2014 Aralık Anneleri

Canım çok ciciler.bisikleti nerden aldın ben de istiyorum ondan ama denk gelmedi
çok teşekkürler cnm. bisikleti arkadaşım hediye etti. hatta süslemesini de o yaptı sağolsun. ama bebek malzemesi satan yerlerde vardır heralde. gerçi sulu hana falan gittim daha çok puset şeklinde var. böyle bisiklet görmemiştim ama kesin vardır.

kuzum balon olayında haklısınız..lokum olayına da takılma lütfen ben hacı serifin sitesine baka baka canımı cektiriyorum aşk olsun kimseyle alakası yok durumun ki aklıma düşeni canım cekiyor..

ben zaten tereyag falan hic sevmem niye özellikle tereyagi diyoki cokmu tüketiyosun tereyagini? kuruyemislede hic isim olmaz arada tuzsuz badem ve ceviz zorla yerim. kirmizi ette zaten ilk 5 ay hic tuketemedim kokuyodu cunku ama simdi yiyorum ekmeksiz. balikta annem pisirip cagirirsa yiyiruz :) ben genelde sebze takildim et yemeklerinj esim yedi. ama ekmegi kesince rahatladim aciktikca elma yedim. ama eksi elma.

ben de karar veremedim. benim de 2. ilkinde doğumhanede hasta bezi bağladılar. sonrasında hemşireler hasta bezi değil büyük boy bebek bezi verdiler her geldiklerinde. o yetmişti bana aslında. şimdi vermezlerse diye illa bi paket bişey alıcam. almışken depend mi alsam dedim.

canlar an itibariyle dependimi teslim aldım cok hızlı geldi şuan için sanırım 1 hafta oldu olmadı .. istanbula daha hızlı gönderiolar die düşünüyorumm

Emzirdikten sonra hemen kurulayıp pişik kremi ya da lansinoh sürebilirsin. Pişik kremi bile olur çünkü amaç içinde çinko olan bir krem sürmek. Ekstra para verip krem almana gerek yok canımcım. Ben pişik kremi kullanacağım bu defa.

Humana stell tea süt artırıcı çayını tavsiye ederim, Su içmek evet yararlıdır ama kaybettiğimiz mineralleri takviyelerle yerine koymalıyız, sütün de besleyici olması önemli. O sebeple dediğin gibi bitki çayları sıvı gıdalar önemlidir.

aa o da iyi fikirmiş canım ya. süslemesi de kolay olur sapından dolayı. ben de beyaz be pembe alcam. sedefli gibi olanlardan.

ben siparişini verdim bademlerin, sedef ve pembe renklerde. yarın gidip alacağım. bakalım inşallah istediğim gibi getirirler :)

ya kızlar english home da hasır sepetler vardı pembe tavşanlı, görmüşsünüzdür illa ki. onlardan arıyorum kaç tane mağaza gezdim yok kardeşim almıştı bi tane ama iki tane daha lazım. Ankara'daki arkadaşlar eğer yolunuz düşer de bi yerde görürseniz bana haber verin n'oolur :)

Ayy ben zaten ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum. Tuzda hep az tuzlu yaparim Esim ekler kendine isterse. Su saatten sonra değişmesi biraz zor gibi zaten bu kontrolde de öyle cikarsa ben de sezeryane kayabilirim. Hayirlisi diyorum artik
bende ilk dediginde az tuzlu yiyodum ama sonraki kontrolde tuzu komple kes dedi. hic tuz kullanma dedi ki düşük tansiyon problemim oldugu halde bugün ilk defa tuzlu makarna yedim 4 hafta sonra cok guzeldi ozlemisim :))

Reactions: ple

Hastanede veriyorlar be canım yetiyor zaten. Ben çıakrken de 2-3 tane istemiştim yanıma. Zaten taburcu olduktan sonra aman aman bir kanama olmuyor. Gece pedlerinden alacağım ben , yeterli olur yani. Başka bir forumda okudum hemşireydi arkadaş, depend tarzı bezleri önermiyor, hava almayıp kilot gibi sardığı için enfeksiyona açık diyor. Hele ki normal doğum yapacaklar için.. Pamuğun üstüne gazlı bez sarıp kendi kasta bezinizi yapabilirsiniz. Sezaryendeyse gerek yok zaten, hastanenin verdikleri yeter.

Kizlar bisey soyleyim.hamilelekte ara verdim 3 senedir ben bu butik kurabiyelerden cook yaptim sattim pasta kurslari falan filan.tere yagi su kaybetmiyor oyuzden kaliplarda hamur ve seker hamuru ayni boyutta oluyor normal margarinde kurabiye kuculuyor ust kalibi uyduramazsiniz.o yuzdenn bide tereyagiyla cok uzun zaman dayaniyor yag fazla oldugu icin kisacaa :) tereyagai kullanmalisinizz.

