2014 Aralık Anneleri

bu arada kızlar o ayakta kalınca beli ağrıyan beni görecektiniz canavar gibiydim. öğlen 12 de çıkıp akşam 8 de girdik eve. yemek ve çay molası hariç hiç oturmadım. eşim dalga geçiyo konu alışveriş olunca birden iyileşiveriyorsun diye :) bebiş için aldıklarımızın haricinde bi arkadaşımın çocuğunun doğum günü var diye ona hediye aldım. malum öğretmenler günü geliyor kızımın öğretmenine hediye aldım. hatta şurda sayılı günler kalmasına rağmen kendime hamilelik kıyafeti bile aldım 2 parça şaka gibi :) onları halledince bi de ev için market alışverişi yaptık.

valla kendime geldim. 1 haftadır evden dışarı çıkmayınca öyle hantallaşmışım ki. şunu anladım yürümek çok iyi geliyor. beni hareketsiz ayakta kalmak yoruyormuş. ütü veya tezgahta mutfakta iş yapmak gibi. sabahları kızı servise verdikten sonra sitenin etrafında bir tur atıcam doğuma kadar.

cnm geçmişi okudum. haftaya doğumun varmış hadi hayırlısı olsun heyecan var mı :). bak çok şükür 37 leri gördün sayılır.
Evet canım cuma günü geliyo bebişler. Çok heycanlıyım geceleri uyuyamıyorum şimdiden :) 36+0 da doğmuş olacaklar çok şükür bu haftalara geldik

Ben daha watsons a falan bakmadım ama internet sitesinde de göremedim. Hepsiburada da var 3 lu
http://www.hepsiburada.com/m/milkwa...YjqBZxNXV0UKKhJiCJJPQPkJZzl0v-4yHIaAmNZ8P8HAQ
12.90 tl... fiyati diğerlerine göre nasıl bilmiyorum. Ama bunun yerine Penye çamaşır alip da yine atilabilir gibi geldi.

Bende öyleyim Canım. Yürürken iyiydim ama ayakta iki dk duramıyorum.Şimdilerde yürümekte çok zor oluyo artık. Hamile kıyafetimi aldın :)))) Doğurmaya niyetin yok galiba

Bende öyleyim Canım. Yürürken iyiydim ama ayakta iki dk duramıyorum.Şimdilerde yürümekte çok zor oluyo artık. Hamile kıyafetimi aldın :)))) Doğurmaya niyetin yok galiba
ee tabi normal canım sen iki can taşıyorsun bi de.son 5 günün zaten bol bol dinlen.
sorma aldım valla şurda kaldı 15-20 gün ama :). aynı şeyleri giymekten bıktım. kendimi iyi hissetmek için kendime de hediye aldım. arkadaşın çocuğunun doğum gününde de giyerim hem:). hamileliklerim bile olmuyor artık ya göbüşten. üst kısımlarda falan sorun yok ama göbüşten sıkıyo. bi de benim göbek kocaman olduğu için doğumdan sonra da hemen inmez. ben doğumdan sonra bile bi kaç ay hamilelik giymeye devam ederim kendimi biliyorum :)

Cuma günüde kontrolüm vardi bebegimyine az kilo almus 2 kilo civari haftaya ayrintili ultrasyonla bakacak nst de az sancim cikti senihastaneye yatirayimmi dedi ben istemedim.progestani ggünde 4 defa kullan dedi eve geldim içim rahat etmedi devletin aciline ggittim orda sancim cikmadi oradaki doktarda dedi bebegin 4 hafta geri unuversteye sevk etti oraya da gittim doktor vakti bebegin en fazla 1 1.5 hafta geri dedi herşey normal cikti bebegin kilosu da 2200 dedi artik neye inanacagimi sasirdim..

Maşallah senin göbiş baya büyüktü attığın fotoda. Doğumdan sonrada giyeceksen iyi yapmışsın.Bende hamileliklerimi genellikle büyük beden reyonundan aldım sonrada giyerim diye.Göbek gitmiyo hemen,doğumdan sonrada sık sık hasteneye gidiliyo. O dönemde kıyafet sıkıntısı çekmemiş oluruz :)

Arzumunkini önerebilirim cnm.

Cikolatayi ozel biseymi yaptiriyorsun normal cikolatami

Canim bence unideki doktor hakli kilosu 2000 gr civarinda olsa bile bu 1 1,5 hafta geriden gelmesi demek. Oda çok önemli değil bence bir cogumuza onu dediler. 1 haftada hizla değişebiliyor kilolari

. Canım hayırlısıyla olacak inşallah haberleri beklıycez senden. Ne guzel hazırlıklar tamamlanmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…