- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
arkadaşlar dependlerden hangisini almalıydık. Bir normal külot var bir de realfit diye bişey var. hangisi olmalı ? 40 bedenim su anda hangi boy buyuk mu orta mı almalı
bu mu
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/15247746-32121-depend-emici-kulot-kadin-buyuk-8-li
b u mu
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/...depend-emici-kulot-realfit-kadin-buyuk-9-adet
Canim 3 hafta önden giderse ne gibi bir diskten bahsettiler ya benim tostos oğluma hep 33 hafta önde diyorlar ...Yok canimm oyle korkutma kendini.nolcakk basinin buyuk olmasi eger haftasindan 3 hafta fazlaysa bi riskmis.oda bi hastalik varmis bununla ilgili o yuzden oyle diyorlar.ama bana hiccc bisi demediler cok iyi gelisimi herseyimiz cok iyi dediler.sadece bi hafta one alin bdt yi dediler..biz ikimizde yapili insanlariz.esim 4.9 ben 4.5 dogmusum..bebiste oyle olabilir..hatta 40 haftayi doldurursa 4.9 dogacakmis ama ben inanmiyorum cunku 2.5 kilo oldu daha yeni.bi ayda 2.4 de almaz sanirsamm.en fazlaaaaa 1.5 olur ki ona bile inanmiom 1 kg alir.kendini is yerinde cok yorma dikkat et gelmek istersede yapacak bisi yok cnm..vitamini neden kesti bebegin gelisimi yerinde diyemi? Burada vitamini bebek icin degil asil anne icin veriolar.cunku bebek acimasiz olurmus anneyi yer bitirirmis onemli olan annenin bebek dogduktan sonra ve ilerde menapoz doneminde sikinti cekmemesi vitamin acisindan..ben suan femibion 2 denilen bi ilac aliyorum.ilk 12 hafta femibion 1 aldim.ve iki numaralisini emzirme donemim boyuncada alacagim.inanki cokta pahali bi ilac devlet odemiyor ama olsun yoksa menapoz doneminde d vitamini eksikligi demir eksikligi kalsiyum eksikligi cekerim..onun onune gecmek icin vitamini emzirme donemindede kullanmak gerekiomus...hem cigerler 37. Haftada olusuyor yani bi haftamiz kaldi.bi haftada da dogmaz insallah kiiii dogarlarsa bile sikinti yok dediler.korkutma kendini rahat olaalim onlar hepimizden guclu...ben hamile oldugumu bilmiyorken neler yaptim neler bi soylesem sok olur herkes :) nasilda tutunmus ama kuzum :) I
Canim boyu ve kilosu degilde basiyla alakali bi durumdan bahsedildi.sanirim burada okudum yani kk da..bas capu varya bpd iste onunla alakaliydi birisi yazmisti uc haftadandaha fazla buyuk cikiyorsa bpd usg de o zaman bi hastalik varmis cocukta o hastalik olma riski varmis.korkutmak istemem sizleri hepimiz zaten diken ustundeyiz netten arastirin derim.ama bak bi arkadasta yazmiski bebekler icerde sisiyor su icinde durmaktan...yani cokta takmamak gerek boyle seyleri bunlar sadece bir varsayim..karnimizin icinde anca bu kadarini anlayabiliyor teknoloji..hersey allahin elinde.bak bizim bile bi animiz bi animizi tutmuoki..bi gun 60 gr alan bebek diger gun 20 gr alabilirmis yada bu hafta kafasi buyuk cikar haftaya normale doner bunlar sadece varsayim dedigim gibi. Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin sonra varya bunlarin hepsi bize bos gelecek..ICanim 3 hafta önden giderse ne gibi bir diskten bahsettiler ya benim tostos ğluma hep 33 hafta önde diyorlar ...
