oyyyy olsada yesek un helvasııııııııııııııııı
ay aynısını ben yazacaktım, sen yemiyorsun canın ister diye yazmadım valla
ewet iş için
evet esesliyimiş için mi eskişehirdeydin.rica ederim bu arada her zaman yardımcı olurum
amanin çok dinletmeeeinanki eslem kuzuda dinledi tekme ustune tekme yolladi yavrum:) cok sevdi galiba muptelasi oluomus dinlemeden uyumuyomus felan:) komedisin yaaa
di mi yaaaoyyyy olsada yesek un helvasııııııııııııııııı
sen bakma bana. ctesi akşam eşimin canı çekti kıramadım yaptım. oğlum eşim yedi, kalanı da karşı komşuya yolladım. ben de 2 çatal aldım((
ama yine de olsa da yeseeeeek
kıyamıyorum eşime de oğluma da. haftada 2-3 akşam tatlı isterdi eşim. ya alır gelirdi ya ben yapardım. oğlum da alıştı öyle. şimdi benim canım çekecek diye eve değil tatlı üzüm bile almaz oldu. o yüzden kıyamadım yaptım helva. dün gecede 11,5da mozaik pasta yaptım attım dipfirize. garipler yesinler.
adam ödemim var diye sofraya turşu koymuyor, canım çeker dayanamam yerim iyice şişerim diye
benle beraber o da diyete girdi mecburen..
Belli olmadı hala göstermiyor deseydin çatlasın meraktan. İnsanların nasıl boş hayatları varsa inanamıyorum böyle şeylerele uğraştıklarına. Benim de kızımda bi öğretmen arkadaşa der olmuştu böyle. Senin kızın olmaz hiç heveslenme senden ancak erkek çıkar. Yok ben süsleyip süsleyip gezdiririm sen onu yapamassın falan diye beni delirtmişti. Cinsiyetini öğreneceğim gün teleofon telofon üstüne ben de gıcıklığına açmadım. Ertesi sabah okulda erkek mi dedi sırıtarak yok kız dedim nasıl bozuldu suratı çok komikler gerçekten ne diyim ya.Canim bnm bariz kiskandigindan yapiyo.. yazik.. sen onun dediklerine kulaklarini tika. Ne guzel beraber buyurler valla. Baslarda illaki zorlanicaksin. Ama emin ol Rabbim dagina gore kar veriyo. Sana da guc kuvvet versin. Bnm arkadasim da oglunun yas gununu yapti ertesi gun hamile oldugunu ogrendi 2 aylik.. su an kucugu yasina girecek. Buyugu de krese basliyo. Surda 1-2 sene sonra kralice gibi olcak valla. Esi de yardimci oluyo. Ben ozeniyorum acikcasi ama herkes beceremez iki kucuk cocuga bakmaya. Sen de boyle soyle. Beraber buyurler destek olurlar birbirlerine. Zorlugunu cekecek olan bnm Allah yardim eder sen hiiic uzulme de ona.. bizim de bi komsumuz var. 2 kizi var. Iyi kadin ama cok kiskanc. Erkek cocuk delisi. Bn 5 aylik hamileydim cinsiyetini sordu bebegimin. Huyunu bildigim icin de hemen erkek diyemedim de dr. Erkege benziyo dedi, dedim. Yaninda erkek kardesi de vardi. Esimin arkadasi oluyo. Onun da 2 oglu var. O da beni destekledi. 'O kesin erkektir erkek. Bnm oglanlara da dr oyle demisti snradan da degismedi dedi. O komsumuz hemen dedi ki 'bnm oglum olmadigi icin bilmiyorum oyle seyleri' dedi imali imali. Gelinleri ne cekiyodur tahmin edersin :) ondan sonra bayramda karsilastik gene sordu kiz mi erkek mi diye.. ne cok derdine dusmus Allah im!!! Rabbim sen koru yavrularimizi kem gozlerden!!!!
ne güzel işte düşünceli maşallah. iyi yapmışsın canım 2 kaşıktan zarar gelmez, zaten şekerin en son normal çıkmıştı diye hatırlıyorum. dikkat etmek iyi ama bazen de dayanamıyor insan işte.
