ahh canım Allah analı babalı buyutsün inşallah . En kısa zamanda da dıger kuzunda evinizde olur inşllah guzel haberlerini beklıyoruzkızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
inşallahh o da yakında yanında koynunda olurr,allahım sağlık versin bebeğinekızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
Oy canimm dualarimiz seninle. Rabbim kavustursun hemencecik iyilessin bebegin.kızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
Allah şifa versin saglikla kavusursun inşallah diğer bebeğine de haberleri bekliyoruzkızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
Canim gözün aydin inşallah diğer bebeğini de kavusursun en kisa surede kendi kendine nefes alirkızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
Gözün aydin canim inşallah hemen kavusursun yavrunaKızlar sabah sekiz bucukta sezer yan la doğum yaptim kizim kuvezde Benide dört gibi yurutecekler ..
kim korkmuyor ki canim. Mesela iğneden korkuyo musun ben korkmuyorun küçükken de hic aglamazdim. Her dakika yüz binlerce kadin doğuruyor içlerinden hic mi iğneden ya da doğumdan korkan tırsak birileri yoktur illaki vardır hepsi cengaver mi bu hatunlarin :) onlar yapiyorsa bizde yapariz boyle düşünüp rahatlatmaya calisiyorum kendimi sende boyle düşün gözünde büyütme Allah hepimize yardim edecek :)Canim 38 de veya dogum sancisiyle bile dönen var diyorlar ama bilemedim ins döner hayirliysa senin icin.
Benimki dönmüs 30.haftadan beri ters ama ben galiba cok korkuyorum sezeryan istesem bebegime günah olur mu diye korkuyorum.Ben gibi istegiyle sezeryan olacak yok galiba.Ama yapamam gibime geliyo.Geceleri uyuyamiyorum ,panik oldum
Bayrampaşa forumdan torba tulumu aldım hem kollu hem kolsuz olarak kullanılabiliyor 45 tl.mathercare de de %50 indirim vardı delikli battaniyeyi de orda buldum.Ben kolsuz tulum aldim. Ustune penye falan orterim belki kollari usurse. Bi de kucukken beni cok sarmalamislar simdi kansizlik olmamasina ragmen uflesen usuyorum. Ben biraz serin yrtistirmek istiyorum yavruyu. Bakalim becerebilecek miym. :)
Ben de sezeryan istiyorum normal doğum da da nasılsa kesip biçiyorlar zaten vajinal kesiyi %90 uyguluyormuş doktorlar.Canim 38 de veya dogum sancisiyle bile dönen var diyorlar ama bilemedim ins döner hayirliysa senin icin.
Benimki dönmüs 30.haftadan beri ters ama ben galiba cok korkuyorum sezeryan istesem bebegime günah olur mu diye korkuyorum.Ben gibi istegiyle sezeryan olacak yok galiba.Ama yapamam gibime geliyo.Geceleri uyuyamiyorum ,panik oldum
Gözüm Aydın canım. Neden kuveze aldılar ?? Tedbir Amaçlı mı?Kızlar sabah sekiz bucukta sezer yan la doğum yaptim kizim kuvezde Benide dört gibi yurutecekler ..
Gozun aydin canim. Hic uzulme ikizlerde bu durum normal karsilaniyor. Hayirlisi ile cikacak bebisinde kardesinin ve senin yanina gelecek. Biraz toparlanmasi, solunumun duzene girmesi gerekiyor iste. Tez vakitte 2 kuzucugunda yaninda olacak ins allah. Sakin moralini bozma. Bol bol da sutun olsun bebislerine yetsin ins allah. Bizi habersiz birakma gelismelerden haberdar et. Allah a emanet olun canim.kızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
canim bebisin kuvezde diye sakin salma kendini. Moralini bozma. Sutun gider allah korusun. Sadece biraz toparlanmasi gerekiyor doubleannenin ve senin bebisin. İns allah en kisa Zamanda kavusacaksiniz ikinizde.Hepinizde allah razi olsunguzel dilekleriniz icin bebeğim iki kilo doğduhafif bi solunum sikinitisi varmis bir hafta kala bilir kuvezde..
Neden korkuyorsun canim. Sicak dus goguslere cok iyi geliyormus sut dolduruyormus. Bir muddet giremedim bir sey mi kacirdim yine yaaaOkadar özlemisimki sicacik suyla yikanmayi uzun uzun. kalkip tüm riskleri göze alip hazır esimde evdeyken yikandim kizlar. dustayken cok guzeldide simdi korkuyorum
Ben de kendi istegim ile sezeryan olacagim.Ben de sezeryan istiyorum normal doğum da da nasılsa kesip biçiyorlar zaten vajinal kesiyi %90 uyguluyormuş doktorlar.
Canimm az kaldi dayan dogumdan sonra alirsin dusunu uzun uzun sicak sicak.Okadar özlemisimki sicacik suyla yikanmayi uzun uzun. kalkip tüm riskleri göze alip hazır esimde evdeyken yikandim kizlar. dustayken cok guzeldide simdi korkuyorum
bebekprenses bacım nasıl geçti maratonun haydi bakalım iyi haberler le gel sonrada valiz işine geçelimmm bende çıkıcam gezmeye şimdi
kızlar en son bu carsamba doktordaydm hala ters benımkısı ıkı hafta sonra gel hala yukardaysa sezeryane gun verıcez dedıler sızde hala bebegı dogum pozısyonu almayan var mı
kızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?