- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
kızlar bugun dayanamayıp doktora kontrole gittim.
34. haftanın içindeyim ve bebek 3075 gr çıkmaz mı 10 günde 500 gr almış. inanamıyorum biz bu gidişle mecburi dogum yapıcaz galiba. Bebek ters ama henüz doguma gitmiyor normal seyrinde.
Sizce daha kilo alır mıyız ?
doktor 15 gun daha dogurma sonra doguruyosan da dogur demez mi :)
Evet calisamaz raporu alip ise goturmelisin. 37. Haftanin ilk gunu.Merhaba arkadaşlar size bir sorum var.çalışanlar yardımcı olursa sevinirim. Doğumdan önce 8 hafta kala 5 hafta çalışabilir raporu aldık. Son 3 hafta mecburi doğum izni kullanılıyor biliyorsunuz. Bu 3 hafta için de yine rapor almamız gerekiyor mu? Yoksa doğum olduktan sonra doğum belgesi vermek yeterli mi? Benim çarpıntılarım oluyor ara dıra sizlerde de oluyor mu? Doğum yaklaşıyor stresten gibi geliyor bana. Bi de ikinci doğum.bu da sezeryan olacak mecburen. Ne ile karşılaşacağını biliyor insan bu da endişelendiriyor beni.
Olleey 37. Hafta donme haberi harika geldi benimki hala ters. Umut olduslm kizlar dünkü kontrolde bebegim dönmüstü 37. haftanin basinda dönmüs oldu 3 kg yakinmis
nts ye tekrar girdim bu 2. giricim hersey yolundaymis
artik normal dogum belirtilerini beklicez son 3 hafta
Demek ayni gun dogurcaz. Hatirlisiyla ins. Benim sat 17 mart.bana da baska bi dr kafasi bi hayli kucuk demisti 3 hadta kadar dusun. Bu da evet kucuk ama 3 hafta degil 1 hafta o da cok normal dedi. Zaten bizim aile komple minyon. synen ben de 15 gun sonra tekrar gidecegim. Tum dogum hazirliklarini konusuruz dedi. Ben de tehlike de oldugu icin. Kan falan lszim olursa kimden alinacak csrt curt onlar da konusulacak. Ben de henuz dogum adina bi belirti yok. Ins sezeryan zamanina ksdar da olmaz ve strese girmem. Bebisim 2200gr doguma kadar yaklasik 1 kilo daha alir dedi. O da normalmis.Ay ay
nI gunmu olacak allah kismet ederse benimde sat 14 mart bana normal 19unda ama 2 bebeis oldugu icin 10 11 gibi sezeryan dedi tirsmalarim basladi .dun kontrole vittik hersey iyi cok az kafamiz kucuk dedi oda abartilacak sekilde degil dedi olur dedi ama beni sinir etmeye yetti bilmiyorum.benim ilk erken dogdu 33.5 34 haftada.korkuyirum o yuzden her dakika. buda com kasiyor korkuyorum gece kramplarim bitmiyor hayirlisi olsunn.daha biz konus.adik tam ne yapcaz diye 15 gun sonra tekrar gidecekmisim ozman konuscakmisiz kasilmalarim cikiyor sanci 40 kadar bakalim .senin bebeisin kilosu nekadar .
Valla yurek ister kontrolde dun ben nst deyden dogurdu bide 2 cocuk 3 kg mis.Allahim benim tansiyonum attii.kadin doktoru yicektiii.Hayirlisi ya Allahtan benimkisi ilki sezeryandii.ayyyy icim uyustu resmennn.ama korkmayin herkez ayni olmuyorrmus yasezeryan istemiyodum ben ama kilolu bebek dogurmak da yurek ister.
bilemiyorum kısmet artık , düşünüp strese girmeyelim zaten yeterince koşturmamız var. değil mi
Evet cok zevkli resimlerini merakla bekliyorum.zati benim gibi resim paylasanda yok yakinda yedigimi ictigimi hep aticam sanirim :) hamislerin cani cekmesin diye atmiyorumherrrseyi kendim yaptim bende takipteysen gormussundur degilsen kacirdin
Ayni gidiyoruz canim .ben bu doktorlari anlamiyomki hepsi ayri olcuyor.kiz genetikse bizde problem ailemde degil kocada kocaman kafalarrr :) bana benzerse ufak kafali bisey olur kizim erken dogdu dogdugunda bile Masallah 2.5 kg olmasina ragmen kocaman kafali biseydi Allahtan simdi minnaklasti .kiz oldu sivrildi.neyse bosver napalim biz kafa yorsakta Allahin dedigi olur Hayirlisiyla olur insallah bide dedigin gibi zamanindan once bizi korkutmasinlarda senle ayni gun yazariz belkii :)Demek ayni gun dogurcaz. Hatirlisiyla ins. Benim sat 17 mart.bana da baska bi dr kafasi bi hayli kucuk demisti 3 hadta kadar dusun. Bu da evet kucuk ama 3 hafta degil 1 hafta o da cok normal dedi. Zaten bizim aile komple minyon. synen ben de 15 gun sonra tekrar gidecegim. Tum dogum hazirliklarini dedi. Ben de tehlike de oldugu icin. Kan falan lszim olursa kimden alinacak csrt curt onlar da konusulacak. Ben de henuz dogum adina bi belirti yok. Ins sezeryan zamanina ksdar da olmaz ve strese girmem. Bebisim 2200gr doguma kadar yaklasik 1 kilo daha alir dedi. O da normalmis.
