2014 Aralık Anneleri

Canim 3 hafta önden giderse ne gibi bir diskten bahsettiler ya benim tostos oğluma hep 33 hafta önde diyorlar ...

Canim 3 hafta önden giderse ne gibi bir diskten bahsettiler ya benim tostos ğluma hep 33 hafta önde diyorlar ...
Canim boyu ve kilosu degilde basiyla alakali bi durumdan bahsedildi.sanirim burada okudum yani kk da..bas capu varya bpd iste onunla alakaliydi birisi yazmisti uc haftadandaha fazla buyuk cikiyorsa bpd usg de o zaman bi hastalik varmis cocukta o hastalik olma riski varmis.korkutmak istemem sizleri hepimiz zaten diken ustundeyiz netten arastirin derim.ama bak bi arkadasta yazmiski bebekler icerde sisiyor su icinde durmaktan...yani cokta takmamak gerek boyle seyleri bunlar sadece bir varsayim..karnimizin icinde anca bu kadarini anlayabiliyor teknoloji..hersey allahin elinde.bak bizim bile bi animiz bi animizi tutmuoki..bi gun 60 gr alan bebek diger gun 20 gr alabilirmis yada bu hafta kafasi buyuk cikar haftaya normale doner bunlar sadece varsayim dedigim gibi. Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin sonra varya bunlarin hepsi bize bos gelecek..I

Esimle isleri hallettik geldim beni koltuga bagladi fenalasinca...sonra benim toto dururmu kalktim biraz bisiler yaptim evde yoruldum hanimlar.soyle bi oturdumdaaaa dusundum dusundum uzuldum yaaaa.beni ayiricaklar kuzumdan diye...nasil hareketleri var ayaklari attirip duruyor sol tarafa demekki kemirmekten vazgecti :) o ayaklari hissetmek topugunu bile hissedebilmek...aamannn ne bileyim icim bi hos oldu.hadi aynisindan sende yap deseler hangimizin gucu yeter degilmi??? Allaha hamd olsun hepimizede yasatti bu hisleri..ne kadar sukretsek az..burnumun diregi sizladi...ay vay diozda tas catlasin 50 gune hepimiz dogurmus olcaz yaaaa..nedirki 50 gun dedigin.hele aralik basi bekleyenler felan ay ne bileyim yaaa bi hos oldum.kuzumdan ayrilmak istemiyormuyum ne anlayamadim...onu boyle hissedebilmek en zor anlarimda bile onu dusunmek onun icin yemek yemek onun icin uyumak onun icin oturup dinlenmek onun icin aglamamak onun icin mutlu olmak felan...kaaaaac ay oldu ogrenmemin uzerinden nerdeyse 7 ay gecti ve yedi ayda nasilda alismisim pamuguma...karnim bosalinca ne hissedecem acaba? Yanimda olacak insallah ama bu sekilde degil...insan nelere alismiyorki dimi buda gelir buda gecerrrr sarkisi bana gelsinn...rabbime emanet yavrularimiz

zaten bu daha önce doğuranlar bi çok hafifleyeceksin ama karnın bomboşmuş gibi gelecek diyorlar. Ama bence hiç üzülme o ağlama sesiyle sana hep hatırlatacak yanında olduğunu :) bilmiyorum bende karnımda olduğu süresince aman yarım saat oldu neden kıpırdamadı aman bugün neden az hareket etti diye pimpiriklenip duruyorum sağlıklıca doğsa da bende şu vesveselerimden kurtulsam diyorum bazen :)

merhaba hanımlar... daha önce yorum yapmasamda yazdıklarınızı itina ile okuyorum. bende sizin gibi aralık yaklaştıkça panik olanlardanım :)) benimde bebişimi kafası 3 hafta önde gidiyor. doktorum sağlık açısından sıkıntı olmadığını ama doğum açısından zor olabileceğini söyledi yinede o günkü değerler önemli bizim için dedi. bide benim doktorum çok rahat biri ne desem ne şikayetim olsa normal diyor. onun bu rahatlığı benim sinirimi bozuyor :))

