2014 Aralık Anneleri

anneler bu konuda ikiye ayrıldıkk desen alalım mı almayalım mı :KK43:

Ben pratiklikten yanayım. O apağır anakucaklarını taşıyamam. Her yere kociş götürsün diye de bekliyemem öle pis bi huyum var.. Onun için de benim işime çok yaradı. Ama o kaliteli diye satılan pahalı port bebelerden almadım. İçinde ev tipi anakucağı portbebesi kangurusu olan basit ve ucuz bi set aldım. Ev tipi anakucağını da 1 yaşında bile kullandım. Çünkü oğlum çok gazlıydı

Bebeğe ve kendi tercihlerinize göre değişir yani. Her şeyi en baştan almaya gerek yok ki..zamanla neye ihtiyac duyuyorsanız alırsınız. Panik yapmayın:)

ufffffffff bende duydummm amaa nasıl yapıcazzz iğrenç yaa

Kızlar bırakın her şeye takılıp durmayı. Inanın her şey olacağına varıyo.
ilk oğlumda benden 1-2 hft önde hamile bi ark vardı. Hamileliğin ilk dönemlerinde bahsediyodu böle şeylerden. Hiç uğraşamam walla dedim.
Aylar geçti. Bnm nişanım geldi hastaneye koştum. Tabi o zmn nişan mişan bilmiyorum. O ana kdr en ufak ağ
rım sızım yok bi de. Bi gittim 7-8 cm açılmam olmuş!

O ark ise 40 haftayı doldurdu o kadar bekledi zerre açılması olmadı ve Sezeryana aldılar.

yani bu doğum olayı tamamen yapı meselesi. Siz yürüyüşünüzü bol yapın ve normal doğurmaya kararlı olun yeter...

Kızlar doğuma ailemin yanına gidicem en az 2 ay belki 3 ay orda kalacağım. şimdi karar veremedim. basitinden bi park yatak mı alsam yoksa anadizi (anakucağı) mi alsam. bi yandan diyorum park yatak alayım sonra da yatar oraya gittikçe. bi yandan da bakıyorum ucuzları acaip dandik biraz iyi olanlar da 200 civarı. anadizleri 60-70 liraya var ama onu da sadece 2-3 ay için mi alacağım diyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Kızlar bırakın her şeye takılıp durmayı. Inanın her şey olacağına varıyo.
ilk oğlumda benden 1-2 hft önde hamile bi ark vardı. Hamileliğin ilk dönemlerinde bahsediyodu böle şeylerden. Hiç uğraşamam walla dedim.
Aylar geçti. Bnm nişanım geldi hastaneye koştum. Tabi o zmn nişan mişan bilmiyorum. O ana kdr en ufak ağ
rım sızım yok bi de. Bi gittim 7-8 cm açılmam olmuş!

O ark ise 40 haftayı doldurdu o kadar bekledi zerre açılması olmadı ve Sezeryana aldılar.

yani bu doğum olayı tamamen yapı meselesi. Siz yürüyüşünüzü bol yapın ve normal doğurmaya kararlı olun yeter...

günaydın canım.. benimde en çok istediğim hastaneye geç gitmek. gittiğimde şu kadar açılman olmuş bile desinler inş. :KK43: en ufak bis ancıda hastaneye koşmamak gerekiyor sanırım

Canim bence bebeklerinin kiloları hic fena degil tabi bir iki hafta daha anne karninda kalirlarsa cok daha iyi olur ama allah korusun erken dogum olsa bile gelisimleri iyi gibi. Bu
arada sen sirani bekle ilk ben dogurcam topicde :KK45::KK45::KK45:

Ilk sıra benimm :)) 34+6 yız ve her an sürpriz yapabiliriz. Kasıma kadar dursak barim :)

