kızlar ben unnadodan maya collection diye bir bebek yatak ve nevresim satan butigi var. onun kampanyalarından 20 tl ye dekoratif kumaş kirli torbası aldım. cok güzel cıktı. siz de bakın derim. link bulayım.
https://www.limango.com.tr/urun/maya-baby-collection-tooche-camasir-torbasi-mavi-30x65-cm-7795968
kampanyalar bitmiş ama çok sık açılıyor bu kampanya .takip edin arada google da aratın açılır yine.
. Bunlar benimde cok hoşuma gidiyor bunu oyuncak sepeti olarak alma düşüncesi var kafamda .. Bebej odası alırken oyuncak sandığı almamıştım bu yüzden . Bende netten bez torbalar hoşuma gitmişti resimlerini atıyım buradan fikir olur belki ..
. Bunlar benimde cok hoşuma gidiyor bunu oyuncak sepeti olarak alma düşüncesi var kafamda .. Bebej odası alırken oyuncak sandığı almamıştım bu yüzden . Bende netten bez torbalar hoşuma gitmişti resimlerini atıyım buradan fikir olur belki ..
hımmmbende small, medium diye ebatlarda görmüştüm dur dedim büyüsün ne kadar daha büyüycek son ay aldırtıtım diye ondan sordum bacımbilmiyorum ki boyutunu canım ya. ben hiç boyut falan görmedim.bunu aldım ben.
http://www.e-bebek.com/philips-avent-0-bpa-gogus-koruyucu-kalkan-2li_PAV-757
hımmmm ayyy beni kim götürcek orayaa keşke 1 ay önce konuşaydık bu konularıAnkarada izmir caddesinde bir yer var ama bu marka mi bilmiyorum. Markayı raziyesilyayla onermis ti ya o yüzden özellikle dikkat ettim. Izmir caddesinde peynirci marketing sağ tarafında aşağıya doğru merdiven ile inilen bir yer her türlü kumaş nikah bebek şekeri malzemesi satılan bir yer. Fiyatları ve çeşidi ne yo de bilmiyorum bir ara görmüştüm cuma günü kontrolüm var ondan sonra bakmayı düşünüyorum ama netten de eve kadar gelecek rahat rahat :)
özellikle kapı süsüne bayıldım .. benimde netten favorim o süs.. ellerine sağlık bacımcanım kutuların içine lavanta koydum tülleyipte kapı süsümde yukarıda hoşgeldin odama canım kardeşim yazıyo alttada kızımla oğluşumun adı tepsiyede çikolataları tülleyip kurdeleleyip dizmey idüşünüyorum umarım beğenirsiniz
tamam bacım bir izmir caddesi yapmam gerekCanım Dr. Un dediklerine uyup , morali iyi tutmak lazım. Buradan demesi kolay geliyordur ana cok şükür bu güne geldiler dua edelim bıraz daha dursun Bebiş ..
Canım ben Dr .a sordum doguma son 2 hafta yapmayın gibi dedi normalde doğal boyalara izin veriyoruz dedi . Ben yıne de yapmadım ama cok rahatsız edıyorsa seni boyar istersen ..
Canım Ankara'da İzmir caddesinde gördüm bende ismini unuttum ama incik boncuk satan büyük bi mağazaydı
. Masallah bebişler cok ıyı ikizlere gore umarım biraz daha sabrederler annesi..
moda çarşının oralarda galiba bu izmir 2 deEvet Erdoğan düğme orası. Ben de gördüm orda. Kalıplar, kesme malzemeleri falan da var. Hatta şişeler de var, kurdele boncul her zerzevat var. 25'lik şişeleri 65 kuruştan almıştım ben de uğraşmayım internetle şimdi görüp alim diye..
terazi burcu... ama burçla olacak iş değil cidden biz evliliğimizde terapiste gitmiştik orda yapılan testlerle opsesif çıkmıştı... dünyayı kurtaran adam mı olucan demişti hem psikolog hemde psikiyatr :) o derece pimpiriklieşin ne burcu bacı, pek pimpirikmiş.
hah işte o kan hacmindendir demi benim davulluğumda. çok meraktayım 18in kaçı kalacak bana
geçmkiyorum. 18 kilo aldım totalde. diyeti bozduktan sonrası 6 kilo.
