2014 Aralık Anneleri

hamuru satın alıp ne edecez bana da anlatsana bacım.. kalbını nerden alacaz... isimi bıçaklamı yazıyozz.. yaa hiç bişe bilmiyommm
canim toplu yazdim tarifi...3138 sanirim sayfa nosu.bu arada bende hiccc bisi bilmiodum ama ogrenirsin yazdigim yaziyi okuyunca hersey cozulur ins

bacımm ellerine sağlık...:)

korsenin biraz sıkması lazım ama bu sıkı bir şey gibi durmuyor canım ya, alacaksan da görüp al bence.
daraltı gelirrr amannn... şu çırtçırtlılardan veya kopçelilerden alayım 1 tane
ama kaç beden nasıl alacamm bilemedim

Gökçe sabah sabah beni benden aldin yine gulmekten öldüm:) tek sen değilsin ama senin esin de komik anladigim allah bi omur mesut etsin sizi e mi:)
benim eşim maalesef opsesif... zor atlattık rahatsızlığı ama yine depreşti

Ben de takicam kopcali olanlardan Var bende

Ben de takicam kopcali olanlardan Var bende

daraltı gelirrr amannn... şu çırtçırtlılardan veya kopçelilerden alayım 1 tane
ama kaç beden nasıl alacamm bilemedim

elifin eklediği var bak cırt cırtlıymış, o tarz bir şey olabilir beden de çok önemli olmaz hem. sıkarsa biraz gevşetirsin :)

Kendimi gördüm sende, hiç icraat yok ama herbiseyede atlarim
aynennnnnnn bacımmm... 2 hafta önce kavanozlu bir şeker arkdşlar koymuştu buraya ona burnumu soktum.. sonra bebek ağız bezlerine sokar gibi oldum sonra şimdi bugünki... herşeyden yapasım geliyor... hatta çok güleceksiniz ama yazıyor ya kızlar sabunlu süslemeler onlarıda kendimce araştıryom.. evde belki beceririm diye amaa... sıfıra sıfır elde var sıfır... ama bu raziye bacının kurabiyesini yapasım geldide... kurabiyede pembe giderde şimdi bizimki erkek mavide iştah kapayan renk olmaz diyom bir taraftan

Ilahi gokce yaaa kiz renkle ne alakasi var..bebe mavisi ve krem renk ile neler yapmislar neler.yapmasi basit hepinizde becerirsiniz Iicinde kalmasin 50 tane bile olsa yap bence :) .

kavanoz demissin de bir de benim kavanozlarima burnunu sok bakalim canim begenecek misin :) ayrıca mavi renk de ne kadar tatli duruyor öyle düşünme belki yaptiklarin hazirlar gibi mükemmel muntazam olmaz ama sen kendinle gurur duyarsin ben yaptiklarima baktikca çok mutlu oluyorum emek vermek güzel birşey cesaretini kirma denemeye deger benden soylemesi :) bugün de gaza geldim bak bizim su anki ya zorluklar imiz dz sepet ve kapi süsü hariç kavanoz ve lohusa tacinin yapimi bana ait maviş maviş ne güzel duruyorlar değil mi

Eklentiler

• 20141103_122438.webp
    197,5 KB · Görüntüleme: 157
  • 20141103_122428.webp
    173,5 KB · Görüntüleme: 147
  • 20141103_122443.webp
    148,1 KB · Görüntüleme: 156
  • 20141103_122503.webp
    147,2 KB · Görüntüleme: 137
ayyy tr de olsaydim simdi bi instagram acmistim her yerde tanesi 2-4 arasi degisio bende masrafimi cikarmak icin size 1 tl den yapardim felan aklima bunlar geldi.gozu kor olsun bu gurbetin:) hem tanismis olurduk hemde benim eve katkim olurdu bu sekilde...musterimde olurdu sankimmm olmasa bile kk hamisleri yeterdi

ayyyy superlerrrrrr masallah masallah diyelim...cok profesyonellerr tam benlikk

bundan emin misin raziye, ben bikaç yerde nar doğumu tetikliyomuş diye okudum o yüzden korkudan yemiyorum yaaa.. evde nar var işe yaramıyo :)

bende de oluyo, ama bağırsaktan geldiğine eminim ben. eskiden olduğu yerde değil ki organlarımızın hiçbiri, tıssss diye ses oluyo karnımda, yukarılarda oluyo göğüs kafesimin altında biraz ama tedirgin olcak bi şey değil bence

günaydın hamişler.bunlarda bizim Alp Aras'ın çeyizleri:)umarım beğenirsiniz.Eki Görüntüle 1290722 Eki Görüntüle 1290724

kurdelaları çok güzel yapmışsın yaa ben nasıl becercem bu kurdela işini bilmiyorum. şişeler hazır kurdelaları yapmadım daha, var mı bi püf noktası, bi tavsiye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…