- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Sagol canim evet buyuyoruz:) pardesumun dugmelerinde sikinti yasamaya basladim :) e artik buyusunde bende hamileye benzeyeyim yahuuKarnin buyumus sekerim :) bebisine de masallah..
Masallah cnm ne güzel haberler almisdin,büyümüs masallahHanimlar pamugumuzu gorduk bugun :) renkli ultrasona girdik ama yuzunu gostermedi cinsiyet meselesine dondurdu yine isi :) onuda cok gec gostermisti simdide yuzunu gostermedi.ama bu sefer utanmaz kizim acti bi cinsiyeti gosterdiki sormayin.sancilarim baslamis ama normal seviyede dediler sinirin icindeymis..kalp atislarimizi dinlediler normal ve cok hareketli bi bebis diye yine soylediler..bir hafta kadar onden gidiyoruz.2.5 kilo olmusuz boyumuzu tam bilemiyorum ama haftasiyla birebir uyumlu.kafa asagida hala ama dogum kanalina henuz girmemis.36. Haftada oldugumu duyunca heyecan basti beni kizardim bozardim.. kuzum bana hic sikinti vermiyor.bunun icin sen al ayaklari omzuna koybiri bir omzunda digeri birinde.ne midemde sorun var ne kaburgalarimda :) dedigim gibi sol tarafimda bebisim ayaklarini kemiriyordu :) oyun oynuyomus :) bebegi asagida tasiyorum zaten hic yukarilara cikmadi sikinti olmadi..plasenta su kan akisi hersey yerinde.kalbimiz cok saglikli gozukuyor.bir hafta sonra tum sikintilar yok oluyor araligin ilk haftasina kadar dogar dediler..ben 3.5 kilo aldim kuzim 2.5 :) artik kesin kanaat getirdimki dogurunca daha zayif olcam :) :) :) goguslerim bayagi dolgunlasti son gunlerde ve damarlarla doldu . Bol bol yuruki bebek asagiya insin dedi doktor...bidahaki randevu 14 gun sonraya artik..cok sukir bugunude atlattik :)
Aa cok yakiniiizzz :))) umraniyeye 15 dk mesafe. Ama atasehire bagliyiz.
Ben de baktim baktim sıkıldım. Sanırım gidip alcam ben de ikeadan. Peki sertlik derecesi nasıl? Biraz sert olmasi gerekiyormuş galiba
iyi işte buluşuruz bol bol : ) aktimiz cok olur. mu acaba
Soley visko bebek yatagi alin derim harikaa harika bastirinca el iziniz bile cikiyor yataga rahat olur bebeislerBen de baktim baktim sıkıldım. Sanırım gidip alcam ben de ikeadan. Peki sertlik derecesi nasıl? Biraz sert olmasi gerekiyormuş galiba
ayy kızlar babişkomuz oğlumla bana aşure yaptı inanamazsınız şok oldum .
çok muthiş yapmış ben bile yapamam ki hayatımda hiç yapmadım , cesaret gerektiriyor.
maşallah gidip yiyim yakındakilere ikram edebilirim
ama gelin görün ki ev hala aynı
kızlar oyle korkunc aletler felan koyuyonuz korkuyorum artık bu sayfa korkunclastı. bakmaya korkuyorum.
bu arada lohusa yatagı süsleme ya da hazırlama gibi bişey düşündünüz mü ne yapmayı planlıyorsunuz. yapıp mı gideceksiniz yoksa bir kenara kulanacagınız takımı koyup birini mi tembihlemek lazım sen gelince serilmiş olması icin.
öyle bi adet var sanırım. yoksa ilk gun değil sonradan mı yapılıyor lohusa yatagı
Soley visko bebek yatagi alin derim harikaa harika bastirinca el iziniz bile cikiyor yataga rahat olur bebeisler
Yatak yumusak degilki sadece vucuda gore kendine sekil veriyor rahat ettiriyor .ben kizimda kullandim park yatak icin olanini simdide aynini kulanacam alip harikaydiama bebeklere yumuşak yatak tavsiye edilmiyo canım, sert olması gerekiyo yattıkları yer..