aynen bizimle birlikte onlar da diyete giriyorlar ama fena mı işte sağlıklı besleniyorlar hiç olmazsa :)
oğlun ne zaman şekerle tanıştı bu arada, 1 yaşa kadar kesinlikle vermeyin diyorlar ama ben eminim ne kadar tepki göstersem de arkamı döndüğüm anda annem bir yandan kayınvalidem bir yandan çocuğun ağzına sokuştururlar tatsın çocuk yazık diye :)
Aynen arkadaşım. Ev şu an kal gidelim diyo ve bende halıları yıkama vermedim bile. Her şey bitsin öyle yıkayım bebis in kıyafetlerini diyorum. Hadi şimdi sancı tutsa gitsem bebis açıkta kalacak resmen.bende aynenn sen gibiyimmm..ki 5. aydan itibaren erken doğum riskimde var 2 haftaya doğuradabilirim hani ama çocuk açıkta kalır hiç bir şey yıkamadım...bir halıları verdik 10 gündür gelemedi gitti..bende halılar gelsin ev süpürülp silinsin toz kalkmaz bebişin kıyafetlerne diye bekletiyom iyimi ediyom kötümüüü bilemedim
hangi şehirdesin bilemem ama ankaradaysanız halı malı vermeyinnn derim.. 10gün oldu gelecek bebeğe dair hiç bişey yapamadım daha bakalım 1 haftada halletmem gerekAynen arkadaşım. Ev şu an kal gidelim diyo ve bende halıları yıkama vermedim bile. Her şey bitsin öyle yıkayım bebis in kıyafetlerini diyorum. Hadi şimdi sancı tutsa gitsem bebis açıkta kalacak resmen.
oğlum 1 yaşında bala başladı. ev yapımı reçel kahvaltıda verdim. 2ye doğru evde yapılmış muhallebi puding vs.
simdi pastane ürünleri yiyor ama 3e 2 ay kaldı hala topkek çikolata lolipop sarelle nutella vs bilmez, ambalajlı bildiği tek şey çubuk kraker. bu bayramda ilk defa çikolata yedi. ama onun bakkalda markette satılan bir şey olduğunu bilmiyor, misafirlikte verilen bir şey sanıyor safım :)
doğru söylüyorsun canım öyle yaparım o zaman. kızım da itip duruyor zaten sığamamaya başladı galiba, inşallah erkenden gelmeye kalkmaz :)
ben de bitiremedim canım bütün işler duruyor. sadece magnetlerimiz, şekerlerimiz vs bitti çok şükür hediyelikler çıktı en azından aradan. işe de devam ediyorum, bu haftadan sonra da çok yoğun olacağım işleri devredeceğim yeni arkadaşa. ben de 15 kasım ama bakalım yetişecek misen de yetiştirirsin hepsini, gönlüne göre olur inşallah
evet canım ya diğer türlü zor olacak hazırlarım bari koku azaldıktan sonra hemen yerleştiririm. aynen dediğin gibi ağır mobilya kokusu geçsin gerisi önemli dğeil.
ya biz evlenirken mobilyalar geldiğinde kokmuyordu çok fazla, beklettirmiştik birkaç gün belki ondan olabilir. ve mobilyacımız inanılmaz iyiydi, resmen yalvardım adama bebek odasını da sen yap diye de o benim işim değil dedi yapmadı başka birine yönlendirdi uyuz adam :)
ne güzel işte yapabilmişsin maşallah. biz kalabalığız ve sık görüşüyoruz ailece, her kafadan bir ses çıkıyor ben de çok istiyorum senin gibi şekerden vs uzak tutmayı ama bakalım yapabilecek miyim
. Ayy nasıl insanlar var ya nedir bu fesatlık anlamış değilim . Ne kazanıyorlar böyle yaparak .. Valla uzak durmakta fayda var bu insanlardanBelli olmadı hala göstermiyor deseydin çatlasın meraktan. İnsanların nasıl boş hayatları varsa inanamıyorum böyle şeylerele uğraştıklarına. Benim de kızımda bi öğretmen arkadaşa der olmuştu böyle. Senin kızın olmaz hiç heveslenme senden ancak erkek çıkar. Yok ben süsleyip süsleyip gezdiririm sen onu yapamassın falan diye beni delirtmişti. Cinsiyetini öğreneceğim gün teleofon telofon üstüne ben de gıcıklığına açmadım. Ertesi sabah okulda erkek mi dedi sırıtarak yok kız dedim nasıl bozuldu suratı çok komikler gerçekten ne diyim ya.
