canım gözünaydın, çok şükür . maşallah tosununa, 40ı beklese 5 olacakmış maşallah maşallah. sen nasılsın herşey yolundadır inşallah. fırsat bulkdukça yaz emi? abiş nasıl karşıladı?
canım geçmiş olsun, hastanede gözetim altı9nda olman çok daha iyi. inşallah hayırlısıyla geçecek bu sıkıntılar, güzel haberlerini okuycaz.
bacım çeri çöpü boşver de sen dikkat et kendine, üşütme. halısız ev soğuk oluyor. benim oturma odamda küçük bir halı vardı. moderen olacaz ya seccadeden az büyük halı attıydık ortaya. şimdi oğlan hep yerde oynuyor diye anam babam usulü büyük halı aldım serdim. oda geçen kışlara göre acayip ısındı. meğer halı ne kadar etkiliyormuş dedim. o hesap sende kalın giyin, ayağına ev botu falan giy üşütme.
allahım yarabbim ya sabır yaaaa sabııııııır.
39 günde 1 kilo diyor hatun. ben 24 saatte alıyom 1 kilo. hasbinallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
sebamede tereddüt ediyorsun da Johnson ve daline nasıl güveniyorsun.
kgokce
@bebekprenses erkekler de yeni hayata alışmakta biraz zorlanıyorlar sanırım. zamanla alışırlar siz de alışırsınız. valla sizi pohpohlaması pışpışlaması değil bebeğe yardım edip sizi dinlendirmesi yeter de artar bence.
geçmiş olsun cnaım. ankarada ayaz. keşke kar yağsaaaa.
ılıtılmış pekmeze karabiber atıp içiyorlar grip için. birde ballaı soğanlı birşeyler var goguldan bulabilirsin.
ayak bileklerim kalçam elimin tüm eklemleri ağrıyor elifcim.
@dubleanne nerelerdesin canım.
elifceeeee
bilhassa sen merak ediyordun. işte size 18 kilo almış bir hamiş göbişi
Eki Görüntüle 1290805
. parmaklarıma dikkat edin lahana dolması gibi tombul tombul oldu o zarif parmaklarım