- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
canım gördüm burdan çok geçmiş osun inşallah toparlar en kısa zamandakızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
Gecmiş olsun canım çok şükür sağ salim atlattin neticede yavrun iyileşecek. Sen sakın moralini bozma ki sütünü etkilemesin.kızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
Bana da son 1 saatte donen var dedi. Tarihsiz sezeryan olacak donmezse de. Tarih vermesini istemezdim ben olsam.kızlar en son bu carsamba doktordaydm hala ters benımkısı ıkı hafta sonra gel hala yukardaysa sezeryane gun verıcez dedıler sızde hala bebegı dogum pozısyonu almayan var mı
bişey yapmadım genelde evdeyim bir çocuğum var onun peşindeyim sadece gün boyuCanim yaa bebisin kanala yerlesmesi icin ozel bisey yaptin mi?? Bol yuruyus, egzersiz, yorulmak gibi...
Dilerim ki en kisa zamanda sikintilarin sona ersin, bebegini saglikla kucagina al ve bunlari unut. <3Kizlar yaaa cok canim sikiliyor...benim karaciger enzimlerde yuksek heryerum delik desik oldu...safra kesesindeki tasi dusurmusum ama oniki parmak bagirsagima gecmis..pankreasimin iltihabi kotu...bebegimizi nst ye bagliyolar bizim kipirdak kiz orda bile sporda :) hemsire ablalari durumu iyi diyor..ben tuvalete cikamiyorum fitil verdiler sabaha...heryerimden kanlar fiskiriyor birde...kilik kiyafet dayanmiyor.serum yoluyla vermiyorlar artik cunki damarim kabul etmiyor..mahfoldu kollarim.hergun kan aliolar tupleri saymak bile zor...hergun trombosite karsi igne yapilio bacaktan ayaklarimda varis corabi var inanilmaz sikiyor gece uyutmuyor..midem yaniyor hala ve karnim kasiniyorkasinti cekenleri simdi anladim..karaciger enzimlerim ve safra kesesi asidimden dolayiymis.acliga devam yemek yok hamislerin duasi kabul olurmus dua edin bizlerede cok uzun kalmayalim ve en kisa zamanda cikalim buradan.cok sikici...
canımm maraton yarın ama katılır mıyım bilmem .. canım sıkkın Yusuf hala çook yukarda doktor bu saatten sora inmesi %2-3 dedicok buyuk ihtimal sezeryan .. annemn günü vardı bgn tüm arkadasları iner sen ona kulak asma oldu ama belli de olmaz yani müneccim diil hiç biri aman bilemedim ya Yusuf 49 cm ve 3 kg olmuş nst ye aldı 40 dk fln sürdü gıcık oldum 2 makina varmıs bi de baya bekledik eve gelmemiz uzun sürdü ya .. dün biraz ütü yaptım yarın valizi kapatayım istiorum ya
Canim benim yaa inşallah tez zamanda sağlığına kavusursun ve bebeğini de kuçağına alırsın. Bol bolKizlar yaaa cok canim sikiliyor...benim karaciger enzimlerde yuksek heryerum delik desik oldu...safra kesesindeki tasi dusurmusum ama oniki parmak bagirsagima gecmis..pankreasimin iltihabi kotu...bebegimizi nst ye bagliyolar bizim kipirdak kiz orda bile sporda :) hemsire ablalari durumu iyi diyor..ben tuvalete cikamiyorum fitil verdiler sabaha...heryerimden kanlar fiskiriyor birde...kilik kiyafet dayanmiyor.serum yoluyla vermiyorlar artik cunki damarim kabul etmiyor..mahfoldu kollarim.hergun kan aliolar tupleri saymak bile zor...hergun trombosite karsi igne yapilio bacaktan ayaklarimda varis corabi var inanilmaz sikiyor gece uyutmuyor..midem yaniyor hala ve karnim kasiniyorkasinti cekenleri simdi anladim..karaciger enzimlerim ve safra kesesi asidimden dolayiymis.acliga devam yemek yok hamislerin duasi kabul olurmus dua edin bizlerede cok uzun kalmayalim ve en kisa zamanda cikalim buradan.cok sikici...
