2014 Aralık Anneleri

Aynen canım hiiç kasma :) Doğumdan sonra diyet topiclerinde buluşuruz salla

Ben dalan roxy kullandım kokusu çok güzel Dediğin gibi yapman mantıklı Dolap gelene kadar sen iyice ağırlaşırsın çabuk yorulursun

taç terlik takımım geldi nihayet onun resmini ve koca göbüşümü koycaktım ama dosya boyutu nedeniyle yüklenmiyo falan diyo
Canım resmi kırp o zaman küçülüyor. Merakla bekliyoruz.
Valla bana bekarlığımda ameliyat demişti. Daha o zaman meme bile yoktu. Hamişlikte meme çıktı hemde hiç acı ve kabızlık olmadan. Şimdi de biraz daha büyüdü ama öyle ağrım falan yok. Tedavisi de yok ki bildiğim ilaç ve krem ama geçici rahatlama sağlıyor onlarda. Bakalım hayırlısı ile bir doğuralım sonra bakacağız çaresine

aynen canım geç bile kaldık peki bi sorum daa olacak renklisi beyazı yok mu bunun internette baktım hiç öle bi ayrım yok genel olarak herkes memnun perdesinde deneyenler de olmuş üzerinde de yazıyor ztn .. acaba sıvı deterjan daha saglıklı olmaz mıydı direk bundan aliim mi ayrıcaa bi soru daa seni çok yoruyorum hep hakkını helal et canım normal ölçek mi koyuyoruz ?

yooo aslında henüz 1 yıl oldu hiç bir tozu kiri de yok ama ha diyince yıkayamama hissi kötü oluyor
yoksa bir sorun yokki eşim bebişin odasına bile gidip benden habersiz zebra stor yaptırmış gerçi çok kızdım ama ne edelim bu evdeyken bunu kullanacaz artık 5 yıl
dediğin gibi adam takarken 2 yılda bir gelir temizleriz dedi ama henüz öyle bir girişimde de bulunmadık cam sil gibi perdesil fısfısları varmış doğumdan önce sildircem ama amwayin locukuyla sildircem bakalımm maksat bebişe temiz olsun
Bir sorun olmzsaa 37. haftada alcak canım 4 haftamız var en fazla
haydi bakalımmm 37 de baya doğmuş annişler olucak artık bizlerde doğmamış olursak bir kaç hafta öncemizden giderek bize ışık olursunuzz... bebiş bakımındaki sorunlarda konuşuruz sonrasın da da..

canım ben stor kullanmıyorum kgokce yazmıştı o yıkayacakmış. annemden bildiğim kadarıyla zebraların temizliği daha zor, o da temizletmeye gönderiyor.
S sedef bacımm perdeciler yıkamaya geliyor evinee ama benim daha 2 yılı doldurmadığımdan şimdilik suya locu dökücem ve eski bir atletle sildirticemm eşime :) böyle yazması çok güzel kahya gibi anlatıyorum ama birde güzelce becerebilse eşim :)

Yok canım ne yorması sor tabi ne demen. Biliyorsam cevaplarım.
Yok canım renkli beyaz ayrımı. Hepsine kullanıyorsun. Arkasında yarım çay bardağı 60 gr sanırsam yazıyor. ama ben göz kararı yarım çay bardağı kadar döküyorum. Kalkıp ölçmüyorum yani :) Üşengeçlik işte :)
Tamamen psikolojik diyorsun yanii :)
Açıkçası pazarlama ürünleri gözüyle bakıyorum ben o perde sillere falan. Dök normal deterjan sil. Lock bence bebiş odası temizliği için ideal. Ben onunla dolaplarını falan silmeyi düşünüyorum daha sonra. İlk etapta sirkeli su ile tabiki de.

