benimde 50leri gösteriyordu ama normal dedi dr her 3 günde bir gel demesine gıcık oldummm 10gün olsa neysee.. gerçi doktoru dinlemeyeceğim... haftaya cuma giderim birdekasilmam varsa 50lerde cikiyor genelde canim ama ben bisi hissetmiyorum.
karanlık bir ortamda vajinana tutuyomuşunnnCanim nerenize isik tutuyorsunuz ya alttanmi tutuyosunuz ısıgı ilk defa duydum cok garibime gitti:)
hey maşallah bacımmmkızlar bugun dayanamayıp doktora kontrole gittim.
34. haftanın içindeyim ve bebek 3075 gr çıkmaz mı 10 günde 500 gr almış. inanamıyorum biz bu gidişle mecburi dogum yapıcaz galiba. Bebek ters ama henüz doguma gitmiyor normal seyrinde.
Sizce daha kilo alır mıyız ?
doktor 15 gun daha dogurma sonra doguruyosan da dogur demez mi :)
haydi bakalımmm güzel haberlerini alırız inşallahKizlar az kanamam oldu simdi yoldayiz hastaneye gidiyoruz..
haklısınnn bacımmm bu açıdan bakmammıştık yüksek ses korkutabilir.. gitmiyoruz o haldesaol canım benim. gönlünce olur inşallah. sen de onun yanında yemezsen çocuk dünyada cips diye bir nesne olduğunu ne bilecek. o uyuyunca yeyiver.
kızlar üstüme vazife değil ama sinemaya gitmeyin. benim ilk gebelikte de bunda da dr detaylıya girince 20. haftada dedi, artık düğün sinema gibi yüksek sesli ortamlara girme diye. efektlerde ürker bebek. ilk oğlumun zamanındaki anne grubunda da konuşulmuştu bu konu. ve kim gittiyse bebesi sesten korkan ağlayan bir tip oldu. elektrik süpürgesi bile açamadılar çocuk korkuyor diye.
Sağol canim biraz rahatlattin içimi inşallah benimde her şey yolunda giderTabiki jel kullaniyo. Zaten iki parmagini kullaniyo. Iceri sokarken hickimsenin zorlanacagini sanmiyorumama ileri ittiriyo iyice. Yani cati kemiklerine bastiriyo. Bi tek o can yakiyo. Bi de cok kisa suruyo. Yarim dakika ancadir. Catala ciktim bir dakika icinde indim ordan canim.
Canim ablam 3 ay önce doğum yaptı o depend kullanmis çok memnun kalmis ilk 3 gün falan kanama yoğun oluyormuş o zaman bile sizdirmamis hic. Bende depend alacam inşallah. Numune istemiştim ama geç istediğim icin gelmez herhalde beklemeden alacagim artik
sağol kujum içim rahatladı biz çekelim de o çok küçük :)ben sormuştum doktora kbb ciye. bebege bişey olmaz dedi.
Rabbim hayırlı haberle dönmeyi nasip etsin :)Kizlar az kanamam oldu simdi yoldayiz hastaneye gidiyoruz..
tamam canım yapayım bende sağolasın :)Canim tam da halilari yikatmaya verdigim gunun gecesi aynisi bende de oldu. 2 gün de atlattim şükür. Ben sut isitip içine toz zencefil ve bal koydum. O kadar rahatlattiki anlatamam. Bir de nezle çevirmesin diye bol bol c vitamini aldim. Kusburnu kaynattim nane limon derken gecti
günaydın kızla rbizde kontrol orası burası tahlil nstsi ekg si baya uğraştık ufak bi attabikat oldu bizim için şimdi iyiyim hatta işe bile geldim bu sabah artık bitsin ya 2 haftam var daha çıkmama ama çok heyecanlanmıştımm olacak diye neyseki hazırlıkları tamamlayın dedi biizm oğluşş hrenüz doğuran yok tüm geçmişi okudumm rakam aynıı heyecanlar doruktaa benim bebişimde bi kaç gün geriden geliyomuş ama takmıyorum kafaya kilo alsın diye kaşar muza yüklendim ama faydası olmadı kızlar yaa
Dosya ekledim canım .. Bu arada bende senin yaptığından yapıcam kenarları enli duruyo senin onu ayrı parçamı ekledinKizlarrr hani biriniz pembe kareli kumastan torba dikmisti.yaagaydin ya nutellaa32 yada dilek2014 ucunuzden biri diye hatirliom valla.hanginizdi bana tekrardan atarmisiniz resmi bi bakayim...az bisi kumasim kaldi degerlendiriyim dedimm..yada neverthemummy senmiydin kiz ya da kgokce senmiydin kizimin bez torbasi diye biisi yollamistinizzz...hadi bakam resim kayitliysa bana bi atsaniz yaww
benim olmadığım kesinnnKizlarrr hani biriniz pembe kareli kumastan torba dikmisti.yaagaydin ya nutellaa32 yada dilek2014 ucunuzden biri diye hatirliom valla.hanginizdi bana tekrardan atarmisiniz resmi bi bakayim...az bisi kumasim kaldi degerlendiriyim dedimm..yada neverthemummy senmiydin kiz ya da kgokce senmiydin kizimin bez torbasi diye biisi yollamistinizzz...hadi bakam resim kayitliysa bana bi atsaniz yaww
