Bende de oluyor. Bi huzursuzluk var Üzerimde. Dün gece baya sancım ağrım vardı. Bende seçemiyorum ama öyle bi Şeyler işte. Sanki rahmimin üst bölümü sancıyor birdn kasıklarım Başlıyor adet hissi gibi oluyor. Bende 35+3 üm bende. Aman ya erken gelmesinler de daha ciğerleri gelişiyor. Ama bana Dr 34 ten sonra Ciğer gelişimi bitmeye yaklaşıyor Demişti. Yani sağlıkla gelir Demişti ama bence yinede erkenBenden de gunaydin hepinize :) benimde sanki kasiklarim çok hafif agriyo yani bazen oluyor uyandigimda da vardi mesela ama agri mi sanci mi farkında değilim çok hafif birşey yani sanki bir huzursuzluk gibi agri yok da bana öyle geliyormuş zannediyorum normal mi acaba 35. haftamizdayiz
Canım ben ilk burada paylaşmıştım bunu. Dogum Koç'u Ayşe Öner tavsıyesi bu kitabı da var. Ben 6. Aydan beri uyguluyorum. Pıst pıst kolonya sıkıyorum uçlara. Ama bu yönteme yeni başlayacaksan hemen başla sertleşmesi zaman alıyor. Ayşe hanım da öyle diyor 6.7. Aylarda kolonya kullanımına başlanmalı eder geç kalmıssanızda soğana başlayın diyor. Benim uçlar kolonya ile kuruyor hassasiyeti gitti zaten. Ama gede yatmadan lansinoh sürüyorum şükür su an iyi tabi bi de emzirdikce görücem. Ama bugün soğana da başlıcam çünkü çok korkuyorum yara olmalarından. Ayrıca emzirmeyi çok istiyorum.birde kızlar birçok kişi kolanyayla meme uçlarını sertleştirmeden bahsetmiş... ciddennn yapsam mı bilemedimm... hele demeht_up emzirmek doğurmaktan daha zor diyince iyice tırsttım... o formülü bilen yapan ve cidden öneren birisi en yalın haliyle anlatırsa burda bende başlıyayım.. kaç günde o kıvama geliyormuş göğüsler. bu süreçte lansinonn sürmek mantıklı mı???
susayaci
Mehtaaaaaap canım yaa nasıl sevindim güzel haberlerine ve doğumunu okumak beni çok rahatlattı. Meme uçlarına Sütünden sür ve Açıkta bırak kurusun öyle. En iyi merhem kendi sütüymüş insanın. Hadi gözümüz Aydın. Şükür Bebeğin de sende sağlıklısınız. Sıra bize geliyo yavaş yavaş :)kesinlikle o kadar açılmaya dayandıysan gerisine dayanırsın diye bi şey yok. çünkü sancılar gittikçe artıyo, 2-3 cm arasındaki sancıyla 6-7 arasındaki aynı deiğil. :)
Kusura bakma cevabı ancak yazabiliyorum, eşim işe gidicektide o hazırlanırken yanındaydım. Evet kına sepetini lavanta kesesi sepeti yaptım :) hem bebişimiz kız hem de odamız kırmızı beyaz. Bu arada keseleri normal fon perde kumaşından yaptım teyzemin kızı perdeci lazım olur diye artan parça kumaşları vermişti, bende daha önce kurdela nakışı yapıyordum o zamandan kalma kurdelalarım vardı onları değerlendirdim, extra sadece elyaf ve lavanta aldık, 60 taneye yarım kilo boncuk elyaf ve 250 gr lavanta yetiyor :)olu tabi neden olmasin çok güzel yapmissin eline sağlık canim İçleri ayri kumaş disi organze tül mü sepet de kina sepetin galiba benimki de beyazdi bende onunla vermek istiyorum kurabiyelerimi :)
Ayy canim mide bulantisi dogum habercisi de olabiliyormus ama senin daha vaktin var. Belki de mideni usutmussundur. Bu arada saglik ocagi bizi dogumdan sonra 3.gun cagirdi. Sizi niye 10. Gun cagirmis ki ? Her saglik ocagi farkli mi ?Kızlar Günaydın gece 4 e kadar uyuyamadim mide bulantısından ben hamilelik boyunca hiç mide bulantısı çekmedim istifra etmekten öldüm bide bacaklarım çok agriyorbiz ne zaman doğuracaz ya hayırlısıyla bi kucağımiza alsaydik yavrularımizi dün sağlık ocağında son kontrolum vardı doğumdan 10 gün sonra bebekle gelin dedi
Kiz ne lakasi var ilacin kanla yaa ben korkarim boyle seylerden ama bi bogaz enfeksiyonun varsa olurrr doktora ulasirsan ne dediyse cok merak ettimKızler ben cok kötüyüm. Kan ilacımı değiştirdi doktorum. Bu sabah yenısını içtim iki saat sonra mide bulantısıyla uyandm. İstirfa ettim ama baya kan geldi. Eşime kalsa bogazım tahriş oldu oldan diyo. Bogazmda kusarken cok acıdı. Halada acıyo. Ama korkuyorum işte. Doktorumunda teli kapalı. Bebegmde kusmadan once cok hareketliydı şimdi uyyomu bilmiyorum.
