2014 Aralık Anneleri

canım kutuların içine lavanta koydum tülleyipte kapı süsümde yukarıda hoşgeldin odama canım kardeşim yazıyo alttada kızımla oğluşumun adı tepsiyede çikolataları tülleyip kurdeleleyip dizmey idüşünüyorum umarım beğenirsiniz

Eklentiler

• kapı süsü.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 176
  • kutu.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 168
  • tepsi.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 162
kızlar kontrolden geldik:

32+0 2.160 gram 43-44 cm civarındayız. oğluşum kilo almış ben kilo vermişim.(gebelik diyabetim var) hamileyken kilo verceksin deseler bi yerlerimle gülerdim. her şerde bi hayır vardır dedikleri bu olsa gerek. allah sağlıklı sıhhatli kucağıma versinde kilo milo dert değil.

birde çalışır raporumuzu aldık. 9 aralık da izne çıkıyoruz. son 35 günüm. allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin.

olsunn allaha şükür bu haftaya kadar gelebildinn.inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişleri

Balikesir merkezdemisin.hangi dr ye gidiyosun canim.ben merkezde degilim ama sevgi hastanesindeki nurettin beye gidiyorum.

Benimde o haftada 10 dk da 3 sancim cikti 70lerdeydi.bende 1 gece yattim hastanede ve 2 hafta gecti ustunden simdi de surekli yatiyorum.banyo meselesini duymamistim.sende dikkat et canm.

benım gıbı panık hamısler, sıcacık guneslı Adana dan slmlar :)

beyfendının hedıye edılmek ıcın suslerını hazırlamadım daha tanesı 1 tl lık yapanlar war, onlara wersem sıparıs dıom ya, alıjam da netten ne lazım nasıl oljak bılmıyorum, yonlendırırsenızz ewde otururken yaparım aslında, calısmıyorum da !

canım bende verdim sipariş şişelerden ama 25 cc küçük değil dimi? senin resimlerde güzel duruyo ama sanki aldığım resimde küçük gibi geldi. yeterli boyutu dimi hediye sonuçta
Canm ben ce de yeterli hediye sonucta ben de 50btane alicam ama kargo ne olur acaba cok mu tutar ?
A arzummm_26_ bacim senin ne tuttuydu kolonya siselerinde kargo?

Canimmm ne güzel paylasim ins böyle güzel annisler olabilirizzzz.
Balikesir merkezdemisin.hangi dr ye gidiyosun canim.ben merkezde degilim ama sevgi hastanesindeki nurettin beye gidiyorum.
Cnm ben merkezde degilim merkeze uzagiz ayrica.Balikesir-Gönen de oturuyorum.Bandirma özele gidiyorum tatlim doktora.Sevgi hastanesine gitnek isterdm ama 2 saat filan kendi aracinla.Bursa da ayni uzaklikta.acil bir durumda zor olur diye hic baslamadik.

evet canım banyo yasaklandı bildiğin sadece saçlarımı yıkıyorum vücudumu silerek iadare edicem bi süre allahım yardımcımız olsun

saol canım dikkat edicem bu sölediklerine

göğüs kalkanını çoğu cocuk kabul etmiyor, kullanıyorum memnunum diyen hiç duymadım. almak lazım mı ki..

göğüs kalkanı ile emzirmiyorsun zaten canım. senin dediğin silikon göğüs. onunla emziriliyor. onu almadım ben. göğüs kalkanı yara olmasın diye emzirdikten sonra delikli olanı takıyorsun çamaşır değmeden kurumasını sağlıyor. bide deliksiz olanı var o da süt boşa akmasın diye takılıyor. tamda nasıl takıldığını bilmiyorum ama hastanede hemşireler yardım ediyormuş.

Canm ben ce de yeterli hediye sonucta ben de 50btane alicam ama kargo ne olur acaba cok mu tutar ?
A arzummm_26_ bacim senin ne tuttuydu kolonya siselerinde kargo?

canım valla nette tüm Türkiye ye 5,50 TL+KDV kargo yazıyordu. hep aynı herhalde. ağırlığına göre değişmiyor sanırım. benim siparişin altında öyle yazıyor.

