2014 Aralık Anneleri

Selam kızlar,
Bizim miniğin hareketleri eskiye göre azaldı, sanırım yeri daralıyor artık.
O kadar uykum var ve tembelliğim üzerimde ki saat kaç oldu hala evi toparlamak adına hiç bir iş yapmadım :( şekerim, tansiyonum falan iyi e kan değerlerim de normal, gece uykum da idare eder ama bunlara rağmen bu üzerimdeki uyku hali neden :( bu zamanlarda daha enerjik olunurmuş öyle duyuyordum hep

Merhaba kızlar iki gündür rahimde kemiğimde sanki ezilme varmış gibi agrı hissediyorum bebek naslı yapıyor heralde ama hareket etmek merdıven cıkmak cok zorlaştı

Bu gece bende oyleyim.kasiklarim cok agriyo ve kasilmam cok fazla.yatip dinlen canim.artarsa dr ile gorusursun.

kızlar hemen geçti dünkü acıma hissi .. bugün kontrolümüz vardı 2400 gr 47 cm olmuş paşamız :nazar::rolleyes:dr.3 gün önde gidio dedi bu sefer az almış dedim değişkenlik gösterir ztn her hafta ama normal kilosu boyu dedi içim rahat 15 gün sora yine görüşcez evdeki tartıya göre de 1.5 kg eksik çıktımm çok mutlu oldum valla :nazar: 73 çıktım kahvaltı etmeden sabah doktorumda bi de maydonoz suyu fln içebilir miyim ödem için tabiki dedi zararı yokmuş ellerim şiş dedim dogal dio yüzün ayakların normal dio burnu bile şişenler var dedi .. sanırım ben evhamlıyım son haftalarımız şaka maka doğal bunlar..

Kizlar gobege masaj yapmak erken dogumu tetikliyor komusmasi gecmisti sanirim...bu masaj nasil bisi? Yani gobusu hic sevemezmiyiz? Ben yagi surdugum zaman masaj yapiyorim ve gun icinde aklima geldikce pamugu seviyorum kipir kipir oluyo o zaman..yanlismi yapiyorum acaba?? Birde lanolini surmeye basladim ben ilk etapta iki gunde bir suruyorum son 4 hafta kala gunde bir kere surecegim..zaten kuruluktan fena dertliyim her yerim dokuluyor resmennn.ama yuzum haric..yuzumde sivilceler cikti.benim gibi olan varmi? Bunlar hormon degisikliginin sebebi sanirim?

kızlar bugün 35 e girdim ama dr nst fln demedi hiç bende sormadım saf gibi .. sabah giderken dosyamızı bile unutmuşuz eşime de bi ton kızdım nie hatırlatmıosun sen almıosun die.. alttan muayene fln da yok daha onu ztn 37.haftada olacaksın demişti daa önce.. şimdi 15 kasım a randevu verdi sorasında haftada 1 olacak dedi ztn aralıkta doğum beklenio .. bgn üzüldüm bizim tontiş az kilo almış die geçen sefer 2 haftada 560 gram almıştı şimdi 2 haftada 260 gr almış az geldi bana ama dr hala 3 gün önde dedi 3500-4000 gr arası dogum olabilir demişti geçen sefer bende iri gelecek die seviniodum nedense bgn öle olursa normal doğum zorlaşır ama kilosunun normal olması en iisi dedi .. şimdi içim rahat ben bebiş hep aynı kiloyu alacak die düşündüm tabii nana anneyee:KK11:

Kızlar slm. Ikı gundur afedersnz oram cok agrıyo. Yururken bile zorlanıyrm. Daha 33+2 yim. Arada cok oluyo boyle agrı. Birde sız normal kontrollerde bebişin kalp atışlarını dınlemiyomusunuz. Nts ondan farklı bişeymi.

Benim doktorumda bahsetmişti daha önce sezaryen olan birini normal doğum yaptırmış. Ama devlette var mı öyle doktor bilmiyorum canım. Bu arada kaç yıl oldu doğum yapalı, o da önemli

Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim Doğum yapalı 6 yıl oldu eskiden mümkünmüş sanırım ama ikinciyi devlet hastanesinde normal doğum yapma şansım az galiba. Bir taraftan da bu riski almaya drğer mi diyorum. Dikişler açılabilir diyorlar zaten ilk doğumdan sonra kilolu hamile kaldım. Bir de ben çok fazla rüya görüyorum arkadaşlar kimi sıradan şeyler bazen de kabuslar görüyorum bu da normal sanırım. İyice duygusallaştım haberleri izlerken hüngür foşurt gidiyorum hele dün oğlum yüzme bilmezdi ne yaptı ocakta diyen gariban teyzenin görüntüsünden sonra çok kötü oldum bir gün önce de sinemada birleşen yolları izledim o da şimdiye kadar beni en fazla ağlatan türk filmi oldu :( imkanınız varsa mutlaka izleyin çok güzel bir aşk var içinde aslında herşey var

