2014 Aralık Anneleri

Gunaydn kızlarr. İyisinizdir inşş. Dün temzlikte cok ayakta kaldm galiba belim fena agrıyo. Bugunde yavrumun kıyafetlerını attm makıneye yıkanıyo. O minnak seylerle ugrasmak okadar zevklıkı. Hepsını operek severek attım makıneye resmen. Rabbim bu duyguyu her kuluna yaşatsın inşallahh

ooyyy maşallah sadece gobiş var gerçekten yaa. nerde o 18 kilo. Allah nazarlardan saklasın.

elleerine sağlık..kumaşları nerden aldınız... pazen kumaş da mı satılıyor... bende alam da annem etrafını gitsin...

mermerşahin kumaşını büyük bir tuhafiyeden aldım umraniye carrefoura inen kucuksu cad. sinden.
Diğer pazen kumaşını manifaturacı tarzında döşemelik elbiselik felan kumaşlar satan nevresim ceyiz satan bir magaza var Ümraniyede ordan aldım. yakınsanız ismini yazarım. Sade Beyaz aldım camasır suyuna girebilsin diye, ekrusu , mavi pembiş sarı eflatunu felan da var. tabi desenliler de var da sadeyi tercih ettim. Desenlisinden annem alıp gunluk battaniye yaptı

kızlar ya panik oldum iyice. mobilyacıyı aradım cuma veya cumartesi teslim edeceklermiş. dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydim kasımın ilk haftası getirin diye, neyime güvendiysem mobilya gelecek havalandıracağım vs derken 36 hafta olacak. eşyalar yerleşecek, temizlikçi alacağım, ofisteki işleri toparlayacağım izne çıkmak için off bir sürü iş

Ilahi gokce yaaa kiz renkle ne alakasi var..bebe mavisi ve krem renk ile neler yapmislar neler.yapmasi basit hepinizde becerirsiniz Iicinde kalmasin 50 tane bile olsa yap bence :) .
ne 50 tane mi zaten 50 tane yapsammm yeter...hastaneye 20 tane götürmek yeter yok yok yapacam gibi sipariş verem şu malzeme şeylerini

amaninnnnnnn sen de neymişin be nutella.... (ayrıca bak canım petiböre sürülmüş nutella çekti nickini yazarken )
yaptıkların çok çok cici.. kavanoz da mı yapsammm yoksa birileride keçe almış bu kalıplarla keçeyi çizmiş süslemiş mıknatıs takmış ayyy bilemedim hangisine burnumu tamamen soksammm... ben böyleyim işte ayran gönüllü maymun iştahlı

hey maşallah raziye gelde tükan açak sana :) ben çevremden ben gibileri bulurum sanaa doğumu sünneti 1 yaşı 2 yaşı dişi derkern baya iyi iş çıkartırız.. sonra kına düğün işleri organizatörlüğe dökeriz senle bacım:)

Basinn sagolsun cnm okudum Allah yerinde dinlendirsin
Madallah cnm her sey öyle güzel olmus ki cok begendim ben de böyle becerikli ve hevesli olsam keske.Bebisimin kiyafetlerini yikadim ama hala ütülemeye eriniyorum kalkip of nolucam ben böyle

Valla ilk müsterin ben olurdum bacim öyle güzel yapiyon ki insanin hepsinden yapasi geliyor.Ama gel gör ki püsür olunca insan kalkip yapamiyormasallahsanaaaaa
Bütün gece bacaklarimin agrisindan uyuyamadim.Bebisi de 3-4 saatte bir hickirik tutuyo kizlar cok komikBenim ki baya acik agizli olcak galiba yuta yuta amniyon sivisini birakmadi.
Kizlar ben bide cok egilip kalkinca vajinama hala bicak saplaniyo ama yatinca aninda kesiliyove yorulmazsam olmuyo hic.Esim de kiziyo birak artik amma sildin orayi burayi diye kiziyorSanirim fazla yormamam lazim kendimi doktora sorsam mi acaba gidince?

merak etmee halledersin biz taa ağustosdan aldıkta odayı ne oldu evi p...k götüryo.. akşama hallolacak inşallahhh...
ama varya mobilya kokusu 1 ayda ancak çıktı.. tüm kapıları açık tuttuk tabi balkonda açıktı yinede eve ilk girince kokuyu duyuyorduk ona dikkat et diğerleri hallolur bacım..

hımmmm 2 battanyelik alsammı şu pazenden amannnn bacımmm... işlerim git gide artıyorr...

