valla çok çok özür dilerimmm bacımmm.. haklısınnn adını diyince açıklayıcı olmuyor diye koymuştum birdaha dikkat ederimmm.. çok özür dilerimmm inannn bende bilmediğimden koydummmkızlar oyle korkunc aletler felan koyuyonuz korkuyorum artık bu sayfa korkunclastı. bakmaya korkuyorum.
bu arada lohusa yatagı süsleme ya da hazırlama gibi bişey düşündünüz mü ne yapmayı planlıyorsunuz. yapıp mı gideceksiniz yoksa bir kenara kulanacagınız takımı koyup birini mi tembihlemek lazım sen gelince serilmiş olması icin.
öyle bi adet var sanırım. yoksa ilk gun değil sonradan mı yapılıyor lohusa yatagı
hayırlı cumalar kızlar !
ya ben dun we bugun bı mutsuz, gergın modaayım hayırlısıazonce de oturup agladım, ısın ılgınc yanı ortada sebep yok bısı yok . esım bana karsı cok ılgılı, kahwaltı hazırlar benı kaldırır, bısı ıstesem ıkıletmez, sukurler olsun , ama ewde cok sıkıldım bunaldım, dısar cıkıp gezecek enerjım yok ama Adanadayım we hawa cok guzel guneslı, cıkmak ıstıyom ama enerjıme guwenmıyom, esımde cıkarmıyo, gezemezsın yorulucaksın dıe ! ooooof bu duygusallıgı bı atsaydık
bu şekilde aras kargo ile geliyor
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...runleri/00248567/sundvik-bebek-karyolasi.aspxBayanlar merhaba. Ya bu aralar bebeğimize yatak konusunu çok araştırıyorum ama tatmin edici bilgi bulamadim. Belki daha önce konusulmuştur. Siz ne aldiniz mesela marka ve model olarak?
Bakalim biz ne olucaz canim.Rabbim bizim ve bebeklerimiz icin hangisi hayirliysa onu nasip etsin.Sonucta dogum her türlüsü bir ürpertiyor beni.kesinlikle sezeryan olup ertesi gün ayağa kalktı arkadaşım. onları gördükçe epidural sezeryana bakışım değişti.
canim ben doktora 45 dakika filan git gel yapiyorum yani 1 bucuk saat filan oluyo bazen hemen dönüyoruz.Bence 1 bucuk saat uzun birr yol degil.Ama tabi senin riskini ,durumunu bilemem.Doktoruna bir danis canim.Oturunca 1 bucuk saat kasilmiyosan,sismiyosan gidilebilir sanki.Ama yine de sor canim Allah korusun erken gelir filan bebis kendimi suclu hissederimKizlar yarin günü birlik d.bakir merkez e gitmeyi düşünüyorum malum ilçede imkanlar kisitli alisveris yapmam lazim. Bi buçuk saat suruyo gidiş toplamda uç saat nasi yapsam bi fikrinizi alayim ya bir şey olur mu ki? gitsem mi gitmesem mi kararsiz kaldim
Canim annelerimiz konu biz olunca napar eder bulur.iyi ki varlar.Cok sevindim bulmana.Sen ic hapini Allah'a birak gerisini.kizlar nidilati teslim aldim.Yüzüklerin efendisindeki gollum gibi kiymetlimiz modundayim. cok şükür ihtiyacim olandan fazlasini buldum arta kalani geri vericem ihtiyaci olan biri magdur olmasin diye hepinizden dua bekliyorum 1 hafta daha dursum oglum
sezeryanda spinal normal doğumda epidural daha iyi diye duymuştum ne dersiniz acaba???
