2014 Aralık Anneleri

kasilmam varsa 50lerde cikiyor genelde canim ama ben bisi hissetmiyorum.
benimde 50leri gösteriyordu ama normal dedi dr her 3 günde bir gel demesine gıcık oldummm 10gün olsa neysee.. gerçi doktoru dinlemeyeceğim... haftaya cuma giderim birde

Canim nerenize isik tutuyorsunuz ya alttanmi tutuyosunuz ısıgı ilk defa duydum cok garibime gitti:)
karanlık bir ortamda vajinana tutuyomuşunnn

hey maşallah bacımmm

Kizlar az kanamam oldu simdi yoldayiz hastaneye gidiyoruz..
haydi bakalımmm güzel haberlerini alırız inşallah

haklısınnn bacımmm bu açıdan bakmammıştık yüksek ses korkutabilir.. gitmiyoruz o halde

Sağol canim biraz rahatlattin içimi inşallah benimde her şey yolunda gider

Ay o zamn bn de alayim depend. Onu giyince kulot giymeye gerek yok dimi tatlim? Cnku normal dogumda cok kanama oluyomus. Arkadaslarim camasir pijama ped yetismiyo diyolar. Hasta bezi de kaba durur. Peki bu depend her yerde satilir mi buyuk marketlerde faln?

ben sormuştum doktora kbb ciye. bebege bişey olmaz dedi.
sağol kujum içim rahatladı biz çekelim de o çok küçük :)
Kizlar az kanamam oldu simdi yoldayiz hastaneye gidiyoruz..
Rabbim hayırlı haberle dönmeyi nasip etsin :)
tamam canım yapayım bende sağolasın :)

Kizlarrr hani biriniz pembe kareli kumastan torba dikmisti.ya agaydin ya nutellaa32 yada dilek2014 ucunuzden biri diye hatirliom valla.hanginizdi bana tekrardan atarmisiniz resmi bi bakayim...az bisi kumasim kaldi degerlendiriyim dedimm..yada neverthemummy senmiydin kiz ya da kgokce senmiydin kizimin bez torbasi diye biisi yollamistinizzz...hadi bakam resim kayitliysa bana bi atsaniz yaww

Kuzum kiloyu fazla takma. Cnku sen naparsan yap bebis istedigi kadar aliyo. Bi hafta 250 bi hafta 500-700 gram alabiliyolar. Bebiklerin keyfine nasil geliyosa oyle oluyo :)

Dosya ekledim canım .. Bu arada bende senin yaptığından yapıcam kenarları enli duruyo senin onu ayrı parçamı ekledin

Eklentiler

• image.webp
    549,2 KB · Görüntüleme: 101
Dosya eIledim canım .. Bu arada bende senin yaptığından yapıcam kenarları enli duruyo senin onu ayrı parçamı ekledin
Cok sagoll bu kurdeleyi normalmi bagladin kesikler atipta icinden mi gecirdin? Benim kumas 40×200 idi.40 cm yaptim enini onu ve arkasi 40 cm yanlarinada ek yaptim bide alt kismina ek gerekiyor tabi yanlarina ek yapinca altinada yapmak gerekio..bide en ustune ayri parca yaptim duz durmasi icinde bambu sopa getirdi esim onu icine soktum :) ayrintili atiyim olmadi..ben gorsellerden bi tane begendim resmind baka baka yaptim.I

3 günde 1 gitmek için erken değil mi ya.niye öyle dedi ki sancı da normal çıkmış

Depend konusu cok geciyor.bildiginiz bez kizlar tek rahatligi vr kolayligi kilot seklinde olmasi yuksek belli olmasi belinin sezeryani acitmayacak derecede narin olmasi ve hem kilot yerine hemde ped yerine gecmesi.bunun icine ped konmaya gerek yok ustune kilot giymeyede gerek yok...hareketinizide kisitlamaz kesinlikle..rahat rahat yatip kalkabilirsiniz.ayrica disardan giydiginiz belli olmasin diye ekstra inceymis bu reklami oyleydi paketinde :) iyice inceleyin dedim...ayip olmadi insallah :) I

Sağol canim biraz rahatlattin içimi inşallah benimde her şey yolunda gider

Insallah canim bnm endiselenme.. o anda bebisini dusun yeter zaten :) dun agrim oldu hep muayeneden dolayi ama bugun masallah iyiyim agri sizi yok.

Kizlar dun aksam dus aldim dustan cikinca sag gogsumden biraz seffaf sarimsi bir sivi geldi boyle bisey oluyomu sizdede 34. Haftadayiz bu arada

Hayirlisi cnm.evet hem de nasıl heyecanlı. Benim bi de 2.olmasına rağmen. Hatta ben bunda daha tedirginim niyeyse. Ilkinde daha rahattım sanki ne yaşayacağını bilmediğim için belki de.,ya benim de akintim çok fazla bu ara.günde 3-4 kere gunluk Ped degistiriyorum

bizim de beşik kaldı işte o da yarın gelir inşallah :)
ayy hadi bakalım hayırlısı olsun canım, yavaş yavaş doğum haberleri alacağız artık sanırım. ben de haftaya nst ye gireceğim ilk kez, çatı muayenesini de şimdi yapmayacağım dedi. sadece ultrasonu biliyorum şimdilik, diğerlerini tecrübe etmedim

hadi gözün aydın canım , sevindim dönmesine :)
ben de etten soğudum hamilelikte ya, ama daha çok beyaz ete gıcığım. doktor da bütün iyi bildiklerimizi çürütmüş resmen :) ben de acayip tereyağı tüketiyorum, pilavı, yumurtayı hep tereyağında yapıyorum ve kahvaltıda da çok yiyorum. her tarafım yağ olacak

ben değilim canım :) kızımın bez torbası yazan torbayı ben almıştım unnadodan ama iptal etmiştim sonradan. ekleyen ben değildim yani, başka bir arkadaştır. fotoğrafını bulursam yollarım birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…