2014 Aralık Anneleri

selam kızlar c.tesi günü karnımda sancıyla acile kaldırıldım nst ye bağlandım çok ciddi olmamakla beraer sancılarım çıktı 1 lt serum yedim ve snra nst de biraz hafiflemiş çıktı sancılarım ancak doktorum erken doğum riskine karşılık banyo yapmayı yorulmayı yasakladı 32+3 teyim ve bebişim 1840 gr canım çok sıkkın dün bütün gün zırladım :KK43:
geçmiş olsunn,inşallahh zamanında gelir bebeğin. üzülme bak daha çok etkiler senide bebeğini de

Arkadaslar hic sut iznini arastirdiniz mi? Ucretli izinden sonra geride kalan sut iznini topluca alip sonra ucretsiz izne cikmak mumkun mudur? Siz nasil planladiniz? Ya da daha once anne olan varsa onceki gebeliklerinizde ne yaptiniz?

canım süt derken emzirme izni mi ? günlük 1.5 saat 1 yıl boyunca hakkımız var ben onu haftada 1 gün izin olarak kullanmak istiyorum inşallah müdürüm de onay verir :KK51::KK51:

selam kızlar c.tesi günü karnımda sancıyla acile kaldırıldım nst ye bağlandım çok ciddi olmamakla beraer sancılarım çıktı 1 lt serum yedim ve snra nst de biraz hafiflemiş çıktı sancılarım ancak doktorum erken doğum riskine karşılık banyo yapmayı yorulmayı yasakladı 32+3 teyim ve bebişim 1840 gr canım çok sıkkın dün bütün gün zırladım :KK43:
Aman dikkat et. Ben riskli gebelikteyim. Doktorların bize tavsiyelerini söyleyim sen de dikkat et istersen. Merdiven çıkmak yok mumkunse. Banyo yaparsan da oturarak mutlaka ve cok sıcak olmayan su ile olmalı. Günlük yatış pozisyonu en az 10 saat olmalı ve 3 -4 litre su tüketilmeli. ( bu son ikisi özellikle riskliler için önemli tabi ama uymakta fayda var)

oh maşallah kızlar hazırlıklar ne kadar telaşeli benide gaza getiriyorsunuz ben de kutularımı hazırlamıştım bi de çikolata yapıp süslü tepsimde ikram edecektim ama by kurabiyeler kolonyalar bak şimdi kafam karıştı ama şöle bi karar verdimm 37.haftamda izne ayrıldığımda hala doğurmamış olursam evde oturduğum sğürede yapacağım bunları vaktim kalırsa eğer şuan çalışırken hiiççç gözüm kesmiyo açıkçasıı bu arada bu gün personel le görüştümm ve hiç bi şekilde rapor değerlendirmyioruz dediler çok moralim bozuldu :( yıllık izin bile geçersizmiş doğum izni en önce gelirmiş ve diğer rapor izin herhangi bişi alımında normal doğum izni başlarımışş beim son haftada almak istediğim rapor suya düştü anlayacağınız a gayret kaldı 3 haftamm b,tsede artık evde oturmak istiyorum valla doğumdan sonra bakacak insanım olsa hemen çıkıcam ama nerdeeee :( çok fazla şeyler yapmayın bak canım çekiyoo sonra yapamayorum ben çalışan bi insanımmm :mad:

yaffff kızlar gitti gidiyordan alacam hamur şekerini ama bunların son kullanma tarihlerini belirtmemişler aaaa gıcık oldum..ankarada marketlerde var mıdır acaba
Ankarada izmir caddesinde bir yer var ama bu marka mi bilmiyorum. Markayı raziyesilyayla onermis ti ya o yüzden özellikle dikkat ettim. Izmir caddesinde peynirci marketing sağ tarafında aşağıya doğru merdiven ile inilen bir yer her türlü kumaş nikah bebek şekeri malzemesi satılan bir yer. Fiyatları ve çeşidi ne yo de bilmiyorum bir ara görmüştüm cuma günü kontrolüm var ondan sonra bakmayı düşünüyorum ama netten de eve kadar gelecek rahat rahat :)

canım o zaman 30 ya da 50 cc lik şişelerden alıp yapabilirsin ben evde sabunlarımı kendim yapıyorum kutularımı 0.60 kuruştan aldım eminönünden şişe de yapacağım inşallah şişe daha kalıcı sabundan .. çevren ne kadar geniş bilemiyorum ama 50 şişe ii gibi duruyor .. bazıları içine renksiz kolonya da koyuyor ama renklisi de var gittigidiyor da şişe gibi bakabilirsin
Canim ben de az önce baktım. 30 cc lik şişe 53 kuruş bir de açıklama yapmışlar lavanta kurdele 15 kuruş farkla diye ordan hazır almak da mantıklı geldi... 50 şişe yeterli olacaktır bence de. Ben hastaneye goturmem zaten hastaneye gelecek kimse olacağını sanmıyorum. Doğumdan sonra eve gelenlere ikram ederim.