Bugün 15 kiloyu gördüm arkadaşlar. :)

Kendime 20 sınır koymuştum, ama daha 7 haftam var napcam bilemedim. :S
bazı dr lara göre son 1 ayda hele de uyku sorunlarıyla cebelleşmeye başlanınca anneler kilo bile verebiliyor muş?? 15 iyi 18-20 le bitirsen boşver sonrasında emzirdikçe gider :)

yaaa ben bu doktorlardan hiç bişey anlamıyorum eeee bebek dönmüşmü diye ısrarla sormam rağmen 32. haftalarda henüz erken bu durum dönse de yine eski konumune gelebilir dedi durdular önemli olan doğum anındaki dönmeleri dedi.. sizlere nasıl böyle dönmedi sezeryan diyolar valla ısrarla sordum ben bunu bu hafta 2 dr a her ikiside plesantanın konumundan dolayı sezeryan riski var diyebiliriz ama bebek dönmedi diye sezeryan henüz demek için çok çok erken dediler.... alla alla

yaa psikolojik galiba ki çok çok temiz biri de değilim hani :)
bende bebişin odasını sirkeli suyla sildim locla silmelere 7-8. ay olsun seneye yaz temizliğinde geçeriz.. uff birde bebekle temizlik mi yapacazzz.. iyi bir kadın bulmamm farz oldu seneyee

Slm kizlar.. bugun kontrolumuz vardi. Haberler iyi degil. Moralim bozuk. Az kalsin dr. Hastaneye yatiriyodu beni kasilmalarimdan dolayi. Tam hastaneye girdik bir sanci basladi ki sormayin. Megerse dogum sancisiymis. Dr.un yanina girdik. Ultrasonla bakicak karnim nasil kasildi.. dr.un eline geldi sertlik. Bu hic iyi degil dedi. Nts ye soktu beni. Sonuc fena degil ama hala agrim var ust karin bolgemde. Zaten dogum sancisi boyle basliyomus. Ilac ve agri kesici yazdi. Bol sivi tuket dedi. Devam ederse yatiririm dedi. Serum faln takicam onun yerine dinlen ilacini al sivi tuket bolca dedi. Idrar tahlili de yapti o temiz ckti cok sukur.. bebegim bu ay az kilo almis bu arada. Gecen ay 900 gr alan cocuk bu ay 400 gram almis cok uzuldum. Oysa daha cok dikkat etmistim ama nazara geldik heralde.. 3 hafta sonra cati muayenesi olucam bkalim.. moral sifir ama yani.. geldim hungur hungur agladim. Kasilmasi fazla olan arkadaslar hic beklemeden dr.a gorunun. Bnm cok siklasmisti son gunlerde. Snra boyle oldum.

yaaa zorrr evet... acil şifalar bacım sor bakalım doktoruna ne diyecekk benim ilk gebelikte düşükten sonra oldu ürederm diye bir losyon vermişti dr ama tabi hamilelik sonlandığı için sürdüm bakalım sizlere ne verecek...
ayrıca ben de de son 2 haftadır göbeğimi kaşısammmm delirircesine kaşınacak zor tutuyorum kendi mi :)

aman dikkat et nasıl dikkat edilecekse artık ne diyim bacım... sıvı tüket bakalımmm

katıl katıl bizlere bacım iyi olda ... 33+2 de doğdun demek amanınnn yani cidden her an doğabiliriz demekk bana sanki 40 da geçer gibi geliyor bizim veled aman hazırlıklı olalımda en hayırlı zamanda gelsin

Kızlar hemoroid sorunu yaşayanlar vardı Nasıl çözüm buldunuz? Doktor krem falan mı verdi
benim tamamen beslenmeyle oldu düzelmesi.... şimdi günde 1 elma yiyip ardından 2 bardak su içiyorum çok çok kolay oluyor

Aynen bebişle temizlik te yapacağız her bir şeyi yapacağız. Artık o bizimle beraber anca beraber kanca beraber
Canım o kadar perişan etme kendini. Doktorunun dediklerini uygula inş allah biraz daha kalacak karnında bebişin. Kaç kg olmuş bu arada. Ayrıca kilo alımları her hafta farklı olması çok normal. Bazı haftalar aşırı kilo alımı oluyormuş bazı haftalar ise daha yavaş alırlarmış. Sen ona değil genel durumuna bak. Ayrıca şu kasılma nasıl oluyor tam olarak anlatırmısın ? Valla kasılmam olsa bile farkına varamayacağım nasıl bir şey olduğunu hiç bilmiyorum ben yaaa. SAncı ağrı falan tamam anlarsın da kasılma da sancı oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…