elifceeeee
bilhassa sen merak ediyordun. işte size 18 kilo almış bir hamiş göbişiEki Görüntüle 1290805 . parmaklarıma dikkat edin lahana dolması gibi tombul tombul oldu o zarif parmaklarım[/QUOTE]. Masallah cok guzel görünüyorsun sadece göbek var cok hoş bu arada ...
arabaniz çok güzelmiş güle güle kullanin bizde lite way plus aldik da çok benziyomus sizinkiyle farki ne acaba on bari yok bizde ama onu alabiliyoruz zaten kulp ve on bar dişinda ayni gibi geldi bizimki de boyle iste arkadadaslar
Canım hayırlı olsun sizinde bunu alıcaz doye gıtmiştik bizde liteway cok kullanışlı.. Farkımız bizim 2. Resimde pusetli kullanmak istersek arabayı liteway gibi iç içe değilde iskelete sadece puseti gecırebiliyoz. Normal arabada da kullanırken çift yon kullananılıyon . Iskelet be kumaş biraz farkkımış ama pratıklık olarak litewayla es bence hantal değil . Ağız tadıyla kullanalım inşallah

[QUOTE="nutellaa32, post: 37596578, member: 376982"çok tesekkur ederim canim senin kadar olamiyoz ama iste biz de yapiyoruz birşeyler [/QUOTE]
Esta piti piti ne demek yawww.benimkiler cok acemi Isi bide ben hic para harcamadan halletmeye calisiyorum ya ondan acik uydurmasyon oluyor sankim :)

Vebale girmek istemem canim internetin yalancisiyim..hemde dioki nari kimseyld paylasmadan tek tanesini bile zayi etmeden tek basina yiyecekmissin..bide ayvayla ilgili kissalar okudum netten..sende bak istersen.peygamberimiz tavsiye etmis..benim bi arkadas var burada oglu ocak dogumlu suan dorde girecek oglu..o diyorki esim eve nar tasimaktan bikmisti...her kiyafetinde nar lekesi var..tanesi 1 euro burada narin...bi alisveriste 10 tane alirdik diyor cok yemis.ve bdt den bes gun once dogurdu..erken dogum ona ugramamis yani..yinede sende arastir cnm I

[QUOTE="nutellaa32, post: 37596578, member: 376982"çok tesekkur ederim canim senin kadar olamiyoz ama iste biz de yapiyoruz birşeyler
Esta piti piti ne demek yawww.benimkiler cok acemi Isi bide ben hic para harcamadan halletmeye calisiyorum ya ondan acik uydurmasyon oluyor sankim :)[/QUOTE]
yesinler böyle uydurmasyonlarııı... bende yapacammm ama yer bitiririm 1 haftada mavi şeker hamuru alam birde sarı alamm beyaz da alammm kalıp almak gerek çubuk gerek yok açmak için naylon oklava gibi bişeyi varmış araştırdım kurdale falan kolay ama o jelatinleri nerden bulabileceksem bakalımmm... belkimmmmmm yaparım :) ama önce evin temizliğiiiiiii gerek

ben de ondan korkuyorum, sirkeli su vs ne varsa deneyeceğiz artık. bu haftasonu kayınvalidem gelecek ya çok da kalmaz. ben de o geldiğinde mobilya gelmiş olur en azından birlikte yerleştiririz diyordum, mobilyanın da haftasonuna kalması hiç olmadı işte o yüzden. acaba kıyafetleri yıkayıp ütüleyip temiz bi hurca koyup kaldırsak da mobilyanın kokusu gidince yerleştirsem olur mu? yani sonuçta dolapta da bekleyecek, hurçta beklemesi sorun olmaz değil mi

canım kurdeleleri avonun rozetleri varya meme kanseri için.o işaret gibi yapıp,üst kısmının ortasından iple bağlıosun.umarım anlatabilmişimdir

ayyyy en buyuk hayalim..organizatorluk benim isim..etrafimizdakiler yeter dedigin gibi yaaa is dogumla bitmio once dis bugdayi var sonra bir yasi sonra ikisi sonra sunneti sonra krese baslio sonra okula sonra mezuniyetti evlilikti derken anammm koseyi donerik heh:) babam matbaaci kardesim grafiker derken baski islerinide onlar yapar..ablam nakis kursuna dikis kursuna gitti onada yok yastigiydi taciydi onlari hallettiririz:) super yaaa

bencede ilk etapda dolabı silsende bişey koyma içine... ben nevresimlerini yıkadım hurçladım dolabın üst rafına yerleştrdim inan açtım sanki kokuyor ağaç gibi.... sen yıka hurçla kaldır... dolap kokusu bizde zor çıktı... hatta ben evdeyken gitti diye sanıyorken bir avm ye gidip gelince taa salondan alıyordum kokusunuki boyası vs de bebek için kurşunsuz boyadan normal ağaç kokusu kereste kokuyordu ev... ama 3 haftaya çıkar inşlh merak etme sildir sirkeli suyla... aç havalnsın sonra sende yerleştirirken siler koyarsın mis gibi olur..

cok tesekkur ederim cnmm hepsinin daha guzelleri sizlere nasip olsun insallah...bizimkiler ac sanirim anacim benimkide hickir hickir bitirdi o suyu:) hayir yani tadi guzelmiki acep:)

ohoooooooo raziyeeee o halde şu parçayı sana yolluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…