Muhteşem olmuş maşallah. Tam vaz geçmiştim ugrasmayim yapamam diyodum şimdi haftaya yapmayı düşünüyorum :)Eki Görüntüle 1290987 Eki Görüntüle 1290988 Eki Görüntüle 1290989 Eki Görüntüle 1290990 Eki Görüntüle 1290991 ayyy tr de olsaydim simdi bi instagram acmistim her yerde tanesi 2-4 arasi degisio bende masrafimi cikarmak icin size 1 tl den yapardim felan aklima bunlar geldi.gozu kor olsun bu gurbetin:) hem tanismis olurduk hemde benim eve katkim olurdu bu sekilde...musterimde olurdu sankimmm olmasa bile kk hamisleri yeterdi
inşallah canım benim .. annem de eşimde destek oluyorlar saolsunlar ama sanki ağır kaldım ben biraz bu ara halletmem lazım bi sürü sey var .. gerçi 29 ekim cok yaramıstı bi sürü sey halledildi bakalım şimdi nasıl olacak bu hafta sonuna kadar sabunlar fln bitse camasırlar yıkansa ii olacak .. ayyy daha halı yıkamacı bulamadım o can sıkıcı iştee
ama bu sizinle de ilgili. ben ne baba evinde ne 4 yıldır kendi evimde kahvaltıda sarelle bilmedim. salam sosis ömrümde gidip almış değilim. cips tadını bilmem. unuttum. en son ortaokulda yedim istifar ettim daha töbe ettim. evde ne yenirse çocuk da onu yer.
bu arada öğlen grossmarkete gittim. 1 beden Premium crae 50lili pkaet 26,90
uni baby yenidoğan ıslak havlu 3lü paket 11,25
Tecrubeye gerek yokki aslinda. Sonucta bu cok dogal bir durum.eskiden kadinlar agac dalina tutunup dogururmus tarlada bahcede.. yasanilan sey olaganustu birsey degil bilakis gayet normal. Biz bir canli dunyaya getiriyoruz ve kutsal sayiliyoruz.bunu etrafimizdakileri uzerek bozmamaliyiz.zira nese icinde mutlulukla yapmaliyiz herseyi.kocalara gelince; kocatmasa koca denmezdi di mi?))
herkes yıkamadan bahsetmiş ama ben sildiriyorum canım halılarımı ya yıkatmadım hiç. gerçi daha 1 yıllık evliyim, bu kışı da sildirerek atlatıp yazın yıkatırım diyorum. tek başına olmaz zaten, benim de annemle eşim yardım etmese hiç bir iş yapamam Allah razı olsun hepsinden :)
bizde de öyle canım saydıklarından sarelle daha doğrusu eşimin benden sonraki aşkı nutella dışında hiç biri girmez evime. bir de benden çekinirler, bir şey diyemezler ama yine de tedirginliklerim var. en son eşimin ailesinin yanına gittiğimizde (aile apartmanı onlarınki) amcasının eşinin 9 aylık bebeğe şekerli çay ve baklava tattırdığını görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı. bir de biz çocuklara 3 aydan itibaren kendi yemeklerimizden vermeye başladık hiç de bir şey olmadı bak tosun gibi dedi işte o an devrelerim yandı :)
çok iyiymiş fiyatlar canım, haftaya o tarafta görüşmem var ya şu bahsettiğin rize gross a uğrayayım diyorum ben de.
Selam kızlar bu da Ben ve koca gobisim
Sadece 11 kg aldım ama baya büyük duruyor karnım
Başlangıç kg benim de fazlaydı 72 idim şimdi 83üm, bakalım kacla tamamlicaz
ay yapma sen koy tavrını boşver. biraz görmemişin bebesi olmuş gibi davranılıyor ama sonra alışıyorlar.
9 aylık bebeğe çay ne demek. benimki hala çay nedir kola nedir bilmez. hazır meyve suyunu kreşte öğrendi arkadaşlarının doğumgününde partilerde veriyorlar. yoksa bizim evde hoşaf içilir hep.
ya dengeyi kurmak lazım. doğal anne olcam diye çocuğa balkabağı çorbası yok pırasa bilmem nesi vermek de abartı, 9 aylık bebeğe baklava vermek de abartı bence.
Hamile kalmadan önce 70 kgdum.simdide uzun zamandır 81 kgda takildim kaldik çok şükür oglusum ilerliyor ama ben duraklama donemine girdim ekmek tuketmiyorum tuz seker tuketmiyorum sanırım bunlada alakası var. suyumda fazlalik ciktigi icin doktor yasakladi gerçi yinede deli gibi meyve yiyorum ama varmi benim gibi bu ara kilo alimi duran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?