Siseler alip fiyonkladik ama daha icini doldurmadik izne ayrilinca dolduralim dedim. Stickerlari da yok daha. Bi de cikolata alicaz ikramlik o kadar.bende çanta eksiklerimi tamamlıyorum ama nedense çantaya yerleştirmek zor geliyor ; sancı geldiğinde aklım başıma gelecek herhalde :)) hastane odası için ne hazırlıklar yaptınız?
anneler ben halen hastane çantamı yapmadım çok üşeniyorum nedendir bilmem sizler hazırladınız mı? bir de listesi olan var mı paylaşsa hayrına da bende bakıp bakıp yapsam
benim numunem geldi bu hafta..canımm cok teşekkür ederimm bence bütün kk bi numune istemeliiiii kızlaaaaar kulak verinn ..
hayırlı olsun doubleannemiz.Kızlar haftaya cumaya sezeryan günü verdi doktorum, çok heyecanlıyım ya :)
huhuuu napiosunuz?bende dün gece cantama son bi rötuş yaptim yinede sonra tekrar bi kontrol edicem. sizlerde ne var ne yok?
Ayy noluyo yaaa herkez canta hazirliyoo
Ben hala daha cooook varmis kafasindayim
Watsonsda da o kulotlardan var. Hatta orda da bi alana bi bedava var bu ara galiba..Ben hala canta filan hazirlamadim kizlar ya bu rahatlik nerden geliyo acaba bilemedim. Ben de bugün lcw den terlik aldim.Eksik kalmayayim diyeAma bn o krem terlikleri hastanede giymicem kizlar evde giyicem.Hastanede beyaz sabo bir terlik alip giymeyi düsündüm. Bugün gratise ugrayayim dedim.Tek kullanimlik kilodu birakin sampuan bile kalmamis talan etmisler Benim hala pedim kilodum eksik.Babaanne kilotlarindan bakayim dedim kompedana o da pahali 1 tane aldim daha almam lazim Herbiseyim eksik.1 tane emzirme atletim bi de sütyenim var 2 de kilot.Tamamlasam hazirlicam cantami ama bulamadim burda offf of
Yetişemiyorum ki nasıl takip edeyimNeyse bundan sonra izindeyim inş Allah. Bebişleri iyi mi kendileri falan. Küveze giren var mı ? Çıktılar mı hastaneden ? Kiloları nasıl genel olarak ? foruma girip bilgi veriyorlar mı ?
Haydi cevapla bakalım
Sizin odanında fotosunu bekliyoruz :) Senin erken geldi mobilyan yerleştirirsiniz. Bizim geç geldi anca silinip yerleşecek. Allah'tan yıkadık kıyafetleri hazır hepsi. Halledeceğiz inş Allah.
Neden doğum tarihin ileri atılıyor onu anlamadım ama ? Yine kaçırmışım bak bir şeyleri
Hayırlısı olsun inş Allah. Sağlıkla kuzucuklarına kavuşursun. Bizi habersiz bırakma sakın. Meraktan çatlarız.
sağol canım. Evet mavi yaptırmıştık. Babamızın özel isteğiydi bana kalsa beyaz olacaktı ama bu şekilde çok beğendim bende. Canım yazımı getirmemişler aradım söyledim. Yazan kişi ile problem yaşadıklarını maliyet olarak çok cuzi bir miktar ama size karşı çok mahçup oluyoruz böyle o yüzden artık yazdırmıyoruz ama sizin ki için uğraşacağım dedi. Bakalım yazdırabilecek mi ? Sizin ki en azından hazırmış uğrar alırsınız bir ara. Birde silip temizlesek yerleştirsek asıl o zaman güzel olacak.
