Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana da iyi haftasonları canımmbu arada herkese iyi hafta sonları diliyorum
Bu gece bende oyleyim.kasiklarim cok agriyo ve kasilmam cok fazla.yatip dinlen canim.artarsa dr ile gorusursun.
Biraz dinlen canim ayaklarini havaya kaldirip belki iyi gelir lekelenmen varsa ama hemen doktoruna git bence
Benim doktorumda bahsetmişti daha önce sezaryen olan birini normal doğum yaptırmış. Ama devlette var mı öyle doktor bilmiyorum canım. Bu arada kaç yıl oldu doğum yapalı, o da önemli
Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim Doğum yapalı 6 yıl oldu eskiden mümkünmüş sanırım ama ikinciyi devlet hastanesinde normal doğum yapma şansım az galiba. Bir taraftan da bu riski almaya drğer mi diyorum. Dikişler açılabilir diyorlar zaten ilk doğumdan sonra kilolu hamile kaldım. Bir de ben çok fazla rüya görüyorum arkadaşlar kimi sıradan şeyler bazen de kabuslar görüyorum bu da normal sanırım. İyice duygusallaştım haberleri izlerken hüngür foşurt gidiyorum hele dün oğlum yüzme bilmezdi ne yaptı ocakta diyen gariban teyzenin görüntüsünden sonra çok kötü oldum bir gün önce de sinemada birleşen yolları izledim o da şimdiye kadar beni en fazla ağlatan türk filmi olduimkanınız varsa mutlaka izleyin çok güzel bir aşk var içinde aslında herşey var
Benim doktorumda bahsetmişti daha önce sezaryen olan birini normal doğum yaptırmış. Ama devlette var mı öyle doktor bilmiyorum canım. Bu arada kaç yıl oldu doğum yapalı, o da önemli
Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim Doğum yapalı 6 yıl oldu eskiden mümkünmüş sanırım ama ikinciyi devlet hastanesinde normal doğum yapma şansım az galiba. Bir taraftan da bu riski almaya drğer mi diyorum. Dikişler açılabilir diyorlar zaten ilk doğumdan sonra kilolu hamile kaldım. Bir de ben çok fazla rüya görüyorum arkadaşlar kimi sıradan şeyler bazen de kabuslar görüyorum bu da normal sanırım. İyice duygusallaştım haberleri izlerken hüngür foşurt gidiyorum hele dün oğlum yüzme bilmezdi ne yaptı ocakta diyen gariban teyzenin görüntüsünden sonra çok kötü oldum bir gün önce de sinemada birleşen yolları izledim o da şimdiye kadar beni en fazla ağlatan türk filmi olduimkanınız varsa mutlaka izleyin çok güzel bir aşk var içinde aslında herşey var
Kızlar slm. Ikı gundur afedersnz oram cok agrıyo. Yururken bile zorlanıyrm. Daha 33+2 yim. Arada cok oluyo boyle agrı. Birde sız normal kontrollerde bebişin kalp atışlarını dınlemiyomusunuz. Nts ondan farklı bişeymi.
vallahi bacım benimde durumum öyle uyuyorum uyuyorum garfieldı geçtim... ne enerji ne bişeyyy tembellik diz boyu şu bebiş kıyafetlerni yıkayıp hazır edebileydim bi offf offfSelam kızlar,
Bizim miniğin hareketleri eskiye göre azaldı, sanırım yeri daralıyor artık.
O kadar uykum var ve tembelliğim üzerimde ki saat kaç oldu hala evi toparlamak adına hiç bir iş yapmadımşekerim, tansiyonum falan iyi e kan değerlerim de normal, gece uykum da idare eder ama bunlara rağmen bu üzerimdeki uyku hali neden
bu zamanlarda daha enerjik olunurmuş öyle duyuyordum hep
Hic sorma yuzum uc haftadir pisirdadi putur putur dr da gitmedim cildiyeyeKizlar gobege masaj yapmak erken dogumu tetikliyor komusmasi gecmisti sanirim...bu masaj nasil bisi? Yani gobusu hic sevemezmiyiz? Ben yagi surdugum zaman masaj yapiyorim ve gun icinde aklima geldikce pamugu seviyorum kipir kipir oluyo o zaman..yanlismi yapiyorum acaba?? Birde lanolini surmeye basladim ben ilk etapta iki gunde bir suruyorum son 4 hafta kala gunde bir kere surecegim..zaten kuruluktan fena dertliyim her yerim dokuluyor resmennn.ama yuzum haric..yuzumde sivilceler cikti.benim gibi olan varmi? Bunlar hormon degisikliginin sebebi sanirim?
canım iş yerindeydim sanırım kendimi çok dinliorum bi daa olmadı geçti sora..
canım bence normal ben senden 2 hafta öndeyim sanırım yaklaşık 10 gündür bu acıyı yaşıyorum ve dahada arttı son zamandaKızlar slm. Ikı gundur afedersnz oram cok agrıyo. Yururken bile zorlanıyrm. Daha 33+2 yim. Arada cok oluyo boyle agrı. Birde sız normal kontrollerde bebişin kalp atışlarını dınlemiyomusunuz. Nts ondan farklı bişeymi.