- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
Yarin gidiom bende ayyy doguruom ben galiba die bi konusayim bakalim beni alacaklar mi :)aynen canımmm,aynı gidioz hepp, yok ya bende merak ediyorum dahaca nts denen alatle tanışmadım,bu hafta içi gidicem doktora belki o zaman sokar
Bu testlerin hepsini hamileligin daha ilk haftasinda yaptilar canim bana kesinlikle gerekli.Canim cuma günü nerdeyse hepsi bana da yapildi idrar ve card test hariç ama benim hastane ücret almadi bunlar için çok pahali yerinde olsam devlette yaptirir sonucu kendi doktoruma gotururum
hehhehe birde gerçeğe dönersee o zaman doğurmayı görürsünnYarin gidiom bende ayyy doguruom ben galiba die bi konusayim bakalim beni alacaklar mi :)
Sezeryandan cok korkuorum yahehhehe birde gerçeğe dönersee o zaman doğurmayı görürsünn
ahh ahh bende sezeryan istemiyom ama bebeğim dönmüş olsa bi ohh diyecem yaaSezeryandan cok korkuorum yakabus gibi acik kalp amelyati yapacakmism gibi :) normal dogurmak istiorum gormek istiorum bebisimi hemencik koklamak istiorum aglamak istiorum :) ay dogurayim kiz suan pek bi dogurasim geldi :)
Maşallah cnm kolay gelsin benimde yengem yanıma yerleşti sağolsun herşeyime yetiyor ama bizde son temizliğimizi bu hafta sonu yaparız herhalde çünkü haftaya ne olacağımız belli değil çantamızıda yarın kapatacağız artık
Sezeryandan cok korkuorum yakabus gibi acik kalp amelyati yapacakmism gibi :) normal dogurmak istiorum gormek istiorum bebisimi hemencik koklamak istiorum aglamak istiorum :) ay dogurayim kiz suan pek bi dogurasim geldi :)
Hehe benim de belimde kasiklarimda hafif agrilar var. Icim bi hos oldu. Cok istiyorum bn de normal dogum.. heyecanlandim agrilardan dolayi. Bn de normal dogurup hemen bebisimi koklamak istiyorum..
Hayirlisi canim bnm.. bugun hep belim agridi. Hafif sancilar da var. Birazdan sicak bi dus alicam. Acaba bizim oglan gelmeye mi hazirlaniyo ki???
Bende de durumlR aynı cnm normale o kadar hazırlamıştımki kendimi şimdi doktorum normal yapamayabilirsin diyor biz 37+2yiz ama kafası 41+6 görünüyor kafası kanala yerleşmez dedi o yüzden hayırlısı diyorum ama içimde bi buruk geçen Perşembe gittiğimde 9.7ydi kafamız[/QUOTE
Senin daha da ondeymis canim ya Allah hepimize hayirli doğumlar versin insallah
Daha doğumu konusmadik canim 35+0 da giittm 2850gr di 37 bitince tam karar vercem galiba kafam çok karisikkilosu ne kadar cikiyo canim ben 33+6 da gittim en son 2327 gram dedi doktorun ne diyor o da önemli. Bebeğim iri olsaydi sanirim doktorumun sezeryan teklifini kabul ederdim ben. Benim doktor 4 kilo ustune sezeryan tarafli yanasiyo onun disinda kesinlikle normal dogum taraftari surekli beni uyariyor bebek cok iri olmasin normal sansimizi elimizden almasin diyo. Şartlar uygunsa normal doğum anne ve bebek için tehlike olusturmayacaksa doğum normal olmali ama annenin vücudu iri bir bebeği dogurmaya engelse normal doğum saglikli diye de israr etmemek lazim hakkında hayirlisi olsun canim.
Kızlar geçmiş sayfalarda sormuştum ama kimse cevaplamadı, benimde dun geceden beri adet olacakmışım gibi belim ağrıyor birde ara ara ama sık değil kasığıma ağrı giriyor o anda bacaklarımda ağrıyor. Acaba normal mi yoksa devam ederse hastaneye gitmeli miyim sizce?
Canım görmemişim ama benim adet zamanı cok ağrım olmazdı .. Belim biraz ağrıyor ama o da artık kolay yorulmamdan son 2 hafta göbek baya büyüdü . Kasık ağrısı , sancı olayını hala anlamıyorum geçen hiç ağrım yokken ntsde sancı cıktı farkedemıyorum ki Bebiş hareketi sanıyorum . Benım de sın 2 gündür legen kemiğim resmen ittiriliyoKızlar geçmiş sayfalarda sormuştum ama kimse cevaplamadı, benimde dun geceden beri adet olacakmışım gibi belim ağrıyor birde ara ara ama sık değil kasığıma ağrı giriyor o anda bacaklarımda ağrıyor. Acaba normal mi yoksa devam ederse hastaneye gitmeli miyim sizce?
Canım Kitab'ında daha iyi etki için kolonya erken başlanmalı diyor. Ben denedim memnunum duşa falan gerek var mı Kanımca yok zaten kalmıyor uçlarda su ile siliyorum ben. Alternatif olsun diye paylaşmıştım bu bilgiyi. Semineri nerede oluyor? Keşke buralarda da olsakolonya için gittiğim eğitimde 37. haftadan sonra dedi.
güya nasırlaştırarak hassaslığını azaltıyormuş göğüs uçlarının.
çok temas değil birer fıs sıkıp kurutacakmışız. sonrasında banyo sonrası nemlendirici ya da lansinoh tarzı kremler sürecekmişiz.
soğan fikri bana çok kokulu geldi.
Allah hiçbirimize zorluk yaşatmasın inşallah
Canım benim Dr magnezyumu sadece kramp olduğu Günler'de önerdi ve Israrla düzenli kullanma Demişti. Sanırım fazlası safraya zarar veriyor diye Hatırlıyorum. Benim karnım hep top gibi olup sertleşiyor. Dr normal dedi. Bunları diyen de Prof. Yani üni hastanesinde Söylüyorlar bunları. Bence Boşa degıldir. Sezeryan olma olasılığım yüksek. Sebebi çift rahmim oluşu. 38-39 gibi diyor doktorum. Erken katiyen almam ne kadar kalırsa o kadar iyi bizim için diyormrb kızlar birsey sormak istiorum doktorunuz kasılmalar için kullandıgımız magnezyumu kesmeniz konusunda bi sey dedimi? suan 37+2 günlügüm artık kesmemiz lazım dedi ben onu içmesem karnımm tas gibi oluor ya( Burada 39 da sezeryan olacam kısmet olursa bir hafta önce almamız lazım dedi sezeryan olacaklar sizin kacıncı haftada alınıorr bebişlernz
Canım bunlar bebeği kanala iten sancılar doğum başlamadan Nişan gelmeli. Bir de Sancı sıklığın ölçülmeli. Karnın belli aralıklarla sık sık kazılmaya başlarsa bebek geliyor demek. Hele beş Dakika'nın altına düşerse sancın bil ki doğum Başlamış. Seninkiler sanırım düzensiz ve günde 10 defa falan oluyordur. Eğer kanama falan olursa hiç bekleme doğru doktoraKızlar geçmiş sayfalarda sormuştum ama kimse cevaplamadı, benimde dun geceden beri adet olacakmışım gibi belim ağrıyor birde ara ara ama sık değil kasığıma ağrı giriyor o anda bacaklarımda ağrıyor. Acaba normal mi yoksa devam ederse hastaneye gitmeli miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?