2014 Aralık Anneleri

Raziye senin tas olsyindan nasil etkilendimsr artik. Gece ruyamda felaket hastsyim. Kusuyorum hep ve kustukca bakiyorum avcima tas dolmus tum avcum kocaman kocaman

İnşallah tez zamanda bize iyi haberlerini verirsin raziyeşilyayla, dualarımız seninle, Rabbim tez zamanda şifanı versin bebişini de sağ salim kucağına alıp bize burada sevincini paylaşmanı nasip etsin.AMİN...

Kesınlıkle katılıyorum canım. Ya bence adı üstunde normal doğum. Sen nasıl kendini doğuma hazırlıyosan. Bebişte kendini hazırlıyo içerde. Ben bir problem olmadıgı surece bebegım nezaman isterse ozaman normal olan yolla gelmesını isterım.

37+4 teyim bir kaç gündür hıçkırmıyor. doğum kanalına indiği için mi?

selam kızlar, herkese güzel pazarlar.
geçmişe bakıp geliyorum. söz verdiğim gibi ütülerimi tamamlayıp hastane valizimi kapattım. şimdi netten veya sizden aldığım notlardan eksiğim var mı onları tespit edip, onları tamamlayacağım hafta içinde.
bir de salı günü çalışamaz raporu almak için gittiğimde doğum katına çıkıp hemşirelerle görüşüp onlara da soracağım neler gerekiyor diye...
bugün başka valizini kapatma sözü verenler vardı. onlar ne yaptılar hesap verin bakalım

marka adı hatırlamıyorum canım.
naptın temizlik yapabildin mi? annenler mi gelecekti yardıma.

hatırladım canım seni,
Allah kurtarsın hayırlısıyla.
benim de ilk bebeğim. mühendisim. pazartesi son iş günüm olacak inşallah. sonra bebek eğer vaktinde gelirse 1 ay evdeyim..
benim de bıçak batıyo gibi ağrılarım oluyor zaman zaman kasıklarımda.

evt canim bende bi kac kez rastgeldim ama sebebini bilen yok drlara gore herşey normal zaten ben devlete gittigim icin sizlerden öğrendim cogu seyi allah razi olsun hickiriklar bizimde azaldi iice asagiya indik insan hissediyor indigini sorsanda kendinde olunca anliyorsun olmayinca nafile anlamak herkese hayirli pazarlar kizlarrr :)

kolonya için gittiğim eğitimde 37. haftadan sonra dedi.
güya nasırlaştırarak hassaslığını azaltıyormuş göğüs uçlarının.
çok temas değil birer fıs sıkıp kurutacakmışız. sonrasında banyo sonrası nemlendirici ya da lansinoh tarzı kremler sürecekmişiz.
soğan fikri bana çok kokulu geldi.
Allah hiçbirimize zorluk yaşatmasın inşallah

sağlık ocağı bizide doğumdan 5.gün sonra geliceksinz tekrar topuk kanınıda alacağız bebişin demişti
canım bu konu içinde gittiğim eğitimde şey dediler, biz hastane olarak zaten topuk kanı alıyoruz.bilgilerinizi sağlık bakanlığına göndermek için tahlillerinizi vs yapıyoruz, sizi sağlık ocağından çağırırlarsa biz aldırdık topuk kanını diyin, bebelerinizi bida deldirmeyin dedi.
hastanelerimize sorsak topuk kanı alacaklar mı diye iyi olur..

@doubleannem, Allah hayırlı uğurlu etsin yavrularını. akciğer problemi olup küvezde olan yavruna da bol şifa versin..
bol süt dilerim sana Allahtan, bir de kolaylık.
biz bir tanesine nasıl bakacağız onu düşünüyoruz..
inşallah ikisi de çok uslu olur..

canım hayırlısı olsun hiç sıkma canını, hep olumlu düşün..
son ana kadar herşey olumlu gidip sonradan da sezaryen olabilir. bu işler kısmet.
inşallah çok kolay ve normal bir şekilde doğum yaparsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…