2014 Aralık Anneleri

Canim cuma günü nerdeyse hepsi bana da yapildi idrar ve card test hariç ama benim hastane ücret almadi bunlar için çok pahali yerinde olsam devlette yaptirir sonucu kendi doktoruma gotururum
Bu testlerin hepsini hamileligin daha ilk haftasinda yaptilar canim bana kesinlikle gerekli.

Reactions: ple
Sezeryandan cok korkuorum ya kabus gibi acik kalp amelyati yapacakmism gibi :) normal dogurmak istiorum gormek istiorum bebisimi hemencik koklamak istiorum aglamak istiorum :) ay dogurayim kiz suan pek bi dogurasim geldi :)
ahh ahh bende sezeryan istemiyom ama bebeğim dönmüş olsa bi ohh diyecem yaa git bi koşu doğuruver

Hayirlisi canim bnm.. bugun hep belim agridi. Hafif sancilar da var. Birazdan sicak bi dus alicam. Acaba bizim oglan gelmeye mi hazirlaniyo ki???

Sezeryandan cok korkuorum ya kabus gibi acik kalp amelyati yapacakmism gibi :) normal dogurmak istiorum gormek istiorum bebisimi hemencik koklamak istiorum aglamak istiorum :) ay dogurayim kiz suan pek bi dogurasim geldi :)

Hehe benim de belimde kasiklarimda hafif agrilar var. Icim bi hos oldu. Cok istiyorum bn de normal dogum.. heyecanlandim agrilardan dolayi. Bn de normal dogurup hemen bebisimi koklamak istiyorum..

Hehe benim de belimde kasiklarimda hafif agrilar var. Icim bi hos oldu. Cok istiyorum bn de normal dogum.. heyecanlandim agrilardan dolayi. Bn de normal dogurup hemen bebisimi koklamak istiyorum..

Oyyy aminnn insallah hepimiz normal pirtlatiriz sorunsuz

Hayirlisi canim bnm.. bugun hep belim agridi. Hafif sancilar da var. Birazdan sicak bi dus alicam. Acaba bizim oglan gelmeye mi hazirlaniyo ki???

Benimde dün akşam 2 saat boyunca kasıklarında ağrılarım oldu sabaha giderim herhalde hastaneye diye düşündüm ama sabaha herşey normaldi ama şimdide karnım sertleşmeye başladı acaba bunlar hazırlık mı yoksa doğumun yaklaştı hazırlan demek mi oluyor anlamadım :)

Daha doğumu konusmadik canim 35+0 da giittm 2850gr di 37 bitince tam karar vercem galiba kafam çok karisik

Bendeki tüm belirtiler kayboldu benim oglum gelmekten vazgecti. madem gelmemi istemediniz bende gelmiyorum moduna gecti galiba ( of ne belim agriyo ne kasigim nede baska bi yerim

mrb kızlar birsey sormak istiorum doktorunuz kasılmalar için kullandıgımız magnezyumu kesmeniz konusunda bi sey dedimi? suan 37+2 günlügüm artık kesmemiz lazım dedi ben onu içmesem karnımm tas gibi oluor ya( Burada 39 da sezeryan olacam kısmet olursa bir hafta önce almamız lazım dedi sezeryan olacaklar sizin kacıncı haftada alınıorr bebişlernz

Kızlar geçmiş sayfalarda sormuştum ama kimse cevaplamadı, benimde dun geceden beri adet olacakmışım gibi belim ağrıyor birde ara ara ama sık değil kasığıma ağrı giriyor o anda bacaklarımda ağrıyor. Acaba normal mi yoksa devam ederse hastaneye gitmeli miyim sizce?

hamile kaldıgım günden beri hergün neredeyse kasık agrılarım oldu doktorum hep normal oldugunu söledi.. yeni yeni kasık bölgesinde bıcak saplanması gibi agrılar ve bel agrısıda eklendi onu sordum son aydasın ay gün agrıları onlar normal dedi bilemedimm yanii dogum agrısını nasıl ayırt edecem die kara kara düsüncelerdeym bende inan:)) o agrılarla 37 yi dolduruyorum Allahın izniyle korkma acılman falan yoksa

Canım görmemişim ama benim adet zamanı cok ağrım olmazdı .. Belim biraz ağrıyor ama o da artık kolay yorulmamdan son 2 hafta göbek baya büyüdü . Kasık ağrısı , sancı olayını hala anlamıyorum geçen hiç ağrım yokken ntsde sancı cıktı farkedemıyorum ki Bebiş hareketi sanıyorum . Benım de sın 2 gündür legen kemiğim resmen ittiriliyo

Canım Kitab'ında daha iyi etki için kolonya erken başlanmalı diyor. Ben denedim memnunum duşa falan gerek var mı Kanımca yok zaten kalmıyor uçlarda su ile siliyorum ben. Alternatif olsun diye paylaşmıştım bu bilgiyi. Semineri nerede oluyor? Keşke buralarda da olsa

Canım benim Dr magnezyumu sadece kramp olduğu Günler'de önerdi ve Israrla düzenli kullanma Demişti. Sanırım fazlası safraya zarar veriyor diye Hatırlıyorum. Benim karnım hep top gibi olup sertleşiyor. Dr normal dedi. Bunları diyen de Prof. Yani üni hastanesinde Söylüyorlar bunları. Bence Boşa degıldir. Sezeryan olma olasılığım yüksek. Sebebi çift rahmim oluşu. 38-39 gibi diyor doktorum. Erken katiyen almam ne kadar kalırsa o kadar iyi bizim için diyor

Canım bunlar bebeği kanala iten sancılar doğum başlamadan Nişan gelmeli. Bir de Sancı sıklığın ölçülmeli. Karnın belli aralıklarla sık sık kazılmaya başlarsa bebek geliyor demek. Hele beş Dakika'nın altına düşerse sancın bil ki doğum Başlamış. Seninkiler sanırım düzensiz ve günde 10 defa falan oluyordur. Eğer kanama falan olursa hiç bekleme doğru doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…