Allah acik sifalar versin ins bebisine. Tez zamanda kavusun birbirinize. Dualarkmiz seninlekızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
. Ahhhh canım az daha sabır .. Atlatıcaksın hemen inşallah .. Eslemini duşun duanı eksik etme .. Bizimde dualarımız seninleKizlar yaaa cok canim sikiliyor...benim karaciger enzimlerde yuksek heryerum delik desik oldu...safra kesesindeki tasi dusurmusum ama oniki parmak bagirsagima gecmis..pankreasimin iltihabi kotu...bebegimizi nst ye bagliyolar bizim kipirdak kiz orda bile sporda :) hemsire ablalari durumu iyi diyor..ben tuvalete cikamiyorum fitil verdiler sabaha...heryerimden kanlar fiskiriyor birde...kilik kiyafet dayanmiyor.serum yoluyla vermiyorlar artik cunki damarim kabul etmiyor..mahfoldu kollarim.hergun kan aliolar tupleri saymak bile zor...hergun trombosite karsi igne yapilio bacaktan ayaklarimda varis corabi var inanilmaz sikiyor gece uyutmuyor..midem yaniyor hala ve karnim kasiniyorkasinti cekenleri simdi anladim..karaciger enzimlerim ve safra kesesi asidimden dolayiymis.acliga devam yemek yok hamislerin duasi kabul olurmus dua edin bizlerede cok uzun kalmayalim ve en kisa zamanda cikalim buradan.cok sikici...
Allah acil sifalar versin. Derdi veren Allahim sabrini da dermanini da beraber versin ins.Kizlar yaaa cok canim sikiliyor...benim karaciger enzimlerde yuksek heryerum delik desik oldu...safra kesesindeki tasi dusurmusum ama oniki parmak bagirsagima gecmis..pankreasimin iltihabi kotu...bebegimizi nst ye bagliyolar bizim kipirdak kiz orda bile sporda :) hemsire ablalari durumu iyi diyor..ben tuvalete cikamiyorum fitil
verdiler sabaha...heryerimden kanlar fiskiriyor birde...kilik kiyafet dayanmiyor.serum yoluyla vermiyorlar artik cunki damarim kabul etmiyor..mahfoldu kollarim.hergun kan aliolar tupleri saymak bile zor...hergun trombosite karsi igne yapilio bacaktan ayaklarimda varis corabi var inanilmaz sikiyor gece uyutmuyor..midem yaniyor hala ve karnim kasiniyorkasinti cekenleri simdi anladim..karaciger enzimlerim ve safra kesesi asidimden dolayiymis.acliga devam yemek yok hamislerin duasi kabul olurmus dua edin bizlerede cok uzun kalmayalim ve en kisa zamanda cikalim buradan.cok sikici...
Okurken Gözlerim yerinden çıkıyordu. Allah Im şifa versin. Kaç haftalık su an Bebeğin? Ya cidden Rabbim acısın yavruna sana sağlik versin bir an önce. Benim bi Arkadaşımın da Karaciğer enzimler çok yukseşmıstı 38. Haftada apar topar sezeryana girdi bayılmadan epidural yapıldı. Çok şükür su an bebeği 9 aylık kendide iyi. Korkma canım ama cidden zor Allah yar ve yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorumKizlar yaaa cok canim sikiliyor...benim karaciger enzimlerde yuksek heryerum delik desik oldu...safra kesesindeki tasi dusurmusum ama oniki parmak bagirsagima gecmis..pankreasimin iltihabi kotu...bebegimizi nst ye bagliyolar bizim kipirdak kiz orda bile sporda :) hemsire ablalari durumu iyi diyor..ben tuvalete cikamiyorum fitil verdiler sabaha...heryerimden kanlar fiskiriyor birde...kilik kiyafet dayanmiyor.serum yoluyla vermiyorlar artik cunki damarim kabul etmiyor..mahfoldu kollarim.hergun kan aliolar tupleri saymak bile zor...hergun trombosite karsi igne yapilio bacaktan ayaklarimda varis corabi var inanilmaz sikiyor gece uyutmuyor..midem yaniyor hala ve karnim kasiniyorkasinti cekenleri simdi anladim..karaciger enzimlerim ve safra kesesi asidimden dolayiymis.acliga devam yemek yok hamislerin duasi kabul olurmus dua edin bizlerede cok uzun kalmayalim ve en kisa zamanda cikalim buradan.cok sikici...
Ayy cok gecmis olsun canim. Dualarim seninle.. cok zor yasadigin ama Allahim sabrini verir insallah. Cok az zaman kaldi.Kizlar yaaa cok canim sikiliyor...benim karaciger enzimlerde yuksek heryerum delik desik oldu...safra kesesindeki tasi dusurmusum ama oniki parmak bagirsagima gecmis..pankreasimin iltihabi kotu...bebegimizi nst ye bagliyolar bizim kipirdak kiz orda bile sporda :) hemsire ablalari durumu iyi diyor..ben tuvalete cikamiyorum fitil verdiler sabaha...heryerimden kanlar fiskiriyor birde...kilik kiyafet dayanmiyor.serum yoluyla vermiyorlar artik cunki damarim kabul etmiyor..mahfoldu kollarim.hergun kan aliolar tupleri saymak bile zor...hergun trombosite karsi igne yapilio bacaktan ayaklarimda varis corabi var inanilmaz sikiyor gece uyutmuyor..midem yaniyor hala ve karnim kasiniyorkasinti cekenleri simdi anladim..karaciger enzimlerim ve safra kesesi asidimden dolayiymis.acliga devam yemek yok hamislerin duasi kabul olurmus dua edin bizlerede cok uzun kalmayalim ve en kisa zamanda cikalim buradan.cok sikici...