doktor öyle deyince hazırladım artık zaten. Ama ben pek hazır değilimhuhuu masallah canım hazır mı herseyin peki
Canııım bugün bizde gittik doktora. 2400 olmuşuz :) nst odasına beni koymadılar çok sinir oldum ne alakaysa. Sancı çıktı mı çıkmadı mı onuda soramadım ama doktorun yanına bende girdim. Suyu falan herşeyi çook iyi, haftasıyla uyumlu dedi. Ama doğumla ilgili tek cümle bile kurmadı :) Boyunu söylemedi ultrasonda gözükmüyor dedi meraktan çatlıyorum bende.Hanimlar pamugumuzu gorduk bugun :) renkli ultrasona girdik ama yuzunu gostermedi cinsiyet meselesine dondurdu yine isi :) onuda cok gec gostermisti simdide yuzunu gostermedi.ama bu sefer utanmaz kizim acti bi cinsiyeti gosterdiki sormayin.sancilarim baslamis ama normal seviyede dediler sinirin icindeymis..kalp atislarimizi dinlediler normal ve cok hareketli bi bebis diye yine soylediler..bir hafta kadar onden gidiyoruz.2.5 kilo olmusuz boyumuzu tam bilemiyorum ama haftasiyla birebir uyumlu.kafa asagida hala ama dogum kanalina henuz girmemis.36. Haftada oldugumu duyunca heyecan basti beni kizardim bozardim.. kuzum bana hic sikinti vermiyor.bunun icin sen al ayaklari omzuna koybiri bir omzunda digeri birinde.ne midemde sorun var ne kaburgalarimda :) dedigim gibi sol tarafimda bebisim ayaklarini kemiriyordu :) oyun oynuyomus :) bebegi asagida tasiyorum zaten hic yukarilara cikmadi sikinti olmadi..plasenta su kan akisi hersey yerinde.kalbimiz cok saglikli gozukuyor.bir hafta sonra tum sikintilar yok oluyor araligin ilk haftasina kadar dogar dediler..ben 3.5 kilo aldim kuzim 2.5 :) artik kesin kanaat getirdimki dogurunca daha zayif olcam :) :) :) goguslerim bayagi dolgunlasti son gunlerde ve damarlarla doldu . Bol bol yuruki bebek asagiya insin dedi doktor...bidahaki randevu 14 gun sonraya artik..cok sukir bugunude atlattik :)
Biz nst odasina esimle girioz hatta bizim kiz cok hareketli oldugu icin surekli kalbini aletten cekio kipir kipr oluo o arada esim aleti alip kalbini ario buluo babasindan kacamio:) biz o uzun bacak varya fl olan onu gorduk kocamannnn upuzun bisi onu olctu tamda asagida haftasiyla uyumlu cikti 46 cm sanirim..kendime hic almadim evet cok sukur.bebisim beni yedi tuketti.bende anneme aynisini yapmisim oda bana yapio.etme bulma dunyasi iste :) ben 15 kilo alsam 100 lu sayilari gorurdum aman allah korusun.dev balina gibi :) sizinkine onde demedimi? Onde olmasi kilosuylami alakali acaba? Bas cevresi 37. Haftada cikti hatta :) koca kafali bisi olcak demekki..ayyy nasil dogurcam diye dusunmeye basladimCanııım bugün bizIe gittik doktora. 2400 olmuşuz :) nst odasına beni koymadılar çok sinir oldum ne alakaysa. Sancı çıktı mı çıkmadı mı onuda soramadım ama doktorun yanına bende girdim. Suyu falan herşeyi çook iyi, haftasıyla uyumlu dedi. Ama doğumla ilgili tek cümle bile kurmadı :) Boyunu söylemedi ultrasonda gözükmüyor dedi meraktan çatlıyorum bende.
Doğunca dahada verirsin sen zaten kendine hiç almamışsın kii. maşşalah bebişe vermişsin kiloları. hadi yine iyisin bnim annem 15 kilo aldı :)
Çok saol tatlim benm ya pek problemim yok çok şükür. yol da çok uzak degil bakalim yarin iyi hissedersem cikarim aslında gidesim var zaten de bi iki kişiden onay bekliyorum herhalde:)Bakalim biz ne olucaz canim.Rabbim bizim ve bebeklerimiz icin hangisi hayirliysa onu nasip etsin.Sonucta dogum her türlüsü bir ürpertiyor beni.
canim ben doktora 45 dakika filan git gel yapiyorum yani 1 bucuk saat filan oluyo bazen hemen dönüyoruz.Bence 1 bucuk saat uzun birr yol degil.Ama tabi senin riskini ,durumunu bilemem.Doktoruna bir danis canim.Oturunca 1 bucuk saat kasilmiyosan,sismiyosan gidilebilir sanki.Ama yine de sor canim Allah korusun erken gelir filan bebis kendimi suclu hissederim
Canim annelerimiz konu biz olunca napar eder bulur.iyi ki varlar.Cok sevindim bulmana.Sen ic hapini Allah'a birak gerisini.
umraniyedeyim . sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?