2014 Aralık Anneleri

Canim ne yiyosun ne iciyosun??? Dikkat et bu gidisle 5 kilo olmasin kiz massallah.. tabi ki alir. Hele 37 ve 38 de cok aliyolar. Arkadasimin 37 de 2800 du bir hafta sonra 3500 olmustu.

Evet calisamaz raporu alip ise goturmelisin. 37. Haftanin ilk gunu.

Demek ayni gun dogurcaz. Hatirlisiyla ins. Benim sat 17 mart.bana da baska bi dr kafasi bi hayli kucuk demisti 3 hadta kadar dusun. Bu da evet kucuk ama 3 hafta degil 1 hafta o da cok normal dedi. Zaten bizim aile komple minyon. synen ben de 15 gun sonra tekrar gidecegim. Tum dogum hazirliklarini konusuruz dedi. Ben de tehlike de oldugu icin. Kan falan lszim olursa kimden alinacak csrt curt onlar da konusulacak. Ben de henuz dogum adina bi belirti yok. Ins sezeryan zamanina ksdar da olmaz ve strese girmem. Bebisim 2200gr doguma kadar yaklasik 1 kilo daha alir dedi. O da normalmis.

sezeryan istemiyodum ben ama kilolu bebek dogurmak da yurek ister.
bilemiyorum kısmet artık , düşünüp strese girmeyelim zaten yeterince koşturmamız var. değil mi
Valla yurek ister kontrolde dun ben nst deyden dogurdu bide 2 cocuk 3 kg mis.Allahim benim tansiyonum attii.kadin doktoru yicektiii.Hayirlisi ya Allahtan benimkisi ilki sezeryandii.ayyyy icim uyustu resmennn.ama korkmayin herkez ayni olmuyorrmus ya

Evet cok zevkli resimlerini merakla bekliyorum.zati benim gibi resim paylasanda yok yakinda yedigimi ictigimi hep aticam sanirim :) hamislerin cani cekmesin diye atmiyorum herrrseyi kendim yaptim bende takipteysen gormussundur degilsen kacirdin

yok kiz kacirmadim ugraslarini kirli sepetine kadar gordum cok yazamiyorum benim 2 nebis olacak kizim var.kiskanclik cok var 2 haftadir.once tinmiyordu simdii felakettt.ondan okuyabiliyorum sadece bu gun resimlerim onlari

Ayn
Ayni gidiyoruz canim .ben bu doktorlari anlamiyomki hepsi ayri olcuyor.kiz genetikse bizde problem ailemde degil kocada kocaman kafalarrr :) bana benzerse ufak kafali bisey olur kizim erken dogdu dogdugunda bile Masallah 2.5 kg olmasina ragmen kocaman kafali biseydi Allahtan simdi minnaklasti .kiz oldu sivrildi.neyse bosver napalim biz kafa yorsakta Allahin dedigi olur Hayirlisiyla olur insallah bide dedigin gibi zamanindan once bizi korkutmasinlarda senle ayni gun yazariz belkii :)

Ay masallah gozum yokta su 4 kg bebekleri olanlara bayiliyorum yaaa.bizimkilermi minik onlarin annislerimi guzel besliyor anlamadim gitti.
aaaa dur Sende ne problemi var.kan felan atlamisim orayi.benim ilk erken oldugu icin bide sancilarim old icin riskliyimde senin neyin var

Kızlar yardım çok kötü bademciklerim şişti bütün gece ter içindeydim napıcam ben bugün doktora gideceğiz ama her yerim ağrıyor benim gibi çok terleyen var mı boğaz için napayım

Kizlar geceleri yatamiyorum bebek ters kasiklarim çok agriyo yatakta donemiyorum aksam olunca agrilar basliyo ustunede soğuk almisim burun kapali bas agrisigeniz akintsidi karnimda sertlesmeler bu aralar çok oluyor..

Kızlar yardım çok kötü bademcikrim şişti bütün gece ter içindeydim napıcam ben bugün doktora gideceğiz ama her yerim ağrıyor benim gibi çok terleyen var mı boğaz için napayım
Benimde gecen ay bademciklerim sisti acile gittim serum taktilar parol verdi bi kac gunde antibiyotik ictim bir haftada zor gecti gunde iki ucdefa elbise degistiyodum terden simdide soguk almisim cok kotuyim..

Allahim ins hayirli haberlrt yazmayi nadip eder o gun bize. Bence bu kilo olayi cok kafsya takilcak bisey degil. Annem bizi 4 kusur dogurmus hep ama simdi hepimiz minyonuz. Nice zayif dogan cocuklarda sonradan gurbuzlesiyo. Saglikli olsun da kilo takilacak bisey degil.

