2014 Aralık Anneleri

Masallah cnm ne güzel haberler almisdin,büyümüs masallah
Yarin bnde gidicem 2.5 kilo oldugunu duyarim ins.Cati muayenesi filan yapmadi daha dimi? Bidahakine mi yapar beni acaba?Masallah kilona da cnm bebekle 8 kilo filan gidiyo diyolar en az suyu,esi, kani vs.1 kilo daha alsan simdiki halinden 4 kilo daha az olucaksin demekkiAnnesini zayiflatti seninki,yerim onu

raziye hala zayıf gozukuyorsun, maşallah. sancıların var mıydı gercekten hissediyormuydun. sancım varmıs derken ?

Ben de baktim baktim sıkıldım. Sanırım gidip alcam ben de ikeadan. Peki sertlik derecesi nasıl? Biraz sert olmasi gerekiyormuş galiba
Soley visko bebek yatagi alin derim harikaa harika bastirinca el iziniz bile cikiyor yataga rahat olur bebeisler

Hadi canimmm asure miii ???? Bizim babamiz makarna bile yapamaz

kuzum korkma, normal şartlar altında bu aleti falan görmeyeceksin, biz kgokceyle önceki gebeliklerimizde olumsuz bi şeyler yaşadığımız için biliyoruz.

ama bebeklere yumuşak yatak tavsiye edilmiyo canım, sert olması gerekiyo yattıkları yer..
Yatak yumusak degilki sadece vucuda gore kendine sekil veriyor rahat ettiriyor .ben kizimda kullandim park yatak icin olanini simdide aynini kulanacam alip harikaydi

Ben de baktim baktim sıkıldım. Sanırım gidip alcam ben de ikeadan. Peki sertlik derecesi nasıl? Biraz sert olmasi gerekiyormuş galiba
ikea İsveç malı adi iş yapmaz.. sırf cibinliği tehlike yarattı diye bir müşterisinde dünya piyasasından toplattı ayrıca kurumsal firma.. adamlar profesyonel çalışıyor. bebek konusunda fena hassaslar. bi yakınım almanyada ikea için üretim bölümünde çalışıyor.. bebek karyolaları huş ağacından boyasız ve ilaçsız yatağı da bende var vyssa olan orta sertlikte hatta döşek koruyucunun fermuarı kilit sistemli ola ki çocuk onu bulup yutmasın diye. adamlar çok ince düşünüyor. tüm entellektüel ve marka takıntısı olmayan tasarımcılar ve öncelikle aydınlar ikea yı yıllardır kullanıyor ben 20 senedir falan biliyorum kullanıyoruz kısaca

kocam oyun oynuo sabunlarımızı yapıo ben uyuyakalıorum diee yardım da edio ama ben işte çok yoruldumm üzerine hala eksikler ıvır zıvır bi de 20 sine kdr iice agırlascam gibi .. daa kendi ütümüzü bitirmedimm Yusufumunkine başlamam gerekk camlar silincek yarınn babamız saolsunn buarada sabunlarımızz bitti gibi son 4 süslemesini halledersek hftasonu burda paylaşcam inş haftaya da şişeleri sipariş ediim istiorum çantamada alıp yıkadıklarımı koycam ufaktan bakalımm nasıl olacak 10-15 adet bebek bezi yeter mi kızlaar ıslak pamuk da bi paket koycaz di mi .. kendinize corap koymayı unutmayın buarada .. heyecanlanıorumm yazarken bileeeee...

kızlar bebek yatagının sert olması gerek .. bunu konusmustuk daa önce vucut seklini alan yataklar önerilmiyor en baslarda herkes iice araştırsın derim almadan önce .. hepimize ii geceleeer haftasonu verimli geçsin en güzellll anneeelerrrr

çatı kontrolünden ben de korkmuyorum yaa, neler yaşadım ben.. :) hem normal doğurmayı düşünen çatı muayenesinden korkar mı kız :) hem bak spekulumla bile tanışıkmışsın.. hiç kasma :)
hem bu alet acıtmıyor ki.. neden korkuyor kızlar anlamadım? bundan beteri var histereskopi mesela ben onu bilem gördüm geçirdim bence de normal düşünen hele hiç korkmasın ayrıca ben her kontrolüme giderken gebe kalmadan önce defalarca bu alet kullanıldı ve hiç acımıyor

Hadi canimmm asure miii ???? Bizim babamiz makarna bile yapamaz

olsun yakında yapar mecburennn : ))

kuzum korkma, normal şartlar altında bu aleti falan görmeyeceksin, biz kgokceyle önceki gebeliklerimizde olumsuz bi şeyler yaşadığımız için biliyoruz.

ayy inşallah o yuzden de sezeryan oldugumda epiduralden korkuyom ne ettiklerini aletleri felan gormek istememmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…