- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
Bugün ultrasona girmedim canim en son 33+3te 2600du simdi 35+3 oldum 2 haftada yine kilo almistur almıştır diye düşünüyorum. kaldiki benim kilo sabit muhtemelen yediklerim tosun yiyo yani umarim öyledir. buarada cati muayenesi dunyanin en komik seyi kendini kasmazsan hicbisi yok millet nasilda abartiyo.yapma yaaa ... aman iyisin di mi şimdi...
herşeyi hazır olunca demek bi gelmesi kalıyorrr .. senin bebiş önden mi gidiyor tam gününde mi kg mı kaçtı bu gün ne çıktı ki bacımm.. bizimde 10 kasımda muayene.. çatı olayı zor mu
hele bir beni doğurtsunnnnnn becerebilirse o zaman vakko eşarp alacammm.. ama beceremessekızlar doktorunuza ne hediyesi alacaksınız kafanızda var mı bir şey? iyce ağırlaşmadan onuda aradan çıkartiyim istiyoprum ama ne almalıki?
sezeryanda spinal normal doğumda epidural daha iyi diye duymuştum ne dersiniz acaba???Canım epiduralde omurilik zarına katater takılarak ilaç gerektiğinde enjekte ediliyor, spinalde ise şlaç direkt omurilik sıvısının içine veriliyor. Spinalin uyuşukluk süresi daha uzun sürüyor. 4-5 saat belden aşağın kütük gibi oluyor, dolayısıyla en ağrılı dönemi uyuşuk geçirmiş oluyorsun. Ben spinal oldum. Epiduralde bu kadar uzun süre uyuşukluk olmuyor diye biliyorum.
oy oy oy ne etsem ne eylesemmmmcanim tamamiyle kendi keyfi tesadüf eseri farkettim kasilmalari. allahtan esim daha ise gitmemisti. benim cantam falan hersey hazir dün yatagida hazirlandi bizimki aşka geldi heralde
dimi yaaa benimde 5.aydan beri kasıklarım ağrıyor diyeee anlamıyordum nst de çıkmış tı 10 gün önce sancı ama makul değerlerdeydi diye bişey yapmamıştı dr ... ama hazır olmak gerekkk az kaldı azz...
haydi güzel haberlerle gel daima bacım.. bizimde 10 kasımdaartık her pazartesi gidecezzz acaba çatı olayına bakarmı tamamm tedarikli gidiyoz ama işte ne bilem psikolojimide hazırlayayım azcık :)
maşallah bacım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN....
bence deee buluşuruz inşlh
ellerine sağlık çok cici azcık daha örsenn al sana astronot tulum oluyorr.. benimde bekarken ördüklerim varrr annem getiricek gelince... ama ben hep kız şeyi örüyordummm kırmızılı falannn annem olsun getirim giydirdedi
aynını bendeee yaşadım helede dün @raziyesilyayla nın kuzenin başından geçen hikayeyi anlattığndan beri gece kaç kez kendimi kontrol ettim altıma etmişmiyim ıslanma var mı diyeee???
bizim yatağmız kendisinden alezli ama bende ekstradan alez alcammmbebişe alez aldık amaaa kendime almamm gerek asıl :)
hımmm anladımm bacımmm haklısın
vavvv sizin tosunun maşallahı varmış bizim 2 hafta önce 2120lerdeydi olsa olsa şimdi 2500 olur... demek halaaa ciğer iğnesi vuruyorlar ondan sordummm .. maşallah yine deBugün ultrasona girmedim canim en son 33+3te 2600du simdi 35+3 oldum 2 haftada yine kilo almistur almıştır diye düşünüyorum. kaldiki benim kilo sabit muhtemelen yediklerim tosun yiyo yani umarim öyledir. buarada cati muayenesi dunyanin en komik seyi kendini kasmazsan hicbisi yok millet nasilda abartiyo.
hımm tamamm geçenkinde nst bakılmıştık sonraaa ultrasona aldı baktı yolladı elle karnıma baktı o ne denseeesüsünüz çooook güzel, hazır mı kendin mi yaptın? hazırsa nerden aldın? :)
bence senin de bu kontrolde bakmaz çatıya, nst'de önemli kasılmalar çıkarsa ancak öyle bakar.
yapma yaaa ... aman iyisin di mi şimdi...
