2014 Aralık Anneleri

Kizlar bu depend eczanelerde satiliyor mu.ben de alayim en iyisi cok methettiniz:)

arkadaşlar ikinci doğumum olacak ilkinde hasta bezi kullandım yine onu kullayım diyorum da bi dependdir aldı gidiyor ben normal doğum yapmıştım hasta bezi çok rahat kendin yerleştirebiliyosun hadi dependi de zor da olsa giyersin ama sezeryan olacaklar bunu nasıl giyecek illa birinin yardımı gerek bi de kanama ilk bi kaç saat yoğun oluyo sonrasında bu beze ya da depende gerek olacağını sanmıyorum uzun pedler iş görür çok büyütmeyin gözünüzde

Kızlar çantaları hazrlamaya başladım. Kactane bez koysam. Birde gogus kremi kalkanı dışında kendime bu ürünlerden ne koymam lazm. Birde biberon ve emzikte koymalımıyım

inşallah bacımmm..... evlatlarımızda hayırlı olurlar inşallahhh
eşimi bekliyorummm azcık uçlarından baktım ama sırt ağrımdan öyle hepsine eğil doğrul bile yapamadımm inann.. inşallah resim olayını yapabilirimmm telefonum azcık garipte benim eşimden yapabilirim ancak paylaşırım herkesle inşallahh..

bu arada yazarken bebişe dalmışım unutmuşum cevap vermeyi evet kızkardeşim de öğretmen
biz magnetleri kapı süsünü de ona atttık.. ki acaipde marifetlidirrr bıdığımıza yelekde örüyormuşşş bakalım ne olacakkk... yaaa benim ailemmm yani benim tarafım eşimin ailesinden daha heyecanlı eşiminkiler bu süreçte de amma fos çıktılarr... ufff ufff

raziyesilyayla bacımmm şu kurabiyenin hamuruna tereyağı değilde normal tereyağı kıvamında olan margarin yağlardan kullansak bir sıkıntı olmaz di mi???
Bisey olmaz canim.ama margarini saglik acisindan evden cikarsan Iyi olur.ben biyoloji ogretmenimden duymustum hazir corba ve margarine karsi hassasiyetim var o yuzden...cocugumu ac birakir yinede o hazir corbayi icirmem demisti.ve margarinide plastikten bir molekul farkla tanitmisti..bisey olmaz ama almanyaya geldim geleli evime hicc margarin sokmadim.burada margarin yerine bol bol tereyagi satilio ayni margarin seklinde.butun pasta borek corek onla pisio artik evde.kahvaltidada kahvaltilik yag gibi kapta tereyagi var onu yiyoz daha cok esim yiyo..bende tosta felan suruom..pilavda makarnada yumurtada tereyagi enfes oluo.pilav olarak beyaz pirincte cok tuketmeyiz alirsak jasmin pirinci aliriz.bulgur pilavi bir numarali besleyiciymis.turkiyede gdo suz tek sey suan bulgurmus enistem demisti..ablamlarin eve cuvalla alsakta az dio cok seviolarmis :) ama sende duymustursun bunlaritabi.yap yani icerik olarak farketmez

Kızlar çantaları hazrlamaya başladım. Kactane bez koysam. Birde gogus kremi kalkanı dışında kendime bu ürünlerden ne koymam lazm. Birde biberon ve emzikte koymalımıyım
bez den kastın bebek beziyse bacım ben battaniye set koyuyoz ya bebeğin giysisii için onların her birinin içine 2 bebek bezi koydum... bu şekilde 2 giyim paketi hazırladımmm direkt hemşirelere verilmek üzere.... ve başka bir torbayada yedek 5 bez koydummm... ..göğüs kremi kalkanı haricinde geçen bana da arkadşm ne yapıp et manuel bir pompa al dedi onu önerdi ama henüz alamdım koymadımda.. biberonda herkes yok şırıngayla verirler mamaya gerek varsaa hastane dediler ama biz hastaneyede dr a da sorduk ufak az akışlı bir biberon getirin dedi... ve hatta emzik bile getirebilirsiniz dedilerrr

