- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
canım gözünaydın, çok şükür . maşallah tosununa, 40ı beklese 5 olacakmış maşallah maşallah. sen nasılsın herşey yolundadır inşallah. fırsat bulkdukça yaz emi? abiş nasıl karşıladı?
canım geçmiş olsun, hastanede gözetim altı9nda olman çok daha iyi. inşallah hayırlısıyla geçecek bu sıkıntılar, güzel haberlerini okuycaz.
bacım çeri çöpü boşver de sen dikkat et kendine, üşütme. halısız ev soğuk oluyor. benim oturma odamda küçük bir halı vardı. moderen olacaz ya seccadeden az büyük halı attıydık ortaya. şimdi oğlan hep yerde oynuyor diye anam babam usulü büyük halı aldım serdim. oda geçen kışlara göre acayip ısındı. meğer halı ne kadar etkiliyormuş dedim. o hesap sende kalın giyin, ayağına ev botu falan giy üşütme.
allahım yarabbim ya sabır yaaaa sabııııııır.
39 günde 1 kilo diyor hatun. ben 24 saatte alıyom 1 kilo. hasbinallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
sebamede tereddüt ediyorsun da Johnson ve daline nasıl güveniyorsun.
kgokce @bebekprenses erkekler de yeni hayata alışmakta biraz zorlanıyorlar sanırım. zamanla alışırlar siz de alışırsınız. valla sizi pohpohlaması pışpışlaması değil bebeğe yardım edip sizi dinlendirmesi yeter de artar bence.
geçmiş olsun cnaım. ankarada ayaz. keşke kar yağsaaaa.
ılıtılmış pekmeze karabiber atıp içiyorlar grip için. birde ballaı soğanlı birşeyler var goguldan bulabilirsin.
ayak bileklerim kalçam elimin tüm eklemleri ağrıyor elifcim.
@dubleanne nerelerdesin canım.
elifceeeee
bilhassa sen merak ediyordun. işte size 18 kilo almış bir hamiş göbişiEki Görüntüle 1290805 . parmaklarıma dikkat edin lahana dolması gibi tombul tombul oldu o zarif parmaklarım
elleerine sağlık..kumaşları nerden aldınız... pazen kumaş da mı satılıyor... bende alam da annem etrafını gitsin...
ne 50 tane mi zaten 50 tane yapsammm yeter...hastaneye 20 tane götürmek yeterIlahi gokce yaaa kiz renkle ne alakasi var..bebe mavisi ve krem renk ile neler yapmislar neler.yapmasi basit hepinizde becerirsiniz Iicinde kalmasin 50 tane bile olsa yap bence :) .
amaninnnnnnn sen de neymişin be nutella.... (ayrıca bak canım petiböre sürülmüş nutella çekti nickini yazarken )kavanoz demissin de bir de benim kavanozlarima burnunu sok bakalim canim begenecek misin :) ayrıca mavi renk de ne kadar tatli duruyor öyle düşünme belki yaptiklarin hazirlar gibi mükemmel muntazam olmaz ama sen kendinle gurur duyarsin ben yaptiklarima baktikca çok mutlu oluyorum emek vermek güzel birşey cesaretini kirma denemeye deger benden soylemesi :) bugün de gaza geldim bak bizim su anki ya zorluklar imiz dz sepet ve kapi süsü hariç kavanoz ve lohusa tacinin yapimi bana ait maviş maviş ne güzel duruyorlar değil mi
