2014 Aralık Anneleri

İyi aksamlar arkadaşlar bir bebis haberi daha gelmiş maşallah hayirli olsun saglikla buyusun :) bizde bugün alisverisimizi tamamladik bi besigimiz kaldi çok şükür. İnşallah yeter aldiklarimiz ya bazi arkadaşlar bayagi almis birkaç makine yikamis falan benim iki kere yikasam biter yani bilemedim tereddutteyim ya olmazsa cikar aliriz yani dimi hem ne kadar doğacak gelişimi nasil olacak bilemiyoruz her çocuk farklı oluyor gelişimine gore sonradan aliriz dedik iyi mi ettik acaba o_O arabasini da chicco lite way plus aldik indirimdeydi 650 TL ye geldi. Onun dişinda bebek kıyafetlerini kaç derecede hangi deterjanlar yikamamiz gerekiyo :)
arabayı nerden aldınız canımm,iyi fiyata almışsnız ben nette 800 e yakın fiyatlar gördüm:KK64: güle güle kulansın bebiş

İyi aksamlar arkadaşlar bir bebis haberi daha gelmiş maşallah hayirli olsun saglikla buyusun :) bizde bugün alisverisimizi tamamladik bi besigimiz kaldi çok şükür. İnşallah yeter aldiklarimiz ya bazi arkadaşlar bayagi almis birkaç makine yikamis falan benim iki kere yikasam biter yani bilemedim tereddutteyim ya olmazsa cikar aliriz yani dimi hem ne kadar doğacak gelişimi nasil olacak bilemiyoruz her çocuk farklı oluyor gelişimine gore sonradan aliriz dedik iyi mi ettik acaba o_O arabasini da chicco lite way plus aldik indirimdeydi 650 TL ye geldi. Onun dişinda bebek kıyafetlerini kaç derecede hangi deterjanlar yikamamiz gerekiyo :)
bebek arabanı cok iyi almışsın Ankara'da rn uygun 700 gördüm ben lite way . Bu arada ben dalan roxy ile yıkadım ve dalin yımusatıcı koydum . 30 derecede .. Dalan toz det cok beğendim yımusatıcı koymadan bıle olur bence her ihtimale karsı bi kere daha durulama yaptım

yaa kızlarrr 36.haftaya çatı muayenesine çağırdı doktorum oğlum yine dönmüş korkuyorum bu çatı işinden ben yaa. :KK51:

Taataaammm:)
Beklendiği üzere ilk doğum haberi bendenn
Oğluşum 30ekim gecesi 35+5 te normal doğumla doğdu. 3.040gr ve 46cm
Gayet iyiyiz çok şükür
Biz sıramızı savdık. Darısı hepinize
maşallah 2. bebişimiz dünyaya geldi normal doğum görünce gözlerim parlıyor bize umut oluyor sağlıkla büyüsün müniş :)

siz kaç tane aldınız 50 cc den? bi de ne renk aldınız kolonyaları? bi de yaptıysan fotoğrafını gönder :)

ben 100 tane aldım ama hediye etmeyi düşündüğün küşü sayısına göre değişir bu. kolonya da açık mavi renkli. ama daha stickerları yapışmadı bitince eklerim :)

dönmüş derken ters mi bebeğin.vala hiç çatı muayenesi olmamış biri olarak bende tırsıyorumm
hayır canım kafas yukardaydı aşağıya dönmüş. benim oğlumun ikinci dönüşü bu ama artık sanıyorumki yukarıya dönmez kilo arttıkça zorlaşıyor zaten kasıkları ağrıyor insanın. 36.haftada gel kontrol edelim bakalım normal doğuma uygunmusun dedi bende korktum bi anda iş ciddiye bindi.

Ben de daha temizlik yaptırmadım ya haftasonu gelmek istemiyor bana gelen abla, haftaiçi de ben evde değilim biraz daha bekleyeceğim mecburen izne çıkana kadar.
Ben bu gidişle 37. Haftada falan hazır olacağım ancak, inşallah kızım erkenden gelmeye kalkmaz :)

Çok tanıdık geldi :) çok tatlı olmuş güle güle kullan canım. ben de pembe kurdeleyle süsleyeceğim kendiminkini, aynısı benimki de :)

teşekkürleerrr, güle güle kullanalım hepimiz :)

hayır canım kafas yukardaydı aşağıya dönmüş. benim oğlumun ikinci dönüşü bu ama artık sanıyorumki yukarıya dönmez kilo arttıkça zorlaşıyor zaten kasıkları ağrıyor insanın. 36.haftada gel kontrol edelim bakalım normal doğuma uygunmusun dedi bende korktum bi anda iş ciddiye bindi.
benimde dönse keşke yaaa, dün gittim ters kafası yukarda normal doğum istiyorum büyük ihtimalle döner dedi ama dönmezsede sezeryan için gün belirleriz desi 20 gün sonra gidicem tekrar,evet kafası ağırlaştıkça alta döner dedi bana da doktorum :KK57:

Raziyeee

muslin leri almışsın. güzel günlerde kullanın. ben de sonunda biraz önce kurulama bezimin kenarını bitirdim. foto koysam mı : )

benimde dönse keşke yaaa, dün gittim ters kafası yukarda normal doğum istiyorum büyük ihtimalle döner dedi ama dönmezsede sezeryan için gün belirleriz desi 20 gün sonra gidicem tekrar,evet kafası ağırlaştıkça alta döner dedi bana da doktorum :KK57:
döner canım bak 32de aşağıya doğruydu sonra tekrar yukarı çıktı şimdi yine aşağıda. artık bu saatten sonra yukarı döneceğini sanmam.

bebek arabanı cok iyi almışsın Ankara'da rn uygun 700 gördüm ben lite way . Bu arada ben dalan roxy ile yıkadım ve dalin yımusatıcı koydum . 30 derecede .. Dalan toz det cok beğendim yımusatıcı koymadan bıle olur bence her ihtimale karsı bi kere daha durulama yaptım
tesekkur ederim canim valla sansimiza uyguna geldi araba :)
İyi günlerde kullanin canim:) ben de öyle asiri kiyafet almadim doğduklarında da bol bol alicaz zaten.. yeni aldiklarimin hepsini 30 derecede yikadim haci sakir granül sabunu bi de dalin sivi sabunu denedim haci sakir daha güzel mis gibi koktu tavsiye ederim. Çok yuksek derecede yikama eski gibi olurlar ki zaten kirli değiller maksat o ilk tekstil kokulari gitsin:KK66: kolay gelsin tatlim..
sağol canim bende toz sabunlu deterjan alayim o zaman . hani dedim sivi daha mi iyi cozunur suda ama genel olarak sabun tozu kullanilmis :KK39:

arabayı nerden aldınız canımm,iyi fiyata almışsnız ben nette 800 e yakın fiyatlar gördüm:KK64: güle güle kulansın bebiş
tesekkur ederiz biz havuzlu handan aldik istanbuldayim canim :KK36:

Gayet iyiyiz çok şükür
Masalah allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.simdi nasilsiniz eve ciktiniz mi..

Gayet iyiyiz çok şükür
Maşallah çok güzel bi kiloyla doğmuş. normal olması da ayrıca güzel. Allah diğer tüm normal isteyen arkadaşlara da nasip etsin. Hayırlı bi evlat olur inş.

Benim de anca 2 makina çıktı. bence yeter. fazla bile. hem hediyelerde gelecek daha. oldu da yetmezse çıkar alırız bir kaç bişey daha. çok alanlar genelde bi çoğunu giydiremiyo zaten. Arabanız da hayırlı olsun.

Back
X