herşeyi hazır olunca demek bi gelmesi kalıyorrr .. senin bebiş önden mi gidiyor tam gününde mi kg mı kaçtı bu gün ne çıktı ki bacımm.. bizimde 10 kasımda muayene.. çatı olayı zor mu
yok canim ya sadece 2 tane parmagini soktu birazcik derine bakmaya calisiyo okadar kadin bide parmağını vazeline buladi resmen hicbisi hissetmedim sadece utaniosan o yani ama aci falan kesinlikle yok resmen sehir efsanesiymis.vavvv sizin tosunun maşallahı varmış bizim 2 hafta önce 2120lerdeydi olsa olsa şimdi 2500 olur... demek halaaa ciğer iğnesi vuruyorlar ondan sordummm .. maşallah yine debenim kilom artar olduuu ufff puff ne etsem kiii günün birinde kilo alıyom diye üzüleceğmi düşünemezdim :) kolay diyon çatı olayına da... benim iltihap olayında vajinal spkum denen şu aletle bakmıştı onda azcık acımıştı onlamı bakıyolar yaniii Eki Görüntüle 1296206 Eki Görüntüle 1296207
dogumdan sonra dikkat edersen hemencecik gidiyomus canim bizde biraz tutariz bugazimiziUmarim dediğin gibi olur canim yaa söyle incecik olmayi eski kotlarima girmeyi özledim inan:)
Ayy azicik daha durur kuzucuk ins.. Hayirli haberlerini bekliyoruz canim:)
Gel dicem de diyarbakir uzak olur sana simdi canim ya kiyamam:)
Yok güzelim:) disardan yanlardan karnima parmaklar ini bastirdi yuvarlak bi kafa elime geldi:) tabi ben öyle bastirmaya cesaret edemezdim ondan sasirdim
he ya bu aletle tanışık oluncaaaa ürperiyom... ama kimyagerin analttığı gibiyse oh oh kolaymışşşşş ben kürtajdan sonra oram yalama olmuştuuu yok kontrol yok iltihap yok fitil derkennn ama şu 7 -8 aydır şeyimi gören dr olmadıçatı kontrolünden ben de korkmuyorum yaa, neler yaşadım ben.. :) hem normal doğurmayı düşünen çatı muayenesinden korkar mı kız :) hem bak spekulumla bile tanışıkmışsın.. hiç kasma :)
yok canim ya sadece 2 tane parmagini soktu birazcik derine bakmaya calisiyo okadar kadin bide parmağını vazeline buladi resmen hicbisi hissetmedim sadece utaniosan o yani ama aci falan kesinlikle yok resmen sehir efsanesiymis.
İnsallah kilo almama cok sasirdim zaten bir haftadir pek ni istasizim ates basiyo terliyorum durmadan noluyosabenimde öyle oldu asm de ki hemşire de kanımı alınca çok hızlı dolunca şişeler kan basıncının aşırı fazla olması kan hacmini artırdığından kütlemize ağırlık olarak yansıdığını söylediler.. yağ et değildir yani kan dan o kilo kandan
bizimkide öyle olduu odası kutu gibi kaldı ee tüm karyola dolap şifonyer raf ve de sandığını alınca odamız küçücük kaldı :)
watsons daki 7 li paketlerde ve 3.5 tl idi bacım... diğerleri pahalı azcuk
bu numune olayını taaaa 20 gün oldu galiba 20 gün önce burda paylaştık bir çok annişde bende istedik ama depend den ne gelen var ne gidennn... bize yollaamdılar ya hu hep evdeyiz hani
benim de hala hazır değilll yaaa çantaa olayı... zaten içimden en geç ben doğuracam gibime geliyor
mobilyalarımız çok çok benziyorrrrgüle güle kullan bacım sende
istedikte ne oldu hala gelecekkk birde 15 günde elinizde yazıyor du
yaaaaa haydi hayırlısıyla gelsin bıdıklarınnn bacım
bacımmmmmm ne oldu yahu daha dün yazıştık aynı günüz diyeee... seni böyle okuyunca inannn kasıkalrım ağrıdı iyimisin şimdi???
amannnn yorma kendini bişeymi yaptın da oldu yoksa tamamen bebişin isteğiylemi oldu bu kasılmalar yaaa.. çok çok şaşırdımmm heyecanlandım inann.... allahım en hayırlı zamanda gelmesini nasip etsin de benim daha bir çantam bile hazır değillllllll ben burda çene çalıp arkdşlarla misafircilik yapıyozzz yaaa ayyyy...
