2014 Aralık Anneleri

Cnm hayirli oolsun.bende 32 haftada dogum yaptım.bir haftadır kuvezde kendi nefes alamıyor
Rabbim uzun omür versin inşallah bebeklerimizi.
Benimde aklım kalbim hep hastanedee

canım çatı olmadı işte bebek hala cok yukarda diee .. offf şimdi kv kp ve eşimin abisi gelio ani oldu biraz hazırlık yapıorumm yorgunum hepp maraton da yalan olduu

Canim cuma günü nerdeyse hepsi bana da yapildi idrar ve card test hariç ama benim hastane ücret almadi bunlar için çok pahali yerinde olsam devlette yaptirir sonucu kendi doktoruma gotururum
ben de öyle yapayim diyorum ama devlet hastanesine gitsem dr demicek mi git kendi hastanende yaptir, takibini ben yapmiyorum ki diye

Canim 38. Haftamdayim bende. Benden herhangi bir test istemedi. Ama testlerinin icinde elisa testi dikkatimi cekti. Bu testi gebeligin ilk donemlerinde zaten yapiyorlar kizamikciga olan bagisikligin var mi yok mu ona bakiyorlar ve varsa vardir yoksa yoktur sonradan degisen bir sey degil bir kere yapilmasi yeterli yani. O daha once yapildiysa simdi yapilmasi zaten gereksiz ama digerlerini tam olarak bilemiyorum. Ayrica devlet hastanelerinde falan da yaptirabilirsin bosa para verme bencede.

Sansini dene derim gerekli ise oda yapar gerekli degil ise zaten yapmaz.
Kızlar ben hep bütün testlerımı devlette yaptırıp doktoruma gosterdım. Hatta devlettekı doktorada gosterdım. Bunu kendi doktorum söylemişti bana. Boşuna burda para verme gt devlette yaptır demiştı.

Kızlar bişey sorucam hacışeriften çıkolata alanlara. Bu kare paketlı bebek cıkolatalarının altında 29 tl falan fiyatlar var. Altındada adetlerı yazıyo. Fıyatlar cok ucuzda dogrumu anladm diye sorim dedim.

Bu mesela 29 tl diyo Altındada 240 gr işaretlenmiş 32 adet yanı. Dogrumu anlamışım. Dışarda sordum buna benzer cıkolataları daha fazla fıyat verdılerde kafam karıştı

Eklentiler

• image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 92

sezeryan mı planlanıyor? bunlar ameliyat öncesi rutin istenen testler. Devlette yaptırıp götürebilirsin (tabi doktorun kabul ederse)

canim sen normal istemedigin için hep olumsuz tarafları goruyorsun bence ama vajina estetiğinin kesinlikle bozulması nedir bu arkadaş bu bilgiyi nerden almis valla tovbeestagfurullah bir yasima daha girdim normal doğumu bu kadar kötüleyen bir yazi hic okumadim. Birşey olacagi varsa bebegin doğduktan sonra da olur hangimizin garantisi var ki yarin bir kaza gecirirsin ve bir bakmissin yatalaksin allah korusun. Kulaklarini tikamaya calis ikisinin de belli riskleri var evet ama sezeryaninkiler çok daha fazla emin olabilursin adı üstünde normal yani. Ama bu kadar korkuyosan da yapacak birşey yok iyice düşün ve doktorunla konuş sezeryan istediğini belirt. Epidural konusunda katiliyorum milimetrik bir olay ufak bir hata felç yapabilir ben o riski asla göze alamam normal doğurmak istiyorum inşallah bebegimin ilk aglayisini kordonu kesilip hemen bana verildigi o mucizevi anı yasamak istiyorum allah nasip ederse :)

canim ya çok geçmiş olsun merakla bekliyorum dualarim seninle inşallah sağ salim kavusursun yavruna kendine çok dikkat et artik yorma kendini

Slm kizlar.. bugun evde temizlik vardi.. belki de dogumdan once son temizliktir.. kismet :) ben de kendimi baya yormusum. Belim tutmuyo diyebilirim.. aslinda sadece mobilyalari sildim banyo wc yi temizledim. Cok bi is degil ama artik yoruluyoruz. Gorumcem de her yeri dip kose supurdu sildi. Camlari silmedik. Hava yagisli zaten.. sizde ne var ne yok??

Bazı insanlar normal doğum diyor başka birşey demiyor çok ısrarcı ve sezeryana karşılar.bence ön yargılı olmamak lazım bizim ülkemizde normal doğum normal birşekilde yapılmıyor eğer nasibimizde sıkıntı ile karşılaşmak varsa bunu normale veya sezeryana bağlamamak lazım hayırlısını isteyip dua etmek lazım.Rabbim hepimize kolaylık versin inş

ben de öyle yapayim diyorum ama devlet hastanesine gitsem dr demicek mi git kendi hastanende yaptir, takibini ben yapmiyorum ki diye
Yok canim ya devletin hastanesi öyle bir şey demeye ne hakki var acil deki doktorlar bile isteyebilir bu testleri

Canim senle haftalarimiz ayni bu ara bende doğum sekli konusunu düşünüyorum. Benim bebeğe hep iri bebek diyor doktorlar boyu kilosu kafasi hep 2 hafta önden gidiyor. Kafasi şimdiden 9.2cm olmuş. Bu durum beni biraz korkutuyor. Normal doğumu bende cok istiyorum ama karar veremedim daha. Sen yerimde olsan ne yapardin? Fikre ihtiyacim var gerçekten??

Bende de durumlR aynı cnm normale o kadar hazırlamıştımki kendimi şimdi doktorum normal yapamayabilirsin diyor biz 37+2yiz ama kafası 41+6 görünüyor kafası kanala yerleşmez dedi o yüzden hayırlısı diyorum ama içimde bi buruk geçen Perşembe gittiğimde 9.7ydi kafamız

Maşallah cnm kolay gelsin benimde yengem yanıma yerleşti sağolsun herşeyime yetiyor ama bizde son temizliğimizi bu hafta sonu yaparız herhalde çünkü haftaya ne olacağımız belli değil çantamızıda yarın kapatacağız artık

kilosu ne kadar cikiyo canim ben 33+6 da gittim en son 2327 gram dedi doktorun ne diyor o da önemli. Bebeğim iri olsaydi sanirim doktorumun sezeryan teklifini kabul ederdim ben. Benim doktor 4 kilo ustune sezeryan tarafli yanasiyo onun disinda kesinlikle normal dogum taraftari surekli beni uyariyor bebek cok iri olmasin normal sansimizi elimizden almasin diyo. Şartlar uygunsa normal doğum anne ve bebek için tehlike olusturmayacaksa doğum normal olmali ama annenin vücudu iri bir bebeği dogurmaya engelse normal doğum saglikli diye de israr etmemek lazim hakkında hayirlisi olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…