2014 Aralık Anneleri

canım gördüm burdan çok geçmiş osun inşallah toparlar en kısa zamanda

Gecmiş olsun canım çok şükür sağ salim atlattin neticede yavrun iyileşecek. Sen sakın moralini bozma ki sütünü etkilemesin.

Ben 38'de gidicem canim.
kızlar en son bu carsamba doktordaydm hala ters benımkısı ıkı hafta sonra gel hala yukardaysa sezeryane gun verıcez dedıler sızde hala bebegı dogum pozısyonu almayan var mı
Bana da son 1 saatte donen var dedi. Tarihsiz sezeryan olacak donmezse de. Tarih vermesini istemezdim ben olsam.

Kizlar yaaa cok canim sikiliyor...benim karaciger enzimlerde yuksek heryerum delik desik oldu...safra kesesindeki tasi dusurmusum ama oniki parmak bagirsagima gecmis..pankreasimin iltihabi kotu...bebegimizi nst ye bagliyolar bizim kipirdak kiz orda bile sporda :) hemsire ablalari durumu iyi diyor..ben tuvalete cikamiyorum fitil verdiler sabaha...heryerimden kanlar fiskiriyor birde...kilik kiyafet dayanmiyor.serum yoluyla vermiyorlar artik cunki damarim kabul etmiyor..mahfoldu kollarim.hergun kan aliolar tupleri saymak bile zor...hergun trombosite karsi igne yapilio bacaktan ayaklarimda varis corabi var inanilmaz sikiyor gece uyutmuyor..midem yaniyor hala ve karnim kasiniyor kasinti cekenleri simdi anladim..karaciger enzimlerim ve safra kesesi asidimden dolayiymis.acliga devam yemek yok hamislerin duasi kabul olurmus dua edin bizlerede cok uzun kalmayalim ve en kisa zamanda cikalim buradan.cok sikici...

Dilerim ki en kisa zamanda sikintilarin sona ersin, bebegini saglikla kucagina al ve bunlari unut. <3

olsun canım kısmet donmedıysede benımkı donuk ama ırı olursa bende normal doguramıcam en son gıttıgımde 3 kg ydu bende pazartsi gidicem catı muanesınde bellı olur heralde normal olup olmuyacagı senın oldumu catı muanesı korkuorum bende ondan yanstede sancın cıktımı benıde baglar heralde bu gıdıısmde

Canim benim yaa inşallah tez zamanda sağlığına kavusursun ve bebeğini de kuçağına alırsın. Bol bol
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" oku. Iyi haberlerini bekliyoruz

Allah acik sifalar versin ins bebisine. Tez zamanda kavusun birbirinize. Dualarkmiz seninle

Kizlar hastdnede olan bebegi olan herkesin allah yardimtcisi olsun. Tum hafta pimpiriklendim ama bugun doktor nst ye yolladi sanci cikmadi, bebek de dogmaya calismiyormus suanda hersey normal gene sacli cocuk dedi ve 2 hafta ilerde ve suyu cok dedi ama ilerde olanlarda su da cok oluyo dedi bebek iri olunca . İste vitamini folik asiti birak dedi 83 kilo olmusum ya.aaaa kalsiyumu sormayi unuttum.

Bebis yuzunu gostermedi bugun , idrar kan tahlili aldilar kan sekeri tokluk da bakcaklar hayirlisi insallah

. Ahhhh canım az daha sabır .. Atlatıcaksın hemen inşallah .. Eslemini duşun duanı eksik etme .. Bizimde dualarımız seninle

Allah acil sifalar versin. Derdi veren Allahim sabrini da dermanini da beraber versin ins.

Okurken Gözlerim yerinden çıkıyordu. Allah Im şifa versin. Kaç haftalık su an Bebeğin? Ya cidden Rabbim acısın yavruna sana sağlik versin bir an önce. Benim bi Arkadaşımın da Karaciğer enzimler çok yukseşmıstı 38. Haftada apar topar sezeryana girdi bayılmadan epidural yapıldı. Çok şükür su an bebeği 9 aylık kendide iyi. Korkma canım ama cidden zor Allah yar ve yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorum

Ayy cok gecmis olsun canim. Dualarim seninle.. cok zor yasadigin ama Allahim sabrini verir insallah. Cok az zaman kaldi.

