2014 Aralık Anneleri

canim ara ara ban da öyle bir mutsuzluk,bezmislik geliyor.Su zamanlari bir atlatsak diyorum bazen.Benim bebis bu saate kadr cok az kipirdadi sanirim artik hp uyuyolar ve yerleri daraldi.Arada bi ayagini cikariyo sagolsun burdayim dercesine.Su kkyi da sevemedim bi sarjimi emiyo resmen.Sarj basinda oturmaya biktim.

bızım kapı susumuzde hazır kızlarrr
Eki Görüntüle 1295981
Ayy cok begendim ben yaaa harika olmus.cok farkli.Ismi de degisikmis bebisin anlami ne canim???

Spinal ve epidural sezeryanin farki ne acaba? Dün gece size su gelmesi olayini sordumya.Gece rüyamda hep suyum geldi,dogurdum durdum sabaha kadar.Saka bi yana ben iyice tirsmaya basladim.Kafayi yiyorum yavastan korkudanDoktora gidince sezeryan istesem diyorum.Bu korkuyla nasil doguracam ben.Allah'im yardim et.

sagol canım bende cok begendım ısmımızde en bastan berı buydu ben cok begenıyorum anlamıda cok hosuma gıdıyor anlamı:. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. elBera' b. Azib: Ashabdandır.

bıtek kendım sanıyordum demek sende benım moddasın, bı sebep yok ortada ama bı mutsuzluk hakım

evlenmeyi de bilmiyoduk öğrendik, bu da öyle bişey olacak bence. ama bu o kadar kontrollü olur mu bilmiyorum

kızlar doktorunuza ne hediyesi alacaksınız kafanızda var mı bir şey? iyce ağırlaşmadan onuda aradan çıkartiyim istiyoprum ama ne almalıki?

dependlerden migrosta var online satış sitesinde. eve getiriyolar migros onlinedan alınca. tabi sadece o gelir mi denemek lazım

Kizlar yarin günü birlik d.bakir merkez e gitmeyi düşünüyorum malum ilçede imkanlar kisitli alisveris yapmam lazim. Bi buçuk saat suruyo gidiş toplamda uç saat nasi yapsam bi fikrinizi alayim ya bir şey olur mu ki? gitsem mi gitmesem mi kararsiz kaldim

selamlar kızlar... herkescikler iyidir inşallahhh... benimde bugün arkdaşm gelmişti onla oturduk lafladık getirdiği leziz şeylerden yedik :) böyle arkadaş herkeseee versin allahım... yiyeceğni içeceğni almış gelmiş oda yetmez gibi mutfağı temizledi sildi süpürdü gitti :) hatta ayarlayalım da bebiş için de geleyim ütüye yerleştirmeye dedi.. ama kıyamamm ben .. zaten biri gelsin oturtup laflama derdindeyim eeee işe de gitmeyince böyle bişey oldu bende... konuşmaya açım adetaaa şimdi geçmişi okuyayım geleyim yanınıza... bu arada yeni bebişimiz olmuş gonulll allahım analı babalı büyütsün bacımmm

dimi yaaa benimde 5.aydan beri kasıklarım ağrıyor diyeee anlamıyordum nst de çıkmış tı 10 gün önce sancı ama makul değerlerdeydi diye bişey yapmamıştı dr ... ama hazır olmak gerekkk az kaldı azz...

haydi güzel haberlerle gel daima bacım.. bizimde 10 kasımda artık her pazartesi gidecezzz acaba çatı olayına bakarmı tamamm tedarikli gidiyoz ama işte ne bilem psikolojimide hazırlayayım azcık :)
Hatunlar 34+4 de spinal dogumla saat 19.30 da kizim dogdu.suan iyiyz.yarin taburcyz ins.
maşallah bacım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN....
gonull nasıl oldu ya ne ara dogum oldu. hayırlı güzel bebişinle günleriniz olsun inş.

gelelim nerdeydinn , şaka yahu bebişler olunca bulusuruz
bence deee buluşuruz inşlh

ellerine sağlık çok cici azcık daha örsenn al sana astronot tulum oluyorr.. benimde bekarken ördüklerim varrr annem getiricek gelince... ama ben hep kız şeyi örüyordummm kırmızılı falannn annem olsun getirim giydir dedi

aynını bendeee yaşadım helede dün raziyesilyayla nın kuzenin başından geçen hikayeyi anlattığndan beri gece kaç kez kendimi kontrol ettim altıma etmişmiyim ıslanma var mı diyeee???
bizim yatağmız kendisinden alezli ama bende ekstradan alez alcammm bebişe alez aldık amaaa kendime almamm gerek asıl :)

hımmm anladımm bacımmm haklısın

Canım epiduralde omurilik zarına katater takılarak ilaç gerektiğinde enjekte ediliyor, spinalde ise şlaç direkt omurilik sıvısının içine veriliyor. Spinalin uyuşukluk süresi daha uzun sürüyor. 4-5 saat belden aşağın kütük gibi oluyor, dolayısıyla en ağrılı dönemi uyuşuk geçirmiş oluyorsun. Ben spinal oldum. Epiduralde bu kadar uzun süre uyuşukluk olmuyor diye biliyorum.

