2014 Aralık Anneleri

ay aynısını ben yazacaktım, sen yemiyorsun canın ister diye yazmadım valla

sen bakma bana. ctesi akşam eşimin canı çekti kıramadım yaptım. oğlum eşim yedi, kalanı da karşı komşuya yolladım. ben de 2 çatal aldım((

ama yine de olsa da yeseeeeek

kıyamıyorum eşime de oğluma da. haftada 2-3 akşam tatlı isterdi eşim. ya alır gelirdi ya ben yapardım. oğlum da alıştı öyle. şimdi benim canım çekecek diye eve değil tatlı üzüm bile almaz oldu. o yüzden kıyamadım yaptım helva. dün gecede 11,5da mozaik pasta yaptım attım dipfirize. garipler yesinler.
adam ödemim var diye sofraya turşu koymuyor, canım çeker dayanamam yerim iyice şişerim diye
benle beraber o da diyete girdi mecburen..

ne güzel işte düşünceli maşallah. iyi yapmışsın canım 2 kaşıktan zarar gelmez, zaten şekerin en son normal çıkmıştı diye hatırlıyorum. dikkat etmek iyi ama bazen de dayanamıyor insan işte.
aynen bizimle birlikte onlar da diyete giriyorlar ama fena mı işte sağlıklı besleniyorlar hiç olmazsa :)
oğlun ne zaman şekerle tanıştı bu arada, 1 yaşa kadar kesinlikle vermeyin diyorlar ama ben eminim ne kadar tepki göstersem de arkamı döndüğüm anda annem bir yandan kayınvalidem bir yandan çocuğun ağzına sokuştururlar tatsın çocuk yazık diye :)

Belli olmadı hala göstermiyor deseydin çatlasın meraktan. İnsanların nasıl boş hayatları varsa inanamıyorum böyle şeylerele uğraştıklarına. Benim de kızımda bi öğretmen arkadaşa der olmuştu böyle. Senin kızın olmaz hiç heveslenme senden ancak erkek çıkar. Yok ben süsleyip süsleyip gezdiririm sen onu yapamassın falan diye beni delirtmişti. Cinsiyetini öğreneceğim gün teleofon telofon üstüne ben de gıcıklığına açmadım. Ertesi sabah okulda erkek mi dedi sırıtarak yok kız dedim nasıl bozuldu suratı çok komikler gerçekten ne diyim ya.

oğlum 1 yaşında bala başladı. ev yapımı reçel kahvaltıda verdim. 2ye doğru evde yapılmış muhallebi puding vs.
simdi pastane ürünleri yiyor ama 3e 2 ay kaldı hala topkek çikolata lolipop sarelle nutella vs bilmez, ambalajlı bildiği tek şey çubuk kraker. bu bayramda ilk defa çikolata yedi. ama onun bakkalda markette satılan bir şey olduğunu bilmiyor, misafirlikte verilen bir şey sanıyor safım :)

Aynen arkadaşım. Ev şu an kal gidelim diyo ve bende halıları yıkama vermedim bile. Her şey bitsin öyle yıkayım bebis in kıyafetlerini diyorum. Hadi şimdi sancı tutsa gitsem bebis açıkta kalacak resmen.

Aynen arkadaşım. Ev şu an kal gidelim diyo ve bende halıları yıkama vermedim bile. Her şey bitsin öyle yıkayım bebis in kıyafetlerini diyorum. Hadi şimdi sancı tutsa gitsem bebis açıkta kalacak resmen.
hangi şehirdesin bilemem ama ankaradaysanız halı malı vermeyinnn derim.. 10gün oldu gelecek bebeğe dair hiç bişey yapamadım daha bakalım 1 haftada halletmem gerek

ne güzel işte yapabilmişsin maşallah. biz kalabalığız ve sık görüşüyoruz ailece, her kafadan bir ses çıkıyor ben de çok istiyorum senin gibi şekerden vs uzak tutmayı ama bakalım yapabilecek miyim

inşallah canım benim .. annem de eşimde destek oluyorlar saolsunlar ama sanki ağır kaldım ben biraz bu ara halletmem lazım bi sürü sey var .. gerçi 29 ekim cok yaramıstı bi sürü sey halledildi bakalım şimdi nasıl olacak bu hafta sonuna kadar sabunlar fln bitse camasırlar yıkansa ii olacak .. ayyy daha halı yıkamacı bulamadım o can sıkıcı iştee

ama bu sizinle de ilgili. ben ne baba evinde ne 4 yıldır kendi evimde kahvaltıda sarelle bilmedim. salam sosis ömrümde gidip almış değilim. cips tadını bilmem. unuttum. en son ortaokulda yedim istifar ettim daha töbe ettim. evde ne yenirse çocuk da onu yer.
bu arada öğlen grossmarkete gittim. 1 beden Premium crae 50lili pkaet 26,90
uni baby yenidoğan ıslak havlu 3lü paket 11,25

