- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
bebeğin hareketleri azalınca tedirgin oluyorum. beklenen doğum tarihim 4 aralık. dr aşağı yerleşmiş dedi bugün karnımda bir rahatlık var sanki hamile değil gibiyim. Sizlerinde son haftalar böyle mi?
ay gozununuz aydın canım.Kızlar sabah sekiz bucukta sezer yan la doğum yaptim kizim kuvezde Benide dört gibi yurutecekler ..
Masallah canim Allah anali babali büyütsükızlar @gonulll ünde 6 kasımda kızı sezeryanla olmuşş...34.cü haftasındaa
Cok sirin olmus canimcim valla cok güzel düsünmüssün.Kızlar bizim kokulu taşlarımız. Gelenlere birer tane verilecek. Kahve ve Gül sarması vericem ilk sonra Şerbet ve kandil simidi bir de tatlı çörek. Sade ama şık olsun istedim
Canim gecmis olsun kac kilo dogdu küvöze aldilar?Tez zamanda cikar insallah. Nasil gecti sezeryan ?iyi olunca yaz lütfen herkesi tek tek merak ediyoruzzzz.Kızlar sabah sekiz bucukta sezer yan la doğum yaptim kizim kuvezde Benide dört gibi yurutecekler ..
Canim geçmiş olsun Allah ikinize de sağlık versin insallah. Bak bitti işte. Kizini da en kisa zamanda kucağına alırsın insallahKızlar sabah sekiz bucukta sezer yan la doğum yaptim kizim kuvezde Benide dört gibi yurutecekler ..
Canim 38 de veya dogum sancisiyle bile dönen var diyorlar ama bilemedim ins döner hayirliysa senin icin.kızlar en son bu carsamba doktordaydm hala ters benımkısı ıkı hafta sonra gel hala yukardaysa sezeryane gun verıcez dedıler sızde hala bebegı dogum pozısyonu almayan var mı
hadi gözün aydin canim niye küveze aldilar bebiskoyu?Kızlar sabah sekiz bucukta sezer yan la doğum yaptim kizim kuvezde Benide dört gibi yurutecekler ..
. Canım hayırlı olsun tez zamanda koynunda olur inşallahKızlar sabah sekiz bucukta sezer yan la doğum yaptim kizim kuvezde Benide dört gibi yurutecekler ..
bendenizz 2 hafta önce gittiğimde tersdi bebeğim bu hafta içi randevum var dönmüştür inşallah yaa,sezeryan istemiyorum.ama dönmezse yapılacak bişi yok.sağlıklı olsunlardaakızlar en son bu carsamba doktordaydm hala ters benımkısı ıkı hafta sonra gel hala yukardaysa sezeryane gun verıcez dedıler sızde hala bebegı dogum pozısyonu almayan var mı
yok bacımmm görünmüyooo,sorun sitedeeMillet nerdesiniiiiiiizzzz???? Sitede mi bi sorun var yaaaa kimse bisi yazmiyoo ya da ben mi gormuyorummm???
Ayy valla sormayin nasil yogun bir hafta gecirdim. Sozde dogum iznine ciktim ama hic bos durmadim. Hazirliklar falan baya kosusturmali gecti. Bizimde hastanede topuk kanimizi alacaklar ama birde saglik ocagi alacakmis. Hayirlisi bakalim vardir bir bildikleri.Ayy canim mide bulantisi dogum habercisi de olabiliyormus ama senin daha vaktin var. Belki de mideni usutmussundur. Bu arada saglik ocagi bizi dogumdan sonra 3.gun cagirdi. Sizi niye 10. Gun cagirmis ki ? Her saglik ocagi farkli mi ?
Swift Nerelerdesin sen? Doğum yaptın sandık seni valla burda doğum yapan yapana :) ya normalde aşı için çağırdı ama bizim Hastanemiz asimizi topuk Testimizi yapıyor onun için geç çağırmış olabilir.. sevindim seni burda gördüğüme :) bende dün okudum mide bulantısı doğum habercisi olabilir die..
cok sagolun hatirlanmak merak edilmek guzelde keske haber verebilseydim size dogurmadim ben diye haha. Aa selviboylum ve doubleane demek dogum yapti. Ayy ne guzell. Valla bende tirsiyorum. Esime dedim ins. Allah erken gelmez diye daha isler bitmedi diye. Valla 5 ay sonra gelse bile sen isleri bitirir bitirir yapacak baska isler yine bulursun diyor.Kuzum nerdesin sen yaaaa? Merak ettik hepimiz. Selviboylum yaptı doubleanne sezeryana gitti gonull de yapmış. 6 Kişi doğurdu toplamda. Bende korkmaya başladım bizim bebekler baksana hep erken gelir oldu. Ben 35. Haftamdayım yavrum beklemicek gibi geliyor bana da sen neler yaptın?
Gozun aydin canim. Bol sutlu gunleriniz olur ins allah. Kac kilo dogdu. Tez zamanda kavusursunuz ins allah.Kızlar sabah sekiz bucukta sezer yan la doğum yaptim kizim kuvezde Benide dört gibi yurutecekler ..
maşallah annesi size yakın zamanda bebişinle evine sağlıklı ulaşırsın inşallah :)Kızlar sabah sekiz bucukta sezer yan la doğum yaptim kizim kuvezde Benide dört gibi yurutecekler ..
maşallah annesi inşallah yakın zamanda minnaıkını da yanına alırsın Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür versinkızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
Kuzum benim Allah Ya Safi adının hurmetine şifa versin tez zamanda inşallah. Hep birlikte bir arada mutlu gunlerinizi de müjdelemeni okuruz burdankızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
Gözünaydın cnm, allah anali babali buyutsun. Kuvezdeki bebeginide umarim biran once kollarina alirsin..kızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?