Telden cvp yazmak ne zor ya. Bi msj yazana kadar canim cikiyo. Ben de plasenta previa var. Benim de bebegin de hayatini tehlikeye sokabilecek bi durum bu da. Oyuzden acil kan laxim olursa millet hazirda beklesin diye. Kimlerden alinabilir o konusulacak. Buyuzden de planli sezeryan olacagim.

günaydın arkadaşlar; usg ölçümlerinde çıkan boy ve özellikle de kilo değerlerine çok fazla takılmayın. gerçek sonuçları görünce şok olabilirsiniz. oğlumda sezeryana girdiğim gün dr usg de 3300 gram demişti, 2 saat sonra kucağımda 4230 gr bi paşa vardı. :) çoğunuzun ilk gebeliği sanırım o yüzden beklentilerinizi usgye endekslemeyin. bu gebeliğimde de dr um her kontrolde bi kilo söylüyor. ama ben önceki 3ünden biliyorum olacakları :) hatta son kontrolde kendisine de takıldım "gene 4 kilo üzeri bi tosuncuk doğacak nasılsa" diye.

Kızlar yardım çok kötü bademciklerim şişti bütün gece ter içindeydim napıcam ben bugün doktora gideceğiz ama her yerim ağrıyor benim gibi çok terleyen var mı boğaz için napayım
Evde bi yerden hava akımı yapıyor olabilir. Ben de geceleri çok terliyorum, sanırım hepimiz terliyoruz.. Eğer mutfak kapısını kapamazsam sabah boğazım şiş kalkıyorum çünkü orada havalandırma var pencerede.

günaydın kızlar,
birkaç gündür baya yoğundum giremedim, kızımın hazırlıklarını bitirdik sayılır çok şükür.
odamız geldi demiştim, cuma günü de kayınvalidem geldi. güzelce havalandırdık sildik, temizledik. kıyafetlerini yıkadık, yerleştirdik. ama kocaman dolapta kıyafetler o kadar az geldi ki haftasonu tekrar alışverişe çıkıp biraz daha almayı düşünüyorum :)
hastane çantamı hazırladım, sadece taç almamıştım daha, onu da alınca çantamı arabaya koyup doğuma hazır olacağım inşallah :) gecelik, atlet, çamaşır, çorap, havlu, terlik, el kremi koydum bir de diş fırçası, diş macunu ve dudak kremi koyacağım. tamam mıdır?
he bir de bebek arabamızı aldı dayımız, chicco liteway plus, kırmızı kırmızı :) dün açtık evin içinde denedik deli gibi Allah'a şükür kafamdaki işler bitti. yarın da beşiğimiz gelirse oturup kızımızı beklemek kalacak bize :)

Sizde ne var ne yok güzeller?

Benimde gecen ay bademciklerim sisti acile gittim serum taktilar parol verdi bi kac gunde antibiyotik ictim bir haftada zor gecti gunde iki ucdefa elbise degistiyodum terden simdide soguk almisim cok kotuyim..
bugün randevumuza denk geldi Allah'tan gidince söyleriz doktorumuza bende dün terli kalktım dedim bişey olmaz değiştirmedim bugün hemen değiştirdim ama çok geçç

canım halıları yıkamaya verdim pazar akşamı bugün gelecekler ondan oldu sanırım geçen hafta eşim gripti ondan da geçmiş olabilir umarım çabuk geçer yavruya bişey olmaz değil mi ?

Canım senin 34 görünüyor 37 mısın ?? Biz gecen Perşembe 2200 gr demişti

ben de en son ayın 1 inde gitmiştim 2500 demişti. yani senin de fırlamıs olabilir mi ?

Canim ne yiyosun ne iciyosun??? Dikkat et bu gidisle 5 kilo olmasin kiz massallah.. tabi ki alir. Hele 37 ve 38 de cok aliyolar. Arkadasimin 37 de 2800 du bir hafta sonra 3500 olmustu.

vakti zamanında bebegin gelişiminde sorun olabilir demişti dr. kordonu 1 geliş 2 gidiş olması gerekirken 1 gidiş bir geliş. Yani kirli kanı atabilecek 1 damarı varmış 2 olması gerekirken. O yuzden soun olabilir dediler. Ben de ne yarıyosa yedim. Arı sütü aldım 2 gunde bir arı sütü yedim. Arı sütü de cok faydalı bişi, siyah üzüm hergun ceviz badem şu bu. tabi annemin yaptıgı hamur işleri helvalar .. neyse saymayayım. Sütümü felan da içiyordum. Bi de doktor hergun balık yagı verdi. balıgı sevmedigim için cok balık yagı omega için icmek zorunda kaldım. Ondan olabilir belki kilolarımız.. ama 1 aydır bıraktım. işte bizim hikayemiz oyle. Bi de bu ay asure yaptık onu hergun 2 tabak yedim. ondan mı acaba

yandık, bilmiyorum şu andan sonra yapacak bişey var mı . ?

Valla yurek ister kontrolde dun ben nst deyden dogurdu bide 2 cocuk 3 kg mis.Allahim benim tansiyonum attii.kadin doktoru yicektiii.Hayirlisi ya Allahtan benimkisi ilki sezeryandii.ayyyy icim uyustu resmennn.ama korkmayin herkez ayni olmuyorrmus ya

kısmet, artık bol su içmeye başlayın kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…