2014 Aralık Anneleri

Belli olmadı hala göstermiyor deseydin çatlasın meraktan. İnsanların nasıl boş hayatları varsa inanamıyorum böyle şeylerele uğraştıklarına. Benim de kızımda bi öğretmen arkadaşa der olmuştu böyle. Senin kızın olmaz hiç heveslenme senden ancak erkek çıkar. Yok ben süsleyip süsleyip gezdiririm sen onu yapamassın falan diye beni delirtmişti. Cinsiyetini öğreneceğim gün teleofon telofon üstüne ben de gıcıklığına açmadım. Ertesi sabah okulda erkek mi dedi sırıtarak yok kız dedim nasıl bozuldu suratı çok komikler gerçekten ne diyim ya.

Aynen canim insanlarin baska isi gucu yokmus gibi geliyo bazen bana.. daha da takmiyomus gibi gozukmek lazim ki iyice deli olsunlar... ogretmen arkadasin fena morarmistir tahmin edebiliyorum :-D

Kızlar bi tek camasirlarim kaldi
Ve ben camasir bulamiyorummm
Benim memisler kocaman olduuu
Emzirme sutyenleri guzel bulamadimm.
Atlet olarakra begenmedim benim memisleri tasimaz onlarrrr.
Yaaa fikir verin lutfenn su an 95 kullaniyom.
100 almaliyimm dusunun yaniii
Gobegime sarktilar inanin kii:KK61:

Kuzum bnm goguslerim kucuk ama olsun bi tavsiyede bulunayimm :D ben evde penye emzirme sutyeni kullanicam. Disari ciktigimda ya da birine filan gittigimde kapli kullanicam. Dun aldim. Yeni incinin. 34,90 tl ama aldigina degiyo. Kapli ama yumusacik ve balen faln da yok. Gogus uclarini da belli etmez ve guzel dik dururlar. Foto da ekliyim.. fotodaki en kucuk beden galiba. Ben 90 beden aldim ve cok rahat baya da buyuk.

Eklentiler

• emzrme_sutyen_16941_400.webp
    emzrme_sutyen_16941_400.webp
    10 KB · Görüntüleme: 162
iş yerinde krize girdim az önce kızlar tatlı die öldümmmmmmmmm nese ki artık gidiyorum bugün yoğundu okuyamadım hiç geçmişi gıcık oldum öle acık kaldı arkada .. hepinizi çoook seviyoruz istanbuldakileeeeerrr buluşalım doğumdan soraa hepiniz benim bebeklerimsinizzz. bursadakileri kıskandım buluştular mı bilmiorum ama avrupa yakası olarak görüşebiliriz bebişlerimizle benceebugünleri yadederiz..

Canim sen avrupa yakasinda nerdesin?? Ben anadolu yakasindayim ama olsun ortada bi yerde bulusabiliriz :)

ben de ondan korkuyorum, sirkeli su vs ne varsa deneyeceğiz artık. bu haftasonu kayınvalidem gelecek ya çok da kalmaz. ben de o geldiğinde mobilya gelmiş olur en azından birlikte yerleştiririz diyordum, mobilyanın da haftasonuna kalması hiç olmadı işte o yüzden. acaba kıyafetleri yıkayıp ütüleyip temiz bi hurca koyup kaldırsak da mobilyanın kokusu gidince yerleştirsem olur mu? yani sonuçta dolapta da bekleyecek, hurçta beklemesi sorun olmaz değil mi :KK64:

Canım ben öyle yaptım hepsini yıkadım hurca koydum ki tozlanmasın etmesin. Şimdi artık yavaş yavaş ütüleyip dolaba yerleştireceğim.

iş yerinde krize girdim az önce kızlar tatlı die öldümmmmmmmmm nese ki artık gidiyorum bugün yoğundu okuyamadım hiç geçmişi gıcık oldum öle acık kaldı arkada .. hepinizi çoook seviyoruz istanbuldakileeeeerrr buluşalım doğumdan soraa hepiniz benim bebeklerimsinizzz. bursadakileri kıskandım buluştular mı bilmiorum ama avrupa yakası olarak görüşebiliriz bebişlerimizle benceebugünleri yadederiz..
ayyy bende soyliycektim bunu yaa istanbul olarak gorusek ya en azından avrupa yakası bulusmasi olsa :))

çok iyi oldu buluşma fikri ben beylikdüzündeyim. son zamanlarımızda birbirimize moral vermiş oluruz.