hey maşallah raziye gelde tükan açak sana :) ben çevremden ben gibileri bulurum sanaa doğumu sünneti 1 yaşı 2 yaşı dişi derkern baya iyi iş çıkartırız.. sonra kına düğün işleri organizatörlüğe dökeriz senle bacım:)Eki Görüntüle 1290987 Eki Görüntüle 1290988 Eki Görüntüle 1290989 Eki Görüntüle 1290990 Eki Görüntüle 1290991 ayyy tr de olsaydim simdi bi instagram acmistim her yerde tanesi 2-4 arasi degisio bende masrafimi cikarmak icin size 1 tl den yapardim felan aklima bunlar geldi.gozu kor olsun bu gurbetin:) hem tanismis olurduk hemde benim eve katkim olurdu bu sekilde...musterimde olurdu sankimmm olmasa bile kk hamisleri yeterdi
Basinn sagolsun cnm okudum Allah yerinde dinlendirsinSelam kızlar iyi geceler
Uyumamissiniz bakıyorum da
Ben Hafta sonu eşim rahatsızdı ona dolandim evin içinde, her yerim ağrıyor
10 gibi sizdim akşam, sonra 12 gibi uyandım eşime bakmaya, aklıma bebisli gunlerimiz de böyle olur gece kimbilir kaç kez uyanicam diye geldi
Allah im sağlıkla nasip etsin, insan o günler gelip yorulacagina bile nasıl heves ediyor
Bu nasıl güzel bir duygudur maşallah
Bu arada kızlar, Çok sevdiğimiz bi yakınımız vefat etti bugün, birer Fatiha okur musunuz rica ederim
Madallah cnm her sey öyle güzel olmus ki cok begendim ben de böyle becerikli ve hevesli olsam keske.Bebisimin kiyafetlerini yikadim ama hala ütülemeye eriniyorum kalkip of nolucam ben böylekavanoz demissin de bir de benim kavanozlarima burnunu sok bakalim canim begenecek misin :) ayrıca mavi renk de ne kadar tatli duruyor öyle düşünme belki yaptiklarin hazirlar gibi mükemmel muntazam olmaz ama sen kendinle gurur duyarsin ben yaptiklarima baktikca çok mutlu oluyorum emek vermek güzel birşey cesaretini kirma denemeye deger benden soylemesi :) bugün de gaza geldim bak bizim su anki ya zorluklar imiz dz sepet ve kapi süsü hariç kavanoz ve lohusa tacinin yapimi bana ait maviş maviş ne güzel duruyorlar değil mi
Valla ilk müsterin ben olurdum bacim öyle güzel yapiyon ki insanin hepsinden yapasi geliyor.Ama gel gör ki püsür olunca insan kalkip yapamiyorEki Görüntüle 1290987 Eki Görüntüle 1290988 Eki Görüntüle 1290989 Eki Görüntüle 1290990 Eki Görüntüle 1290991 ayyy tr de olsaydim simdi bi instagram acmistim her yerde tanesi 2-4 arasi degisio bende masrafimi cikarmak icin size 1 tl den yapardim felan aklima bunlar geldi.gozu kor olsun bu gurbetin:) hem tanismis olurduk hemde benim eve katkim olurdu bu sekilde...musterimde olurdu sankimmm olmasa bile kk hamisleri yeterdi
merak etmee halledersin biz taa ağustosdan aldıkta odayı ne oldu evi p...k götüryo.. akşama hallolacak inşallahhh...kızlar ya panik oldum iyice. mobilyacıyı aradım cuma veya cumartesi teslim edeceklermiş. dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydim kasımın ilk haftası getirin diye, neyime güvendiysemmobilya gelecek havalandıracağım vs derken 36 hafta olacak. eşyalar yerleşecek, temizlikçi alacağım, ofisteki işleri toparlayacağım izne çıkmak için off bir sürü iş
hımmmm 2 battanyelik alsammı şu pazenden amannnn bacımmm... işlerim git gide artıyorr...mermerşahin kumaşını büyük bir tuhafiyeden aldım umraniye carrefoura inen kucuksu cad. sinden.
