- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
Raziye senin tas olsyindan nasil etkilendimsr artik. Gece ruyamda felaket hastsyim. Kusuyorum hep ve kustukca bakiyorum avcima tas dolmus tum avcum kocaman kocamanAyni ses bendende geliyor..aynisi..otururken bildigin cit edip susuyor...acba diom karnimmi genislio nedir? Hicde sormadim doktora kuzumun kemik sesimi olaki? Bende anlayamadim :) ama hickirik ayri ..hickirigi anlamamak mumkun degil..hickirirken bir aydan beri karnimi bile hoplatio bizim kiz...vucudunun nerde oldugunu bile anliyorum o kadar yani...
Kesınlıkle katılıyorum canım. Ya bence adı üstunde normal doğum. Sen nasıl kendini doğuma hazırlıyosan. Bebişte kendini hazırlıyo içerde. Ben bir problem olmadıgı surece bebegım nezaman isterse ozaman normal olan yolla gelmesını isterım.Arkadaşım iyi düşün ki iyi olsun ilk doğumum normaldi çok rahat bir doğum ve loğusalık geçirdim çok şükür inşallah bu da aynı olur geleyim kesiye orası bir cm ya kesiliyor ya kesilmiyor ki benim içerde de dikişim vardı inan bi haftada nerdeyse geçti zaten aynı gün her işini kendin yapabilecek kadar iyi hissediyorsun tabi kişiden kişiye değişir ama bu doğumu zor oldu diye yaygara koparıp aman sezeryan da sezeryan diyenleri hala anlamıyorum ama saygı gösteriyorum kişisel bir tercih, idrar kaçırma ya da diğer saydıkların sebebi Bebeğin iriliği ile ilgili olabilir bilmiyorum yaşamadım illa herkes yaşayacak diye bi şey yok bi de şunu demeden geçemicem sezeryan gerekliyse yapılmalı tabi ki ben de doğum sırasında ne yaşayacağımı bilmiyorum hayırlısı ama küçük bi cm lik kesiden korkup 8 kat 10 cm kesilmek gerçekten cesaret ister işte ben asıl ondan korkuyorum uzun oldu Hakkınızı helal edin
marka adı hatırlamıyorum canım.yok canım yarın temizlik yapılacak da camları silerken problem olmasın diye.
ya ilk zamanlar emzik vermezsen bidaha da alısmaz diyorlar ben emzik emsin istiyorum cok datlu oluyolar.
biberon markası modeli onerdiler mi. Dr. browns dar agız mı gotureyim nuk geniş memeli mi . kullanmıcam ama goturcem bilemedim ya
hatırladım canım seni,Ilk bebeğim nasipse. Öğretmenim ama Haziran Ayında gebeliğim sebebiyle istifa ettim. Daha önce düşüklerim olduğu için. Şimdi home office Hesabı Çeviri yapıyorum. Genelde Web sitesi çevirileri falan filan iste. Doğum kısmetse Aralık ilk hafta dendi ama bence erken doğacak benim bebek. Şimdiden Aşağıya indi bir de sancım çok sık olmaya başladı. Ya sen?
evt canim bende bi kac kez rastgeldim ama sebebini bilen yok drlara gore herşey normal zaten ben devlete gittigim icin sizlerden öğrendim cogu seyi allah razi olsun hickiriklar bizimde azaldi iice asagiya indik insan hissediyor indigini sorsanda kendinde olunca anliyorsun olmayinca nafile anlamak herkese hayirli pazarlar kizlarrr :)İyi geceler arkadaşlar bi sorum var size benm karnımdan sürekli çıt çıt diye ses geliyor, sanki parmak çıtlaması gibi yada tırnak keserken çıkan ses gibi,, aynı şeyi taşıyan var mı? Çok kafama takıldı, bu ikinci gebeliğim, ilkinde hiç duymamıştım bu sesi, yaşayan varsa beni bi aydınlatsın
Canım ben ilk burada paylaşmıştım bunu. Dogum Koç'u Ayşe Öner tavsıyesi bu kitabı da var. Ben 6. Aydan beri uyguluyorum. Pıst pıst kolonya sıkıyorum uçlara. Ama bu yönteme yeni başlayacaksan hemen başla sertleşmesi zaman alıyor. Ayşe hanım da öyle diyor 6.7. Aylarda kolonya kullanımına başlanmalı eder geç kalmıssanızda soğana başlayın diyor. Benim uçlar kolonya ile kuruyor hassasiyeti gitti zaten. Ama gede yatmadan lansinoh sürüyorum şükür su an iyi tabi bi de emzirdikce görücem. Ama bugün soğana da başlıcam çünkü çok korkuyorum yara olmalarından. Ayrıca emzirmeyi çok istiyorum.
canım bu konu içinde gittiğim eğitimde şey dediler, biz hastane olarak zaten topuk kanı alıyoruz.bilgilerinizi sağlık bakanlığına göndermek için tahlillerinizi vs yapıyoruz, sizi sağlık ocağından çağırırlarsa biz aldırdık topuk kanını diyin, bebelerinizi bida deldirmeyin dedi.sağlık ocağı bizide doğumdan 5.gün sonra geliceksinz tekrar topuk kanınıda alacağız bebişin demişti
Kızlar sabah sekiz bucukta sezer yan la doğum yaptim kizim kuvezde Benide dört gibi yurutecekler ..
@doubleannem, Allah hayırlı uğurlu etsin yavrularını. akciğer problemi olup küvezde olan yavruna da bol şifa versin..kızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
canım hayırlısı olsun hiç sıkma canını, hep olumlu düşün..canımm maraton yarın ama katılır mıyım bilmem .. canım sıkkın Yusuf hala çook yukarda doktor bu saatten sora inmesi %2-3 dedicok buyuk ihtimal sezeryan .. annemn günü vardı bgn tüm arkadasları iner sen ona kulak asma oldu ama belli de olmaz yani müneccim diil hiç biri aman bilemedim ya Yusuf 49 cm ve 3 kg olmuş nst ye aldı 40 dk fln sürdü gıcık oldum 2 makina varmıs bi de baya bekledik eve gelmemiz uzun sürdü ya .. dün biraz ütü yaptım yarın valizi kapatayım istiorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?