çok güzel düşünmüşsün canım inşallah bizde başarabiliriz..bi de tv izletmemeye çalışcam biz izlerken bile onun sandalyesini ana kucagını bize döndürcem inşallah bakalım inşallah dediklerimizi yapabiliriz böle şeylere önem vermeyen tipler görürsün doğunca ahh ah ne cektik pozlarına giriolar deli oluyorum

nerden sipariş verdin canım. ben de hafta sonu avm ye gidecektim sırf o iş için.

doğru söylüyorsun, onu başka biri de önermişti alacağım. şu küp şeker gibi olan mıydı humana? bir de malt içeceğini çok duydum ama hiç sıcak bakamıyorum ona mesela, içemem gibi geliyor
bu arada pişik kremi iyi fikirmiş, ilk kez duyuyorum :)

teşekkürler canım bak bilmiyordum çinko demek. öncekinde lansinoh almıştım pek fayda göremedim. kakao yağı falan da sürmüştüm. şimdi mustelanınkini aldım bakalım.

eet canım bende umre olayını gençken yapmak istiyorum orayı burayı geziyoruz ama O'na gerekli yeterli zamanı ayırmıyoruz..ben primli calısıyorum inş dediğin gibi tuvaletini sölediği an gidilir .. ondan sora Allah kerim ama 2. ye cok ara vermek istemem 3 yaş fark ii gibi geliyor kulağa kardeşimle aramızda 5 yaş var annem de memnun diil bizde .. 5 yaş arada derede kalıyor ..

Kızlar çantaları hazrlamaya başladım. Kactane bez koysam. Birde gogus kremi kalkanı dışında kendime bu ürünlerden ne koymam lazm. Birde biberon ve emzikte koymalımıyım
Canim benim hastanexe kac gun kalacaginla alakali ben cantama 10 tane koydum burda 1 gun kaliyomussun .dedilerki yeni bebek cok sivi kaka yapiyor hemen hemen degis aninda pisik olayi olmasin dediler sabah dogsa aksama kadar yarisni kullaniriz zaten 10 ideal bence .biberon emzik ve emzik tutucu kesin al dezenfekte sorunun olmasin .ben bebedorun manuel sagma makinasini almistim kizimda onu koyacam kullanilmamisti kuvezde kaldigi icin hastanede sagiyoduk gelincede emdi.sezeryanla olsamda erken dogum olup dogum kendi baslayinca sutum hemen geldi sukur ki.kendine hem orkidin gece olani uzun olanindan koy ben ole yaptim 2 3 hasta bezi koycam vardi kizimdan hastane verirse ona bile gerek yok.ama komsum 5gun once dogum yapti kesinlikle bebek bezi al yanina hatta buyuk boy al kullanirsin dedi cok rahat diyor belli olmuyormuss degistirmesi kolaymis dependde falan adama ihtiyac var egilmek zor diy9r. 3, 4.gunde de kanama cok azalmis oluyor zaten.gogus pedi koy sutun akmasingelirse islak mendildi peceteydi gerisi teferruat onemli olanlar bunlar zaten.bide lohusa tacini unutmaaa :)

nerden sipariş verdin canım. ben de hafta sonu avm ye gidecektim sırf o iş için.

internetten gibi anlaşılmış canım ama ben bu işle uğraşan bi arkadaşıma rica ettim ondan alacağım. elit marka getirecek. livada var, pelitte var ama pelitte sormuştum inanılmaz pahalıydı. başka aklıma gelen bir yer olursa yazarım sana.

haklısın allahım iyi dr lara düşürsünnn

bende kahvaltıda 1 yumurta muhakkak ve tereyağı az da olsa tükettim... ayda yılda bir pilav mı yaptım onuda tereyağlı yaptım o kadar yani... kırmızı eti çok çok severdim ama bu hamilelikte canımda istemez oldu... balık sezonu açıldığından beride muhakakk haftada 1 gün yedik hamsi palamut somon çupra gibi... daha ne olsunnn ama gel gör ki bir kolestrolüm eksikti o da fırladıı...

ay içime dert oldu sorma .. izne cıkınca yerimde duramicam sanırım canım

hımmm market tereyağından yapsammm olur di mi bacımmm...

ayyyyyyyyy inşallah doğumdan sonra birikimlerimi umre için yapacağım 3 yıla anneme babama bize hallederim inşallahhh.. dediğin gibi heryeri geziyoz yurt içi yurt dışı ama oranın manevi havasından mı ne kendimize güvenemediğimizden geciktiriyoruz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…