zaten bu daha önce doğuranlar bi çok hafifleyeceksin ama karnın bomboşmuş gibi gelecek diyorlar. Ama bence hiç üzülme o ağlama sesiyle sana hep hatırlatacak yanında olduğunu :) bilmiyorum bende karnımda olduğu süresince aman yarım saat oldu neden kıpırdamadı aman bugün neden az hareket etti diye pimpiriklenip duruyorum sağlıklıca doğsa da bende şu vesveselerimden kurtulsam diyorum bazen :)Esimle isleri hallettik geldim beni koltuga bagladi fenalasinca...sonra benim toto dururmu kalktim biraz bisiler yaptim evde yoruldum hanimlar.soyle bi oturdumdaaaa dusundum dusundum uzuldum yaaaa.beni ayiricaklar kuzumdan diye...nasil hareketleri var ayaklari attirip duruyor sol tarafa demekki kemirmekten vazgecti :) o ayaklari hissetmek topugunu bile hissedebilmek...aamannn ne bileyim icim bi hos oldu.hadi aynisindan sende yap deseler hangimizin gucu yeter degilmi??? Allaha hamd olsun hepimizede yasatti bu hisleri..ne kadar sukretsek az..burnumun diregi sizladi...ay vay diozda tas catlasin 50 gune hepimiz dogurmus olcaz yaaaa..nedirki 50 gun dedigin.hele aralik basi bekleyenler felan ay ne bileyim yaaa bi hos oldum.kuzumdan ayrilmak istemiyormuyum ne anlayamadim...onu boyle hissedebilmek en zor anlarimda bile onu dusunmek onun icin yemek yemek onun icin uyumak onun icin oturup dinlenmek onun icin aglamamak onun icin mutlu olmak felan...kaaaaac ay oldu ogrenmemin uzerinden nerdeyse 7 ay gecti ve yedi ayda nasilda alismisim pamuguma...karnim bosalinca ne hissedecem acaba? Yanimda olacak insallah ama bu sekilde degil...insan nelere alismiyorki dimi buda gelir buda gecerrrr sarkisi bana gelsinn...rabbime emanet yavrularimiz
SAğol canım evet geldi çok şükür. Silip yerleştirmek kaldı halledeyim onları atarım resimleri :) Canım ben karakterli perde falan istemedim sade ferah olsun istedim hep. Bak perdemiz bu
Eki Görüntüle 1295007
Bizim çalışabilir raporları da aynı denk gelmişti. 8 Ekim de çalışabilir aldım. Şİmdi 12 Kasım da gel tam 5 hafta olsun dedi. Ama benim cumartesi son iş günüm. 2 gün idare ediversinler bananeÇarşamba raporumu yazdırıp veriririm kopyasını muhasebeye.
ben bitek onlara cesaret edemedim canım 4 tane de lohusa külodu götürcemraziyesilyayla donlarına bayıldımmm bacımmmm....
kızlarrr ya ben bu kullan at donlarından aldım 3 paket içinde 7 şer tane var sadece 1 tane yüksek belli don götürcem yaaa rezil olmam dimi bu kağıt donlardaan
canim bende ikiz bebek bekliyorum malum erken dogum ihtimali yuksek.ne guzel 36 gördün nasl akciger icin igne vuuldun mu?nasl geldin bu haftaya:)Evet ikizlerim olcak inşallah. Bugün 35+1 olduk cuma günü 36+0 olacaz. Zaten ikizlerin 37 ı görmesi bile büyük başarı :)
Ayy bnde ayni seyleri düsünüyorum sanki beni anlatmissin tatlim.Karnimizdaki tekmeleri özliycez sanirim.simdi sadece bizim dogunca herkesin elinde gezicek ve ben yavrumu ne aci ki kiskanicamEsimle isleri hallettik geldim beni koltuga bagladi fenalasinca...sonra benim toto dururmu kalktim biraz bisiler yaptim evde yoruldum hanimlar.soyle bi oturdumdaaaa dusundum dusundum uzuldum yaaaa.beni ayiricaklar kuzumdan diye...nasil hareketleri var ayaklari attirip duruyor sol tarafa demekki kemirmekten vazgecti :) o ayaklari hissetmek topugunu bile hissedebilmek...aamannn ne bileyim icim bi hos oldu.hadi aynisindan sende yap deseler hangimizin gucu yeter degilmi??? Allaha hamd olsun hepimizede yasatti bu hisleri..ne kadar sukretsek az..burnumun diregi sizladi...ay vay diozda tas catlasin 50 gune hepimiz dogurmus olcaz yaaaa..nedirki 50 gun dedigin.hele aralik basi bekleyenler felan ay ne bileyim yaaa bi hos oldum.kuzumdan ayrilmak istemiyormuyum ne anlayamadim...onu boyle hissedebilmek en zor anlarimda bile onu dusunmek onun icin yemek yemek onun icin uyumak onun icin oturup dinlenmek onun icin aglamamak onun icin mutlu olmak felan...kaaaaac ay oldu ogrenmemin uzerinden nerdeyse 7 ay gecti ve yedi ayda nasilda alismisim pamuguma...karnim bosalinca ne hissedecem acaba? Yanimda olacak insallah ama bu sekilde degil...insan nelere alismiyorki dimi buda gelir buda gecerrrr sarkisi bana gelsinn...rabbime emanet yavrularimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?