Diğer pazen kumaşını manifaturacı tarzında döşemelik elbiselik felan kumaşlar satan nevresim ceyiz satan bir magaza var Ümraniyede ordan aldım. yakınsanız ismini yazarım. Sade Beyaz aldım camasır suyuna girebilsin diye, ekrusu , mavi pembiş sarı eflatunu felan da var. tabi desenliler de var da sadeyi tercih ettim. Desenlisinden annem alıp gunluk battaniye yaptı
Canım hayırlı olsun sizinde bunu alıcaz doye gıtmiştik bizde liteway cok kullanışlı.. Farkımız bizim 2. Resimde pusetli kullanmak istersek arabayı liteway gibi iç içe değilde iskelete sadece puseti gecırebiliyoz. Normal arabada da kullanırken çift yon kullananılıyon . Iskelet be kumaş biraz farkkımış ama pratıklık olarak litewayla es bence hantal değil . Ağız tadıyla kullanalım inşallaharabaniz çok güzelmiş güle güle kullanin bizde lite way plus aldik da çok benziyomus sizinkiyle farki ne acaba on bari yok bizde ama onu alabiliyoruz zaten kulp ve on bar dişinda ayni gibi geldi bizimki de boyle iste arkadadaslar
Vebale girmek istemem canim internetin yalancisiyim..hemde dioki nari kimseyld paylasmadan tek tanesini bile zayi etmeden tek basina yiyecekmissin..bide ayvayla ilgili kissalar okudum netten..sende bak istersen.peygamberimiz tavsiye etmis..benim bi arkadas var burada oglu ocak dogumlu suan dorde girecek oglu..o diyorki esim eve nar tasimaktan bikmisti...her kiyafetinde nar lekesi var..tanesi 1 euro burada narin...bi alisveriste 10 tane alirdik diyor cok yemis.ve bdt den bes gun once dogurdu..erken dogum ona ugramamis yani..yinede sende arastir cnm Ibundan emin misin raziye, ben bikaç yerde nar doğumu tetikliyomuş diye okudum o yüzden korkudan yemiyorum yaaa.. evde nar var işe yaramıyo :)
bende de oluyo, ama bağırsaktan geldiğine eminim ben. eskiden olduğu yerde değil ki organlarımızın hiçbiri, tıssss diye ses oluyo karnımda, yukarılarda oluyo göğüs kafesimin altında biraz ama tedirgin olcak bi şey değil bence
kurdelaları çok güzel yapmışsın yaa ben nasıl becercem bu kurdela işini bilmiyorum. şişeler hazır kurdelaları yapmadım daha, var mı bi püf noktası, bi tavsiye?
Esta piti piti ne demek yawww.benimkiler cok acemi Isi bide ben hic para harcamadan halletmeye calisiyorum ya ondan acik uydurmasyon oluyor sankim :)[/QUOTE][QUOTE="nutellaa32, post: 37596578, member: 376982"çok tesekkur ederim canim senin kadar olamiyoz ama iste biz de yapiyoruz birşeyler
merak etmee halledersin biz taa ağustosdan aldıkta odayı ne oldu evi p...k götüryo.. akşama hallolacak inşallahhh...
ama varya mobilya kokusu 1 ayda ancak çıktı.. tüm kapıları açık tuttuk tabi balkonda açıktı yinede eve ilk girince kokuyu duyuyorduk ona dikkat et diğerleri hallolur bacım..
canım kurdeleleri avonun rozetleri varya meme kanseri için.o işaret gibi yapıp,üst kısmının ortasından iple bağlıosun.umarım anlatabilmişimdirbundan emin misin raziye, ben bikaç yerde nar doğumu tetikliyomuş diye okudum o yüzden korkudan yemiyorum yaaa.. evde nar var işe yaramıyo :)
bende de oluyo, ama bağırsaktan geldiğine eminim ben. eskiden olduğu yerde değil ki organlarımızın hiçbiri, tıssss diye ses oluyo karnımda, yukarılarda oluyo göğüs kafesimin altında biraz ama tedirgin olcak bi şey değil bence
kurdelaları çok güzel yapmışsın yaa ben nasıl becercem bu kurdela işini bilmiyorum. şişeler hazır kurdelaları yapmadım daha, var mı bi püf noktası, bi tavsiye?
