2014 Aralık Anneleri

Bugün ultrasona girmedim canim en son 33+3te 2600du simdi 35+3 oldum 2 haftada yine kilo almistur almıştır diye düşünüyorum. kaldiki benim kilo sabit muhtemelen yediklerim tosun yiyo yani umarim öyledir. buarada cati muayenesi dunyanin en komik seyi kendini kasmazsan hicbisi yok millet nasilda abartiyo.

kızlar doktorunuza ne hediyesi alacaksınız kafanızda var mı bir şey? iyce ağırlaşmadan onuda aradan çıkartiyim istiyoprum ama ne almalıki?
hele bir beni doğurtsunnnnnn becerebilirse o zaman vakko eşarp alacammm.. ama beceremesse avucunu yalasınnn...

sezeryanda spinal normal doğumda epidural daha iyi diye duymuştum ne dersiniz acaba???

canim tamamiyle kendi keyfi tesadüf eseri farkettim kasilmalari. allahtan esim daha ise gitmemisti. benim cantam falan hersey hazir dün yatagida hazirlandi bizimki aşka geldi heralde
oy oy oy ne etsem ne eylesemmmm

bızım kapı susumuzde hazır kızlarrrEki Görüntüle 1295981

süsünüz çooook güzel, hazır mı kendin mi yaptın? hazırsa nerden aldın? :)

bence senin de bu kontrolde bakmaz çatıya, nst'de önemli kasılmalar çıkarsa ancak öyle bakar.

vavvv sizin tosunun maşallahı varmış bizim 2 hafta önce 2120lerdeydi olsa olsa şimdi 2500 olur... demek halaaa ciğer iğnesi vuruyorlar ondan sordummm .. maşallah yine de benim kilom artar olduuu ufff puff ne etsem kiii günün birinde kilo alıyom diye üzüleceğmi düşünemezdim :) kolay diyon çatı olayına da... benim iltihap olayında vajinal spkum denen şu aletle bakmıştı onda azcık acımıştı onlamı bakıyolar yaniii

süsünüz çooook güzel, hazır mı kendin mi yaptın? hazırsa nerden aldın? :)

bence senin de bu kontrolde bakmaz çatıya, nst'de önemli kasılmalar çıkarsa ancak öyle bakar.
hımm tamamm geçenkinde nst bakılmıştık sonraaa ultrasona aldı baktı yolladı elle karnıma baktı o ne denseee

çatı kontrolünden ben de korkmuyorum yaa, neler yaşadım ben.. :) hem normal doğurmayı düşünen çatı muayenesinden korkar mı kız :) hem bak spekulumla bile tanışıkmışsın.. hiç kasma :)

yok canim ya sadece 2 tane parmagini soktu birazcik derine bakmaya calisiyo okadar kadin bide parmağını vazeline buladi resmen hicbisi hissetmedim sadece utaniosan o yani ama aci falan kesinlikle yok resmen sehir efsanesiymis.

dogumdan sonra dikkat edersen hemencecik gidiyomus canim bizde biraz tutariz bugazimizi

çatı kontrolünden ben de korkmuyorum yaa, neler yaşadım ben.. :) hem normal doğurmayı düşünen çatı muayenesinden korkar mı kız :) hem bak spekulumla bile tanışıkmışsın.. hiç kasma :)
he ya bu aletle tanışık oluncaaaa ürperiyom... ama kimyagerin analttığı gibiyse oh oh kolaymışşşşş ben kürtajdan sonra oram yalama olmuştuuu yok kontrol yok iltihap yok fitil derkennn ama şu 7 -8 aydır şeyimi gören dr olmadı

yok canim ya sadece 2 tane parmagini soktu birazcik derine bakmaya calisiyo okadar kadin bide parmağını vazeline buladi resmen hicbisi hissetmedim sadece utaniosan o yani ama aci falan kesinlikle yok resmen sehir efsanesiymis.
utanmaksa tamamm :)

İnsallah kilo almama cok sasirdim zaten bir haftadir pek ni istasizim ates basiyo terliyorum durmadan noluyosa

ben de tanışığım o aletle :) önceki gebelikte sorunlu olunca su gelişi var mı diye bakıldı bikaç kere, sonra düşük oldu suni sancı çektim 5 saat, onu doğurunca rahmi temizlemek için kürtaj yapıldı yine bi sürü aletle, peşinden neden böyle oldu diye araştırırken rahim filmi çekildi falan filan.. görmediğim kalmadı yani. :) ama bu hamileliğin başından beri epey ıssız kaldı ortam :), ilişki falan da yasaktı, muhatap olan tek şey vajinal ultrason için doktorun o incecik aleti.. bakalım nolcak. ama insanoğlu güçlü yaa, Allah sabrını veriyo her şeyin, hem onlar fiziksel acı yaaa nolcak.. Allah kalbimize acı vermesin, onu atlatmak daha zor

saol canım ısmımızın anlamı . Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. elBera' b. Azib: Ashabdandır.

Bayanlar merhaba. Ya bu aralar bebeğimize yatak konusunu çok araştırıyorum ama tatmin edici bilgi bulamadim. Belki daha önce konusulmuştur. Siz ne aldiniz mesela marka ve model olarak?

aynen bacım... amannnn bişekilde ağrı sızı çekelim bıdıklarımız sağlıcakla doğsunlar güzelce büyüsünlerdeee.... ahh ahhh bu kez bizimde riskten dolayı baya sıkıntılı süreçti, eee dieğrinide 4---5 ay dolaylarında kaybedincee -malum sen de yaşamışın bu aletler fasa fiso kalıyor ... allahım acısını vermesin... hak eden dileyen herkese rabbim güzel evlatlar versin

saol canım ısmımızın anlamı . Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. elBera' b. Azib: Ashabdandır.
ismiyle yaşasın maşallah

Bayanlar merhaba. Ya bu aralar bebeğimize yatak konusunu çok araştırıyorum ama tatmin edici bilgi bulamadim. Belki daha önce konusulmuştur. Siz ne aldiniz mesela marka ve model olarak?
karyolasına iş birden aldık yatağını baby bad http://www.isbiryatak.com/urunler/bebek-urunleri/bebek-yataklari/baby-bed/
park yatağına da kraft markası ve yataşla kraftın yaptığı park yatak içi yataktan aldık sert yani.. bende tam 5 ay araştırdımmm

kızlar yarın da bir arkadaşa ev görmeye gidecez... artık bu son misafirliğimiz olurr :) sonra evimizde kışı geçiririz

kızlar oyle korkunc aletler felan koyuyonuz korkuyorum artık bu sayfa korkunclastı. bakmaya korkuyorum.

bu arada lohusa yatagı süsleme ya da hazırlama gibi bişey düşündünüz mü ne yapmayı planlıyorsunuz. yapıp mı gideceksiniz yoksa bir kenara kulanacagınız takımı koyup birini mi tembihlemek lazım sen gelince serilmiş olması icin.
öyle bi adet var sanırım. yoksa ilk gun değil sonradan mı yapılıyor lohusa yatagı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…