raziyesilyayla bacım en fazla 40 -50 tane yapayım bende bu kurabiyelerden... biberon modeli kalıp alacam birde body modeli birde kral tacı... şimdiii üstünü süslemek için 250 gramlık boyalı hamurlardan 1 paket yetiyor mu acaba.. kaç adet almak gerek
yaparsın canım hele kolonyalar en fazla 1 saatini alır.güzel oluyo.bıcırıklara el emeği bişiler yapmak
Canim omurluk sanirim.yani hamuru kuflenecek bozulacak bi hamur degil.ben eylulde yaptim dokuz eyluldu partimiz icin hala duruyor hic bisi olmadi.ama yemek icin uc hafta onceden oneriyilarmis.ben sormustum bu iste usta olan bi firmaya...posetle dursun yani.kasimdayiz zaten en gec 7 haftaya tum bebisler dogmus olurlarcanım ya bu kurabiyeler poşetlendikten sonra ne kadar süre saklanbiliyor? bayatlarmı acaba diyorum
günaydın bacım... aman dikkat et .. bende hayatımda ilkkez 1 kavanoz nutellayı bitirir oldum.. ki normalde çikolata tatlı ağzıma sürmem hani.. şimdi tam anlamıyla tatlı canavarı oldum... o garip bayılma hissi gibi bişey yapıyor bir anda yiyince..bende öyle oluyorum..aman dikkat et yinede geçmiş ola...
ayyy bende soyliycektim bunu yaa istanbul olarak gorusek ya en azından avrupa yakası bulusmasi olsa :))
Bu kurabiye benim basimin altindan cikti sanirim ama inanin sizlerinki benden guzel olacak.benim bulundugum ulkede bebek temali sadece body ve biberon sdklinde kalip buldum oda zaten almanyadan gelmedi baska ulkeden getirttiler..balon fikri guzelmis cok basit olur suslemesi iyi secim canlar..hadi bakam gorum sizi gelsin kurabiyeler gitsin kolonya siseleri gelsin lohusa taci gitsin lohusa terligi
Canim sen avrupa yakasinda nerdesin?? Ben anadolu yakasindayim ama olsun ortada bi yerde bulusabiliriz :)
peki alayım almasına da bu aventin kalkanları standartta değil boyutunu neye göre alacaz.. memeler çok büyür mü süt olunca acaba yoksa zaten büyüyeceği kadar büyüdümü??? orasını bilemedimCanım ben aldım aventinkini. internette bi de çevremde çok faydasını göreceksin mutlaka al dediler. hastaneye götürücem hatta. hemşire bile kurtarıcın olur dedi. göğüs acısından korkuyorum ben yaa. çok acırda emziremem diye
tamam bacımmmYani dogumdan uc hafta once yaptimmi tazecik olurlar..zaten malzemelerden dolayi kuflenecek bayatlayacak bi hamuru yok yanii..biseycik olmuo..mavi beyaz sarida cok iyi bi secim..I
bence de mantıklıbende yapıcam canım balon kalıptan aldım. çok hoşuma gitti. sanki süslemeside kolay olur gibi geldi.
selam kızlar c.tesi günü karnımda sancıyla acile kaldırıldım nst ye bağlandım çok ciddi olmamakla beraer sancılarım çıktı 1 lt serum yedim ve snra nst de biraz hafiflemiş çıktı sancılarım ancak doktorum erken doğum riskine karşılık banyo yapmayı yorulmayı yasakladı 32+3 teyim ve bebişim 1840 gr canım çok sıkkın dün bütün gün zırladım
azcık dikkat et yorma kendini herşey düzelir inşallah üzülüp ağlayıda bebişide strese sokma annesiselam kızlar c.tesi günü karnımda sancıyla acile kaldırıldım nst ye bağlandım çok ciddi olmamakla beraer sancılarım çıktı 1 lt serum yedim ve snra nst de biraz hafiflemiş çıktı sancılarım ancak doktorum erken doğum riskine karşılık banyo yapmayı yorulmayı yasakladı 32+3 teyim ve bebişim 1840 gr canım çok sıkkın dün bütün gün zırladım
inşallah olmaz.. aman 3-4 hafta daha dayanabileydik hayırlısıylaSaol canım benim evet aynen öyle ben de tatlı yemek istiyorum sürekli. Bugün dikkat edeceğim bakalım inşallah bir daha olmaz öyle.
Bitmedi canim bugun halledip yarin felanda paketlerim biraz donsunlar..kolay gelsin ben calisamazdim bu halde yaaa..allah kolayliklar versin..
selam kızlar c.tesi günü karnımda sancıyla acile kaldırıldım nst ye bağlandım çok ciddi olmamakla beraer sancılarım çıktı 1 lt serum yedim ve snra nst de biraz hafiflemiş çıktı sancılarım ancak doktorum erken doğum riskine karşılık banyo yapmayı yorulmayı yasakladı 32+3 teyim ve bebişim 1840 gr canım çok sıkkın dün bütün gün zırladım
süper olmuş canım.resimdeki kadar küçük değil tam kararında.gittigidiyorda çok küçükmüş gibi gelio ama gayet güzel için rahat olsuncanım bende verdim sipariş şişelerden ama 25 cc küçük değil dimi? senin resimlerde güzel duruyo ama sanki aldığım resimde küçük gibi geldi. yeterli boyutu dimi hediye sonuçta
Arkadaşım ben de çok dağıtmak istemiyorum kendimi ama burda da görünce dediğin gibi içimde kalmasın istiyorum. Şişe ucuza ayarlarsam onu da yapabilirim. Madden çok açılamam 50 tl iyidir en fazla
sağol canım.
kızlar benim kendimi bildim bileli saclarım beyazlamış durumda. Şu anda dipler fena şekilde çünkü uzun süredir boyamıyorum. 3-4 tür kına yakıyorum. Ama kına yaktıgında hiçbi iş yapamıyorsun ve uzun süre başında kaldığı için de hasta eder. Daha yeni hastalıktan cıktım 4 saat bekletiyorum yine beyazlarım tam kapanmıyor kafamın bir kısmı kızıl bir kısmı kahve kaldı acaip bişi oldum. Artık bakımsızlıktan ölecegim. Diyorum şimdi ve doguma yakın boya yapsam bişey olur mu?
ikincisi de ne kadar farklı tipte hediyelik yaparsan insanlar her çeşitten almak istediklerinde hepsi birden tükenir. Mesela kolonya yaptın , sonra kurabiye , bebek , cikolata yok bilmem ne. Gelen kişi hepsinden birer alacak. Ve kişi sayısaına göre her hediyeyi cogullaman gerekir. Bunu dusunerek farklı tipte süsler almadım . şimdi diyorum kolonya felan yapsam kolonya alan oyuncak bebek de alacak. bi mantıgı olacak mı bilemiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?