- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
ben mesane pedi kullanıcam ya da orkid adet gibi oluyormuş oyle sular seler deği yani tabii bünyeye göredir yinedeKizlarr dogum yapanlar yokmu ya sunu alin bunu alin diyee.bu mesane pedleri ise yarar gibi geldi ben hala ped hasta bezi yonunde bisey almadim orkid koydum olesine yogundan
Masallah kılosuna ama sadece kılosu fazla dıye mi doğurursan doğur dıyokızlar bugun dayanamayıp doktora kontrole gittim.
34. haftanın içindeyim ve bebek 3075 gr çıkmaz mı 10 günde 500 gr almış. inanamıyorum biz bu gidişle mecburi dogum yapıcaz galiba. Bebek ters ama henüz doguma gitmiyor normal seyrinde.
Sizce daha kilo alır mıyız ?
doktor 15 gun daha dogurma sonra doguruyosan da dogur demez mi :)
Calisamaz raporu alip kurumuna vereceksin cnm.Merhaba arkadaşlar size bir sorum var.çalışanlar yardımcı olursa sevinirim. Doğumdan önce 8 hafta kala 5 hafta çalışabilir raporu aldık. Son 3 hafta mecburi doğum izni kullanılıyor biliyorsunuz. Bu 3 hafta için de yine rapor almamız gerekiyor mu? Yoksa doğum olduktan sonra doğum belgesi vermek yeterli mi? Benim çarpıntılarım oluyor ara dıra sizlerde de oluyor mu? Doğum yaklaşıyor stresten gibi geliyor bana. Bi de ikinci doğum.bu da sezeryan olacak mecburen. Ne ile karşılaşacağını biliyor insan bu da endişelendiriyor beni.
şimdi olursa kuvezde kalma durumu olabilir ama 15 gun sonra bişey olmazsın diye dedi. senin kaç gr. ya 37. hafta seyrindeyim doguma 3 hafta kaldı diyebilir miyim acepMasallah kılosuna ama sadece kılosu fazla dıye mi doğurursan doğur dıyo
Canım senin 34 görünüyor 37 mısın ?? Biz gecen Perşembe 2200 gr demiştişimdi olursa kuvezde kalma durumu olabilir ama 15 gun sonra bişey olmazsın diye dedi. senin kaç gr. ya 37. hafta seyrindeyim doguma 3 hafta kaldı diyebilir miyim acep
Teşekkürler canım cevap için sağol :)C
Calisamaz raporu alip kurumuna vereceksin cnm.
Ilk catala ciktim cok heycanlandim yaa anlatamam. Kalbim kut kut atti.. dr konusuyo oyaliyo seni. Derin nefes aalll eveett cookk guzeell aferimmm kizimaaa hehehhhehh
kEki Görüntüle 1300175 Suanda biz
Evet cok zevkli resimlerini merakla bekliyorum.zati benim gibi resim paylasanda yok yakinda yedigimi ictigimi hep aticam sanirim :) hamislerin cani cekmesin diye atmiyorumk
Cok zevkli yaaa bende oglisime bebek sekeri yaptimavantali okadar tatliki yari paylasirim hem stres attim hem ugrasi seviyorum has5ane cikis setini bile kendim susledim tektek tacimi terligimi yarin atarim resimlerini.bence sekerinizi felan kendiniz yapin cok iyi hissettriyor yormuyorrda.int alin malzemesini ugrasin .iste tek sikintimiz adi hala belli degil isim karti yazamadik isismleri hazir olan yazsin yaaa
Anammmm tontis biseymi gelio nedirkızlar bugun dayanamayıp doktora kontrole gittim.
34. haftanın içindeyim ve bebek 3075 gr çıkmaz mı 10 günde 500 gr almış. inanamıyorum biz bu gidişle mecburi dogum yapıcaz galiba. Bebek ters ama henüz doguma gitmiyor normal seyrinde.
Sizce daha kilo alır mıyız ?
doktor 15 gun daha dogurma sonra doguruyosan da dogur demez mi :)
Canım senin 34 görünüyor 37 mısın ?? Biz gecen Perşembe 2200 gr demişti
Anammmm tontis biseymi gelio nedirbizimkine guya kilolu olcak dediler ama gayette normal gidio...10 gunde 500 gram alirsa olur gerci bizimkide bayagii :)gunluk 60 grama kadar yollari varmis..dusunsene iki haftada 1200 gram anammmmm Masallah diyelim bu arada.herseyinide hazir et..bu arada senin esin resimlerini cektiii ama bize koklatmadin onlardan Hadi yolaaaaa yollaaa yollaaa
anlaadım canım evet baya önden gıdıyor .. artık dr. yonlendırır ama sırf kılo fazla diye de erken alınmamalı bana kalırsa bebişben aslında 34. haftadayım imzam dogru yani. bebek ilerde ya
tombalak diye diye ikimiz de tombalak bişi olduk
ayy senden de bişey kaçmıyor dogru yaa. nasıl koyayım ama
Ohoo raziye foto paylaşıcaktım ama yokoldun .Gece gece aklim neden calismamis benim yaaa.uykum geldi herhal...yazmisimki gunde 60 gram iki haftada 1200 gram vayyy be matematige bak sen hele...rezillikkkk.
sezeryan istemiyodum ben ama kilolu bebek dogurmak da yurek ister.anlaadım canım evet baya önden gıdıyor .. artık dr. yonlendırır ama sırf kılo fazla diye de erken alınmamalı bana kalırsa bebiş
Onlara göre hava hoş o yüzden sakinleştirmeyr çalışıyorlar ama olan bize oluyor işte :) sonrasında bi acı oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?