Canım Dr. Un dediklerine uyup , morali iyi tutmak lazım. Buradan demesi kolay geliyordur ana cok şükür bu güne geldiler dua edelim bıraz daha dursun Bebiş ..
Canım ben Dr .a sordum doguma son 2 hafta yapmayın gibi dedi normalde doğal boyalara izin veriyoruz dedi . Ben yıne de yapmadım ama cok rahatsız edıyorsa seni boyar istersen ..
yaffff kızlar gitti gidiyordan alacam hamur şekerini ama bunların son kullanma tarihlerini belirtmemişler aaaa gıcık oldum..ankarada marketlerde var mıdır acaba
Canım Ankara'da İzmir caddesinde gördüm bende ismini unuttum ama incik boncuk satan büyük bi mağazaydı
Sağol canım :) 34+0 da 2300 ve 2223 gramdı. 10 güne kadar biraz daha alırlar inşallah
. Masallah bebişler cok ıyı ikizlere gore umarım biraz daha sabrederler annesi..

hee dogru. boşa akmasın diye bişey var. bi de degmesin diye var. marka model koyar mısın aldıgının.

anım ben Dr .a sordum doguma son 2 hafta yapmayın gibi dedi normalde doğal boyalara izin veriyoruz dedi . Ben yıne de yapmadım ama cok rahatsız edıyorsa seni boyar istersen ..

zaten son haftalar hiçbişi yapmadan doguma konsantre olcaz gibi. iyice panikleyecez : )) Teşekkürler

Ya evet ben grip yüzünden bi gün rapor almıştım işyeri hekiminden. Adam kasten yapar gibi rapora grip değil de bilmemkaç hafta gebelik yazmıştı. Muhtemelen o rapor benim 1 günümü yedi.

Yarın bi doktora soracağım bi başka yerden rapor alsam yine doğum iznimden mi düşecek diye. :S Bugünü çok zor geçiriyorum çünkü kollarım uyuş uyuş, işyeri inanılmaz sıcak, tansiyonum düşüyo mu çıkıyo mu öyle hissediyorum ama ölçünce normal çıkıyo.. Moralim çok bozuk erken izne çıkmak istemiyorum. ((

Evet Erdoğan düğme orası. Ben de gördüm orda. Kalıplar, kesme malzemeleri falan da var. Hatta şişeler de var, kurdele boncul her zerzevat var. 25'lik şişeleri 65 kuruştan almıştım ben de uğraşmayım internetle şimdi görüp alim diye..

Banada 1 saat uzaklikta hastane.ilk cocugumda da oraya gittim.2.de bizim burdan bi hastaneye gittim ama yapamadm yine geri dondm drme.

evet canım banyo yasaklandı bildiğin sadece saçlarımı yıkıyorum vücudumu silerek iadare edicem bi süre allahım yardımcımız olsun

Ben dusa giriyorum ama cok kalmiyorum hizlica yikanip cikiyorum.sicak su zaten sanciyi cogaltir derler.

eşin ne burcu bacı, pek pimpirikmiş.
hah işte o kan hacmindendir demi benim davulluğumda. çok meraktayım 18in kaçı kalacak bana

geçmiş olsun canım, şekerin yükselmiş sanırım. gebelik diyetinde tatlının meyvenin yanına yoğurt ayran süt öneriyorlar. şekerin dengelenmesine yardımcı oluyormuş. bir daha olursa ayran iç yoğurt ye.

canım geçmiş olsun, moralini yüksek tutmaya çalış. yorulma yat ne gerekiyorsa yap. trilaylom kaç ay yattı bak maşallah sağlıkla doğdu bebeği. sende istirahatini et. geçecek inşallah bu süreç.

geçmiş olsun canım. canım kolestaz olmasa da zaten ikizleri 36-37 de almıyorlar mı? sağlıklı olsunlar sen iyi ol da 1-2 hafta er ya da geç önemi yok.

gözün aydın canım. bebeğine maşallah..diyetinin mükafatını görüyorsun maşallah. ben bozdum diyeti şekerin normal denince meyve yemeye başladım ve cezasını çekiyorum. 18 kilo aldım totalde. diyeti bozduktan sonrası 6 kilo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…