Cok sagoll bu kurdeleyi normalmi bagladin kesikler atipta icinden mi gecirdin? Benim kumas 40×200 idi.40 cm yaptim enini onu ve arkasi 40 cm yanlarinada ek yaptim bide alt kismina ek gerekiyor tabi yanlarina ek yapinca altinada yapmak gerekio..bide en ustune ayri parca yaptim duz durmasi icinde bambu sopa getirdi esim onu icine soktum :) ayrintili atiyim olmadi..ben gorsellerden bi tane begendim resmind baka baka yaptim.IDosya eIledim canım .. Bu arada bende senin yaptığından yapıcam kenarları enli duruyo senin onu ayrı parçamı ekledin
Niyr canimm alla alla sendeeee yani.kendini tembel olarak cikarttin..saka bi yana o dedigim bez torbasi hazirdi internettendi yani :) hatta 11 liraydi sanirim Iindirimde :) yani sende olabilirdin o.. sen bayagi nette takilion sanirsammbenim olmadığım kesinnn
3 günde 1 gitmek için erken değil mi ya.niye öyle dedi ki sancı da normal çıkmışmerhabalar herkese, sabah sabah doktordan geliyoruz.. nst ye girdik yine bu sefer ki dr da bebek dönmüş dedi
ve doktor her 3 günde bir gelip nst ye girmen gerek demez mi... ben bu kez ekranı göremedim bebek zaten sırt üstü yatınca kalp atışını yakalayamayınca sola yan yattırdılar... herneyse ama doktor beni çok azarladı tüm kolestrol değerlerim yüksekkk eşimin yanında azcık az yeee demez mi:) eşimde ağzıma tıkardı.. yok öyle canan karatayı dinleyip herkes tereyağı yiyor yemeyin efendim dedi ldl hdl vs trigiserit herbirşey yüksek.. doğumdan sonra tekrarr baktır ve ilaç kullanman gerekiyorsa başla dedi.. azcık sebze ye derken eşimmmmm şaşkın aslında hep balık ve beyaz et yiyoruz ama şaşkın bir halde... ne yapacam bilmiyorum cidden kırmızı eti şu hamilelik sürecinde zorla yer oldummm ama azarı da işittim..
Sağol canim biraz rahatlattin içimi inşallah benimde her şey yolunda gider
Hayirlisi cnm.evet hem de nasıl heyecanlı. Benim bi de 2.olmasına rağmen. Hatta ben bunda daha tedirginim niyeyse. Ilkinde daha rahattım sanki ne yaşayacağını bilmediğim için belki de.,ya benim de akintim çok fazla bu ara.günde 3-4 kere gunluk Ped degistiriyorumHaftaya cagirdi canim. Suyun azalmasi normal seviyedeyse normal. Dogumun yaklastiginin belirtisi. 40 a kadar durmayacak. Dr da zaten aralik diye tutturmadi bu sefer cnku sancim da vardi. Bu hafta onemli dedi bi de haftaya yani 38 de bitince dogsun gibi konustu :) kafasi pelvise yerlesince gelecek hissediyorum.cok heycanli coookk :) hani bazen akintimiz cok geliyo ya sanki adet olur gibi aktigini hissediyorum bazen. Oyle oyle su azaliyo.
Masallah canim bitirmissin hazirliklari. Bizim de bi bebek arabasi kaldi. Bi de bebisimizin odasina avize begendik gidip onu alicaz o kadar.. bu arada dun cati muayenemizi olduk. Herseyimiz normal gorunuyo. Suyum azalmis ee az kaldii.. nst de sancim cikti o yuzden 2 doz ciger gelistirici yaptilar onlem amacli. Heyecan dorukta :)
Hahayt hic gulecegim yoktuuvalla bazen safliklari tuttu mu tutuyo yapacak bisey yok. Insan yalnizken sorar dimi ama :) hic gerilme ben catala ciktim dr geldi yanima off dedim biraz sey oldm gerildim dedim lafa tuttu bi baktim bitti. Utanmaya bile firsatim kalmadi. Zaten senin yuzune bakarak yapiyo konusuyo. Alttan da yapicani yapiyo hemen hahayy
merhabalar herkese, sabah sabah doktordan geliyoruz.. nst ye girdik yine bu sefer ki dr da bebek dönmüş dedi
ve doktor her 3 günde bir gelip nst ye girmen gerek demez mi... ben bu kez ekranı göremedim bebek zaten sırt üstü yatınca kalp atışını yakalayamayınca sola yan yattırdılar... herneyse ama doktor beni çok azarladı tüm kolestrol değerlerim yüksekkk eşimin yanında azcık az yeee demez mi:) eşimde ağzıma tıkardı.. yok öyle canan karatayı dinleyip herkes tereyağı yiyor yemeyin efendim dedi ldl hdl vs trigiserit herbirşey yüksek.. doğumdan sonra tekrarr baktır ve ilaç kullanman gerekiyorsa başla dedi.. azcık sebze ye derken eşimmmmm şaşkın aslında hep balık ve beyaz et yiyoruz ama şaşkın bir halde... ne yapacam bilmiyorum cidden kırmızı eti şu hamilelik sürecinde zorla yer oldummm ama azarı da işittim..
Kizlarrr hani biriniz pembe kareli kumastan torba dikmisti.yaagaydin ya nutellaa32 yada dilek2014 ucunuzden biri diye hatirliom valla.hanginizdi bana tekrardan atarmisiniz resmi bi bakayim...az bisi kumasim kaldi degerlendiriyim dedimm..yada neverthemummy senmiydin kiz ya da kgokce senmiydin kizimin bez torbasi diye biisi yollamistinizzz...hadi bakam resim kayitliysa bana bi atsaniz yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?