2014 Aralık Anneleri

günaydın hamişler.bunlarda bizim Alp Aras'ın çeyizleri:)umarım beğenirsiniz.Eki Görüntüle 1290722 Eki Görüntüle 1290724

Canım hepsi çok çook cici olmuş ellerine sağlıkkkkkk herkes çok maharetli ya maşallah bende sabunları bitirmeye uğraşıyorum haftaya da kolonya şişelerimi hazırlarım mis gibi .. erken doğumdan korkuyorumm amaaaaa artık hazırlıklarımı bitirmemm gerek yıkama ütüleme ve çanta oda yerleştirme diğer tüm eksikleri tamamlama 15-16 kasım kendime hedef koydumm inşallah 20 si de son iş günüm var mı hala çalışan bayanlaaaarr yoruluyor musunuzzzz

Esta piti piti ne demek yawww.benimkiler cok acemi Isi bide ben hic para harcamadan halletmeye calisiyorum ya ondan acik uydurmasyon oluyor sankim :)
yesinler böyle uydurmasyonlarııı... bende yapacammm ama yer bitiririm 1 haftada mavi şeker hamuru alam birde sarı alamm beyaz da alammm kalıp almak gerek çubuk gerek yok açmak için naylon oklava gibi bişeyi varmış araştırdım kurdale falan kolay ama o jelatinleri nerden bulabileceksem bakalımmm... belkimmmmmm yaparım :) ama önce evin temizliğiiiiiii gerek[/QUOTE]
o plastik oklavayi aldim bende ama olmasada olurmus sadece kucuk oldugu icin kullanimi rahat o kadar normallede olur yani..ben tadina bile bakmadim heee.bitanesinin emzigi dusmustu kirildi diye agzima attim o kadar...tatli seylerden pek hoslasmam da:) istanbuldaysan tum malzemeler eminonunde varmis degilsende inanki Bilmiom ben burada bi yerde buldum bide nette.ama almancasi ile turkcesinin alakasi yok o yuzden adinida bilmiom acikcasi..

hımm ufak değil yani 25 cc

ben eskişehirdeyim.kolonya satan biyerden aldım ama gitti gidiyorda o da var ordan alabilirsin.40 tane için 1litre yetti canım
aaa anlamalıydım 26 dan... esesli
3 yıl yaşadımmm es esin yeri ayrı bende

canım kolonyayı kolonya satan bi dükkandan aldım ama gittigidiyordada var.sticerları arkadaşın dükkanından bastırdım.onlar tasarladı.ben beğendim aralardında.istersen yollarım.
hele bi ne yapacağıma karar vereyim sticerlarda fikrini alırım bacım...çok çok sağol

hemen geliyormu canım burdan? ne kadar sürdü gelmesi? birde mavi kolonyayı da mı netten aldın?
benim 1 gün sonra gelmişti çok şaşırmıştım.kolonyayı eskişehirdeyim ben kolonya satan bi dükkandan aldım ama nette de var da güvenemiştim.senin bulunduğun yerdede vardır kolonyacı bi bak bakalım farklı renkleride vardı.

o plastik oklavayi aldim bende ama olmasada olurmus sadece kucuk oldugu icin kullanimi rahat o kadar normallede olur yani..ben tadina bile bakmadim heee.bitanesinin emzigi dusmustu kirildi diye agzima attim o kadar...tatli seylerden pek hoslasmam da:) istanbuldaysan tum malzemeler eminonunde varmis degilsende inanki Bilmiom ben burada bi yerde buldum bide nette.ama almancasi ile turkcesinin alakasi yok o yuzden adinida bilmiom acikcasi..[/QUOTE] buldum sitelerden varmış baya kalıp falannn bir bunu almadığm kalmıştı raziye onada cidden burnumu soktum.. içimde kalacağna alam yapam görem günümü
ben dorduncu aydan beri orguydu virtti zirtti hepsini arastira arastira ogrendim halada ugrasiom..hep acikmi gozukuom ben? tellden girince hep acik birakiom ama gunde 10 kez yokluyorum burayi:)
ne bilem sen de bende hep burdayız gibi

saolasın canım.senin yaptıklarınıda bekliyoruz.bende daha hazırlamadım çantamı falan.umarım gününde gelir bebişlerimiz.bende çok tırsıyorum.ayın sonundada ben ayrılıcam izne bakalım.ama gitgide zorlaşıyor hareketlerimiz.hayırlısıyla alalım bebişleri kucağımıza

yok canim yika utule miss gibi katla askiliklara takacaklarini tak bi yere as ustunu ort..mobilya gelsin sil havalandir sonra yerlestirmesi kolay oluo ben oyle yaptim..bide biz boyaydi haliydi esyalari tasimaydi kurmaydi hep esim hallettigi icin hepsini bi anda yapamazdik..orada sukredinki gelip bes dk da kuruolar.biz tam 2.5 gun ugrastikkk.yani ben pek bisi yapmadim zavalli esimin beli tutuldu:) koku konusuna gelince o oda kullanilmadan kokusu cikmaz.benim tr de evim var oradaki esyalar alinali 4.5 yil oldu her yil 2 3 kere gelip evi kullandigimiz halde halaa kokulari cikmadi..eve ilk girdigimizde o koku kokar bi..bide benden bi gun once gelip mutlaka temizlikci siler havalandirir a dan z ye.ona ragmen farkedilir o koku..soyle agir agac kokusu ciksin yeter bence

Tecrubeye gerek yokki aslinda. Sonucta bu cok dogal bir durum.eskiden kadinlar agac dalina tutunup dogururmus tarlada bahcede.. yasanilan sey olaganustu birsey degil bilakis gayet normal. Biz bir canli dunyaya getiriyoruz ve kutsal sayiliyoruz.bunu etrafimizdakileri uzerek bozmamaliyiz.zira nese icinde mutlulukla yapmaliyiz herseyi.kocalara gelince; kocatmasa koca denmezdi di mi? ))

doğru söylüyorsun canım öyle yaparım o zaman. kızım da itip duruyor zaten sığamamaya başladı galiba, inşallah erkenden gelmeye kalkmaz :)

ben de bitiremedim canım bütün işler duruyor. sadece magnetlerimiz, şekerlerimiz vs bitti çok şükür hediyelikler çıktı en azından aradan. işe de devam ediyorum, bu haftadan sonra da çok yoğun olacağım işleri devredeceğim yeni arkadaşa. ben de 15 kasım ama bakalım yetişecek mi sen de yetiştirirsin hepsini, gönlüne göre olur inşallah

evet canım ya diğer türlü zor olacak hazırlarım bari koku azaldıktan sonra hemen yerleştiririm. aynen dediğin gibi ağır mobilya kokusu geçsin gerisi önemli dğeil.
ya biz evlenirken mobilyalar geldiğinde kokmuyordu çok fazla, beklettirmiştik birkaç gün belki ondan olabilir. ve mobilyacımız inanılmaz iyiydi, resmen yalvardım adama bebek odasını da sen yap diye de o benim işim değil dedi yapmadı başka birine yönlendirdi uyuz adam :)

peki o kurdelayı etrafına bağlamadın mı, silikonla falan mı yapıştırdın yani? şişenin boynunun etrafını dolandırmadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…