ikea İsveç malı adi iş yapmaz.. sırf cibinliği tehlike yarattı diye bir müşterisinde dünya piyasasından toplattı ayrıca kurumsal firma.. adamlar profesyonel çalışıyor. bebek konusunda fena hassaslar. bi yakınım almanyada ikea için üretim bölümünde çalışıyor.. bebek karyolaları huş ağacından boyasız ve ilaçsız yatağı da bende var vyssa olan orta sertlikte hatta döşek koruyucunun fermuarı kilit sistemli ola ki çocuk onu bulup yutmasın diye. adamlar çok ince düşünüyor. tüm entellektüel ve marka takıntısı olmayan tasarımcılar ve öncelikle aydınlar ikea yı yıllardır kullanıyor ben 20 senedir falan biliyorum kullanıyoruz kısacaBen de baktim baktim sıkıldım. Sanırım gidip alcam ben de ikeadan. Peki sertlik derecesi nasıl? Biraz sert olmasi gerekiyormuş galiba
maşallah de bacım.. kendi kendine nazar edecen maazallah...
bu arada 37. haftada abir arkdşm sezeryanla doğdu bebeğine doktoru 4000 grm dedi durdu en son usg de 4125 çıkmıştı bir doğdu 3500 lerde yani usg de nedense hep atıyor fazladannnn o yüzdennn ben daha tedirgin oluyom bizim daha 2120 lerdeydiii bakakk bu hafta kaç diyecekk doktor.. bizimde boyu uzunn karın ufak kafada eh işte boyu hepsinden önde gidiyor mantık dışı gibi ya bakalım ne olacak...
di mi ya yerimiz belli mi oldu abcım.. @esr06 sanırım cuma cuma çankaya sosyete pazarınamı gitti benim arkdşm geldi oh oh yedik içtikkk işler yaptıkk
arkadaşım az ye az diyorrr :) nerdeyse yanında geğiriyordum o dereceee
bizde ankarada istiyozzzzzkızlar gidenlerden notlar alırsanız yazın bize de allahasen :)
aynenn bacımmm
sana ne olduuu ne mutsuzluğu docan mı bişey yaptıı.. bak ya ne mutsuzluğuuu daha mutsuz olacağmız zamana var (memişlerimiz yara olunca mutsuz oluruzz :) :) inşallah olmaz daa ) heyyyyy ne olduuuuuuu
çok güzellll isminin anlamı ne bacım.. çok güzelmişş
aminnnnnnn bacımmm
maşallah de bacım.. kendi kendine nazar edecen maazallah...
bu arada 37. haftada abir arkdşm sezeryanla doğdu bebeğine doktoru 4000 grm dedi durdu en son usg de 4125 çıkmıştı bir doğdu 3500 lerde yani usg de nedense hep atıyor fazladannnn o yüzdennn ben daha tedirgin oluyom bizim daha 2120 lerdeydiii bakakk bu hafta kaç diyecekk doktor.. bizimde boyu uzunn karın ufak kafada eh işte boyu hepsinden önde gidiyor mantık dışı gibi ya bakalım ne olacak...
di mi ya yerimiz belli mi oldu abcım.. @esr06 sanırım cuma cuma çankaya sosyete pazarınamı gitti benim arkdşm geldi oh oh yedik içtikkk işler yaptıkk
arkadaşım az ye az diyorrr :) nerdeyse yanında geğiriyordum o dereceee
bizde ankarada istiyozzzzzkızlar gidenlerden notlar alırsanız yazın bize de allahasen :)
aynenn bacımmm
sana ne olduuu ne mutsuzluğu docan mı bişey yaptıı.. bak ya ne mutsuzluğuuu daha mutsuz olacağmız zamana var (memişlerimiz yara olunca mutsuz oluruzz :) :) inşallah olmaz daa ) heyyyyy ne olduuuuuuu
çok güzellll isminin anlamı ne bacım.. çok güzelmişş
aminnnnnnn bacımmm
hem bu alet acıtmıyor ki.. neden korkuyor kızlar anlamadım? bundan beteri var histereskopi mesela ben onu bilem gördüm geçirdim bence de normal düşünen hele hiç korkmasın ayrıca ben her kontrolüme giderken gebe kalmadan önce defalarca bu alet kullanıldı ve hiç acımıyorçatı kontrolünden ben de korkmuyorum yaa, neler yaşadım ben.. :) hem normal doğurmayı düşünen çatı muayenesinden korkar mı kız :) hem bak spekulumla bile tanışıkmışsın.. hiç kasma :)
Hadi canimmm asure miii ???? Bizim babamiz makarna bile yapamaz
kuzum korkma, normal şartlar altında bu aleti falan görmeyeceksin, biz kgokceyle önceki gebeliklerimizde olumsuz bi şeyler yaşadığımız için biliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?