Ben de simdi sadece benimle, dogunca herkesin kucaginda gezecek diye kiskancliklara basladim
Bi taraftan da psikolojim son aylara kadar cok iyiyken simdi herseye alinmalar bozulmalar aglamalar basladi.

süper canım, çok iç açıcı olmuş rengi. ben de karakterli istemiyorum. teşekkür ederim paylaştığın için
bu arada kidboodan ve atlas halıdan fikir veren arkadaşlarıma da teşekkürler
alıntı yapamadım inşallah görürler.

Merhaba kızlar bende yazmasamda yazılanları devamlı takip ediyordum sanırım herkeste aynı dogum yaklaştıkça heyecan korku hepsi bi arada su an 37 haftadayım ultrasona gorede bebegım bır hafta önde cıkıyo kafasıda biraz buyukmus haftaya catı muayenesi yapıp dogum seklıne karar verıcek darsa planlı sezeryan olcak 21 kasımda acıkcası korkuyorum ya haftaya kadar gelmeye kalkarsa ve normal doguramazsam diye

Arkadaslar birisi dogum cantasina ne koydunuz diye sormustu, ben de tamamlamadim daha ama vaktim varken yazaym dedim:
-bebek icin: bebek bezi, agiz bezi, zibin, sapka-eldiven-corap, penye battaniye, kalin battaniye, sling, katkisiz islak mendil, alt degistirme ortusu, citcitli body, ayakli alt, acil durum icin emzik.
-kendime: pijama, sabahlik, ic camasiri, atilir ic camasiri, not defteri-kalem, toka-tarak, emzirme atleti, gogus kremi, sampuan-krem, dis fircasi-macun, termofor, minik masaj aleti, tulbent, ped, deodorant, bel korsesi, lif, sigorta karti, tel sarji, kolonya, pilates topu, kulaklik
-baba icin: ic camasir, tisort, corap, dis fircasi
- foto makinasi, sarj aleti, poset, hediyeler, haber verilecekler listesi.

Belki icinde gereksiz seyler vardir ya da eksikler vardir. Aklima yatanlari koyuverdim ben.

Kizlar iyi aksamlarrrr.Bugün kontrolümüz vardi Berk'imi gördüm.Oglus tombislesmis masallah 34+6 yiz 2.5 kilo olmus dedi doktorumuz.Kafamiz hala asagida.Normal dogum dedi yine ben korktugumu kararsiz oldugumu söyledim.2 hafta sonra gel o zmn konusuruz ayrintili dedi.Karar vermem lazim .Epidural normal dogum ile normal dogum arasinda 400 tl fark varmis.Normalle sezeryan ayni fiyat.Fiyat önemli degil ama ben hala korkuyorummm38.haftada yapiyormus cati muayenesini.Normal olursa 14üne kadar bekleriz gelmesini ama sezeryan 10 gün önce aliyolarmis.Niye sezeryani erken aliyolar kizlar bilen var mi?
Bizden haberler böyle.Bugün baya yoruldum,yürüyünce.Vajinama ara ara bicak saplaniyi uzandim yatiyorum.
Dogum gelmesin karnimda dursun kuzucugum istiyorum su an :)

Ayy bnde ayni seyleri düsünüyorum sanki beni anlatmissin tatlim.Karnimizdaki tekmeleri özliycez sanirim.simdi sadece bizim dogunca herkesin elinde gezicek ve ben yavrumu ne aci ki kiskanicam

Ay canta hazirlamak bi turlu bitmiyor hepsini tek tek posetledim ama bi turlu cantaya koyulmuyor nexense

bende çanta eksiklerimi tamamlıyorum ama nedense çantaya yerleştirmek zor geliyor ; sancı geldiğinde aklım başıma gelecek herhalde :)) hastane odası için ne hazırlıklar yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…