Doktorunu araaaaa hemennACİL YARDIM;
kızlar tuvalete gittim, akıntımla koyu kırmızı bordomsu kan geldi çizgi şeklinde. korktum. çamaşıra bulaşmamış. doktoru devam ederse arıcam ama bu nişan denen şey bu değildir herhalde dimi.
canım salonda açtım koltuğumu serdim battaniye yastığımı orada yatıyorum öylekendim yatak odasında yatarsam sıkılırım salon daha iyi benim için
çikolataları yapınca resim bekliyorum bak unutmak yokkeşim ben yapcam diyor ben de sizden tarif alıp ona yardımcı olarak yapmaya çalışıcam inşallah kendimi yormamamya çalışıcam mutlaka amaa:)
bak lokum da çok güzel bir fikirmiş ne yaratıcı hatunlarsınız maşallah
canım bak ben nazar boncuklu dmeiştim ama nette de lokuma boyle bişi yapmıslar oda hosuma gitti . eşim grafiker o ben hallederım basıt dedi boyle de yapıcam ..nazar boncuklu kürdanlarla cidden hoş olur ama lokum canım cekti offf ya
canım balon bana cazip gelmıyor çünkü kıs günü odada plastik balonlar saglıksız geliyr ,, sıcak olacak zaten oda , bide patlar falan korkutur gibi geliyor.. haa gorsel olarak cok güzel o ayrı , bide çiçek olayına gelince biçok hastane odaya çiçek kabul etmıyoay bakiim bizimki verecek mi cumartesi bi soriim ona gidip ebelerle de tanısmak istiorum kim bu deli demesinler sora doğumda heyecanlanırım illa ki odaları da bi gezcez bakalım .. ya siz balon istio musunuz odanıza ben istiorum kızlar eşimde huysuzlanırım die o gün orda tamam alcam ben dio .. unutursa yandı ama 845739 yıl dilimden düşmezz
aslında lazım sanırım canım yaa. ççünkü bide öyle bi durum var . ilk zaman gelen süt cok şifalı dıyorlar onu saklamak isteyebılırız ..evet sagdıkca da fazlalasıyor her bebiş ilkden ememıyebiliyormus oyle olunca da süt artmıycakdilek2014 canım evet aldım pompadan ama manuel benimki. elekrtikli değil tesadüf indirime girmiş joker de hemen aldık. şimdilik elle sağım sağlıyor ama baktım süt gelmiyor hemen elektrikli alırım ihtiyaca yönelik.. bir de süt ilk çok az geliyormuş hızlandırmak ve arttırmak için ara ara sağmak lazımmış. ne olur ne olmaz işte.. sen naptın? sanki benim gögüslerde süt daha yok gibi yaa
sağol canım benimm bi bakyımmbacım türçesine benzeri şu blogu oku derim
http://blogcuanne.com/2010/12/29/bir-bebegin-donme-oykusu/
Canim ya cok acimadi mi cidden?ben acaipp korkuyoom da..bide benim pelvis kemiklerde cok agri var sizin de v oluuo mu kizlar?kanala girmemis daha ama
Senin adına sevindim cnm kontrolün güzel geçtiği için bugün bütün gün senin yazmanı bekledim acaba ne diyecek doktor diye :)
Bak bu kurdanlari yapmak cok basit normal kurdana yapin koyun bi kaba hatunlarr.ben uzunca cikarip I iki tarafini kesip yapiskan ile yapistirdim birbirine kagidi yani ikiye katli sekilde.cokta guzel tutuooo.canım bak ben nazar boncuklu dmeiştim ama nette e lokuma boyle bişi yapmıslar oda hosuma gitti . eşim grafiker o ben hallederım basıt dedi boyle de yapıcam ..bebekprenses hakkını helal et ya lokum dedim dedim canını ıstettım .