Canim 38 de veya dogum sancisiyle bile dönen var diyorlar ama bilemedim ins döner hayirliysa senin icin.
Benimki dönmüs 30.haftadan beri ters ama ben galiba cok korkuyorum sezeryan istesem bebegime günah olur mu diye korkuyorum.Ben gibi istegiyle sezeryan olacak yok galiba.Ama yapamam gibime geliyo.Geceleri uyuyamiyorum ,panik oldum
kızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
Canim bnm Allah tez zamanda versin bebisinin de sifasini.Kilolari cok iyi masallah.Cabuk toparlar insallah cnm.Sag salim dogdular ya gerisu gelir ins. Allah'in izniyle.kızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
Canim ins tez vakitte cikiverir küvözden. Kalsa bile iyi olucak ins sayili gün dayanmaya calis canim. Saglikli ya erken dogum olursa hepimizin yasayacagi bu. 1 hafta sonra evinde olcak en gec melegin,hem kendini toparlamaya vaktin olucak.İyice hazirlan o da saglikla dönsün annesine insallsh.Hepinizde allah razi olsunguzel dilekleriniz icin bebeğim iki kilo doğduhafif bi solunum sikinitisi varmis bir hafta kala bilir kuvezde..
Cnm bnde ondan korkuyorum iste sezeryan gibi olcsk bu sefer de altimda dikisler olcak.Annem temizligi,hijyeni daha zor onda da oturamiyosun diyoBen de sezeryan istiyorum normal doğum da da nasılsa kesip biçiyorlar zaten vajinal kesiyi %90 uyguluyormuş doktorlar.
Canim annemde normal dogurmus ama altim cok dikisti hatta dikislerim patladi filan dedi.Oturamadim baya dedi.Sezeryan gibi olcaksa bilemedim bn.Karar vermem lazim c.tesi kontrolde cati yapicak herhalde doktorum of offf ne zormus bu karar.Ben de kendi istegim ile sezeryan olacagim.
Gününü de kendim belirledim eger erken gelmek istemezse sipam kendi doğum günümde doguracam
Canim cooook gecmis olsun.Rabbim zor günlerini su gibi akitip gecirsin.Tez zamanda sifa versin ins.Cektiklerini bebegini alinca kucagina unutacaksin onu düsün hep.Rabbim bi kolaylik vericek insallah.Kizlar yaaa cok canim sikiliyor...benim karaciger enzimlerde yuksek heryerum delik desik oldu...safra kesesindeki tasi dusurmusum ama oniki parmak bagirsagima gecmis..pankreasimin iltihabi kotu...bebegimizi nst ye bagliyolar bizim kipirdak kiz orda bile sporda :) hemsire ablalari durumu iyi diyor..ben tuvalete cikamiyorum fitil verdiler sabaha...heryerimden kanlar fiskiriyor birde...kilik kiyafet dayanmiyor.serum yoluyla vermiyorlar artik cunki damarim kabul etmiyor..mahfoldu kollarim.hergun kan aliolar tupleri saymak bile zor...hergun trombosite karsi igne yapilio bacaktan ayaklarimda varis corabi var inanilmaz sikiyor gece uyutmuyor..midem yaniyor hala ve karnim kasiniyorkasinti cekenleri simdi anladim..karaciger enzimlerim ve safra kesesi asidimden dolayiymis.acliga devam yemek yok hamislerin duasi kabul olurmus dua edin bizlerede cok uzun kalmayalim ve en kisa zamanda cikalim buradan.cok sikici...
Canim iste sezeryan gibi dikisli olmasi korkutuyo beni onca sanci bi de altim dikisli. 14 Araliga kadar telas gelcek mi,gelmeyecek mi? Annem uzakta nasil yetisecek bn sancilaninca off of.Aklimda deli sorular var.Geceleri iyice uykum kaciyo artik.Yaparsin cnmm ya korkma okdr. Zaten sanci gelince cikarma istegi geliyo kendi kendine. Asil sezeryandan sonrasi zor. Doğal olanini yap bence sonra kosarak cikarsin hastaneden. Kimseye muhtac olmadan egilip kalkar bebisine bakarsin. Ben resmen dua ediyorum sorun cikmasinda normal olsun sezeryan olmayayim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?