Benim doktorumda bahsetmişti daha önce sezaryen olan birini normal doğum yaptırmış. Ama devlette var mı öyle doktor bilmiyorum canım. Bu arada kaç yıl oldu doğum yapalı, o da önemli

Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim Doğum yapalı 6 yıl oldu eskiden mümkünmüş sanırım ama ikinciyi devlet hastanesinde normal doğum yapma şansım az galiba. Bir taraftan da bu riski almaya drğer mi diyorum. Dikişler açılabilir diyorlar zaten ilk doğumdan sonra kilolu hamile kaldım. Bir de ben çok fazla rüya görüyorum arkadaşlar kimi sıradan şeyler bazen de kabuslar görüyorum bu da normal sanırım. İyice duygusallaştım haberleri izlerken hüngür foşurt gidiyorum hele dün oğlum yüzme bilmezdi ne yaptı ocakta diyen gariban teyzenin görüntüsünden sonra çok kötü oldum bir gün önce de sinemada birleşen yolları izledim o da şimdiye kadar beni en fazla ağlatan türk filmi oldu :KK43: imkanınız varsa mutlaka izleyin çok güzel bir aşk var içinde aslında herşey var

Kızlar slm. Ikı gundur afedersnz oram cok agrıyo. Yururken bile zorlanıyrm. Daha 33+2 yim. Arada cok oluyo boyle agrı. Birde sız normal kontrollerde bebişin kalp atışlarını dınlemiyomusunuz. Nts ondan farklı bişeymi.

Karnina 2 tane bi alet baglaniyor.hem bebegin kalp atislari hemde sancin varsa onlar belli oluyor nst de.bende tuvalete gidrrken bile kasilmam ve dedigin yerde acayip agri oluyo.ben yatiyorum surekli seninde imkanin varsa yat canm.

Selam kızlar,
Bizim miniğin hareketleri eskiye göre azaldı, sanırım yeri daralıyor artık.
O kadar uykum var ve tembelliğim üzerimde ki saat kaç oldu hala evi toparlamak adına hiç bir iş yapmadım :KK43: şekerim, tansiyonum falan iyi e kan değerlerim de normal, gece uykum da idare eder ama bunlara rağmen bu üzerimdeki uyku hali neden :KK43: bu zamanlarda daha enerjik olunurmuş öyle duyuyordum hep
vallahi bacım benimde durumum öyle uyuyorum uyuyorum garfieldı geçtim... ne enerji ne bişeyyy tembellik diz boyu şu bebiş kıyafetlerni yıkayıp hazır edebileydim bi offf offf

kızlar merhabalar.Ankarada doğum yapacak olan arkadaşlar,doğum fotoğrafçısı buldunuz mu,anlaştınız mı vs. tavsiyelere ihtiyacım var..

Kizlar gobege masaj yapmak erken dogumu tetikliyor komusmasi gecmisti sanirim...bu masaj nasil bisi? Yani gobusu hic sevemezmiyiz? Ben yagi surdugum zaman masaj yapiyorim ve gun icinde aklima geldikce pamugu seviyorum kipir kipir oluyo o zaman..yanlismi yapiyorum acaba?? Birde lanolini surmeye basladim ben ilk etapta iki gunde bir suruyorum son 4 hafta kala gunde bir kere surecegim..zaten kuruluktan fena dertliyim her yerim dokuluyor resmennn.ama yuzum haric..yuzumde sivilceler cikti.benim gibi olan varmi? Bunlar hormon degisikliginin sebebi sanirim?
Hic sorma yuzum uc haftadir pisirdadi putur putur dr da gitmedim cildiyeye

kizlar su fazlaligindan dolayi bugün kontrolum vardi cok az artmis yine tuzsuz yemeye devam dedi. oglum yine dönmüş 34+3 olduk ama ultrasonda 35 ciktik.36.haftaya cati muayenesine cagirdi. bizde haberler bukadar. bu cati muayenesi nasil bisi yaa korkuyorum.

canım bence normal ben senden 2 hafta öndeyim sanırım yaklaşık 10 gündür bu acıyı yaşıyorum ve dahada arttı son zamanda

Back
X