Kızlar doğuma ailemin yanına gidicem en az 2 ay belki 3 ay orda kalacağım. şimdi karar veremedim. basitinden bi park yatak mı alsam yoksa anadizi (anakucağı) mi alsam. bi yandan diyorum park yatak alayım sonra da yatar oraya gittikçe. bi yandan da bakıyorum ucuzları acaip dandik biraz iyi olanlar da 200 civarı. anadizleri 60-70 liraya var ama onu da sadece 2-3 ay için mi alacağım diyorum. Ne tavsiye edersiniz?

sık sık gidiyorsan annene canım park yatak al bencede. ama sık gidemiyorsan zaten her gitiğinde artık bebiş büyümüş olucak. gittiğinde çokta kalmıyorsan annende ana dizi alıp o ilk günlerini geçirebilirsin. bi zaman sonra çocuklar her gittiği yerde beşik aramıyoki canım.:KK12: yatakta yanında yatırırsın bi yer bulursun mutlaka bi kaç gece için

Kesinlikle park yatak. 2-3 ay uzun bi süre. Rahat yatsın çocuk. Baby2go filan uygundu diye hatırlıyorum. Kraft ın yan firması mı neydi. İçin rahat etmezse kılıf yaptırırsın

günaydın canım.. benimde en çok istediğim hastaneye geç gitmek. gittiğimde şu kadar açılman olmuş bile desinler inş. :KK43: en ufak bis ancıda hastaneye koşmamak gerekiyor sanırım

ilk doğumunda gitmelisin. Çünkü daha vücudunun doğum tepkisini bilmiyosun. Ben gitmesem evde doğururdum belki de. Çünkü o ana kadar sancım yoktu ve nişandan sonra çookk hafif sızılar hissettim. Ne olduğunu anlayamıycak kadar hafif..
Ama bir başkası 2cm açılmaya kadar bile sancı çekiyo..

sık sık gidiyorsan annene canım park yatak al bencede. ama sık gidemiyorsan zaten her gitiğinde artık bebiş büyümüş olucak. gittiğinde çokta kalmıyorsan annende ana dizi alıp o ilk günlerini geçirebilirsin. bi zaman sonra çocuklar her gittiği yerde beşik aramıyoki canım.:KK12: yatakta yanında yatırırsın bi yer bulursun mutlaka bi kaç gece için
çok sık gittiğim söylenemez 3-4 ayda bir. o da en fazla 10 gün kalabiliyorum.

Kesinlikle park yatak. 2-3 ay uzun bi süre. Rahat yatsın çocuk. Baby2go filan uygundu diye hatırlıyorum. Kraft ın yan firması mı neydi. İçin rahat etmezse kılıf yaptırırsın
Ben de rahat yatsın dedim ilk. sonra kafam karıştı kararsız kaldım biraz.
e-bebekte baby&plus diye bi markanın park yatağı var 169 lira bu yatağı alan veya gören var mı kalitesi nasıl. özellikleri baya iyi. burda mağazası yok insan tereddüt ediyo.

kızlar bişey daha sorayım. bana muhtemel doğum tarihi 18-12 diyo ama 32. hafta raporu için pazartesi gel dedi. geç vermiş olmuyo mu. yoksa benim bebiş geriden geliyo da bana mı söylemiyo.

Kızlar şimdi geldim doktordan haberler pek iyi değil. Karaciğer değerlerim çok yükselmiş.Doktor en fazla 35 e kadar dayanırsın dedi daha fazla bekletirse bende karaciğer yetmezliği başlarmış. Hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz yarın da iki doz yapılcak. Popom çok acıdı yalnız hala yanıyo Bebeklerin kilosuda 2000-1800 olmuş İnşallah 2500 oluruz kızlar dua edin 37 e kadar dayanalım[/

canım öncelikle çok geçmiş olsun karaciğer enzimlerin yüksek derken kaç çıktı acaba? banada geçen ay yüksek dediler ama başka bir hastaneye gittim tekrar test yaptılar düşmüştü ve dr zaten bu değerler de yüksek değil demişti.