Gunaydin kizlar acaba tuhaflik bendemi kilo almiyorum almiyorum bir gunde 1 kilo aliyorum aslinda cok kilo almadim problem degil almamda ama neden boyle oluyo bilen varmi
benimde öyle oldu asm de ki hemşire de kanımı alınca çok hızlı dolunca şişeler kan basıncının aşırı fazla olması kan hacmini artırdığından kütlemize ağırlık olarak yansıdığını söylediler.. yağ et değildir yani kan dan o kilo kandan

bizimkide öyle olduu odası kutu gibi kaldı ee tüm karyola dolap şifonyer raf ve de sandığını alınca odamız küçücük kaldı :)

watsons daki 7 li paketlerde ve 3.5 tl idi bacım... diğerleri pahalı azcuk

depend.den numune iste canım ben öle yaptım onu götürücem gayet rahat
bu numune olayını taaaa 20 gün oldu galiba 20 gün önce burda paylaştık bir çok annişde bende istedik ama depend den ne gelen var ne gidennn... bize yollaamdılar ya hu hep evdeyiz hani
huhuuuuuu kuzucum geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla saglıklı doğum nasip etsinn heyecanlanıorum siz yazdıkça ya çantam hazır diil ağlamak istiorum
benim de hala hazır değilll yaaa çantaa olayı... zaten içimden en geç ben doğuracam gibime geliyor

mobilyalarımız çok çok benziyorrrr güle güle kullan bacım sende
canımm cok teşekkür ederimm bence bütün kk bi numune istemeliiiii kızlaaaaar kulak verinn ..
istedikte ne oldu hala gelecekkk birde 15 günde elinizde yazıyor du

Kızlar haftaya cumaya sezeryan günü verdi doktorum, çok heyecanlıyım ya :)
yaaaaa haydi hayırlısıyla gelsin bıdıklarınnn bacım
bacımmmmmm ne oldu yahu daha dün yazıştık aynı günüz diyeee... seni böyle okuyunca inannn kasıkalrım ağrıdı iyimisin şimdi???
amannnn yorma kendini bişeymi yaptın da oldu yoksa tamamen bebişin isteğiylemi oldu bu kasılmalar yaaa.. çok çok şaşırdımmm heyecanlandım inann.... allahım en hayırlı zamanda gelmesini nasip etsin de benim daha bir çantam bile hazır değillllllll ben burda çene çalıp arkdşlarla misafircilik yapıyozzz yaaa ayyyy...
kimyager25 bacım şimdi iyisin di miii

canim tamamiyle kendi keyfi tesadüf eseri farkettim kasilmalari. allahtan esim daha ise gitmemisti. benim cantam falan hersey hazir dün yatagida hazirlandi bizimki aşka geldi heralde

maşallah de bacım.. kendi kendine nazar edecen maazallah...
bu arada 37. haftada abir arkdşm sezeryanla doğdu bebeğine doktoru 4000 grm dedi durdu en son usg de 4125 çıkmıştı bir doğdu 3500 lerde yani usg de nedense hep atıyor fazladannnn o yüzdennn ben daha tedirgin oluyom bizim daha 2120 lerdeydiii bakakk bu hafta kaç diyecekk doktor.. bizimde boyu uzunn karın ufak kafada eh işte boyu hepsinden önde gidiyor mantık dışı gibi ya bakalım ne olacak...

@esr06 , kgokce nerelerdesiniz kızlar bugün sesiniz çıkmadı hiç ses verin :)
di mi ya yerimiz belli mi oldu abcım.. @esr06 sanırım cuma cuma çankaya sosyete pazarınamı gitti benim arkdşm geldi oh oh yedik içtikkk işler yaptıkk
arkadaşım az ye az diyorrr :) nerdeyse yanında geğiriyordum o dereceee

bizde ankarada istiyozzzzz kızlar gidenlerden notlar alırsanız yazın bize de allahasen :)

aynenn bacımmm
sana ne olduuu ne mutsuzluğu docan mı bişey yaptıı.. bak ya ne mutsuzluğuuu daha mutsuz olacağmız zamana var (memişlerimiz yara olunca mutsuz oluruzz :) :) inşallah olmaz daa ) heyyyyy ne olduuuuuuu

bızım kapı susumuzde hazır kızlarrrEki Görüntüle 1295981
çok güzellll isminin anlamı ne bacım.. çok güzelmişş

Alıntı yapamıyorum.Hepiniz sağolun kızlar iyi dilekleriniz için. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
aminnnnnnn bacımmm

canim tamamiyle kendi keyfi tesadüf eseri farkettim kasilmalari. allahtan esim daha ise gitmemisti. benim cantam falan hersey hazir dün yatagida hazirlandi bizimki aşka geldi heralde
yapma yaaa ... aman iyisin di mi şimdi...
herşeyi hazır olunca demek bi gelmesi kalıyorrr .. senin bebiş önden mi gidiyor tam gününde mi kg mı kaçtı bu gün ne çıktı ki bacımm.. bizimde 10 kasımda muayene.. çatı olayı zor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…