Demek ayni gun dogurcaz. Hatirlisiyla ins. Benim sat 17 mart.bana da baska bi dr kafasi bi hayli kucuk demisti 3 hadta kadar dusun. Bu da evet kucuk ama 3 hafta degil 1 hafta o da cok normal dedi. Zaten bizim aile komple minyon. synen ben de 15 gun sonra tekrar gidecegim. Tum dogum hazirliklarini konusuruz dedi. Ben de tehlike de oldugu icin. Kan falan lszim olursa kimden alinacak csrt curt onlar da konusulacak. Ben de henuz dogum adina bi belirti yok. Ins sezeryan zamanina ksdar da olmaz ve strese girmem. Bebisim 2200gr doguma kadar yaklasik 1 kilo daha alir dedi. O da normalmis.
Benimde gecen ay bademciklerim sisti acile gittim serum taktilar parol verdi bi kac gunde antibiyotik ictim bir haftada zor gecti gunde iki ucdefa elbise degistiyodum terden simdide soguk almisim cok kotuyim..Kızlar yardım çok kötü bademcikrim şişti bütün gece ter içindeydim napıcam ben bugün doktora gideceğiz ama her yerim ağrıyor benim gibi çok terleyen var mı boğaz için napayım
Allahim ins hayirli haberlrt yazmayi nadip eder o gun bize. Bence bu kilo olayi cok kafsya takilcak bisey degil. Annem bizi 4 kusur dogurmus hep ama simdi hepimiz minyonuz. Nice zayif dogan cocuklarda sonradan gurbuzlesiyo. Saglikli olsun da kilo takilacak bisey degil.Ayn
Ayni gidiyoruz canim .ben bu doktorlari anlamiyomki hepsi ayri olcuyor.kiz genetikse bizde problem ailemde degil kocada kocaman kafalarrr :) bana benzerse ufak kafali bisey olur kizim erken dogdu dogdugunda bile Masallah 2.5 kg olmasina ragmen kocaman kafali biseydi Allahtan simdi minnaklasti .kiz oldu sivrildi.neyse bosver napalim biz kafa yorsakta Allahin dedigi olur Hayirlisiyla olur insallah bide dedigin gibi zamanindan once bizi korkutmasinlarda senle ayni gun yazariz belkii :)
Telden cvp yazmak ne zor ya. Bi msj yazana kadar canim cikiyo. Ben de plasenta previa var. Benim de bebegin de hayatini tehlikeye sokabilecek bi durum bu da. Oyuzden acil kan laxim olursa millet hazirda beklesin diye. Kimlerden alinabilir o konusulacak. Buyuzden de planli sezeryan olacagim.Ay masallah gozum yokta su 4 kg bebekleri olanlara bayiliyorum yaaa.bizimkilermi minik onlarin annislerimi guzel besliyor anlamadim gitti.
aaaa dur Sende ne problemi var.kan felan atlamisim orayi.benim ilk erken oldugu icin bide sancilarim old icin riskliyimde senin neyin var
Evde bi yerden hava akımı yapıyor olabilir. Ben de geceleri çok terliyorum, sanırım hepimiz terliyoruz.. Eğer mutfak kapısını kapamazsam sabah boğazım şiş kalkıyorum çünkü orada havalandırma var pencerede.Kızlar yardım çok kötü bademciklerim şişti bütün gece ter içindeydim napıcam ben bugün doktora gideceğiz ama her yerim ağrıyor benim gibi çok terleyen var mı boğaz için napayım
bugün randevumuza denk geldi Allah'tan gidince söyleriz doktorumuza bende dün terli kalktım dedim bişey olmaz değiştirmedim bugün hemen değiştirdim ama çok geççBenimde gecen ay bademciklerim sisti acile gittim serum taktilar parol verdi bi kac gunde antibiyotik ictim bir haftada zor gecti gunde iki ucdefa elbise degistiyodum terden simdide soguk almisim cok kotuyim..
canım halıları yıkamaya verdim pazar akşamı bugün gelecekler ondan oldu sanırım geçen hafta eşim gripti ondan da geçmiş olabilir umarım çabuk geçer yavruya bişey olmaz değil mi ?Evde bi yerden hava akımı yapıyor olabilir. Ben de geceleri çok terliyorum, sanırım hepimiz terliyoruz.. Eğer mutfak kapısını kapamazsam sabah boğazım şiş kalkıyorum çünkü orada havalandırma var pencerede.
Canım senin 34 görünüyor 37 mısın ?? Biz gecen Perşembe 2200 gr demişti
Canim ne yiyosun ne iciyosun??? Dikkat et bu gidisle 5 kilo olmasin kizmassallah.. tabi ki alir. Hele 37 ve 38 de cok aliyolar. Arkadasimin 37 de 2800 du bir hafta sonra 3500 olmustu.
Valla yurek ister kontrolde dun ben nst deyden dogurdu bide 2 cocuk 3 kg mis.Allahim benim tansiyonum attii.kadin doktoru yicektiii.Hayirlisi ya Allahtan benimkisi ilki sezeryandii.ayyyy icim uyustu resmennn.ama korkmayin herkez ayni olmuyorrmus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?