2014 Aralık Anneleri

Ay gordum bi an kendi listene eklemissin sandim kusura bakma arkadasim.evet dezenfektan mantikli bende domestos sprey yapmis mikroplara karsi falan diye marc gibi ben kesin alip koycam ya sagol

Kizlar hakikaten lagman filan yapiliyo ya dogum öncesi ben de disarida klozetlere oturmuyom hic.Hele hastane ayyyy.Yikanmam lazim kesin.Ama karnim büyüdü oturmadan da yapamiyom egilip.Napsak ya domestos döksek bi de suyla mi yikiyacaz olmaz ki o sanciyla.Kolonya mi alsak fisfisli. Ayy cok mu pimpirikliyiz ne

Ben kesin koycam igreniyorum evdeki klozeti tek kullanmama ragmen her lavabodan sonra dus sanki her yerime sicrayip deyiyor .hastanedekini dusunmek istemiyorum igrencc.valla biri olur yanimizda yapar ya malzeme olsun da gerekirse bende yaparim hastanexe o halimle nerde dus alcam coook iss

Siseler alip fiyonkladik ama daha icini doldurmadik izne ayrilinca dolduralim dedim. Stickerlari da yok daha. Bi de cikolata alicaz ikramlik o kadar.

Aslinda ben cocuk gibi ucan balon istiyorum ama o kadar simarmiycam ya :)

Bende loğusa bardaklarımı süsleyeceğim ama bi fırsat bulamadım bide bişi soracağım süt pompası ilk gün lazım oluyor mu illa çantaya koymak şart mı ?

Dogum sancilarini gecirirken tavsiye etmislet rahatlatir ve bebegi asagi iter, conelmekten daha az yorucudur ustunde yaylanmak diye. :)

Bende loğusa bardaklarımı süsleyeceğim ama bi fırsat bulamadım bide bişi soracağım süt pompası ilk gün lazım oluyor mu illa çantaya koymak şart mı ?
Hastanenin kendi pompasi var sanirim. Bi de ilk gun oyle birikecek kadar sut gelmiyo anladigim. O yuzden ben almadim yanima.

Dogum sancilarini gecirirken tavsiye etmislet rahatlatir ve bebegi asagi iter, conelmekten daha az yorucudur ustunde yaylanmak diye. :)

Canim pilates topunu dogumdan once kullanmak daha iyi degil mi? Sanci cekerken ben yerimden kipirdayamam diye dusunuyorum da :)

Korkma canim herkesin gebeligi kendine özel insallah siz sıkıntısız kuzulariniza kavusursunuz. dedigim gibi elimdr sadece pazartesi sabah 9da son hapimi icicem. son ciger gelistircimi bu sabah oldum.daha sonra 11.45de doktor randevum var soyliycegi hersey altin degerinde bu hafta bana oyle geliyorki bu hafta icinde kuzumla kavusucaz umarim bi sorun olmaz. nolur nolmaz diye yenidogan yogunbakimda yer varmi diye sordum bos suanda dedi ebeler. icim ordanda rahatladi. ben koltuklari 29uncu haftada yikatmistim simdi ustunde hep örtü var en azindan mevlute kadar temiz kalsin diye ortuleri kaldirmadim halilar falanda 30.haftada evdeki tum halilari vermistim yikamaya annemle komsular dip köşe temizlediler. simdi sadece bu hafta ici carsamba persembe gibi eger dogurmadiysam yarim gün kadin alicam son bi uüstünden geçsin.o yüzden allah saglik versin herseyide yaparsin insallah.

Canim hayirdir ben bu aralar kk ya pek giremiyorum da bihaberim durumundan? Erken dogum tehlikesi mi? Neyin var kuzum?

Canim hayirdir ben bu aralar kk ya pek giremiyorum da bihaberim durumundan? Erken dogum tehlikesi mi? Neyin var kuzum?
evet canim bu hafta düzenli kasildim doktor bu sekilde giderse dogum yaparsin diyerek her türlü onlemi aldi simdi erken dogum hapim var etkisi azalmaya basladikca hemen kasiliyorum. az once uyandim 3te yine icicem gunde 4tane 6 saatte bir iciyorum. dakika kacirmadan iciyorum.bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

canim bende ikiz bebek bekliyorum malum erken dogum ihtimali yuksek.ne guzel 36 gördün nasl akciger icin igne vuuldun mu?nasl geldin bu haftaya:)
Maşallah senin kaç haftalık? Ben doktor yatış vermediği halde hep yattım canım, ev işi bile yapmadım. Gebelik kolestazı çıktı bende bu yüzden erken alınması ihtimaline karşı 33. haftada ciğer geliştirici iğne vuruldum. Beklemek riskli olacağı için cuma günü alalım dedi doktorum

günaydın hanımlar herkese iyi pazarlar. ben her zamanki gibi uyuyamadığım için pazar günü bile sabahın 7 sinden beri ayaktayım :) dün bütün gün dışardaydık. son kalan eksikleri de tamamladık çok şükür.

bebek çikolatamızın siparişini verdik. 1,5 kg istedik şimdilik. 60-70 tane oluyormuş. bittikçe tekrar isticez. onlara karıştırmak için renkli (pembe ve beyaz) badem şekerleri aldık. ıslak mendil, havlu kağıt, peçete vs alıp çantamıza koyduk. baby mall den 2 paket 2 numara bez ve 12 li unibaby ıslak pamuklardan aldım. bir de destekli emzirme sütyeni aldım kızlar. e bebekte aynısı 30 tl. babymall de 25 e inmişti. bebefox balensiz kaplı emzirme sütyeni diye geçiyor. 90 beden aldım. değişim yapmıyolar geldim denedim iyi oldu. yani göğüsler büyüse de olur. resmi şu: http://www.e-bebek.com/bebefox-balensiz-kapli-emzirme-sutyeni_14GBEBKSTY2002BYZ. oraya gitmeden önce kom a sordum başka bi emzirme sütyeni 55 tl ydi.

buhar makinası alıp almamakta çok kararsız kaldım. aslında digital çok fonksiyonlu bi marka baya indirimdeydi.110 tl ydi galiba. malum ankaranın havası çok kuru. şimdi kaloriferler de yanıyo iyice kuruyo. ben bile burnum tıkalı yatıyorum kupkuru oluyor. sizler naptınız hangi markayı aldınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…