2014 Aralık Anneleri

evet canım buda güzelmiş. gardrop kapısına bile asıyorlar sanırım bunları.

Eklentiler

• image.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 157
  • image.webp
    114,8 KB · Görüntüleme: 148

çok güzelmiş. aslında yeteneğim olsa birde makinam tabi kendim bile yapabilirim evde. ne kadar basit bişey

bilmiyorum ki boyutunu canım ya. ben hiç boyut falan görmedim.bunu aldım ben.

http://www.e-bebek.com/philips-avent-0-bpa-gogus-koruyucu-kalkan-2li_PAV-757
hımmmbende small, medium diye ebatlarda görmüştüm dur dedim büyüsün ne kadar daha büyüycek son ay aldırtıtım diye ondan sordum bacım

hımmmm ayyy beni kim götürcek orayaa keşke 1 ay önce konuşaydık bu konuları ama yinede şartlarımı zorlayacam

özellikle kapı süsüne bayıldım .. benimde netten favorim o süs.. ellerine sağlık bacım
tamam bacım bir izmir caddesi yapmam gerek

moda çarşının oralarda galiba bu izmir 2 de

eşin ne burcu bacı, pek pimpirikmiş.
hah işte o kan hacmindendir demi benim davulluğumda. çok meraktayım 18in kaçı kalacak bana

geçmkiyorum. 18 kilo aldım totalde. diyeti bozduktan sonrası 6 kilo.
terazi burcu... ama burçla olacak iş değil cidden biz evliliğimizde terapiste gitmiştik orda yapılan testlerle opsesif çıkmıştı... dünyayı kurtaran adam mı olucan demişti hem psikolog hemde psikiyatr :) o derece pimpirikli

amcamın aradı karısı tatlı yapmış bana getirecekmiş.. inşallah aşuredir... yoksa dieğr tatlıları yiye yiyee bişey oluyor banada ... görüşürüzz 2-3 saate ...
gider inşlh erkenden

çok güzelmiş. aslında yeteneğim olsa birde makinam tabi kendim bile yapabilirim evde. ne kadar basit bişey
. Canım valla benimde makınam yok , ben iki tane yapmayı planlıyorum .. Denemelik Perş Kızılay'a gidecektim Bursa kumaş pazarından alıcam böyle bi kumas elde Guzelce dikmeyi planlıyorum inş becerebilirim .. Birde bunu yastık kılıfından da yapıyorlarmış , fermuarlı kısmı alta getirip onunda fotosunu atıyım . Instagramda 30-40a satıyorlar denemeye deger

Eklentiler

• image.webp
    58 KB · Görüntüleme: 164
  • image.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 158
Yaş Şehir Doğum Sayısı Sat Beklenen D.Tarihi Cinsiyet-İsim
34 İstanbul 2 07 Mart 2014 12 Aralık Erkek
hoşgeldin bacım maşallah

Listeye beni de eklermisiniz. Yaş 32 yer:konya sat:8 mart dogum tarihi:13aralık kız bebek bekliyorum. Hepimiz yavrularımıza saglıkla kavuşuruz inşallah.
hoşgeldin bacım maşallah

bu günlerde aralık anneleri sayfamız iyice kalabalıklaştı hey maşallah

çok mantıklı yaa. yapılabilir aslında bu.

çok mantıklı yaa. yapılabilir aslında bu.
Cok pis gaza geldim Perş alırım zaten metresi 7 tl falandı sanırım cok uyguna gelecek .. Üstünede kanavice bilmıyorum keçeden kuş mis olur en fazla 10 tl 2 tane cıkar .. Denemeye deger

Cok pis gaza geldim Perş alırım zaten metresi 7 tl falandı sanırım cok uyguna gelecek .. Üstünede kanavice bilmıyorum keçeden kuş mis olur en fazla 10 tl 2 tane cıkar .. Denemeye deger
bi çok çıkıyor canım bende hastane çantasına koymak için 4 küçük boy 2 büyük boy torbalar diktim kendi makşnam burda olmadığı için komşuda diktim çok süslü olmadı ama idare eder :)

tabi canım. çok uyguna çıkıyor bu şekilde. iki bezi karşılıklı dikip kirli torbası niyetine 25-30 TL ye satıyorlar. valla insanların duygularıyla oynuyolar resmen. bebek eşyası içine giren herşeyi ateş pahası. insanlar kıyamıyor çocuklarına en iyisini alıyorlar diye uçurmuşlar fiyatları.

bilmiyorum benmi yanlış biliyorum ama ben ebat hiç görmedim canım

bilmiyorum benmi yanlış biliyorum ama ben ebat hiç görmedim canım
doğrudur bacım.. ben 2 ay önce ebebek mağazsında bakmıştım small ve medium vardı diye almamıştım... yazdığından alam madem standart daha iyi hem

bi çok çıkıyor canım bende hastane çantasına koymak için 4 küçük boy 2 büyük boy torbalar diktim kendi makşnam burda olmadığı için komşuda diktim çok süslü olmadı ama idare eder :)
Bebek çantası için B'nde keseye koymayı düşünüyorum dogum sonrası için hemşirelere bebişin kıyafetini vermek için . Iyi düşünmüşsün canım derli toplu olur ellerine saglık ..
. Hamile kaldıktan sonra farkettim ki müthiş bir piyasası var bu bebek eşyalarının . Valla bebiş bi sene falan büyüdükten sonra iş bakıyım dıyordum eşim dıyor bebek eşyaları işine mi girsek :) kazanç hiç azımsanacak gibi değil

canım bizim paşa oturuomuş hala dönmemiş.bilmiom bende tırsıyorum açıkcası .hayırlısı diyorum

ya geçen de yazdım. Kasım annelerinde görmüştüm. inşirak suresini okuyup secde edersen döner demişlerdi. bir araştırın bi de egzersizler varmış dönmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…