2014 Aralık Anneleri

Aynen eksik hic bitmeyecek sanirim..bizde bugun kontroldeydik 7 kasim icin renkli ultrason randevusu aldik hic girmedim 3 d yada 4 d ye Iilk olacak ve heyecankiyiz ins gorebiliriz:)

Hadi yaaa oyle donuyomuymus.bizim doktora sorduk biz 30. Haftada yerlesti bizimki.bende sordumki bidaha donermi coook kucuk bi ihtimal dedi.ama ben anliyorum zaten donup dnmedigini..hickiriklari yeter kuzumun anlamam icin:) kilosunu kafaya takmayin cok iki kiloyu gecti ya elhamdulillah masallah...elbet buyurler..simdi dogum pozisyonundami degilmi anlamadim ben..sende yanilmiyorsam almanyadaydin.eger donmediyse nolcakmis ne diolar tr deki gibi sezeryan felan dedimi yoksa makattan gelislemi alirlarmis canim?I

bende ayaklardan anladim seyime dogru vuruyo su anda ters..böyle giderse sezeryan ama her hafta hastahanede ebe masaj yapcak bide ilac gibi bi yapistirici verdiler ayagima yapistirip kenarlardan yakcam beklicem belimin altinada yastik koycakmisim öle dönebilirmis..moxen diye bi ismi var bebegi tes olanlar sorsunbi bunu dr lara

Hmmm anladim canim stres yapma doner Insallah.ailen yanindami bari? Sezeryan olursa diye korkuyorum ben kimsem yok sezeryan zor sonucta kolay olur insallah herseyyy..

Cok gecmis olsun canm kafaya takmamaya calis haftasina gore kilosu Iyi ya ona bak sen.uzuldukce dusundukce daha kotu olursun sakin olmaya bak konus bol bol heraeyi anlat ona seni dinler emin ol..dua et bol bol bide..
Sagolasin canim aslinda gayet mutluydum sakindim ama durduk yere sanci geldi hala aklim almiyo... simdi de gayet sakinim ama hareket ettikce kasildikca canim yaniyo Rabbim yardim etsin hepimize. Yarin ne olcagi belli degil inan ki..

Tesekkur ederim canim insallah 37 den sonra gelirler yaa.. dun cok korktum inan ki ben hep besleyici seyler yedim ona ragmen az almis. 2112 gram. Ki bnm bebegim gecen ay 900 gram almsti ve iki hafta ondeydi gelisimi. Bu ay daha iyi beslenmeme ragmen 400 gramcik almis. Niye boyle oldu anlamadim. Bn nazara cok inaniyorum. Cevremdeki herkesin gozu bizde. Tek gelinim bi de. Bebegimin kilosunu sorup arastirip duruyolar. Bi de karnim buyuk ya devasa bi bebek saniyolar galiba. Allah herkesi iyi etsin. Bi de uykusuzluk yasiyorum bu da bebege kilo aldirmaya engel midir acaba?? Ben dr.un yaninda sanci cekiyorum dr gitmis diyo ki anne fazla kilo almis yarim kilosu fazla. Hey Allah'im!! Bu ay 2 kilo almisim da 1,5 almam gerekiyomus. Ona da ayri bi sinir oldum.

Aaa bende de oluyo o. Kasılma bumuymuş. Ben bebiş oynuyo öyle sanıyodum. nst'ye de aldı dr aslında hiç bişeyde çıkmadı. ben de bi sayayım bakalım günde kaç kere ouyo merak ettim şimdi.

Aaa bende de oluyo o. Kasılma bumuymuş. Ben bebiş oynuyo öyle sanıyodum. nst'ye de aldı dr aslında hiç bişeyde çıkmadı. ben de bi sayayım bakalım günde kaç kere ouyo merak ettim şimdi.
evet canım onu ben de bebeğin ittirmesi sanıyordum ama değilmiş. ama bu kasılmalar makul ölçülerdeyse (günde 6-8) faydalıymış olması gerekiyormuş. hem doğuma hazırlanıyormuş rahim hem de plesentadan bebeğe kan akışını arttırıyormuş. 2. gebeliklerde daha çok yaşanırmış

Günaydın kızlar,
dün bütün günüm ve gecem kötü geçti. Kafamda kurmaktan uyku uyuyamadım. 2 gündür çok afedersiniz feci ishalim ne yesem durmuyor. Kusmalar bitti ishal sıkıntım başladı o yüzden beslenemiyor işte çocuk sanırım dün sancım ve kasılmalarım oldu. 10da randevum var, n'olur dua edin kızım iyi olsun kızlar çok tedirginim

ya ben normalde çok panik çok stresli 3 gün sonki işi 3 gün önce bitiren bi tipim. işyerinde falanda sıfır çalışırım mesela hiç evrağım birikmez vs. ama bu hamilelikte bi rehavet çöktü bana. ütüler duruyo çanta hazır değil. ufak tefek eksikler var.kıyafetleri bile daha dün yıkayıp bitirebildim. bu hafta sonu eşimle ütü olayını halledeyim de bi çanta hazırlayıp koyayım kenara nolur nolmaz.

geçmiş olsun cnm dualarım seninle stres yapma. ara ara kabız ishal olabilir. iyi haberlerle bekliyoruz..

