2014 Aralık Anneleri

kızlar ben halıları verirken birde stor perdelerimide yıkatmak istiyorum. mutfağımdada zebra perde var. onları nasıl yıkatıyorsunuz siz? hiç yıkamadım daha?

anammmm 2 dk önce aynı şeyleri paylaştık benimkide doğuma kadar 5.000 i bulcak galiba napcaz biz :)
CANIM EĞER CİDDİ ERKEN DOĞUM RİSKİN VAR İSE CİĞER GELİŞTİRİCİ İĞNEYİ BİR SOR. ŞUAN SENİN İÇİN EN ÖNEMLİ KONU CİĞERLERİ KİLOSU İYİ ZİRA.

kızlar ben halıları verirken birde stor perdelerimide yıkatmak istiyorum. mutfağımdada zebra perde var. onları nasıl yıkatıyorsunuz siz? hiç yıkamadım daha?

canım ben stor kullanmıyorum kgokce yazmıştı o yıkayacakmış. annemden bildiğim kadarıyla zebraların temizliği daha zor, o da temizletmeye gönderiyor.

Bugün 15 kiloyu gördüm arkadaşlar. :)

Kendime 20 sınır koymuştum, ama daha 7 haftam var napcam bilemedim. :S

Ben de pzt tüm gün yattım hastalık yüzünden yavrunun hareketleri azaldı. :S Senin msjını görmeseydim panik olacaktım.
yok canım normalde hareketliysen bi anda miskinleşince çocukta haliyle sürekli hareketsiz bir ortamda etkilenmiştir bugün daha iyiyim çok şükür. tosunumda bugün daha huzurlu sanki hatta birazdan gidip gecelik alıcam. bide çanta alıcam kendime :)

Bendr senin gibiyim dun gece kasintidan oldum kizlar ellerim ayaklarim nasil kasindi kanatana kasidim gece 2 den 5 e kadar ayaktaydim uyuyamadim kasinmaktan. Internete baktim gebelikte ostrojen hormonu artarsa kasinti olurmus, yarin dr kontrolum var sorcam dr a ellerim ayaklarimda sisti zaten. Ben gece uyanikken esim horul horul uyuyordu deli oldum en.sonunda dayanamadim kalk ya umrunda degiliz burda kasintidan ölüyom dedim zorla uyandirdim ee benim sana ne faydam varki kendin uyumuyosun benide uyutmuyorsun diyor:))

vallai canım napıcağımı şaşırdım ilaç almayıncada geçmez benim gribim ama çok şükür bugün iyiyim.

Bende aynıyım kaşıntım çok arttı Hep kanadı bacaklarım Parmak arasına kadar kaşınıyor Benim karaciğer enzimleri yükselmişti doktorum buna bağladı Bakalım benimde yarın kontrolüm var Losyon krem bişey versin dayanamıyorum artık

ne guzel bende gıttıgımde 33 haftalık dedı ultrasonda onden gıdıor gelısımi. sımdıye kadar donmedıyse zor dedı zaten sezeryan dedıler bakalım cuma gunu ne dıyecek doktor. babası zaten mantıklı olanın basının yukarda olması gerektıgını soyluyor oglunun başasagı mıdesı bulanırms :)

Aynen canim ozellikle yemeklerden sonra ve geceleri dahada artiyor, dayanamiyorum surekli kasiniyom uyuz gibi, ben uzun zamandir kan vermedim yarin vercem bakalim nasil cikicak degerler

kızlar ben lohusa pijamalarını hiç beğenmedim.. bunları beğendim nasıl sizce? giyilebilirmi? lohusa pijamalarını giyemem dantelli filan.

Eklentiler

• apkali_kiz_tayt_takim_17146_90.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 107
  • cathernes_bayan_tayt_takimi_17696_90.webp
    852 bayt · Görüntüleme: 105
  • kaponlu_tayt_takim_17073_90.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 89
  • puantyel_bayan_pjama_17132_90.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 102
  • tayt_takim_15889_90.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…