Ara ara mı geliyor canım? Öyleyse doğum sancısı olabilir. Bazen de bebek çok acı veriyor donerken falan. Allah yardımcın olsunCanim ben hepinize cok dua ediyorum sizde bana edin benim su an karnimin icinde tarif.edemedigim bise var sanci gibi agri gibi ama kasiklarimda belimde bise yok bu ne anlama geliyo biliyomusunuz dogum sancisimi acaba yardim edin.
Allah razı olsun. Sağolsun bugün yemeği eşim yapıyor. En azindan onu yapmicam ama evde çocuk da olunca acayip dagiliyor
Daha yeni oldu gecti simdi tekrar gelir mi bilmiyorum insallah gelir insallah dogum sancisidir dua et canimAra ara mı geliyor canım? Öyleyse doğum sancısı olabilir. Bazen de bebek çok acı veriyor donerken falan. Allah yardımcın olsun
Cnm nasil isiticm detayli anlatabilir msnCanim bana soyleyenler hep dogumdan sonra emzirirken yara olup kullananlar. Kremler ise yaramadi sogan iyi geldi dediler
netten bakiyirumda hem.kirmizi kan seklimde diyir nisan.kafam karisti. sari akintinin ustinde putur putur kahve rengi seyler vardi.acaba doktorumu arasamO zaman hayirlisiyla bi kac gunun var insallah belkide bugun hadi bakalim :)
Ara canım bncede doktor anlar onunetten bakiyirumda hem.kirmizi kan seklimde diyir nisan.kafam karisti. sari akintinin ustinde putur putur kahve rengi seyler vardi.acaba doktorumu arasam
doymuyor olabilir canim yada bazı bebekler doysalar bile emmek hoşuna gidiyor boyle bişeyde olabilirbi de kizlar bisey sorucm size deneyimli olanlar bi cvplarsa sevinirim.Benim oglum memede cok duruyor15 günluk
normal mi ?
gogsunu açarak hava almasını sagla bu şekilde iyileşmesi hızlanacaktır . Evet malesef kremler pk faydalı olmuyor çunku bebek devamli emiyor ve bi nevi gogsun iyilişmesini engelliyor.chocolate88 aynıyız cnm bende ağlıyorum emzirirken annelik ne zormuş kremler yalan dolan 1 hafta oldu benimde kanıyor hep sabredicez mecburen.. allah yardımcımız olsun
Benim kızım ağladıkça meme vermiştim ilk zAmanlar. Yorucu ama bebek çok güzel topluyo kendini. Ağladıkça yanında olduğunu hissettirmek de önemli, belki memeye cok ihtiyaç duymamaya baslarbi de kizlar bisey sorucm size deneyimli olanlar bi cvplarsa sevinirim.Benim oglum memede cok duruyor15 günluk
normal mi ?
Canim ben doktora sordum seni yalanci emzik niyetine kullaniyordur annesi dedi :)bi de kizlar bisey sorucm size deneyimli olanlar bi cvplarsa sevinirim.Benim oglum memede cok duruyor15 günluk
normal mi ?
Resmen evde gögüsler disarida k.valide ve annemin yaninda geziyorum iyice rezilligi ele aldim ama yok yok gecmoyo deliricem 15 gündür.Bugün esim gögüs kalkani aldi onu da deniyeyim dedim bakalim.Sogani yapsam iyice yariklari acar mi acaba?Kizlar cok caresizim.Bebegim de cok emiyo saatlerce emince gecmesine imkan yok.Böyle mi kalacak yoksa ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.Dogum da bu kadar aci cekmedim.gogsunu açarak hava almasını sagla bu şekilde iyileşmesi hızlanacaktır . Evet malesef kremler pk faydalı olmuyor çunku bebek devamli emiyor ve bi nevi gogsun iyilişmesini engelliyor.
Bizim de ayni canim.Ben memeden zorla cikariyorum düsün.Memelerim yarik.olmasa isterse günlerce emsin ama cok aci cekiyorum.ins ben de tez vakitte senin gibi emzirebilirim mutlu bir sekildeCanim ben doktora sordum seni yalanci emzik niyetine kullaniyordur annesi dedi :)
Zaten sen anliyorsundir esas emdigi zamanlari. Cogu zaman mic mic bos cekiyorlar keyf yapıyorlar. Benimki de öyle. Ama surekli meme degisiyoruz biz. 15 dk birini 15 dk birini sonra geri öbür memeyi derken 1 saat sürüyor maceramiz :)
Canim sogani 4e boluyosun disindaki buyuk parcalardan alirsin catalla yada elinle ocagi kisik acip isit biraz yumusasin. Direk atese tutuyosun. Dayanabilecegin sicaklikta olsun yakma kendini. Onu gogsune kapatiyosun sonra ped koyarsinĺ
Cnm nasil isiticm detayli anlatabilir msn
canim bnmde oyle yara olmştu . Yirmi gunde iyileşti yapmadıgım şey kalmadı . İnşllh sennki bir an once gecer gerçkten çok acili oluyr emzme bnde aglıyodum senin gbi. İstersen bide sogani dene belki etki eder . Bebegin gogus kalkanıyla emerse iyileşmesi hızlanr cnm ztn bbk emdgi içşn iyileşemiyor . Birde baska bi krem markası dene artık cildin alişmiştr surdugun aynı kremlere fayda etmzler artık . Okunuşu teramsin die bi krem var oda iyi gelir.Resmen evde gögüsler disarida k.valide ve annemin yaninda geziyorum iyice rezilligi ele aldim ama yok yok gecmoyo deliricem 15 gündür.Bugün esim gögüs kalkani aldi onu da deniyeyim dedim bakalim.Sogani yapsam iyice yariklari acar mi acaba?Kizlar cok caresizim.Bebegim de cok emiyo saatlerce emince gecmesine imkan yok.Böyle mi kalacak yoksa ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.Dogum da bu kadar aci cekmedim.
Bizim de ayni canim.Ben memeden zorla cikariyorum düsün.Memelerim yarik.olmasa isterse günlerce emsin ama cok aci cekiyorum.ins ben de tez vakitte senin gibi emzirebilirim mutlu bir sekilde
Evet ben devam ediyorum canımKizlar doktorum bana vitamine devam et dedi saglik ocagi vitamin ve kan hapina devam et dedi napsam siz devam ediyo musunuz?
Belki doğum sancınız başlamıştır düzenliyse.kaç günlük hamilesiniz?kızlar benım agrım var ya adet agrısı gıbı bebıs hareket edınce alt tarafıma vuruyo sankı cıkacak gıbı agrı oluyo belımde agrıyo ama gelıp gıtmıyo agrı duzenlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?