Offf benim yine gece kaşıntılarım başladı öldürcek beni bu kaşıntı, az once meyve yemistim acaba sekerimmi yukseliyor anlamadmki seker testimde normal cıktı ama
benim ikizlere hamile bir arkadaşım aynen gebeliğinin son 2 ayında kaşınmaya başlamıştı ama öyle böyle değil. heryeri kan revan olacak kadar. toplum içine çıkamıyordu kaşınmaktan. meğer ona elevit alerji yapmış. onu kesince geçmişti. sende de öyle bişey olmasın. bi de burdan bir arkadaş karaciğer enzimlerinin yüksek olmasından demişti sanki. bi baktır istersen artmadan

evet yakından çekince boyut büyüyo galiba. retricayı biliyorum evet olmadı öyle denerim canım sağol

Offf benim yine gece kaşıntılarım başladı öldürcek beni bu kaşıntı, az once meyve yemistim acaba sekerimmi yukseliyor anlamadmki seker testimde normal cıktı ama
Canım ben kaşıntıdan ağladım dün akşam deli oldum ya kaşıdıkca kaşınıyor eşime bağırdım oda ben napayım doktora söylemedin mi dedi Bugün söylücem krem yada losyon yazsın
Canım sende mutlaka karaciğer enzim değerlerine baktırdım Benim 300 lerdeydi o zaman çok kaşınıyordum yine böyle Düşmüştü değerlerim kaşıntıda azalmıştı şimdi yine çıktı sanırım

geçmiş olsun canım çok.. dualarımız seninle. güzel haberlerini bekliyoruz canım hiç telaşlanma

bende kasılma nasıl oluyor hala anlamadım. olursada kasılma olduğunu nasıl anlıycam diye düşünüyorum. benimde bazen oluyo sertleşme ama yemek yedikten sonra genelde oluyo. bende yemeğe yoruyorum ama benim arada aşağıda yanma gibi acılarım oluyor. sanki tutup geriyolar. sizde oluyo mu böyle bişey?

Canım kasılmayı tarif etmişsin sağol. Benimde sertleşiyor ama öyle belli bir çıkıntı olmuyor. Gerçi günde 6-7 defa olması düzensiz se normalmiş. Sayayım bakalım bende bir ne olacak.
Çok güzel canım ellerine sağlık. El emeği başka oluyor. Kullandığın kurdele bildiğimiz saten ince kurdele mi grogren kurdele mi onu çözemedim çok şık durmuş :)
bende ağrı var ama ben o brick bilmem ne kasılmaları oluyormuş hazırlayıcı kasılmalar ondan zannediyordum bayağı doğum ağrısı çıktı bende
Valla sizde bu kasılmalar sancılar oldukça acaba diyorum bende de oluyorda ben mi farkına varamıyorum. Tırsmaya başladım
Valla sabah uyanıyorum yataktan resmen kendimi kazıyarak işe geliyorum. Tüm gün kafa patlattıktan sonra akşam eve gidiyorum. Yemek yap, bulaşıkları topla, çamaşır yıka, ütüle, evi topla, arada temizlik yap falan derken koca hafta geçiyor ve bebiş için hiç bir hazırlık yapılmamış oluyor. Çalışırken inan her şey çok zor. Bütün evin işi sende ve ilk zamanlar hep uyku modunda olduğum için hiç bir şey yapamadım. Şİmdi şimdi başladım sıkıştırmaya. Ama şunu çok rahat söyleyebilirim. Çalışanın halinden anca çalışan anlar. Sen uzakta olduğun ve akraban falan olmadığı için kendini hazırlıklara vurdun ama burda durum öyle olmuyor. Bİrde düğünler dernekler oturmaya gitmelere ya da sana gelmeler. Gün kalmıyor anam resmen. Offff offf diyorum ve desteğin için teşekkür ediyorum canım.
Eki Görüntüle 1278484 Gelsin gobuslerrr..her gun dahada cok hamileye benziyorum:)
Oyyy ne güzel olmuş göbişin. Maş Allah.
Günaydın canım. Kurma kafanda o kadar. Neyi düşündün de kendini strese soktun. Bebişler beslenemiyor diye düşünmeyin. Anne karnında bebişler çok bencil olurmuş. NE gerekiyorsa tüm ihtiyaçlarını annenin depolarından kullanır anneyi vitaminsiz bırakır ama kendilerine gerekeni alırlarmış. Bebişlerin haftalık belli bir kilo alma gibi bir durumları yok. Bazen çok bazen az alabiliyorlar. Gelişme haftalarına göre değişiyor. Hamile takviminde bile yazıyor ya ara da bu hafta hızlı kilo alacaktır falan diye. Her haftalık bir rutini yok yani. Boşa takılmayaın. Haftasına göre kilosu uyumlu ise doktorun normal diyorsa gerisini sorun etmeyin. Kendinizi de meleğinizi de germeyin. Öptüm :)
Aynen bu hamişlik iş konusunda beni de çok gevşek yaptı. İşte tüm evrakları bekletiyorum. Çok aşırı acilleri yapıp kalanı bırakıyorum. HAlbu ki genelde masam hep boş olurdu hemen yapar kaldırırdım. Miskinlik çöktü resmen bana da :)

Kasılmayı tam olarak çözemeyen biri daha :) Bende çözemedim. Anlattılar kaç defa ama hala benim ki kasılma mı ne anlamadım. Benim göbiş küçük ben bebiş sığmıyor gerdiriyor diye düşünüyordum. Özellikle dediğin gibi yemeklerden sonra falan daha çok. SAnırım biz kasılmanın ne olduğunu anlayamadan doğuracağız
Bende o dediğin yanma acıma olayı olmuyor ona yorum yapamayacağım.

Kızlar günaydın Rüyamda nişan denen kan varya o gelmiş oluyor benden ama kimseyi hastaneye götürmeye ikna edemiyorum herkes normal kan gelmesi diyo annem eşim deli ediyolar beni Bağırıyorum herkese ama kimse beni tınlamıyo falan Bir uyandım nasıl yorgun bütün vücudum iyice gerilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…