2014 Aralık Anneleri

ahh canım Allah analı babalı buyutsün inşallah . En kısa zamanda da dıger kuzunda evinizde olur inşllah guzel haberlerini beklıyoruz

inşallahh o da yakında yanında koynunda olurr,allahım sağlık versin bebeğine

Oy canimm dualarimiz seninle. Rabbim kavustursun hemencecik iyilessin bebegin.

Allah şifa versin saglikla kavusursun inşallah diğer bebeğine de haberleri bekliyoruz

Canim gözün aydin inşallah diğer bebeğini de kavusursun en kisa surede kendi kendine nefes alir

kim korkmuyor ki canim. Mesela iğneden korkuyo musun ben korkmuyorun küçükken de hic aglamazdim. Her dakika yüz binlerce kadin doğuruyor içlerinden hic mi iğneden ya da doğumdan korkan tırsak birileri yoktur illaki vardır hepsi cengaver mi bu hatunlarin :) onlar yapiyorsa bizde yapariz boyle düşünüp rahatlatmaya calisiyorum kendimi sende boyle düşün gözünde büyütme Allah hepimize yardim edecek :)

Ben kolsuz tulum aldim. Ustune penye falan orterim belki kollari usurse. Bi de kucukken beni cok sarmalamislar simdi kansizlik olmamasina ragmen uflesen usuyorum. Ben biraz serin yrtistirmek istiyorum yavruyu. Bakalim becerebilecek miym. :)
Bayrampaşa forumdan torba tulumu aldım hem kollu hem kolsuz olarak kullanılabiliyor 45 tl.mathercare de de %50 indirim vardı delikli battaniyeyi de orda buldum.

Hepinizde allah razi olsunguzel dilekleriniz icin bebeğim iki kilo doğduhafif bi solunum sikinitisi varmis bir hafta kala bilir kuvezde..

Gözün E="doubleanne, post: 37805157, member: 594129"]kızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyor Diğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..[/QUOTE]
Gozun aydin canim insallah tez zamanda yavruna kavusursun allah acil sifalar versin hepimize benim bebekde kuvezde..

Ben de sezeryan istiyorum normal doğum da da nasılsa kesip biçiyorlar zaten vajinal kesiyi %90 uyguluyormuş doktorlar.

Gozun aydin canim. Hic uzulme ikizlerde bu durum normal karsilaniyor. Hayirlisi ile cikacak bebisinde kardesinin ve senin yanina gelecek. Biraz toparlanmasi, solunumun duzene girmesi gerekiyor iste. Tez vakitte 2 kuzucugunda yaninda olacak ins allah. Sakin moralini bozma. Bol bol da sutun olsun bebislerine yetsin ins allah. Bizi habersiz birakma gelismelerden haberdar et. Allah a emanet olun canim.
Hepinizde allah razi olsunguzel dilekleriniz icin bebeğim iki kilo doğduhafif bi solunum sikinitisi varmis bir hafta kala bilir kuvezde..
canim bebisin kuvezde diye sakin salma kendini. Moralini bozma. Sutun gider allah korusun. Sadece biraz toparlanmasi gerekiyor doubleannenin ve senin bebisin. İns allah en kisa Zamanda kavusacaksiniz ikinizde.
Okadar özlemisimki sicacik suyla yikanmayi uzun uzun. kalkip tüm riskleri göze alip hazır esimde evdeyken yikandim kizlar. dustayken cok guzeldide simdi korkuyorum
Neden korkuyorsun canim. Sicak dus goguslere cok iyi geliyormus sut dolduruyormus. Bir muddet giremedim bir sey mi kacirdim yine yaaa

Ben de sezeryan istiyorum normal doğum da da nasılsa kesip biçiyorlar zaten vajinal kesiyi %90 uyguluyormuş doktorlar.
Ben de kendi istegim ile sezeryan olacagim.
Gününü de kendim belirledim eger erken gelmek istemezse sipam kendi doğum günümde doguracam

Okadar özlemisimki sicacik suyla yikanmayi uzun uzun. kalkip tüm riskleri göze alip hazır esimde evdeyken yikandim kizlar. dustayken cok guzeldide simdi korkuyorum
Canimm az kaldi dayan dogumdan sonra alirsin dusunu uzun uzun sicak sicak.
Bir seferden bisey olmaz ama bir daha yapma dogumu hizlandirir alimallah.
Ben normalde de sicak su ile hic duş alamazdim icim geçer hemen bayilcak gibi olurum. Hep ılık su ile yikanirim. Simdi de bir degisiklik olmadi benim icin :)

Iki gündür sirt agrisi cekiyorum.. yatsam otursam ayakta dursam yok gecmiyor. Iyice baskiya basladi galiba sipacik kemiklerime doğru. Ancak eşim masaj yaparsa birazcik rahatliyorum..

bebekprenses bacım nasıl geçti maratonun haydi bakalım iyi haberler le gel sonrada valiz işine geçelimmm bende çıkıcam gezmeye şimdi

canımm maraton yarın ama katılır mıyım bilmem .. canım sıkkın Yusuf hala çook yukarda doktor bu saatten sora inmesi %2-3 dedi cok buyuk ihtimal sezeryan .. annemn günü vardı bgn tüm arkadasları iner sen ona kulak asma oldu ama belli de olmaz yani müneccim diil hiç biri aman bilemedim ya Yusuf 49 cm ve 3 kg olmuş nst ye aldı 40 dk fln sürdü gıcık oldum 2 makina varmıs bi de baya bekledik eve gelmemiz uzun sürdü ya .. dün biraz ütü yaptım yarın valizi kapatayım istiorum ya

kızlar en son bu carsamba doktordaydm hala ters benımkısı ıkı hafta sonra gel hala yukardaysa sezeryane gun verıcez dedıler sızde hala bebegı dogum pozısyonu almayan var mı

canım benimde ters .. Allahım hiç istemiodum sezeryan dr direk bundan sora dönmesi cok düşük ihtimal dedi .. hayırlısı diorum artık ya saglıkla gelsin de en önemlisi o ..

Allahım yavrunuzu size bagıslasın canımm sen duanı et bizimde dualarımız seninle .. inşallah hersey yoluna girer en kısa zamanda çook dikkat et kendine üzme kendini .. çok şükür doğumunu yaptın Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…