2014 Aralık Anneleri

bende çanta eksiklerimi tamamlıyorum ama nedense çantaya yerleştirmek zor geliyor ; sancı geldiğinde aklım başıma gelecek herhalde :)) hastane odası için ne hazırlıklar yaptınız?
Siseler alip fiyonkladik ama daha icini doldurmadik izne ayrilinca dolduralim dedim. Stickerlari da yok daha. Bi de cikolata alicaz ikramlik o kadar.

Aslinda ben cocuk gibi ucan balon istiyorum ama o kadar simarmiycam ya :)

Ayy noluyo yaaa herkez canta hazirliyoo
Ben hala daha cooook varmis kafasindayim

Ben hala canta filan hazirlamadim kizlar ya bu rahatlik nerden geliyo acaba bilemedim. Ben de bugün lcw den terlik aldim.Eksik kalmayayim diyeAma bn o krem terlikleri hastanede giymicem kizlar evde giyicem.Hastanede beyaz sabo bir terlik alip giymeyi düsündüm. Bugün gratise ugrayayim dedim.Tek kullanimlik kilodu birakin sampuan bile kalmamis talan etmislerBenim hala pedim kilodum eksik.Babaanne kilotlarindan bakayim dedim kompedana o da pahali 1 tane aldim daha almam lazimHerbiseyim eksik.1 tane emzirme atletim bi de sütyenim var 2 de kilot.Tamamlasam hazirlicam cantami ama bulamadim burda offf of

anneler ben halen hastane çantamı yapmadım çok üşeniyorum nedendir bilmem sizler hazırladınız mı? bir de listesi olan var mı paylaşsa hayrına da bende bakıp bakıp yapsam

bende de bi tembellik bi tembellik bgn annemle eşim koca evi temizlediler cam kapı perde yer bitti ben yattım yuvarlandım bi kahve yaptım onlara meyveyi bile eşim soydu .. bi yemek yaptım öğleden sora tatlı krizim tutunca da kek yapiim dedim valiz yine kaldı.. neseki ütüye başladım haftaiçi valiz olayına gircem inş

burda içeriğini yazanlar olmuştu canım ama kk da ayrıntılı bi yazı var hamilelik takviminde cıkıo hatta..

İyi akşamlar kızlar, bugün bebişi görmeye gittik doktor amcasına.kızımız şukur iyiydi yarın 33 haftamıza giricez 1800 gr 43 cm olmuş.sizinkileri okuyunca benimki minnacık kalıyo yanlarında ama inşallah benimki de büyüyecek Allahın izniyle. Kafası aşağıya dönmüş bende kafasını seviyorum diye poposunu seviyormuşum meğerse yukarıda :)
Birde doğumu sordum doktora kafa aşağıda donmuş normal doğum olabilir mi diye ama eşiminde doktorunda riske atmaya hiç niyeti yok daha önce yaşadığımız kayıptan dolayı, artık hayırlısı ne ise o olsun diyorum, inşallah sağ salim kucağımıza alalımda normal sezaryen farketmez...

huhuuu napiosunuz?bende dün gece cantama son bi rötuş yaptim yinede sonra tekrar bi kontrol edicem. sizlerde ne var ne yok?

kuzumm sen beni cok korkuttun ya hu .. nasılsın şimdi .. biz bgn sabunları bitirdik sticker ve tül olayı kaldı perde cam kapı koltuk silme olayı eşimle annem halletti ben onları izledimm maşallah yani bana bi işin ucundan tutamadım oturup az ütü yaptım iice ağırlastım bu hafta ya yoruluyorum hemen ayak bileklerim de şiş şiş .. buna da şükür cok şükür heyecan basladı bende bi de sizleri duydukcaaaa

Watsonsda da o kulotlardan var. Hatta orda da bi alana bi bedava var bu ara galiba..

swiftcim odan hayırlı olsun, oğluşun sağlıkla mışıl mışıl uyusun içinde. çok rahat bi bebek olsun
izne de çıktın hadi o da hayırlı olsun
hem dinlen hem de hazırlıklarını tamamla inşallah

bana da cok oluyor o canım az kıpırdanmasa hemen olumsuz düşünüyorum karnımı bi sallıyorum pıt pıt dokunuyorum o da annesine cvp versin die .. gece kuşu bizimki ya 3-4 gibi kalkıorum lavaboya gümbür gümbür o tekmeleri hala o kdr büyüdü yer kalmadı diyoruz ama hala aktif hareketleri ben mi cok dinliorum acaba kendimi bilemedimm

Canim gece 12 ,1 gibi cosardi benimki ama 3 -4ündür hareketleri azaldi uyuyo artik dedigin gibi.Artik günün cogunu uyuyarak geciriyolarmis.Aman uyusunlar ya tekmeler cok sertlesti artik karnim bir sivriliyo bi yayiliyo,napiyosa icerde
Watsonsda da o kulotlardan var. Hatta orda da bi alana bi bedava var bu ara galiba..
Canim Bandirmadayim bir gratis vardi oda talan edilmis.internette satisi var mi acaba watsonun?Burda hic bise yok cildircamNette gören var mi uygun fiyata?

Uyy bilemedim:S

pamuklu el havlusu
selpak havlu
peçete
dezenfektan

ekledim

A
pamuklu el havlusu
selpak havlu
peçete
dezenfektan

ekledim
Ay Sen neler koymussunn canim benim pilates topunu napcan merak ettim .kac gun kaliyorsunuz hastanede bide dezenfektan hangi marka nasil bisey aldin ben hastane klozetlerinden nefret ederim birak evdeki bile beni hep tiksi dirir.ben domestos koycam sanki

ben rakunn un listesine oneri olarak ekleme yaptım. istediklerinizi koyarsınız. Dezenfektan da giren çıkan olursa eline sürsün diye alayım istedim yerine kolonya da iş görür aslında , aslında şu marc fısfıs camasır suyu etkili olan cok iyi domestos yerine onu alabilirsin. Ben düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…