Canim benimki de iri bi bebek nasil normal haftasına dondu bebegin benim hem kilosu hem boyu hem de kafasi 2 3 hafta kadar önde gidiyor yani her yeri önde bende doğum şekline karar vermedim iri olması korkutuyor normal istiyorum yoksa

yok yok çok haklısın aynenn katılıyorum pekde yemem zaten de şimdi kargomuzdan 5 kgm ev yapımı köy işi tereyağımızda geldi ama ölçüyü ayarlayamamm...klasik olaak ama sana tereyağı lezzeti diye birşey aldım kurabiye olayı zaten şu hamur şekerleride ne derece güvenilir diyerek gözümü kararttım.. zaten pek yeneceğini de sanmıyorum görsel bir kurabiye olsun yeter

canim kafasi 28.haftalarda bayaa 2 hafta falan önden gidiyodu kilosuda önden gidiyodu sonra suyumda fazla cikiyodu. bende ekmegi komple kestim diyebilirim sadece kahvaltida tüketiyorum bide sifir tuz bugun biraz tansiyonum dustude tuzlu makarma yedim. simdi artik bu haftaki ölçümde hersey haftasiyla uyumlu dedi doktor epidural normal istiyorum bakalim. egerki kafasi yine 2 hafta büyük gitseydi sezeryan dusunucektim.

Canım çok ciciler.bisikleti nerden aldın ben de istiyorum ondan ama denk gelmedi

Akintinin cok olmasi normal canim. Ben her wc ye gittigimde degisiyorum. Kiz niye tedirgin oluyosun heleki 2.de :) ama hepsi ayri bi heyecan dimi 1-2-3 fatketmiyo..

bacım devlete gitmiyor muydun... devlette normal doğumda ahhh ahha epidural taksalarrr süper olur du ama yokkk epidural yokkk klasik normal doğummm... yoksa bende devlette doğum yapma taraftarıyım sırf bu yüzden özele kayıyom ya bakalım...
50 ler sancı oluyor haa banada 60 şı aşınca sancı var dedi hemşire..40-50 şu haftada normal miş güyaaaa.. benimde sırtımın sağı kopuyor adetaaa

haftan ve kilosu ne kadar canım bende 33+4 üm ün gittim 1950 gr dedi banada az geldi haftasında 2150 olması gerektiği yazıyo senin nasıl
10 kasımda gitmiştik 34+5 demişti dr boyu 49 cm kilosu 2450grm dı şimdi bugün dr 35 haftalık dedi kestirip attı devlet hastanesine gittik de

aa o da iyi fikirmiş canım ya. süslemesi de kolay olur sapından dolayı. ben de beyaz be pembe alcam. sedefli gibi olanlardan.

Yok canim kilot giymeye gerek kalmiyor muş ben küçük bir ilcedeyim zaten nerde vardır bilmiyorum ama n11 den buldum. Orta boyu 10lu 18 lira falandi. 1 tane alcam yeterli olur bence sonra zaten normal pede doneriz

Canim ben 75-76 kiloyum su an. Basenlerim de genis. Acaba bana orta boy olur mu? Rahat olsun. Ama buyuk boy da cok buyukse gevsek kalmasin. Sizar sonra.

yaa banada tereyağını kuruyemişi kırmızı eti kes dedi dr ....
saçmaladı yaaaa ne etsemmm bilemedimmm.... kolestrolllllll de kolestrollll hep balık yiyoz nerdeysee bugünde söylemesi ayıp ıspanak yemeği yapacammm... yanına hiç bişey yapmayacammmm yeetrrrr.. az yiyecem artıkkk

Akintinin cok olmasi normal canim. Ben her wc ye gittigimde degisiyorum. Kiz niye tedirgin oluyosun heleki 2.de :) ama hepsi ayri bi heyecan dimi 1-2-3 fatketmiyo..
ya ne bilim ki. ilkinde genel anestezi oldum. uyandığımda ağrı sızıyla uyandım. gerçi yine de memnundum. bunda spinal sezeryan olucam. panik olursam diye korkuyorum. ha kesti ha kesecek. gerçi eşim de girecek ama. bi de sezeryandan önce sancım gelirse diye tırsıyorum.

yok canim ben sadece 1 kere gittim devlete okadar oda 28 haftalik falandim oylesine gitmistim. benim doktor özelde. ben devlette hayatta dogum yapmam sagdan soldan duyuyoruz insan gibi davranmiyolar ben bide o aciyla milletin egosuyla ugrasamam. maddi imkani olan herkes bence özelde dogum yapmali hic olmazsa para verdigin icin sesini cikarma hakkin oluyo.

Ayy ben zaten ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum. Tuzda hep az tuzlu yaparim Esim ekler kendine isterse. Su saatten sonra değişmesi biraz zor gibi zaten bu kontrolde de öyle cikarsa ben de sezeryane kayabilirim. Hayirlisi diyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…