. Ayy nasıl insanlar var ya nedir bu fesatlık anlamış değilim . Ne kazanıyorlar böyle yaparak .. Valla uzak durmakta fayda var bu insanlardan

Muhteşem olmuş maşallah. Tam vaz geçmiştim ugrasmayim yapamam diyodum şimdi haftaya yapmayı düşünüyorum :)

herkes yıkamadan bahsetmiş ama ben sildiriyorum canım halılarımı ya yıkatmadım hiç. gerçi daha 1 yıllık evliyim, bu kışı da sildirerek atlatıp yazın yıkatırım diyorum. tek başına olmaz zaten, benim de annemle eşim yardım etmese hiç bir iş yapamam Allah razı olsun hepsinden :)

bizde de öyle canım saydıklarından sarelle daha doğrusu eşimin benden sonraki aşkı nutella dışında hiç biri girmez evime. bir de benden çekinirler, bir şey diyemezler ama yine de tedirginliklerim var. en son eşimin ailesinin yanına gittiğimizde (aile apartmanı onlarınki) amcasının eşinin 9 aylık bebeğe şekerli çay ve baklava tattırdığını görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı. bir de biz çocuklara 3 aydan itibaren kendi yemeklerimizden vermeye başladık hiç de bir şey olmadı bak tosun gibi dedi işte o an devrelerim yandı :)
çok iyiymiş fiyatlar canım, haftaya o tarafta görüşmem var ya şu bahsettiğin rize gross a uğrayayım diyorum ben de.

işte canım doğumdan sora neşe huzur içinde olacak mıyım bi sürü yorum yapan olacak yoksa dönüp onlara cvp verecek miyim bunu bilemiorum herkeste bi bilmişlik bi hadsizlik .. Allah hepimizin yardımcısı olsun ..

ay yapma sen koy tavrını boşver. biraz görmemişin bebesi olmuş gibi davranılıyor ama sonra alışıyorlar.
9 aylık bebeğe çay ne demek. benimki hala çay nedir kola nedir bilmez. hazır meyve suyunu kreşte öğrendi arkadaşlarının doğumgününde partilerde veriyorlar. yoksa bizim evde hoşaf içilir hep.

ya dengeyi kurmak lazım. doğal anne olcam diye çocuğa balkabağı çorbası yok pırasa bilmem nesi vermek de abartı, 9 aylık bebeğe baklava vermek de abartı bence.

Selam kızlar bu da Ben ve koca gobisim
Sadece 11 kg aldım ama baya büyük duruyor karnım
Başlangıç kg benim de fazlaydı 72 idim şimdi 83üm, bakalım kacla tamamlicaz

maşallah canım, çok tatlısınız :)
kasım annelerinde de önce göbiş fotoğrafları geldi bir bir, ardından doğum haberleri gelmeye başladı. bizde de öyle olacak :)

aynen öyle, dozunda yapmak lazım hepsini. ne tam bir kitap annesi, ne de her şeye eyvallah diyen bir anne işte ikisinin ortası olabilmek marifet. inşallah becerebiliriz :)

Hamile kalmadan önce 70 kgdum.simdide uzun zamandır 81 kgda takildim kaldik çok şükür oglusum ilerliyor ama ben duraklama donemine girdim ekmek tuketmiyorum tuz seker tuketmiyorum sanırım bunlada alakası var. suyumda fazlalik ciktigi icin doktor yasakladi gerçi yinede deli gibi meyve yiyorum ama varmi benim gibi bu ara kilo alimi duran?

Ben 6. Ayda hiç kg almadım canım, bebek düzenli almıştı. Doktora normal mi diye sordum, sağlıklı beslendiğini dusunuyorsan normaldir demişti. 7. Ayda tatil, kurban vs derken 4 kg aldım. Doktorum dikkat et 4 4 alma kalan aylarda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…