Yaparsin cnmm ya korkma okdr. Zaten sanci gelince cikarma istegi geliyo kendi kendine. Asil sezeryandan sonrasi zor. Doğal olanini yap bence sonra kosarak cikarsin hastaneden. Kimseye muhtac olmadan egilip kalkar bebisine bakarsin. Ben resmen dua ediyorum sorun cikmasinda normal olsun sezeryan olmayayim diye

Canimm gozun aydin. Allah anali babali buyutsun. Diger bebis icinde dualarim onunla insallah oda hemen atlativericek Allahin izniyle

Canim bnm Allah tez zamanda versin bebisinin de sifasini.Kilolari cok iyi masallah.Cabuk toparlar insallah cnm.Sag salim dogdular ya gerisu gelir ins. Allah'in izniyle.

Hepinizde allah razi olsunguzel dilekleriniz icin bebeğim iki kilo doğduhafif bi solunum sikinitisi varmis bir hafta kala bilir kuvezde..
Canim ins tez vakitte cikiverir küvözden. Kalsa bile iyi olucak ins sayili gün dayanmaya calis canim. Saglikli ya erken dogum olursa hepimizin yasayacagi bu. 1 hafta sonra evinde olcak en gec melegin,hem kendini toparlamaya vaktin olucak.İyice hazirlan o da saglikla dönsün annesine insallsh.

Ben de sezeryan istiyorum normal doğum da da nasılsa kesip biçiyorlar zaten vajinal kesiyi %90 uyguluyormuş doktorlar.
Cnm bnde ondan korkuyorum iste sezeryan gibi olcsk bu sefer de altimda dikisler olcak.Annem temizligi,hijyeni daha zor onda da oturamiyosun diyo Artik c.tesi ye kadar karar vermem lazim sen ne düsünüyosun bu konuda?

Ben de kendi istegim ile sezeryan olacagim.
Gününü de kendim belirledim eger erken gelmek istemezse sipam kendi doğum günümde doguracam
Canim annemde normal dogurmus ama altim cok dikisti hatta dikislerim patladi filan dedi.Oturamadim baya dedi.Sezeryan gibi olcaksa bilemedim bn.Karar vermem lazim c.tesi kontrolde cati yapicak herhalde doktorum of offf ne zormus bu karar.

Canim cooook gecmis olsun.Rabbim zor günlerini su gibi akitip gecirsin.Tez zamanda sifa versin ins.Cektiklerini bebegini alinca kucagina unutacaksin onu düsün hep.Rabbim bi kolaylik vericek insallah.
Canim iste sezeryan gibi dikisli olmasi korkutuyo beni onca sanci bi de altim dikisli. 14 Araliga kadar telas gelcek mi,gelmeyecek mi? Annem uzakta nasil yetisecek bn sancilaninca off of.Aklimda deli sorular var.Geceleri iyice uykum kaciyo artik.

chocolate88 hic korkma cnm kesiye gerek bile kalmayabilir. Zaten ordaki dikislerde sikinti olmuyormus ki. Bende cok arastirdim hani wcye gittiginde falan iltihap kaparda yanma falan olurmu ugrastirir mi diye oyle bi sikayeti olani duymadim benim ablamda normal oldu hiiic sanki o dogurmamis. Hem bak sezeryanda icin tam temizlenmiyo gobis sarkik kaliyo

Kızlar biz de kontroldeydik. 3 kg. olmuş benim bülbül, suyu da fazlalaşmış dedi. Sezaryenli olduğun için daha önümüzde 1 ay var dikişlerini zorlar 1 ay daha beklemez bu bebek dedi. 35. haftadayız, 38 leri görmem gerekir dedi, şekerin de normal diyo, kendine de kilo almamışsın bu ay dedi şaşırdı. 1 kg. almış 3 haftada. Nst de sancı da çıkmadı. Önceki doğumun normal olsa hiç sorun yok ama sezaryenli olduğun için dikişlerinin zorlanmasını istemiyorum dedi. Haftaya tekrar çağırdı kızlar... 34+2 yiz bugün. 35. haftadayız.2 hafta daha dayanmam lazım de mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…