altı depolamışım ama bebeğe niye böyle cimrilik yapmışım anlayamadımm... filmlerdeki gibi geceliğmi yırtıp kundak yaparmışımher hafta sonu bişey çıkıyor zaten çıkmasada uyuyamamaktan sıkıldım.. geceleri 3 saat uyanık kalıyorum eşimin horlayan sesine gıcık olup yalandan elimi kolumu yüzüne vuruyorum ki o da uyansınnnn diye amaa gökçem iymisin diyorrr kem küm tekrarr uykuya geçebilyor o ama bennn delircemmm yaa.. ayrıca yazmam gereken bir tezim var ne ona çalışyorum nede herhangi bişey okuyabiliyorum eskiden 1 dkkmı boşa geçirmezken şimdi uykusuzlukla bunalıma giriyorum.. nasıl bir gece nöbetlerine hazırlamaysa bu böyle heyy allahım diyorum...
vallai canım napıcağımı şaşırdım ilaç almayıncada geçmez benim gribim ama çok şükür bugün iyiyim.Siz sağlıklı olun da hazırlıklar kalsa da olur. Ben terlik ve tacı kendim süsleyeceğim ama o süslü terliği evde giymek için yapacağım. Hastanede öyle süslü terlik giymeyeceğim :) Annem çeyizim için dantelli pike takımları yaptırmıştı. Şık bir şeyler onları sereceğiz. Hastaneye giderken koymak için normal orta boy bir valizimi dolduracağım. Özel bir valiz almadım. Daha o dediğin şık çantaya rast gelemediğim için kaldı laınacak inş allah :) Bu park yatak çok hoş olmuş. Yatak ölçüsüne göre bu resmi göstererek diktirebilirsin. Dikecek kişinin tecrübesine ve becerisine göre şurasını şöyle yapalım falan deyip seni yönlendirir.
Bende dantel takım ördürmedim anneme. Boncuklu takımlar aldım. Onları kullanıyorum. Gayet şık ve güzel duruyor bence. Ya da English home da ki modeller de çok şık ve sade onlar da olabilir tabiki de.
Geçen hafta bende panik olmuştum. Yıkamaya başladım da biraz rahatladım. Ama bu havalarda kurutmak ayrı bir dert gerçekten. Halıları bende daha vermedim. Bu cumartesi günüm var. Onu da atlatayım ondan sonra ki hafta vereceğim bende. Temiz temiz sererim sonra.
Kasılman yoksa tabi doktora göre de değişir girmyebilirsin bence. Ben 35. haftamdayım henüz hiç girmedim.
Makineyi çok doldurursan evet köpürmüyor. Biraz daha az doldurursan o zaman köpürüyor ya da benim öyle oldu. Tabi bu aşırı köpük köpük değil. Makine camının altında 2-3 parmak biriken bir köpük. Ama kokusu benim çok hoşuma gitti.
Yok canım niye iyi bakamayasın. Öyle düşünme. Bazı bebişler bazı haftalarda az alıyor kiloyu. Hem ayrıca doktorun iyi diyorsa iyidir. SAğlıkları yerinde olsun.
Hiç yani ne işin var senin bu göbişli halinle gezmelerdeTabi ki gezeceksin canım benim. Olacağı varmış. Ben gripli eşim ile sürekli yan yanaydım. Eşim kaçıyordu ben dibine giriyordum. Yine de bulaşmadı. Olacağı varsa oluyor engelleyemezsin. Şimdi kendini bakıma alma zamanı. Bol bol C vitamini al :)
Maş Allah size. KEyifler yerinde. ohh ne ala. Bizim popomuz yer yüzü göremiyor
Sizde kendinize iyi bakın :)
Maş allah Paşana :) Doktorundan memnun olmana çok sevindim. En önemli seçim kesinlikle. Hadi bakalım geri sayım başlasın. 10 KAsım dada ben alacağım çalışamaz :)
Günaydın tatlım.
Bende aynıyım kaşıntım çok arttı Hep kanadı bacaklarım Parmak arasına kadar kaşınıyor Benim karaciğer enzimleri yükselmişti doktorum buna bağladı Bakalım benimde yarın kontrolüm var Losyon krem bişey versin dayanamıyorum artıkBendr senin gibiyim dun gece kasintidan oldum kizlar ellerim ayaklarim nasil kasindi kanatana kasidim gece 2 den 5 e kadar ayaktaydim uyuyamadim kasinmaktan. Internete baktim gebelikte ostrojen hormonu artarsa kasinti olurmus, yarin dr kontrolum var sorcam dr a ellerim ayaklarimda sisti zaten. Ben gece uyanikken esim horul horul uyuyordu deli oldum en.sonunda dayanamadim kalk ya umrunda degiliz burda kasintidan ölüyom dedim zorla uyandirdim ee benim sana ne faydam varki kendin uyumuyosun benide uyutmuyorsun diyor:))
Maşallah çok güzel görünüyor :)Buda bizim gobiş
ne guzel bende gıttıgımde 33 haftalık dedı ultrasonda onden gıdıor gelısımi. sımdıye kadar donmedıyse zor dedıEvet bizim pamuk 29+4 deki randevuda donmustu basi asagida yerine yerlesmis dedi.hatta gosterdi.bende hep gogsune denk gelen yerde hissediyorum hickiriklari.yani cok asagida karin altinda hissediliyor.boylece tekrar dondumu donmedi anliyorim sanirim.zaten doktor otuzuncu haftada donduyse bidaha baska pozisyona gecmesinin cok dusuk bi ihtimal oldugunu soyledi.yuzde bir dedi.bizimki hilal seklinde :) sagda gogus ortada popo solda ayaklar kafada asagida.plasenta ayaklarina Iizin vermemis.verseydi eger ayaklari kaburgama dayardi o bizim icin iyi oldu
Aynen canim ozellikle yemeklerden sonra ve geceleri dahada artiyor, dayanamiyorum surekli kasiniyom uyuz gibi, ben uzun zamandir kan vermedim yarin vercem bakalim nasil cikicak degerlerBende aynıyım kaşıntım çok arttı Hep kanadı bacaklarım Parmak arasına kadar kaşınıyor Benim karaciğer enzimleri yükselmişti doktorum buna bağladı Bakalım benimde yarın kontrolüm var Losyon krem bişey versin dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?