Kuzum nerdesin sen yaaaa? Merak ettik hepimiz. Selviboylum yaptı doubleanne sezeryana gitti gonull de yapmış. 6 Kişi doğurdu toplamda. Bende korkmaya başladım bizim bebekler baksana hep erken gelir oldu. Ben 35. Haftamdayım yavrum beklemicek gibi geliyor bana da sen neler yaptın?meht_up canim dogum mu yaptin. Kacinci sayfada yazdin. Okumak isterim. Allah anali babali buyutsun bolbol sutun olsun ins. Allah. Kizlar kimler dogum yapti baska cok uzak kaldim. Biz oglumla hala tek bedendeyiz.
bende sen gibiyim gyno ferro iyi geldi ama ferro sanol aslaaaaaaaaAynen canım gebelıgın baslarında kullanıyodum ferra sanolu bende. Ama gece içiyodum. Sabah hep istrfa edıyodum yoksa. Bi kac aydr gyno ferro yı içiyorum pembe deaje gbi olanı. O bitmişti yerıne bunu yazmştı. İlk içişimde mahvettı beni işte. Neyseki içme ara ver dedı. Haftaya kontrolumde soylerım pembe ilacımı versın. Midem hala cok kotu. Koku hala burnumdaya
doğrudur bacımmCanim bende 3 aydir falan onu kullamiyorum hem de günde 2 kez bende öyle bir şey olmadi. Gyno feron bana yetersiz gelmişti o yüzden buna gecmistim bu daha cabuk emiliyormus
neden olmasınnn harikaaaEki Görüntüle 1303732 Eki Görüntüle 1303733
Lavanta keselerinin çoğunu bitirdim arkadaşımın da yardımıyla, arkasına mıknatıs önüne de isim etiketi stickerı yapışacak, sizce hastanede ve evde bundan versem yanında kolonya ve çikolata ikram etsem olur mu?
vallaa krem değilde o beyaz akıntı bende de var.. hele de hapşuruncaaa iç çamaşırımm adeta peynir parçaları gibi beyaz akıntıyla dolmuş oluyor... ee az kaldı rahim tıkaçalrımız yavaş yavaş gevşeyim atılacakkoff sanki idrar yaparken yanma hissediyorum ya bıktım vallai hergün bisi cikiyo ya. sizinde akintiniz varmi beyaz krem gibi.
bana da kolanyaa feci bir acı gibi geldi okuyunca ama yabancı bir kaynaktada okudumm alkolle diyee burdada yazıncaa bişeyler yapmak gerek kanısına erdim bakalımmTatlımm herkeste meme ucu sorunu olacak diye bir şey yok ki.. Kolonya sürmek ne derece mantıklı bilemiyorum yani.. Lansinoh çok başarılı bu konuda. İlk 1 hafta bebeğin yanlış kavramasından dolayı ben de sıkıntı çekmiştim,lansinoh sürerdim anında etkili bir krem tavsiye ederim. 10 ml olanını alsan yeter de artatr bile. Hepsi buradada 15 tl.
kolanyada geciktim o halde son 3-4 haftamız var soğana başlayayım onu nasıl yapacazzz... kokusu var onundaaa gerçi hamilellik öncesindede iltihaptan dolayı soğan kürü beni kurtarmıştı o yüzdennn soğan tarifiini alayım bacımmm sen yapınca yazıverde bende başlayayım..Canım ben ilk burada paylaşmıştım bunu. Dogum Koç'u Ayşe Öner tavsıyesi bu kitabı da var. Ben 6. Aydan beri uyguluyorum. Pıst pıst kolonya sıkıyorum uçlara. Ama bu yönteme yeni başlayacaksan hemen başla sertleşmesi zaman alıyor. Ayşe hanım da öyle diyor 6.7. Aylarda kolonya kullanımına başlanmalı eder geç kalmıssanızda soğana başlayın diyor. Benim uçlar kolonya ile kuruyor hassasiyeti gitti zaten. Ama gede yatmadan lansinoh sürüyorum şükür su an iyi tabi bi de emzirdikce görücem. Ama bugün soğana da başlıcam çünkü çok korkuyorum yara olmalarından. Ayrıca emzirmeyi çok istiyorum.
sağlık ocağı bizide doğumdan 5.gün sonra geliceksinz tekrar topuk kanınıda alacağız bebişin demiştiAyy canim mide bulantisi dogum habercisi de olabiliyormus ama senin daha vaktin var. Belki de mideni usutmussundur. Bu arada saglik ocagi bizi dogumdan sonra 3.gun cagirdi. Sizi niye 10. Gun cagirmis ki ? Her saglik ocagi farkli mi ?
Çok hoşuma gitti, çok şirinler maşallah. İnşallah sağlıklı kucağımıza alırız bebişlerimizi de kuzucuklarımızın hediyelerini dağıtırız gelenlere.AMİN...Kızlar bizim kokulu taşlarımız. Gelenlere birer tane verilecek. Kahve ve Gül sarması vericem ilk sonra Şerbet ve kandil simidi bir de tatlı çörek. Sade ama şık olsun istedim
Ay hadi gözün aydin geçmiş olsun canim..Kızlar sabah sekiz bucukta sezer yan la doğum yaptim kizim kuvezde Benide dört gibi yurutecekler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?