2014 Aralık Anneleri

Doktorunu araaaaa hemenn

bak lokum da çok güzel bir fikirmiş ne yaratıcı hatunlarsınız maşallah

nazar boncuklu kürdanlarla cidden hoş olur ama lokum canım cekti offf ya
canım bak ben nazar boncuklu dmeiştim ama nette de lokuma boyle bişi yapmıslar oda hosuma gitti . eşim grafiker o ben hallederım basıt dedi boyle de yapıcam .. bebekprenses hakkını helal et ya lokum dedim dedim canını ıstettım .
canım balon bana cazip gelmıyor çünkü kıs günü odada plastik balonlar saglıksız geliyr ,, sıcak olacak zaten oda , bide patlar falan korkutur gibi geliyor.. haa gorsel olarak cok güzel o ayrı , bide çiçek olayına gelince biçok hastane odaya çiçek kabul etmıyo
aslında lazım sanırım canım yaa. ççünkü bide öyle bi durum var . ilk zaman gelen süt cok şifalı dıyorlar onu saklamak isteyebılırız ..evet sagdıkca da fazlalasıyor her bebiş ilkden ememıyebiliyormus oyle olunca da süt artmıycak benımde abimin eşinin makına vardı acaba onu mu ıstesem diye düşünmeye basladım . bu arada bende de öyle süt varmış gibi gelmıyor daha 34.haftadayız ondan mı bılmıyorum ama bazılarında sıvı gelmıs ööyle bişi de yok ..sadece gecen farkettım gögsumun uzerınde yeşil yeşil damarlar cok belirgin geldi eskiden de öylemıydi şimdi mi acaip geliyo anlamadım

Eklentiler

• image.webp
    250,5 KB · Görüntüleme: 198
Canim ya cok acimadi mi cidden?ben acaipp korkuyoom da..bide benim pelvis kemiklerde cok agri var sizin de v oluuo mu kizlar?kanala girmemis daha ama

Canim aciyo illaki ama ilk geceden daha kotu degil :) sadece iceriye cok bastiriyo kemikleri yoklamak icin. Kisa suruyo zaten. Ve kanama oluyo biraz. Ama cok korkulacak bisi degil. Normal dogum istiyosak katlanacagiz. Muayene sirasinda rahim kaslarini serbest birak. Derin nefes al. Allah in izniyle bisey olmaz. Sonrasinda da biraz agri oluyo. Bnm de cati kemiklerim cok agriyo. Muayeneden beri daha cok agriyo ama yarina bisey kalmaz.

Senin adına sevindim cnm kontrolün güzel geçtiği için bugün bütün gün senin yazmanı bekledim acaba ne diyecek doktor diye :)

Ilk catala ciktim cok heycanlandim yaa anlatamam. Kalbim kut kut atti.. dr konusuyo oyaliyo seni. Derin nefes aalll eveett cookk guzeell aferimmm kizimaaa hehehhhehh

Bak bu kurdanlari yapmak cok basit normal kurdana yapin koyun bi kaba hatunlarr.ben uzunca cikarip I iki tarafini kesip yapiskan ile yapistirdim birbirine kagidi yani ikiye katli sekilde.cokta guzel tutuooo.

Bugun tekrar kontrole gittik. dun diger dr.'un dedigi kafasi kucuk olayi icin bu dr.'umuz o kadar fark yok dedi. Ayrica genlerden dolayi normal dedi. Bizim aile hep minyon. Gocmeniz biz genelde gocmenlerde boyle oluyo irkla alakali olarak dedi. Plasenta olayi aynen devam ediyo. Hatta daha kotusu de olabilir diyo. Rahime cok kuvvetli yapismis gibi gorunuyo diyo. Sezeryan esnasinda ayiramazlarsa rahmin alinmasina kadar gidebilirmis. Sezeryan tarihimizde belli oldu 11 aralik olacak kismetse. Herseyin hayirlisi. Yasayip gorucez neler olacak

Bunlara ek olarak bide dolap askimiz geldi hanimlar su omuz beziinii hatirlatmaniz super oldu benim icin coook memnun kaldim :) yarinda gelcek sanirim bi kisim kargo hotmaile bilgisi gelmis bakalim :)ni

Canim nerenize isik tutuyorsunuz ya alttanmi tutuyosunuz ısıgı ilk defa duydum cok garibime gitti:)

Ay ay
nI gunmu olacak allah kismet ederse benimde sat 14 mart bana normal 19unda ama 2 bebeis oldugu icin 10 11 gibi sezeryan dedi tirsmalarim basladi .dun kontrole vittik hersey iyi cok az kafamiz kucuk dedi oda abartilacak sekilde degil dedi olur dedi ama beni sinir etmeye yetti bilmiyorum.benim ilk erken dogdu 33.5 34 haftada.korkuyirum o yuzden her dakika. buda com kasiyor korkuyorum gece kramplarim bitmiyor hayirlisi olsunn.daha biz konus.adik tam ne yapcaz diye 15 gun sonra tekrar gidecekmisim ozman konuscakmisiz kasilmalarim cikiyor sanci 40 kadar bakalim .senin bebeisin kilosu nekadar .

Kizlarr dogum yapanlar yokmu ya sunu alin bunu alin diyee.bu mesane pedleri ise yarar gibi geldi ben hala ped hasta bezi yonunde bisey almadim orkid koydum olesine yogundan

slm kizlar dünkü kontrolde bebegim dönmüstü 37. haftanin basinda dönmüs oldu 3 kg yakinmis
nts ye tekrar girdim bu 2. giricim hersey yolundaymis
artik normal dogum belirtilerini beklicez son 3 hafta

Aranizda kim vardi kaşıntı yasayan?nasil geciriyorsunuz bu kasinti krizlerini. ben artik dayanamiyorum heralde sezeryan isticem doktoruma gdiip soyliycem yoksa deliricem

Aranizda kim vardi kaşıntı yasayan?nasil geciriyorsunuz bu kasinti krizlerini. ben artik dayanamiyorum heralde sezeryan isticem doktoruma gdiip soyliycem yoksa deliricem
Tahlil yaptirmismiydin karaciger enzimlerine falan bakilmismiydi ben cok kasiniyordum en son cildiyeye gittim oda krem verdi. Benimde hertarafim kasinmaktan yara bere icinde.

Kizlarr dogum yapanlar yokmu ya sunu alin bunu alin diyee.bu mesane pedleri ise yarar gibi geldi ben hala ped hasta bezi yonunde bisey almadim orkid koydum olesine yogundan

Canım orkide yetmez, hastane veriyor zaten , ilk 1-2 gün yoğun oluyor , bi daha orkide geçebilirsin. Pamuğun üstüne gazlı bez sarıp kullanabilirsin, Bu tarz bişey verşyorlar hastanede de.

Tahlil yaptirmismiydin karaciger enzimlerine falan bakilmismiydi ben cok kasiniyordum en son cildiyeye gittim oda krem verdi. Benimde hertarafim kasinmaktan yara bere icinde.
yaptirdim canim 32.haftada yaptirmistim hepsi normal cikmisti. gebelik hormonu yapiomus bu kasintiyi. bitane alerji hapi verdi doktorum ama beni kesmedi pek. böyle giderse kafayi yicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…