- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
kızlar bu ara dünden beri gribim ateşim 38- 39 larda bıdığın ateş ölçerini hemen kullanmaya başladım bile... tüm bunlar yetmez gibi eşimlede bozuğum.. sabah sabah zaten uyku sorunu var gece uyumaz gündüz kalkmaz hastayım ne olur bir kahvaltıyıda bu hödük hazırlasa... neysee beklentiye girmek istemiyorum girmem de zaten ... ama bizimki dur annemi getireyim sana baksın demezmi gelde dellenme...
anası neler etti neler.. geçen yıl bebeğimi kaybettimde ne aradı ne sordu nede geldi.. şimdi geçen hafta onlara bi gittik sözde karnımdaki torununu seviyor diye iyi de davrandı ama böyle yüz verdim diye eşimin astarı istemesine ifrit oldum anlayacağnız... ev aldık bir hayırlı olsun demez ev görmeye gelmez... zaten ilk 3 yıl ayırmak için bizi herşeyi yapan bir kadın şimdi eşimde ne yüzle bunu soruyorsa... ki 2 yıl önce boşanma davası açtığımda eşim ağla ağla amcamlarda kalırdım amcamların kapaısında yatıp kalkıp söz gökçe istersen ailemle görüşmem gitmemm gelmemm diye neler neler sıralamıştı ki asla ailenden vazgeçmeni istemem ama bizleri karşı karşıya getirmeyecek şekilde profesyonel ol dedik ve bizim aileden amcamın yardımlarıyla barışmıştım.. yoksa ailemde aman boşver kızım demişti.. şimdi ne olduda böyle bir yalakalık isteniyor.. ben mi geçmişi çok dile getiriyorum yoksa diye öz eleştiride yapıyorum... ama istemiyorum o kadını... yol eşimin umrumda bile değil ama beni peşinde sürükleyemez.. hafta sonumu üstelik hasta halimle bunlarda yetmez gibi karnı burnunda halimle bu derece mahvetmeye ne hakkı var ki saaat 12 yi geçti hala kalkacak beyfendi.... şeytan diyor çık git annenlere... nasıl olsa doğum iznindeyiz![]()
Isin zor bacim.. ama kafaya fazla takmamaya calis bebisin icin biliyorum zor ama eger canini sikan esin ise bile uzak durmaya calis. Bu zamanimizda en ufak uzuntuye bile gelemeyiz kuzum.. o nasil bir kadinmis???? Kadinligini gectim nasil bir anneymiss??? Anne olmus ama insanligi yok olmusss.. sen dunyanin en kotu gelini bile olsaydin mesela yahu oglunun evladi sonucta nasi yuregin sizlamadi. Allah yuregine iyilik versin yine de o kadinin. Cok sasirdim ne yalan soyliyim.. valla esinle acik acik konus. Bnm esimin tarafiyla yakin oturuyoruz cagirsak gelirler yardima mesela ama bn diyorum ki senden istiyorum. Sen nasil hasta oldugunda ben bakiyosam sana sen de bnmle ilgileneceksin o kadar.. verdigi sozleri hatirlat! Yok oyle yagma.. hamilesin ya simdi nasilsa bisi yapamaz bana mecbur itiraz edemez diye dusunuyo galiba esin. Ama korku ver bak nasil kedi gibi olacak.. eger guzel dille anlattiginda anlamazsa tabi.. 10 tane dogurmadin ya sana mecburiyetim yok kendini vazgecilmez sanma verdigin sozleri tut de.