2014 Aralık Anneleri

kızlar bugun dayanamayıp doktora kontrole gittim.
34. haftanın içindeyim ve bebek 3075 gr çıkmaz mı 10 günde 500 gr almış. inanamıyorum biz bu gidişle mecburi dogum yapıcaz galiba. Bebek ters ama henüz doguma gitmiyor normal seyrinde.
Sizce daha kilo alır mıyız ?

doktor 15 gun daha dogurma sonra doguruyosan da dogur demez mi :)

Kizlarr dogum yapanlar yokmu ya sunu alin bunu alin diyee.bu mesane pedleri ise yarar gibi geldi ben hala ped hasta bezi yonunde bisey almadim orkid koydum olesine yogundan
ben mesane pedi kullanıcam ya da orkid adet gibi oluyormuş oyle sular seler deği yani tabii bünyeye göredir yinede

Merhaba arkadaşlar size bir sorum var.çalışanlar yardımcı olursa sevinirim. Doğumdan önce 8 hafta kala 5 hafta çalışabilir raporu aldık. Son 3 hafta mecburi doğum izni kullanılıyor biliyorsunuz. Bu 3 hafta için de yine rapor almamız gerekiyor mu? Yoksa doğum olduktan sonra doğum belgesi vermek yeterli mi? Benim çarpıntılarım oluyor ara dıra sizlerde de oluyor mu? Doğum yaklaşıyor stresten gibi geliyor bana. Bi de ikinci doğum.bu da sezeryan olacak mecburen. Ne ile karşılaşacağını biliyor insan bu da endişelendiriyor beni.

Masallah kılosuna ama sadece kılosu fazla dıye mi doğurursan doğur dıyo

C
Calisamaz raporu alip kurumuna vereceksin cnm.

iyi akşamlar kızlar bugün randevum vardı herşey iyi maşşallah yine 1.5 hafta öndeymiş kilosu 2.800 gr boyu 48 cm nst ye soktu ben birşey hisstemedim ama 50 lerde ara ara sancım çıktı. doktor erken doğum belirtisi varmı bi bakalım die alltan muayneye gönderdi hiç acı cekmedim açılmada çıkmadı çok şükür... doğum hanennin kapısında bekledik normal doğum yapanlar maşşallah çatır çatır doğurup çıktılar inşallah bizde normal yaparız.. aileler kapıda bekliyordu bir tanesini üzerinde kan lekeleriyle çıkartıp gösterdiler minnacıklar görseniz.. ve benim gibi doğum çantasını hazırlamayan annelere sesleniyorum kadının sancısı tutup hastaneye getirmişler doğurmuş ve bebeğin çantası hazır değilmiş kıyafetleri ipten alıp nemli nemli getirmişlerdi.. aman bi an önce hazırlayalım şu çantaları.. ayrıca bizim kız doğum kanalına girmiş.. ve bana evini afedersiniz bok götürsede yat dinlen dedi...

Ilk catala ciktim cok heycanlandim yaa anlatamam. Kalbim kut kut atti.. dr konusuyo oyaliyo seni. Derin nefes aalll eveett cookk guzeell aferimmm kizimaaa hehehhhehh

Onlara göre hava hoş o yüzden sakinleştirmeyr çalışıyorlar ama olan bize oluyor işte :) sonrasında bi acı oldu mu ?

k
Cok zevkli yaaa bende oglisime bebek sekeri yaptim lavantali okadar tatliki yari paylasirim hem stres attim hem ugrasi seviyorum has5ane cikis setini bile kendim susledim tektek tacimi terligimi yarin atarim resimlerini.bence sekerinizi felan kendiniz yapin cok iyi hissettriyor yormuyorrda.int alin malzemesini ugrasin .iste tek sikintimiz adi hala belli degil isim karti yazamadik isismleri hazir olan yazsin yaaa

Evet cok zevkli resimlerini merakla bekliyorum.zati benim gibi resim paylasanda yok yakinda yedigimi ictigimi hep aticam sanirim :) hamislerin cani cekmesin diye atmiyorum herrrseyi kendim yaptim bende takipteysen gormussundur degilsen kacirdin

Anammmm tontis biseymi gelio nedir bizimkine guya kilolu olcak dediler ama gayette normal gidio...10 gunde 500 gram alirsa olur gerci bizimkide bayagii :)gunluk 60 grama kadar yollari varmis..dusunsene iki haftada 1200 gram anammmmmMasallah diyelim bu arada.herseyinide hazir et..bu arada senin esin resimlerini cektiii ama bize koklatmadin onlardanHadi yolaaaaa yollaaa yollaaa

Canım senin 34 görünüyor 37 mısın ?? Biz gecen Perşembe 2200 gr demişti

ben aslında 34. haftadayım imzam dogru yani. bebek ilerde ya
tombalak diye diye ikimiz de tombalak bişi olduk

ayy senden de bişey kaçmıyor dogru yaa. nasıl koyayım ama

ben aslında 34. haftadayım imzam dogru yani. bebek ilerde ya
tombalak diye diye ikimiz de tombalak bişi olduk

ayy senden de bişey kaçmıyor dogru yaa. nasıl koyayım ama
anlaadım canım evet baya önden gıdıyor .. artık dr. yonlendırır ama sırf kılo fazla diye de erken alınmamalı bana kalırsa bebiş

anlaadım canım evet baya önden gıdıyor .. artık dr. yonlendırır ama sırf kılo fazla diye de erken alınmamalı bana kalırsa bebiş
sezeryan istemiyodum ben ama kilolu bebek dogurmak da yurek ister.
bilemiyorum kısmet artık , düşünüp strese girmeyelim zaten yeterince koşturmamız var. değil mi

Onlara göre hava hoş o yüzden sakinleştirmeyr çalışıyorlar ama olan bize oluyor işte :) sonrasında bi acı oldu mu ?

Canim muayene sirasinda aci oluyo. Yani cati kemiklerini yoklayip bastirirken tam orda yanma ve agri oluyo. Sonra anlamiyosun. Ben eve geldikten sonra biraz agri cektim. Hem catim oncekinden fazla agriyodu hem de biraz adet sancisi gibi sanci cektim.. cnku rahim agzi zorlandi ve kanama oldu. Sanci da o yuzden oldu. Bebikler icin bu kadar aci cekicez napalim.. ama bazisinin daha kolay oluyomus. Gerci ben gayet rahat biraktim kendimi. Rahim kaslarimi tutmadim tamamen biraktim yani.ama kasarsan daha cok acir bnce.

abc3 ah canimm sen de mi bnm gibi uykusuzsun?? 05:30 da uyandim. Basima agrilar girdi uyuyamamaktan. Bir de fena halde midem yaniyorrrr poffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…