canım balon bana cazip gelmıyor çünkü kıs günü odada plastik balonlar saglıksız geliyr ,, sıcak olacak zaten oda , bide patlar falan korkutur gibi geliyor.. haa gorsel olarak cok güzel o ayrı , bide çiçek olayına gelince biçok hastane odaya çiçek kabul etmıyo
aslında lazım sanırım canım yaa. ççünkü bide öyle bi durum var . ilk zaman gelen süt cok şifalı dıyorlar onu saklamak isteyebılırız ..evet sagdıkca da fazlalasıyor her bebiş ilkden ememıyebiliyormus oyle olunca da süt artmıycakbenımde abimin eşinin makına vardı acaba onu mu ıstesem diye düşünmeye basladım . bu arada bende de öyle süt varmış gibi gelmıyor daha 34.haftadayız ondan mı bılmıyorum ama bazılarında sıvı gelmıs ööyle bişi de yok ..sadece gecen farkettım gögsumun uzerınde yeşil yeşil damarlar cok belirgin geldi eskiden de öylemıydi şimdi mi acaip geliyo anlamadım
kasilmam varsa 50lerde cikiyor genelde canim ama ben bisi hissetmiyorum.nst de kaç çıkıyor kasılma değerlerin bacımm
Canim nerenize isik tutuyorsunuz ya alttanmi tutuyosunuz ısıgı ilk defa duydum cok garibime gitti:)heyyyy bende ışık olayını yaptımm birde 312 adet ya rakip ismi celilini çektimonu önerdiler bizimde bu kez dönmüş gibi amaa bugünden beri kıpır kıpır yeniden eskiye dönebilirrr... çünkü geçen hafta kasıklarım şeyimin üstü ağrırken bugün geçti o ağrı düzeldi diye korkuyomm bu kez...
bende diyom zeale niye hiç girmiyoo bir slm bile yazmıyorrr... demek egzersizlerle haşır neşirsinmaksimum hangi güne doğumunu söyledilerr
nI gunmu olacak allah kismet ederse benimde sat 14 mart bana normal 19unda ama 2 bebeis oldugu icin 10 11 gibi sezeryan dedi tirsmalarim basladi .dun kontrole vittik hersey iyi cok az kafamiz kucuk dedi oda abartilacak sekilde degil dedi olur dedi ama beni sinir etmeye yetti bilmiyorum.benim ilk erken dogdu 33.5 34 haftada.korkuyirum o yuzden her dakika. buda com kasiyor korkuyorum gece kramplarim bitmiyor hayirlisi olsunn.daha biz konus.adik tam ne yapcaz diye 15 gun sonra tekrar gidecekmisim ozman konuscakmisiz kasilmalarim cikiyor sanci 40 kadar bakalim .senin bebeisin kilosu nekadar .Bugun tekrar kontrole gittik. dun diger dr.'un dedigi kafasi kucuk olayi icin bu dr.'umuz o kadar fark yok dedi. Ayrica genlerden dolayi normal dedi. Bizim aile hep minyon. Gocmeniz biz genelde gocmenlerde boyle oluyo irkla alakali olarak dedi. Plasenta olayi aynen devam ediyo. Hatta daha kotusu de olabilir diyo. Rahime cok kuvvetli yapismis gibi gorunuyo diyo. Sezeryan esnasinda ayiramazlarsa rahmin alinmasina kadar gidebilirmis. Sezeryan tarihimizde belli oldu 11 aralik olacak kismetse. Herseyin hayirlisi. Yasayip gorucez neler olacak
Tahlil yaptirmismiydin karaciger enzimlerine falan bakilmismiydi ben cok kasiniyordum en son cildiyeye gittim oda krem verdi. Benimde hertarafim kasinmaktan yara bere icinde.Aranizda kim vardi kaşıntı yasayan?nasil geciriyorsunuz bu kasinti krizlerini. ben artik dayanamiyorum heralde sezeryan isticem doktoruma gdiip soyliycem yoksa deliricem
Kizlarr dogum yapanlar yokmu ya sunu alin bunu alin diyee.bu mesane pedleri ise yarar gibi geldi ben hala ped hasta bezi yonunde bisey almadim orkid koydum olesine yogundan
evett anladım ki siz şuanda yine çook güzel bir işle meşgulmüşsünüzEki Görüntüle 1300175 Suanda biz
yaptirdim canim 32.haftada yaptirmistim hepsi normal cikmisti. gebelik hormonu yapiomus bu kasintiyi. bitane alerji hapi verdi doktorum ama beni kesmedi pek. böyle giderse kafayi yicem.Tahlil yaptirmismiydin karaciger enzimlerine falan bakilmismiydi ben cok kasiniyordum en son cildiyeye gittim oda krem verdi. Benimde hertarafim kasinmaktan yara bere icinde.
İstersen kremin adini veririm sanayaptirdim canim 32.haftada yaptirmistim hepsi normal cikmisti. gebelik hormonu yapiomus bu kasintiyi. bitane alerji hapi verdi doktorum ama beni kesmedi pek. böyle giderse kafayi yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?