2014 Aralık Anneleri

3 günde 1 nst ucin icin bwnce bence cok fazla. benim doktor haftaya cagirdi artik kontroller haftada 1 olacak sanirim. tosunum artik haftasiyla tam uyumlu gidiyor o yüzden beklemedeyiz bakalim.

Kizlar bunlar da bizim cikolata sepetimiz.hediyelik anahtarligimiz ve lohusa serbet bardagimiz. Bardagi gitti gidiyordan aldim. Sert plastiklerden. Likor takimim vardi onu suslicektim ama hastaneye goturmeye kiyamadim kirilir falan diye:) kurabiyelerimiz ve bebek cikolatalarimiz gelince onları da koyarim etiketleri kaldi bi de

Eklentiler

• 20141112_133738.webp
    132,6 KB · Görüntüleme: 156
  • 20141112_133755.webp
    169,6 KB · Görüntüleme: 152
  • 20141112_133827.webp
    123,8 KB · Görüntüleme: 253
kızlar, bi göz attım da göğüs ucu yaraları konuşulmuş..daha önce de söylemiştim ama tekrar tekrar hatırlatılmalı..önemli bi konu...o yaraların en birinci sebebei bebeği emzirirken eğilmek...lütfen dik oturarak, sırtınızı iyice yaslayarak emzirin...bebişe bakıcam diye iki büklüm olmayın..yoksa ne sürerseniz sürün, o yaralardan kurtulamazsınız.....
bi de netten aratıp 'Tomris'in emzirme notları' yazılarını okuyun mutlaka

Su cikolata sepetlerine bayildim yaaa mutlaka burdada vardir ama uffff bayildimmm bide bu dusmesin aklima nolurrr :) gule gule kullanin.bak ben cikolatalari neye dizecem? Kafayi usutcem

Evet o benim aklimda.benim yara olmasinin bir sebebi de göğüs ucum baya büyük benim.brbegin agzi doluyor kahverengi kısmı alamıyor

Niyr canimm alla alla sendeeee yani.kendini tembel olarak cikarttin..saka bi yana o dedigim bez torbasi hazirdi internettendi yani :) hatta 11 liraydi sanirim Iindirimde :) yani sende olabilirdin o.. sen bayagi nette takilion sanirsamm
nette takılıyom evet alışveriş sitelerinde hele de.. şimdide kız kardeşime esseden demlik ve cezve takımı aldım yollattım hem örtmenler günü hediyesi yerine hemde yeni ev kuruyor evlendide o yüzdenn...

bu arada bıdığımızınn annemler tarafından alınann ve örülen ürünleri geldi kargodan.. koskocaman bir koli bizim aldıklarımızdan daha fazla almışlarr duygulandımmm... canım annem lokum şeker bile koymuşşş içineee... bizlerde iyi aileler oluruz da inşallahhh... evlatlarımızın herşeyini dört dörtlük yaparız inşallahhh...

hepsi çok güzel canım mika kadehleri gittigidiyorda hangi adresten aldın hatırlıyor musun canım, bana mesaj atabilirsen çok sevinirim :) ben bakıyorum ama boyutlarından emin olamadım

Su cikolata sepetlerine bayildim yaaa mutlaka burdada vardir ama uffff bayildimmm bide bu dusmesin aklima nolurrr :) gule gule kullanin.bak ben cikolatalari neye dizecem? Kafayi usutcem
Burda bu sepetler bisikletler ucuz baya.susleme olayini zaten halledersin.ben de kurabiyeleri ve renkli badem sekerlerini neye koysam diye dusunuyorum. Kurabiyler icin kurabiyeligi suslicem heralde.sekerler icin de iki katli gumuslugum var onu suslesem olur heralde

3 günde 1 nst ucin icin bwnce bence cok fazla. benim doktor haftaya cagirdi artik kontroller haftada 1 olacak sanirim. tosunum artik haftasiyla tam uyumlu gidiyor o yüzden beklemedeyiz bakalim.
uffff ya bana niye 3 günde bir gel gir dediii... valla ben stres oluyom nst de ...yaaa benim acı eşiğim yüksek mi ne ben hiissetmiyom ama sancı çıkıyor..inşallahh acısız doğururum bende sizlerdee....
sana bile haftada 1 demişken benim ne işim var 3 günde bir nst de ...
senin bıdığın da mı azcık geriden geliyordu da kapatmış mı arayı... maşallah bizimkinin 5-6 günlük geriliği aynenn devam ediyorr... kiloyu ben alıyorummm galiba

hepsi çok güzel canım mika kadehleri gittigidiyorda hangi adresten aldın hatırlıyor musun canım, bana mesaj atabilirsen çok sevinirim :) ben bakıyorum ama boyutlarından emin olamadım
Teşekkürler canim.tmm mesaj atiyorum sana adresini. Boyutu foto da daha kucuk gibiydi. Bu sampanya bardaklarindan biraz kucuk likor bardagindan biraz buyuk diyim sana

raziyesilyayla bacımmm şu kurabiyenin hamuruna tereyağı değilde normal tereyağı kıvamında olan margarin yağlardan kullansak bir sıkıntı olmaz di mi???

canim 50lerdeydi benim hep sanci bendr bisi hissetmedim. yok benimki biraz sisko gidiyodu yavrum son donemlerdr tuzu sekeri ekmegi kesince gunuyle uyumlu gitmeye basladi. zaten normal istedigim icin bu haber benim icin sevindirici oldu cok kilolu olmasini istemiyodum. kafa ozelliklr 2 hafta falan büyük cikiyodu ama normale döndü cok şükür. kasilmalar yine var hatta artik kasildigim zaman midemde bulanio bakalim nezaman gelecek bıdıklar. egerki aciya dayanamazsam epidural taktiricam zaten o yuzden dogumu cok dusunmuyorum sagsalim oglumla bi o noktaya gelelim allah bi kapi acar hayirlisyla.

haftan ve kilosu ne kadar canım bende 33+4 üm ün gittim 1950 gr dedi banada az geldi haftasında 2150 olması gerektiği yazıyo senin nasıl

Yok canim kilot giymeye gerek kalmiyor muş ben küçük bir ilcedeyim zaten nerde vardır bilmiyorum ama n11 den buldum. Orta boyu 10lu 18 lira falandi. 1 tane alcam yeterli olur bence sonra zaten normal pede doneriz

ben renkli bademleri büyük şarap kadehlerini kurdeleyle süsleyip onlara koymayı düşünüyorum canım, instagramda bir hesapta görmüştüm çok hoşuma gitmişti. iki tane yapacağım birine beyaz birine de pembe draje koyarım. aklında olsun senin de

Bende netten alisverise bayiliyorum her zaman karli oluyor..kardesindemi ogretmen senin masallah..hani kargonuzu ac guzelce diz ve tek tek resim at bakalimmm bizdeee..benimde annemlerden koca bi bavul geldi agustos sonuydu.kestaneden bayram sekerine misirdan salataliga kadar hersey vardi icinde insanin burnunun diregi sizliyor dimiii? O gun oturup ac karnima onlari yemistim saka gibi :) insallah bizlerde bundan boyle kendimizden cok onlari dusunecegiz.baksana simdiden basladik bile..i I

Olur olur Iki katlilara koy ikide tul kurdele tamamdir o is..ben hep evdekini degerlendirme pesindeyim ev kucuk kalabaligi sevmem ferah olmali odalar..o yuzden herseye ayri bisi almaya gerek yokk.o bisikletler felan tam english home tarzi ondan bayiliyorumm.gule gule kullanin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…