Arkadaşlar merhaba iyi aksamlar sizkrre bi konuda danismak istiyorum.bebek arabasi konusunda cok kararsizim.sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Lutfen bana bi oneride bulununn....

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-03-12-47-27.webp
    Screenshot_2014-11-03-12-47-27.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_2014-10-26-16-13-50.webp
    Screenshot_2014-10-26-16-13-50.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG-20141103-WA0012.webp
    IMG-20141103-WA0012.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 111
  • Screenshot_2014-10-27-14-25-44.webp
    Screenshot_2014-10-27-14-25-44.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaşlar merhaba iyi aksamlar sizkrre bi konuda danismak istiyorum.bebek arabasi konusunda cok kararsizim.sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Lutfen bana bi oneride bulununn....
canim o ilk eklediğin mor mürdüm rendi arabayi sakin dusunme ebebekte yakindan baktik araba 18mi 16 kgmuydu neydi kuzunla yalniz disari ciksan nasil cikartican o arabayi arabanin kalitesi müthiş bu arada ama gel gorki gülle gibi.

canım görünüş olarak işk araba cok cok guzel ama haftasonu aldık bizde araba . Aldığımız yer büyük bi bebek Mağazasıydı ınan küçük bebekliler yanımıza gelip , sakın hantal travellerdan almayın diyorlar alanlar sonrasında basit bi araba alıyorlarmış . Hiç tanımadan yanımıza gelip uyaran en az 5 kişi olmuştur .. Biz chicco living travel aldık . Lüks baston dıye de gecıyır bi bak istersen

kızlar gece oldu yine. sizleri duydukça hem gaza geliyorum hem de endişeleniyorum. :KK76:
bugun ben de başladım bebişin kıyafetlerini ayırmaya. renklerine göre. Allahım ne çok şey almışım umarım kullanabilirim.

beyazların bir kısmını yıkadım , mavişleri de onlar kuruyunca yıkarım. başlamak bitirmenin yarısıdır :anneadayı:

bizim double ve raziye nerdeler gerçekten de. bugün yine işlere giriştiler yarın çıkar kokusu : )
hepiniz kolonyaları kokladınız perişan mı oldunuz naptınız ya. kolonya doldurmaya mı gittiniz kurabiye mi yapıyosunuz.
sanki bebiş yicek onları boşverinnnnn :oops::KK59:

eskiden ne macaronlar yapardık ya. burdaki reklamda görünce aklıma geldi.

Bu arada kıyafetlerden kutuda bulunan 5 li 10 lu setlerin de yıkanması gerekiyor mu acaba.

Ne zormus karar vermek yahu :) siz deyince kilolara baktim ilki 18 ikincisi 11 kiloymus. Bide ben bi ara nunalara takmistim onlarda 8kilo ama sanki basık bunlara göre. . Zaten ben bu kararsizlikla gidersem alamam heralde. .. ben cok sosyal biri degilim ev kuşu desem yeri.genelde esimle cikariz disari. Bu yuzden kilolari taksam mi takmasam mi bilemiyorum. Sanirim sirf gosterisine vuruldum.. ama aldiktan sonrada pisman olursam cok üzülürüm. Tansiyon bnmde düşüyo o ne fena biseydir daha once hic yasamamistim... insan yığılp kaliverecek...

kızlar gece oldu yine. sizleri duydukça hem gaza geliyorum hem de endişeleniyorum. :KK76:
bugun ben de başladım bebişin kıyafetlerini ayırmaya. renklerine göre. Allahım ne çok şey almışım umarım kullanabilirim.

beyazların bir kısmını yıkadım , mavişleri de onlar kuruyunca yıkarım. başlamak bitirmenin yarısıdır :anneadayı:

bizim double ve raziye nerdeler gerçekten de. bugün yine işlere giriştiler yarın çıkar kokusu : )
hepiniz kolonyaları kokladınız perişan mı oldunuz naptınız ya. kolonya doldurmaya mı gittiniz kurabiye mi yapıyosunuz.
sanki bebiş yicek onları boşverinnnnn :oops::KK59:
Bebişin kıyafetlerini beyle yıkadınız yumuşatıcı koyuluyor mu

Back
X