ben sormuştum doktora kbb ciye. bebege bişey olmaz dedi.canım halıları yıkamaya verdim pazar akşamı bugün gelecekler ondan oldu sanırım geçen hafta eşim gripti ondan da geçmiş olabilir umarım çabuk geçer yavruya bişey olmaz değil mi ?
haydi hayırlısı, iyi haberlerini alırız inşallah canım.Kizlar az kanamam oldu simdi yoldayiz hastaneye gidiyoruz..
hayırlısı olsun canım.Haberdar et bizi.Kizlar az kanamam oldu simdi yoldayiz hastaneye gidiyoruz..
Canım yarın gıtcez kontrole yazarım gelince buradanben de en son ayın 1 inde gitmiştim 2500 demişti. yani senin de fırlamıs olabilir mi ?
vakti zamanında bebegin gelişiminde sorun olabilir demişti dr. kordonu 1 geliş 2 gidiş olması gerekirken 1 gidiş bir geliş. Yani kirli kanı atabilecek 1 damarı varmış 2 olması gerekirken. O yuzden soun olabilir dediler. Ben de ne yarıyosa yedim. Arı sütü aldım 2 gunde bir arı sütü yedim. Arı sütü de cok faydalı bişi, siyah üzüm hergun ceviz badem şu bu. tabi annemin yaptıgı hamur işleri helvalar .. neyse saymayayım. Sütümü felan da içiyordum. Bi de doktor hergun balık yagı verdi. balıgı sevmedigim için cok balık yagı omega için icmek zorunda kaldım. Ondan olabilir belki kilolarımız.. ama 1 aydır bıraktım. işte bizim hikayemiz oyle. Bi de bu ay asure yaptık onu hergun 2 tabak yedim. ondan mı acaba
yandık, bilmiyorum şu andan sonra yapacak bişey var mı . ?
kısmet, artık bol su içmeye başlayın kızlar.
. Hadi guzel haberlerini beklıyıruzKizlar az kanamam oldu simdi yoldayiz hastaneye gidiyoruz..
Haberdar etttttKizlar az kanamam oldu simdi yoldayiz hastaneye gidiyoruz..
kızlar naptınız. doğuran var mı?ymra var mı bi gelişme?
Canim ablam 3 ay önce doğum yaptı o depend kullanmis çok memnun kalmis ilk 3 gün falan kanama yoğun oluyormuş o zaman bile sizdirmamis hic. Bende depend alacam inşallah. Numune istemiştim ama geç istediğim icin gelmez herhalde beklemeden alacagim artikBenim de cantam hazir diilll anammmm bi 3 ümüz kaldik galiba kizlar püsür analar olarakBen de kizlar bi kaç don alipta şu cantami yerlestiremedim. Depend mi alsam babanne donu mu alsam hala kararsizlik.Tek kullanimlik kagit camasirlardan bulamiyom burda.Depend istedim gelir mi gelmez mi Allah bilir.En son doguracam acikta kalacam o olacak off of.
Kizlar az kanamam oldu simdi yoldayiz hastaneye gidiyoruz..
Kiz sen koyaydin biz bakardik yaniiii..uyku basti aksam bide baktimki kafa calismio uyuyum bari dediydim..ama hep gecmiside takipteyim..masallah tosuna seninki 37 gozukuosa dikkat et herseyini hazir et.belli olmaz bu bidiklarin isi :) ben 35 I gormeden 36 ya geldim aha simdi yarin oda bitiyor 37 oluoz.zaman ne cabuk gecio.bi bakmisiz kucaklarimizda insss IGünaydın,
Bu arada memorialdaki doktoruma kimileri doguma 1 ay kala gogus kremi kullanmayı oneriyor ne diyorsunuz dedim. ben dogallıktan yanayım işe yarayacagını dusunmuyorIm dedi. dogal bırakmak lazım dedi. onemli olan dogumdan sonra kullanılması fln.
Bir de süt artırıcı cayların etkisi olur mu simdiden kullanalım mı dedim. O da hayır zaten olacaksa dogumda oluyor. önemli olan dogru emzirmek felan dedi. Herşeyi dogal surecine bırakmak lazım dedi.