dikiş makineniz var mı, nasıl yapcaksınız
. Canım valla benimde makınam yok , ben iki tane yapmayı planlıyorum .. Denemelik Perş Kızılay'a gidecektim Bursa kumaş pazarından alıcam böyle bi kumas elde Guzelce dikmeyi planlıyorum inş becerebilirim .. Birde bunu yastık kılıfından da yapıyorlarmış , fermuarlı kısmı alta getirip onunda fotosunu atıyım . Instagramda 30-40a satıyorlar denemeye degerçok güzelmiş. aslında yeteneğim olsa birde makinam tabi kendim bile yapabilirim evde. ne kadar basit bişey
benim yok işte sorun orda
canım bizim paşa oturuomuş hala dönmemiş.bilmiom bende tırsıyorum açıkcası .hayırlısı diyorumEvet canim sirf ondan dayanamadim zaten.yol yorucu.bebis donmus ama hic konusmadim doktorla normal dogum hakkinda.sen ne dusunuyorsun.normal mi
hoşgeldin bacım maşallahYaş Şehir Doğum Sayısı Sat Beklenen D.Tarihi Cinsiyet-İsim
34 İstanbul 2 07 Mart 2014 12 Aralık Erkek
hoşgeldin bacım maşallahListeye beni de eklermisiniz. Yaş 32 yer:konya sat:8 mart dogum tarihi:13aralık kız bebek bekliyorum. Hepimiz yavrularımıza saglıkla kavuşuruz inşallah.
. Canım valla benimde makınam yok , ben iki tane yapmayı planlıyorum .. Denemelik Perş Kızılay'a gidecektim Bursa kumaş pazarından alıcam böyle bi kumas elde Guzelce dikmeyi planlıyorum inş becerebilirim .. Birde bunu yastık kılıfından da yapıyorlarmış , fermuarlı kısmı alta getirip onunda fotosunu atıyım . Instagramda 30-40a satıyorlar denemeye deger
Cok pis gaza geldim Perş alırım zaten metresi 7 tl falandı sanırım cok uyguna gelecek .. Üstünede kanavice bilmıyorum keçeden kuş mis olur en fazla 10 tl 2 tane cıkar .. Denemeye degerçok mantıklı yaa. yapılabilir aslında bu.
bi çok çıkıyor canım bende hastane çantasına koymak için 4 küçük boy 2 büyük boy torbalar diktim kendi makşnam burda olmadığı için komşuda diktim çok süslü olmadı ama idare eder :)Cok pis gaza geldim Perş alırım zaten metresi 7 tl falandı sanırım cok uyguna gelecek .. Üstünede kanavice bilmıyorum keçeden kuş mis olur en fazla 10 tl 2 tane cıkar .. Denemeye deger
Cok pis gaza geldim Perş alırım zaten metresi 7 tl falandı sanırım cok uyguna gelecek .. Üstünede kanavice bilmıyorum keçeden kuş mis olur en fazla 10 tl 2 tane cıkar .. Denemeye deger
hımmmbende small, medium diye ebatlarda görmüştüm dur dedim büyüsün ne kadar daha büyüycek son ay aldırtıtım diye ondan sordum bacım
hımmmm ayyy beni kim götürcek orayaa keşke 1 ay önce konuşaydık bu konularıama yinede şartlarımı zorlayacam
özellikle kapı süsüne bayıldım .. benimde netten favorim o süs.. ellerine sağlık bacım
tamam bacım bir izmir caddesi yapmam gerek
moda çarşının oralarda galiba bu izmir 2 de
terazi burcu... ama burçla olacak iş değil cidden biz evliliğimizde terapiste gitmiştik orda yapılan testlerle opsesif çıkmıştı... dünyayı kurtaran adam mı olucan demişti hem psikolog hemde psikiyatr :) o derece pimpirikli
doğrudur bacım.. ben 2 ay önce ebebek mağazsında bakmıştım small ve medium vardı diye almamıştım... yazdığından alam madem standart daha iyi hembilmiyorum benmi yanlış biliyorum ama ben ebat hiç görmedim canım
Bebek çantası için B'nde keseye koymayı düşünüyorum dogum sonrası için hemşirelere bebişin kıyafetini vermek için . Iyi düşünmüşsün canım derli toplu olur ellerine saglık ..bi çok çıkıyor canım bende hastane çantasına koymak için 4 küçük boy 2 büyük boy torbalar diktim kendi makşnam burda olmadığı için komşuda diktim çok süslü olmadı ama idare eder :)
. Hamile kaldıktan sonra farkettim ki müthiş bir piyasası var bu bebek eşyalarının . Valla bebiş bi sene falan büyüdükten sonra iş bakıyım dıyordum eşim dıyor bebek eşyaları işine mi girsek :) kazanç hiç azımsanacak gibi değiltabi canım. çok uyguna çıkıyor bu şekilde. iki bezi karşılıklı dikip kirli torbası niyetine 25-30 TL ye satıyorlar. valla insanların duygularıyla oynuyolar resmen. bebek eşyası içine giren herşeyi ateş pahası. insanlar kıyamıyor çocuklarına en iyisini alıyorlar diye uçurmuşlar fiyatları.
canım bizim paşa oturuomuş hala dönmemiş.bilmiom bende tırsıyorum açıkcası .hayırlısı diyorum
yani normal doğum yada sezeryanNey belli olmaz mi anlamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?