Ay gordum bi an kendi listene eklemissin sandim kusura bakma arkadasim.evet dezenfektan mantikli bende domestos sprey yapmis mikroplara karsi falan diye marc gibi ben kesin alip koycam ya sagolben rakunn un listesine oneri olarak ekleme yaptım. istediklerinizi koyarsınız. Dezenfektan da giren çıkan olursa eline sürsün diye alayım istedim yerine kolonya da iş görür aslında , aslında şu marc fısfıs camasır suyu etkili olan cok iyi domestos yerine onu alabilirsin. Ben düşünmüyorum.
Ayni t-shirt bende de var cok severek giydim hep.Önündeki bebege benzese bizim cocuk ne güzel olur diyo esim gülüyoz hepay kendimi profilime koydum
is it time mummy , can i get out now
diyo tshirtumde :) hayırrrr diyoyrum ben de
Ben kesin koycam igreniyorum evdeki klozeti tek kullanmama ragmen her lavabodan sonra dus sanki her yerime sicrayip deyiyor .hastanedekini dusunmek istemiyorum igrencc.valla biri olur yanimizda yapar ya malzeme olsun da gerekirse bende yaparim hastanexe o halimle nerde dus alcam coook issKizlar hakikaten lagman filan yapiliyo ya dogum öncesi ben de disarida klozetlere oturmuyom hic.Hele hastane ayyyy.Yikanmam lazim kesin.Ama karnim büyüdü oturmadan da yapamiyom egilip.Napsak ya domestos döksek bi de suyla mi yikiyacaz olmaz ki o sanciyla.Kolonya mi alsak fisfisli. Ayy cok mu pimpirikliyiz ne
Siseler alip fiyonkladik ama daha icini doldurmadik izne ayrilinca dolduralim dedim. Stickerlari da yok daha. Bi de cikolata alicaz ikramlik o kadar.
Aslinda ben cocuk gibi ucan balon istiyorum ama o kadar simarmiycam ya :)
Dogum sancilarini gecirirken tavsiye etmislet rahatlatir ve bebegi asagi iter, conelmekten daha az yorucudur ustunde yaylanmak diye. :)A
Ay Sen neler koymussunn canim benim pilates topunu napcan merak ettim .kac gun kaliyorsunuz hastanede bide dezenfektan hangi marka nasil bisey aldin ben hastane klozetlerinden nefret ederim birak evdeki bile beni hep tiksi dirir.ben domestos koycam sanki
Hastanenin kendi pompasi var sanirim. Bi de ilk gun oyle birikecek kadar sut gelmiyo anladigim. O yuzden ben almadim yanima.Bende loğusa bardaklarımı süsleyeceğim ama bi fırsat bulamadım bide bişi soracağım süt pompası ilk gün lazım oluyor mu illa çantaya koymak şart mı ?
Numune ne cidden?canım cogunun gelmemiş neye göre acaba sen nerede yaşıyorsun bi de isteyeli n kdr oldu
Dogum sancilarini gecirirken tavsiye etmislet rahatlatir ve bebegi asagi iter, conelmekten daha az yorucudur ustunde yaylanmak diye. :)
Depend Internet'ten sitesinden ücretsiz numune honderıyor . Burada alan arkadaslar var ama ben formu doldurdum gelmediN
Numune ne cidden?
Korkma canim herkesin gebeligi kendine özel insallah siz sıkıntısız kuzulariniza kavusursunuz. dedigim gibi elimdr sadece pazartesi sabah 9da son hapimi icicem. son ciger gelistircimi bu sabah oldum.daha sonra 11.45de doktor randevum var soyliycegi hersey altin degerinde bu hafta bana oyle geliyorki bu hafta icinde kuzumla kavusucaz umarim bi sorun olmaz. nolur nolmaz diye yenidogan yogunbakimda yer varmi diye sordum bos suanda dedi ebeler. icim ordanda rahatladi. ben koltuklari 29uncu haftada yikatmistim simdi ustunde hep örtü var en azindan mevlute kadar temiz kalsin diye ortuleri kaldirmadim halilar falanda 30.haftada evdeki tum halilari vermistim yikamaya annemle komsular dip köşe temizlediler. simdi sadece bu hafta ici carsamba persembe gibi eger dogurmadiysam yarim gün kadin alicam son bi uüstünden geçsin.o yüzden allah saglik versin herseyide yaparsin insallah.kuzumm sen beni cok korkuttun ya hu .. nasılsın şimdi .. biz bgn sabunları bitirdik sticker ve tül olayı kaldı perde cam kapı koltuk silme olayı eşimle annem halletti ben onları izledimm maşallah yani bana bi işin ucundan tutamadım oturup az ütü yaptım iice ağırlastım bu hafta ya yoruluyorum hemen ayak bileklerim de şiş şiş .. buna da şükür cok şükür heyecan basladı bende bi de sizleri duydukcaaaa
Korkma canim herkesin gebeligi kendine özel insallah siz sıkıntısız kuzulariniza kavusursunuz. dedigim gibi elimdr sadece pazartesi sabah 9da son hapimi icicem. son ciger gelistircimi bu sabah oldum.daha sonra 11.45de doktor randevum var soyliycegi hersey altin degerinde bu hafta bana oyle geliyorki bu hafta icinde kuzumla kavusucaz umarim bi sorun olmaz. nolur nolmaz diye yenidogan yogunbakimda yer varmi diye sordum bos suanda dedi ebeler. icim ordanda rahatladi. ben koltuklari 29uncu haftada yikatmistim simdi ustunde hep örtü var en azindan mevlute kadar temiz kalsin diye ortuleri kaldirmadim halilar falanda 30.haftada evdeki tum halilari vermistim yikamaya annemle komsular dip köşe temizlediler. simdi sadece bu hafta ici carsamba persembe gibi eger dogurmadiysam yarim gün kadin alicam son bi uüstünden geçsin.o yüzden allah saglik versin herseyide yaparsin insallah.
evet canim bu hafta düzenli kasildim doktor bu sekilde giderse dogum yaparsin diyerek her türlü onlemi aldi simdi erken dogum hapim var etkisi azalmaya basladikca hemen kasiliyorum. az once uyandim 3te yine icicem gunde 4tane 6 saatte bir iciyorum. dakika kacirmadan iciyorum.bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.Canim hayirdir ben bu aralar kk ya pek giremiyorum da bihaberim durumundan? Erken dogum tehlikesi mi? Neyin var kuzum?
Maşallah senin kaç haftalık? Ben doktor yatış vermediği halde hep yattım canım, ev işi bile yapmadım. Gebelik kolestazı çıktı bende bu yüzden erken alınması ihtimaline karşı 33. haftada ciğer geliştirici iğne vuruldum. Beklemek riskli olacağı için cuma günü alalım dedi doktorumcanim bende ikiz bebek bekliyorum malum erken dogum ihtimali yuksek.ne guzel 36 gördün nasl akciger icin igne vuuldun mu?nasl geldin bu haftaya:)
Sağol canım Allah razı olsun, bende hepimiz için ederim inşallahhayırlı olsun doubleannemiz.
dua edicem sana
Sanciyi yatarak atlatmak daha zor diye okudum. Yurumek comelmek yan yatmak bi yere asilmak vs iyi geliyomusCanim pilates topunu dogumdan once kullanmak daha iyi degil mi? Sanci cekerken ben yerimden kipirdayamam diye dusunuyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?