kızlar kayınvalide kafayı yedi.. rüyasında beni görüyor arıyor. dün arkadaştaydık eşimi aradı bende muhabbet uzun sürer kapatmaz die wc de dedirttim kendime.. hastaneye gittikde haber vermedik sanmış bugün tekrar aradı amannn haber ver kızım bana die.. doğuma gittinde benden saklıyosunuz sandım dedi. olurmu hiç öyle şey neden saklıyım ki senden dedim.. cumartesi alışveriş yaptık dedim. kadın kafayı yedi bana dioki nie aldın ben alırdım dio. yahu senin zevkin başka benim ki başka hem sen ne bileceksin benim ne alacağımı.. temizliğe kimseyi çağırma dioben gelip yaparım dio.. eşimde gelmesini istemiyor ben yaparım dio.. amann ben mi abartıyorum acaba?? bi akıl verin yahu. bu kırkımız çıkana kadar yanımızda kalacak herşeye karışırsa papaz oluruz vallahi.. iyiyken neden kötü olalım diimi??
benimde ablası .... geliim temizliğini yapiim oglumun küçülenlerini ayırdım mevlüt takımını yıkadım sararmış suya bastım dio bi de dedim annemler ilk torun die özenio bizde aynı sekilde gerek yok .. tutturdu illa hurç yapacakmıs ama eskilerden yani bişey alacagı yok yeni bende gerek yok dedim benim kafamda ztn farklı bi mevlut kıyafeti var dedim - o arada anlattı simli vs die - geçen hafta oldu sinirimden köpürdüm yok abla sen 2.ye sakla dedim öle kapadık ya ztn bana cok şükür iş yerinden aileden bi sürü hediye geldi neden onun eski hırka tulum ya da ne biliim mevlut takımını aliim ya hu ayrıca ne bu ısrar bisey yapmak zorunda diilsin ki bi de izne cık da görüşürüz bol bol dio sanki öle bi vaktim olacak cok dertlendim kızlar biliorum ama sıkıcı ya cidden can sıkıcı .. ayrıca ısrar kıyamet nedir , sen bgn bana temizliğe gel ben sana yarın bu mudur olay zaten bilio annem 10 dk ötemde oturuyor .. seni anlıyorum canım ama en azından kadıncağız aliiim dio arkadasın dediği gibi yönlendir şu eksik bu eksik die aranız iyiyse mis gibi ..