ayyyy en buyuk hayalim..organizatorluk benim isim..etrafimizdakiler yeter dedigin gibi yaaa is dogumla bitmio once dis bugdayi var sonra bir yasi sonra ikisi sonra sunneti sonra krese baslio sonra okula sonra mezuniyetti evlilikti derken anammm koseyi donerik heh:) babam matbaaci kardesim grafiker derken baski islerinide onlar yapar..ablam nakis kursuna dikis kursuna gitti onada yok yastigiydi taciydi onlari hallettiririz:) super yaaane 50 tane mi zaten 50 tane yapsammm yeter...hastaneye 20 tane götürmek yeteryok yok yapacam gibi sipariş verem şu malzeme şeylerini
amaninnnnnnn sen de neymişin be nutella.... (ayrıca bak canım petiböre sürülmüş nutella çekti nickini yazarken )
yaptıkların çok çok cici.. kavanoz da mı yapsammm yoksa birileride keçe almış bu kalıplarla keçeyi çizmiş süslemiş mıknatıs takmış ayyy bilemedim hangisine burnumu tamamen soksammm... ben böyleyim işte ayran gönüllü maymun iştahlı
hey maşallah raziye gelde tükan açak sana :) ben çevremden ben gibileri bulurum sanaa doğumu sünneti 1 yaşı 2 yaşı dişi derkern baya iyi iş çıkartırız.. sonra kına düğün işleri organizatörlüğe dökeriz senle bacım:)
canım kurdeleleri avonun rozetleri varya meme kanseri için.o işaret gibi yapıp,üst kısmının ortasından iple bağlıosun.umarım anlatabilmişimdir
bencede ilk etapda dolabı silsende bişey koyma içine... ben nevresimlerini yıkadım hurçladım dolabın üst rafına yerleştrdim inan açtım sanki kokuyor ağaç gibi.... sen yıka hurçla kaldır... dolap kokusu bizde zor çıktı... hatta ben evdeyken gitti diye sanıyorken bir avm ye gidip gelince taa salondan alıyordum kokusunuki boyası vs de bebek için kurşunsuz boyadan normal ağaç kokusu kereste kokuyordu ev... ama 3 haftaya çıkar inşlh merak etme sildir sirkeli suyla... aç havalnsın sonra sende yerleştirirken siler koyarsın mis gibi olur..ben de ondan korkuyorum, sirkeli su vs ne varsa deneyeceğiz artık. bu haftasonu kayınvalidem gelecek ya çok da kalmaz. ben de o geldiğinde mobilya gelmiş olur en azından birlikte yerleştiririz diyordum, mobilyanın da haftasonuna kalması hiç olmadı işte o yüzden. acaba kıyafetleri yıkayıp ütüleyip temiz bi hurca koyup kaldırsak da mobilyanın kokusu gidince yerleştirsem olur mu? yani sonuçta dolapta da bekleyecek, hurçta beklemesi sorun olmaz değil mi
cok tesekkur ederim cnmm hepsinin daha guzelleri sizlere nasip olsun insallah...bizimkiler ac sanirim anacim benimkide hickir hickir bitirdi o suyu:) hayir yani tadi guzelmiki acep:)Basinn sagolsun cnm okudum Allah yerinde dinlendirsin
Madallah cnm her sey öyle güzel olmus ki cok begendim ben de böyle becerikli ve hevesli olsam keske.Bebisimin kiyafetlerini yikadim ama hala ütülemeye eriniyorum kalkip of nolucam ben böyle
Valla ilk müsterin ben olurdum bacim öyle güzel yapiyon ki insanin hepsinden yapasi geliyor.Ama gel gör ki püsür olunca insan kalkip yapamiyormasallah sanaaaaa
Bütün gece bacaklarimin agrisindan uyuyamadim.Bebisi de 3-4 saatte bir hickirik tutuyo kizlar cok komikBenim ki baya acik agizli olcak galiba yuta yuta amniyon sivisini birakmadi.
Kizlar ben bide cok egilip kalkinca vajinama hala bicak saplaniyo ama yatinca aninda kesiliyove yorulmazsam olmuyo hic.Esim de kiziyo birak artik amma sildin orayi burayi diye kiziyorSanirim fazla yormamam lazim kendimi doktora sorsam mi acaba gidince?
ohoooooooo raziyeeee o halde şu parçayı sana yolluyorumayyyy en buyuk hayalim..organizatorluk benim isim..etrafimizdakiler yeter dedigin gibi yaaa is dogumla bitmio once dis bugdayi var sonra bir yasi sonra ikisi sonra sunneti sonra krese baslio sonra okula sonra mezuniyetti evlilikti derken anammm koseyi donerik heh:) babam matbaaci kardesim grafiker derken baski islerinide onlar yapar..ablam nakis kursuna dikis kursuna gitti onada yok yastigiydi taciydi onlari hallettiririz:) super yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?