2014 Aralık Anneleri

raziyesilyayla canım çok geçmiş olsun, sana dua ediyorum. bir an önce sağlıkla evine çık inşallah..

kaç kg olmuş canım bebeğin?

Ben 38'de gidicem canim.

Bana da son 1 saatte donen var dedi. Tarihsiz sezeryan olacak donmezse de. Tarih vermesini istemezdim ben olsam.
Sanciyi beklemeyecekmiyim dedim iki hafta sonra ki muayenede donmemisse gun vericem beklemicez dedi. Devlete gidiorum buarada asiri derece yogun gittim hastane gorumcem takibini hep orda yapti sancisi geldiginde yer yok die gonderdiler dogumunu ozelde yapmak zorunda kaldi. Bi yandanda onun stresi sardi beni

canım benimde ters .. Allahım hiç istemiodum sezeryan dr direk bundan sora dönmesi cok düşük ihtimal dedi .. hayırlısı diorum artık ya saglıkla gelsin de en önemlisi o ..
Amin canim saglikli olsnlarda bende asla sezeryan dusunmuordum ama doktor son iki haftada bebek pozisyonunu alir almazsa sonrasi icin cok dusuk donmesi dedi.

bendenizz 2 hafta önce gittiğimde tersdi bebeğim bu hafta içi randevum var dönmüştür inşallah yaa,sezeryan istemiyorum.ama dönmezse yapılacak bişi yok.sağlıklı olsunlardaa
Seninle her biseyimiz ayni gitti zaten butun hamilelik boyunca dogurursan haber ver :) hic nstye aldilar mi seni beni kimse sokmadi o alete cok merak ettim :)

Baksana ya hep ne istiorsak tersi gelior basimiza sezeryane karsi olanlar sezeryane alinacak diorlar normal dogumdan korkanlar normal doguma. Hakkimizda hayirlisi kizlar. İns kazasiz belasiz saglikla kucagimiza aliriz.

Seninle her biseyimiz ayni gitti zaten butun hamilelik boyunca dogurursan haber ver :) hic nstye aldilar mi seni beni kimse sokmadi o alete cok merak ettim :)
aynen canımmm,aynı gidioz hepp, yok ya bende merak ediyorum dahaca nts denen alatle tanışmadım,bu hafta içi gidicem doktora belki o zaman sokar

Kizlarr hepinize tesekkur ederim :) tek tek alimti yapamadim kusura bakmayin disarda internetimi idareli kullaniyorum..gecemiz cok rahat gecti :) baktilarki dugmeye basip cagirmadim hemsireyi o yuzden sabah kahvalti verdiler.bit kadar yedim sonrada bagirsaklarimiz icin gezelim dedik esimle..ama fenalastim bayildim..cok kotu bi andi bebegimin hareketleri aniden kesildi..beni hemen yatakla dogumhaneye goturduler..gidene kadar bayagi bi hava aldim koridorlarda..tansiyonum normale dondu..bebegimde iyiydi nstye baglandik...ama sancim felan yok.benimki tamamen safra kesesi ile alakali.allaha sukur olsunki karacigerim enzimlerim daha normale donuyormus..simdi oglen yemegi verdiler. Yavas yavas uc dort saatte yiyorum..dualarinizi eksik etmeyin..benim dogum cantasi bakim nelere yaradi...allahtanki yanimiza aldik oylede guzel hazirlamisimki hic rezillik cekmedim.bugun dusumu aldim kendimi toparlayinca.rahatladim biraz..bir an once evime gidip evimde islerimle vakit gecirmek istiyorum :)

E envai bacımmm ALLAH analı babalı sağlıkla büyümesini nasip eylesin...

raziyesilyayla lyayla bacımmm acil şifalar ... diğer kişilerin hastalıklarını düşünüp eslemi de kendinide strese sokma bacımmm...
bebekprenses boşver maratonu bende kapatacam akşama valizi inşallah.. dünde lansinonun manuel pompasını ve de aventin göğüs kalkanını aldım....
son olarak çıkamayız diye deniz suylu otribebenin nazal burun aspiratörünü de aldıkkk... ohhh sondur artık inşallahhh...

ben sormuştum zaten bacım... tam tersine hastane doğduğundaki topuk kanını alıcakmış almasınaaa ama 5 gün sonra sağlık ocaklarıda tekrar almasının nedenleri sarılık belirtisi olup olmayacağıymış... tekrar çocuk dr na sorup ona göre götürürüz artıkk...
ben asm ler demi yoksa çocuk dr u gözetiminde mi bebişin aşılarını yaptıracağıma da daha karar veremedim.. bir çok arkdşm dr la işini hallettirmektedir...bakalım artık

selam kızlar,
internetten ve sizlerden not ettiğim listelerin tümünü taradım ve eksiklerimi aşağıda listeledim.
bu eksiklerin dışındakiler zaten hazır bunlar yapılacak listem.
burada sarı olarak işaretliler şu an evde hazır olup sadece hazır edilecekler.
beyaz olanlar satınalınacaklar.
inşallah kısa sürede toparlarım...

merhaba canım,
zaten şimdi hamileyiz diye kadın doğumcularla uğraşıyoruz, bebişler doğarsa bebek doktorları ve onla ilgili konular olacak tek ilgi alanımız,
çok heyecanlıyım çok

canım Eslemin normal doğması ile ilgili herhangi bir engel yok di mi?
eşin izin alabildi mi yanında mı sürekli?
doktorlar ne diyor ne zaman çıkabilirmişsin...
Allah'ım seni ve Eslem'i korusun

kzlar,
doktor benden bir ton test istedi ya. bazilari gereksiz geliyor bana. aşaği yaziyorum hepsini. sizden istedi mi bunlari dr?
38 haftadan sonra ihtiyaç oluyormuş. Dolayisiyla 38 den önceki hamilelerden istenmiyor zaten. 38 hafta veya sonrasi hamilelere sesleniyorum. Lütfen cevap. Çünkü tüm şu testler 320 tl tututor :S

anti hcv
anti hiv 1/2, Elisa
aptt
hbsag (card test)
hemogram otomatize
kan grubu (abo)+rh (jel santrifügasyon)
protrombin zaman (koagülometre)
tam idrar tetkiki (tit)

Yaklasik 1 aydir valizi kapatma hayaliyle gecirdim ve hala kapatamadim. Aslinda hersey hazir son bir duzenleme ve evdekilerden koyacaklarim ile tamamlanacak. Disardan alinacak eksik yok. Yok diyorum ama belli de olmaz cikar mi cikar.
_swift_ cim seni çok merak ettik, bu kadar arayı açma şekercim...
Ne zaman arayi acmam artik desem kesin bir sey cikiyor haha. Ama firsat buldukca giriyorum.

Stres olma cici. Hayirlisi ne ise o olsun madem oyle. Sglikli gelsin ya tularimi

Canim cuma günü nerdeyse hepsi bana da yapildi idrar ve card test hariç ama benim hastane ücret almadi bunlar için çok pahali yerinde olsam devlette yaptirir sonucu kendi doktoruma gotururum

Kızlar bir şey sorucam benim geceden beri ara ara adet olacakmışım gibi belim, kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor. Sizce hastaneye gitmeli miyim? Sizde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…