zaten bu daha önce doğuranlar bi çok hafifleyeceksin ama karnın bomboşmuş gibi gelecek diyorlar. Ama bence hiç üzülme o ağlama sesiyle sana hep hatırlatacak yanında olduğunu :) bilmiyorum bende karnımda olduğu süresince aman yarım saat oldu neden kıpırdamadı aman bugün neden az hareket etti diye pimpiriklenip duruyorum sağlıklıca doğsa da bende şu vesveselerimden kurtulsam diyorum bazen :)
Canim gece 12 ,1 gibi cosardi benimki ama 3 -4ündür hareketleri azaldi uyuyo artikSagol canim.ins sendende guzel haberler aliriz.kilosu cokta onemli degil..kilolu olcakta nolcak bak ben kilolu dogmusum yapili bi Insanim omrum boyuncada bunu uzerimden atamam yani belki zayiflarim ama yapi meselesi degisime ugramaz..cimcime bisi olsun manken gibi :) teyzelerine cekebilir mesela :) onlar mankenden farksiz.hamilelik oncesi kiloma hala ulasamadigim icin sanirim 9-10 kilo daha zayif olacagim ben.zaten soyle diyorlar.ortalama olarak bebek 3.5 plasentayla 4.5 suyuyla 5.5 artan kan hacmiyle 7.5 bide ben hala eksi 2.5 dayim....toplam 10 kilo yapiyor :). Ama bisi diyimmi cok halsizlik oldu kolay degil karnindaki canliyi beslion ama sen kilo kaybedion degisik bi durum..bisey sorcam birde yaaa sizin kuzularda gece uyuyormu? Ben tuvalete felan kalkiyorum yaa bizimkinden tikkk yok...uyurkenn cok tekmelio sonra butun gece uyuyo sanirim 4-5 gundur boyleyiz...I
Canim Bandirmadayim bir gratis vardi oda talan edilmis.internette satisi var mi acaba watsonun?Burda hic bise yok cildircamWatsonsda da o kulotlardan var. Hatta orda da bi alana bi bedava var bu ara galiba..
Uyy bilemedim:SCanim gece 12 ,1 gibi cosardi benimki ama 3 -4ündür hareketleri azaldi uyuyo artikdedigin gibi.Artik günün cogunu uyuyarak geciriyolarmis.Aman uyusunlar ya tekmeler cok sertlesti artik karnim bir sivriliyo bi yayiliyo,napiyosa icerde
Canim Bandirmadayim bir gratis vardi oda talan edilmis.internette satisi var mi acaba watsonun?Burda hic bise yok cildircamNette gören var mi uygun fiyata?
benim numunem geldi bu hafta..
Ne numunesibenim numunem geldi bu hafta..
Arkadaslar birisi dogum cantasina ne koydunuz diye sormustu, ben de tamamlamadim daha ama vaktim varken yazaym dedim:
-bebek icin: bebek bezi, agiz bezi, zibin, sapka-eldiven-corap, penye battaniye, kalin battaniye, sling, katkisiz islak mendil, alt degistirme ortusu, citcitli body, ayakli alt, acil durum icin emzik.
-kendime: pijama, sabahlik, ic camasiri, atilir ic camasiri, not defteri-kalem, toka-tarak, emzirme atleti, gogus kremi, sampuan-krem, dis fircasi-macun, termofor, minik masaj aleti, tulbent, ped, deodorant, bel korsesi, lif, sigorta karti, tel sarji, kolonya, pilates topu, kulaklik
-baba icin: ic camasir, tisort, corap, dis fircasi
- foto makinasi, sarj aleti, poset, hediyeler, haber verilecekler listesi.
Belki icinde gereksiz seyler vardir ya da eksikler vardir. Aklima yatanlari koyuverdim ben.
Ay Sen neler koymussunn canim benim pilates topunu napcan merak ettim .kac gun kaliyorsunuz hastanede bide dezenfektan hangi marka nasil bisey aldin ben hastane klozetlerinden nefret ederim birak evdeki bile beni hep tiksi dirir.ben domestos koycam sankipamuklu el havlusu
selpak havlu
peçete
dezenfektan
ekledim
A
Ay Sen neler koymussunn canim benim pilates topunu napcan merak ettim .kac gun kaliyorsunuz hastanede bide dezenfektan hangi marka nasil bisey aldin ben hastane klozetlerinden nefret ederim birak evdeki bile beni hep tiksi dirir.ben domestos koycam sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?