Allah kolayliklar versin..bizim Ilk oldugundan dolayi oyle telaselerimiz yok henuz ama elbet yasicaz bizde allahin izniyle :) karnin buyuyupte hazirliklar siklasinca olur artik kiskanclik atlatir ins en kisa zamanda..yok kiz kacirmadim ugraslarini kirli sepetine kadar gordum cok yazamiyorum benim 2 nebis olacak kizim var.kiskanclik cok var 2 haftadir.once tinmiyordu simdii felakettt.ondan okuyabiliyorum sadece bu gun resimlerim onlari
Tomrisin emzirme notlarindada oyle yazio onemli olan beyinmis..beyinde botircez isi insallah hepimizinnde gelecek duzenli sagacaz olmadi..cay degilde belki krem surulebilir.ben suruyorum haftada bi kac kez sebebide zaten cokkk kuruyo uclari pul pul dokuluyor.mecburen bi krem surcem zaten surmusken onu suruyum diomm..zaten uzerinde baska amaclar icinde kullanilacagi yaziodu hassas ciltler de kullanabilirmis yani normal krem olarakIGünaydın,
Bu arada memoraldaki doktoruma kimileri doguma 1 ay kala gogus kremi kullanmayı oneriyor ne diyorsunuz dedim. ben dogallıktan yanayım işe yarayacagını dusunmuyorum dedi. dogal bırakmak lazım dedi. onemli olan dogumdan sonra kullanılması fln.
Bir de süt artırıcı cayların etkisi olur mu simdiden kullanalım mı dedim. O da hayır zaten olacaksa dogumda oluyor. önemli olan dogru emzirmek felan dedi. Herşeyi dogal surecine bırakmak lazım dedi.
Canim benim de cari muayenesi yakinda sen yasamissin kaç saniye sürüyor tahmini bir de JEL falan kullandimi doktorunCanim aciyo illaki ama ilk geceden daha kotu degil :) sadece iceriye cok bastiriyo kemikleri yoklamak icin. Kisa suruyo zaten. Ve kanama oluyo biraz. Ama cok korkulacak bisi degil. Normal dogum istiyosak katlanacagiz. Muayene sirasinda rahim kaslarini serbest birak. Derin nefes al. Allah in izniyle bisey olmaz. Sonrasinda da biraz agri oluyo. Bnm de cati kemiklerim cok agriyo. Muayeneden beri daha cok agriyo ama yarina bisey kalmaz.
saol canım benim. gönlünce olur inşallah. sen de onun yanında yemezsen çocuk dünyada cips diye bir nesne olduğunu ne bilecek. o uyuyunca yeyiver.valla helal olsun S swann ben onu cips için yapmak istiorum ama ben yersem ne olacak şuan iş yerinde 2. sütümü içeceğim yine nesquikle ama bugün acaip yiorum içiorum yine hayırlısı akşam da sinema giden var mı bu filme bebişler ;
http://www.cinemapink.com/tr/film-detay/yildizlararasi/712/44.html
afiyet olsun... filmi biliyom güzel... geçen başrol oyuncusu anlatıyordu.. çocuğunun uzaya olan ilgisi ile bu filmi çekmeyi kabul etmiş... öncesinde aidsli birini canlandırmıştı adam 21kgm rol için kilo vermişti ve şimdide bu filmmm
bu film değilde ben belki çok hoş olmasada bu seferki çağan ırmağın kine gitmek istiyorummm... ama oturmaktan sırtım ağırır diye eşim otur oturduğun yerde diyo
Cagan Irmak'in unutursam fisildasina gittik gecen hafta biz esimle güzeldi kizlar tavsiye ederim.Bebek dogunca gidemicez hakikaten uzuuuuun yilllar.O yüzden depolamak lazim bu süre zarfinda.Bir ara da ninja kaplumbagalara gitmistik esimin israri üzerine öyle gürültülüydü ki! Bebis tepindi durdu gürültüden cok komikti
Maşallah bebeğine canim 2 hafta sonra doguruyorsan dogur derken sezeryan mi kastetdi doktorun. Zaten bebisin önden gidiyor galiba masallahkızlar bugun dayanamayıp doktora kontrole gittim.
34. haftanın içindeyim ve bebek 3075 gr çıkmaz mı 10 günde 500 gr almış. inanamıyorum biz bu gidişle mecburi dogum yapıcaz galiba. Bebek ters ama henüz doguma gitmiyor normal seyrinde.
Sizce daha kilo alır mıyız ?
doktor 15 gun daha dogurma sonra doguruyosan da dogur demez mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?