kızlar bişey daha sorayım. bana muhtemel doğum tarihi 18-12 diyo ama 32. hafta raporu için pazartesi gel dedi. geç vermiş olmuyo mu. yoksa benim bebiş geriden geliyo da bana mı söylemiyo.

canım onla alakası yok bence banada aksine 1 hafta önce verdi birdaha gitgel olmaması için

bakalim annem gelecek ya bütün kagit islemleri yolunda giderse

canim etrafina söleme kiloyla ilgili hatta bebekle ilgili bise söleme ..bende bu ay hic kilo almadim son 1,5 aydir ayni kilodayim bebekte az aliyo eger sekerin yoksa sekerli seyler ye bal pekmez muz patates meyve ben bunlari komple kestigim icin gerileme oldu önce sagliklii olsunlarda nasilsa kiloyu aliyolar takmamak lazim

Dogru diyosun valla.. kimseye bahsetmicem artik.. israrla soranlari da gecistiricem. Bir de cevremde erkek evladi olmayanlar cok kiskanclik yapiyo anlamiyorum evladin kizi erkegi olur mu... ilk cocugu hemen erkek doguracak faln diye konusuluyo hakkimda. Esim de tek erkek.. oyle cahil bi cevrem yok aslinda. Ama hala bu zamnda boyle seyler varmis.. halbuki ben ilk cocugum kiz olsun isterdim hep ama Rabbim erkek nasip etti. Sanki onun kararini biz verebilirmisiz gibi.. neyse canim dedigin gibi biraz tatli tuketmeliyim sanirim. Yani seker icerikli seyler.. oldum olasi tatliyi sevemedim. Bu durum hamileligimde de degismedi. Ben elimden geleni yapayim da gerisini Rabbime birakayim. Saglikla gelsin yeter diyorum artik. O korkuyu yasayinca herseyi unutuverdim inan ki..

Kızlar şimdi geldim doktordan haberler pek iyi değil. Karaciğer değerlerim çok yükselmiş.Doktor en fazla 35 e kadar dayanırsın dedi daha fazla bekletirse bende karaciğer yetmezliği başlarmış. Hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz yarın da iki doz yapılcak. Popom çok acıdı yalnız hala yanıyo Bebeklerin kilosuda 2000-1800 olmuş İnşallah 2500 oluruz kızlar dua edin 37 e kadar dayanalım
canım geçmiş olsun.. riskli dönemi atlattılar canım. ikizleri saten 36-37de alıyorlar. ha 36 ha 35 sıkma cnaını. sen stres yapma bol dinlen.

Ben pratiklikten yanayım. O apağır anakucaklarını taşıyamam. Her yere kociş götürsün diye de bekliyemem öle pis bi huyum var.. Onun için de benim işime çok yaradı. Ama o kaliteli diye satılan pahalı port bebelerden almadım. İçinde ev tipi anakucağı portbebesi kangurusu olan basit ve ucuz bi set aldım. Ev tipi anakucağını da 1 yaşında bile kullandım. Çünkü oğlum çok gazlıydı

Bebeğe ve kendi tercihlerinize göre değişir yani. Her şeyi en baştan almaya gerek yok ki..zamanla neye ihtiyac duyuyorsanız alırsınız. Panik yapmayın:)

bacım biz neydecez bu bebelerle. benim oğlan meğer ne kadar gürültülü oyun oynuyormuş yükses sesle konuşuyormuş farkında değilmşiz. eve misafir geldi 7 aylık bebek. emre de her zamanki gibi kendince oyun oynadı ama bebek uyuyamadı gürültüden. eşim sürekli oğlum sessiz ol yavaş dedikçe emre gerildi, hırçınlaştı ben neden oyun oynamayım baba dedi. kardeşi olunca devamlı sessiz ol ses yapma diye çocuğumu uyarıp sindirip pasifize etmek de istemem. kıyamadım kuzuma babası sessiz ol yapma etme dedikçe içim sızladı. bana ne küçük alışsın gürültüye. kuzumu bastıramam :)

Back
X