kimyager25 bacım şimdi iyisin di miii
he ya bu aletle tanışık oluncaaaa ürperiyom... ama kimyagerin analttığı gibiyse oh oh kolaymışşşşş ben kürtajdan sonra oram yalama olmuştuuu yok kontrol yok iltihap yok fitil derkennn ama şu 7 -8 aydır şeyimi gören dr olmadı
utanmaksa tamamm :)
süsünüz çooook güzel, hazır mı kendin mi yaptın? hazırsa nerden aldın? :)
bence senin de bu kontrolde bakmaz çatıya, nst'de önemli kasılmalar çıkarsa ancak öyle bakar.
maşallah de bacım.. kendi kendine nazar edecen maazallah...
bu arada 37. haftada abir arkdşm sezeryanla doğdu bebeğine doktoru 4000 grm dedi durdu en son usg de 4125 çıkmıştı bir doğdu 3500 lerde yani usg de nedense hep atıyor fazladannnn o yüzdennn ben daha tedirgin oluyom bizim daha 2120 lerdeydiii bakakk bu hafta kaç diyecekk doktor.. bizimde boyu uzunn karın ufak kafada eh işte boyu hepsinden önde gidiyor mantık dışı gibi ya bakalım ne olacak...
di mi ya yerimiz belli mi oldu abcım.. @esr06 sanırım cuma cuma çankaya sosyete pazarınamı gitti benim arkdşm geldi oh oh yedik içtikkk işler yaptıkk
arkadaşım az ye az diyorrr :) nerdeyse yanında geğiriyordum o dereceee
bizde ankarada istiyozzzzzkızlar gidenlerden notlar alırsanız yazın bize de allahasen :)
aynenn bacımmm
sana ne olduuu ne mutsuzluğu docan mı bişey yaptıı.. bak ya ne mutsuzluğuuu daha mutsuz olacağmız zamana var (memişlerimiz yara olunca mutsuz oluruzz :) :) inşallah olmaz daa ) heyyyyy ne olduuuuuuu
çok güzellll isminin anlamı ne bacım.. çok güzelmişş
aminnnnnnn bacımmm
aynen bacım... amannnn bişekilde ağrı sızı çekelim bıdıklarımız sağlıcakla doğsunlar güzelce büyüsünlerdeee.... ahh ahhh bu kez bizimde riskten dolayı baya sıkıntılı süreçti, eee dieğrinide 4---5 ay dolaylarında kaybedincee -malum sen de yaşamışın bu aletler fasa fiso kalıyor ... allahım acısını vermesin... hak eden dileyen herkese rabbim güzel evlatlar versinben de tanışığım o aletle :) önceki gebelikte sorunlu olunca su gelişi var mı diye bakıldı bikaç kere, sonra düşük oldu suni sancı çektim 5 saat, onu doğurunca rahmi temizlemek için kürtaj yapıldı yine bi sürü aletle, peşinden neden böyle oldu diye araştırırken rahim filmi çekildi falan filan.. görmediğim kalmadı yani. :) ama bu hamileliğin başından beri epey ıssız kaldı ortam :), ilişki falan da yasaktı, muhatap olan tek şey vajinal ultrason için doktorun o incecik aleti.. bakalım nolcak. ama insanoğlu güçlü yaa, Allah sabrını veriyo her şeyin, hem onlar fiziksel acı yaaa nolcak.. Allah kalbimize acı vermesin, onu atlatmak daha zor
ismiyle yaşasın maşallahsaol canım ısmımızın anlamı . Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. elBera' b. Azib: Ashabdandır.
karyolasına iş birden aldık yatağını baby bad http://www.isbiryatak.com/urunler/bebek-urunleri/bebek-yataklari/baby-bed/Bayanlar merhaba. Ya bu aralar bebeğimize yatak konusunu çok araştırıyorum ama tatmin edici bilgi bulamadim. Belki daha önce konusulmuştur. Siz ne aldiniz mesela marka ve model olarak?
tesekkur ederim cevap icin. ben de arastiriyorum. baya ayrintili bisey ve oldukca kafam karisti.karyolasına iş birden aldık yatağını baby bad http://www.isbiryatak.com/urunler/bebek-urunleri/bebek-yataklari/baby-bed/
park yatağına da kraft markası ve yataşla kraftın yaptığı park yatak içi yataktan aldık sert yani.. bende tam 5 ay araştırdımmm
reca ederim bacımm... bencede en önemli durum bu...tesekkur ederim cevap icin. ben de arastiriyorum. baya ayrintili bisey ve oldukca kafam karisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?