Kızlar bi tek camasirlarim kaldi
Ve ben camasir bulamiyorummm
Benim memisler kocaman olduuu
Emzirme sutyenleri guzel bulamadimm.
Atlet olarakra begenmedim benim memisleri tasimaz onlarrrr.
Yaaa fikir verin lutfenn su an 95 kullaniyom.
100 almaliyimm dusunun yaniii
Gobegime sarktilar inanin kii:KK61:

canım emzirme sütyenlerine bende sinir oluyorum hepsi ananee şeysi gibi ama deborahın emzirme atletleri çok hoş onlardan aldım 2 tane bi de dagiden aldım internetten araştır istersen

göğüs kalkanını çoğu cocuk kabul etmiyor, kullanıyorum memnunum diyen hiç duymadım. almak lazım mı ki..

Selam kızlar.Bi süredir yazamadım.Doğuranlar bile olmuş maşallah. Bizimde cuma günü kontrolümüz var sezeryan günü verecek doktorum. Yani 36. haftada alıncak bebeler. Bana kalsa durabildikleri kadar dursunlar ama gebelik kolestazı 37. haftadan sonra bebekler açısından riskliymiş. Kaşıntıdan bacaklarım yara içinde kaldı artık doğumdan sonra Buda geçicekmiş inşallah

oh maşallah kızlar hazırlıklar ne kadar telaşeli benide gaza getiriyorsunuz ben de kutularımı hazırlamıştım bi de çikolata yapıp süslü tepsimde ikram edecektim ama by kurabiyeler kolonyalar bak şimdi kafam karıştı ama şöle bi karar verdimm 37.haftamda izne ayrıldığımda hala doğurmamış olursam evde oturduğum sğürede yapacağım bunları vaktim kalırsa eğer şuan çalışırken hiiççç gözüm kesmiyo açıkçasıı bu arada bu gün personel le görüştümm ve hiç bi şekilde rapor değerlendirmyioruz dediler çok moralim bozuldu :KK43: yıllık izin bile geçersizmiş doğum izni en önce gelirmiş ve diğer rapor izin herhangi bişi alımında normal doğum izni başlarımışş beim son haftada almak istediğim rapor suya düştü anlayacağınız a gayret kaldı 3 haftamm b,tsede artık evde oturmak istiyorum valla doğumdan sonra bakacak insanım olsa hemen çıkıcam ama nerdeeee :KK43: çok fazla şeyler yapmayın bak canım çekiyoo sonra yapamayorum ben çalışan bi insanımmm :mad:

canım bende çalışıyorum 20 sine kadar hemde akşamları eşimle birlikte yapıyoruz sabunları 2 kalıbım var prens tacı onlardan .. şişelere gelince zaten cok kolay bence yapacaksan izne çıkmadan al zaten sen gidip alma gittigidiyordan ver sipariş biz bu ay karta cok yüklendik kesilmesini bekliyorum haftaya alcam inş şişeleri renkli kolonyayı üzerine tülle fiyonk yapacaksın ztn hiçbişey yok 1 saatini almazz sen kutuların içine ne koydun buarada anlamadım canım

Canim ben de az önce baktım. 30 cc lik şişe 53 kuruş bir de açıklama yapmışlar lavanta kurdele 15 kuruş farkla diye ordan hazır almak da mantıklı geldi... 50 şişe yeterli olacaktır bence de. Ben hastaneye goturmem zaten hastaneye gelecek kimse olacağını sanmıyorum. Doğumdan sonra eve gelenlere ikram ederim.

50 yeterli olur kuzum .. 50 cc lik şişe 0.5 kuruşa alan olmuştu sanki biraz daa bak istersen canım

Selam kızlar.Bi süredir yazamadım.Doğuranlar bile olmuş maşallah. Bizimde cuma günü kontrolümüz var sezeryan günü verecek doktorum. Yani 36. haftada alıncak bebeler. Bana kalsa durabildikleri kadar dursunlar ama gebelik kolestazı 37. haftadan sonra bebekler açısından riskliymiş. Kaşıntıdan bacaklarım yara içinde kaldı artık doğumdan sonra Buda geçicekmiş inşallah

canım kiloları nasıl bebişlerin Allahım sağlık versin inşallah rahat edersin hem doğum öncesi hem doğum sorası dualarımız seninle :KK51::KK51:

doğumdan sora görüşelim diorum o zaman ortada bi yerlerdee .. doğum iznimiz boyunca hava soğuk olacak sıkıntılı olabilir gerçi avm ler ne güne duruyor :rolleyes::rolleyes: annem de hasta eder o mikroplu hava dedi ama 13-14 hafta evde mi zaman geçircez hep bilemiorum
cevahirde buluşuruz :KK49: annen bizi depresyona sokacak :)) ben gezmeden yaklasik 3 4 ay hayatta evde duramam.

Back
X