2014 Aralık Anneleri

Canim ben hepinize cok dua ediyorum sizde bana edin benim su an karnimin icinde tarif.edemedigim bise var sanci gibi agri gibi ama kasiklarimda belimde bise yok bu ne anlama geliyo biliyomusunuz dogum sancisimi acaba yardim edin.
Ara ara mı geliyor canım? Öyleyse doğum sancısı olabilir. Bazen de bebek çok acı veriyor donerken falan. Allah yardımcın olsun

bi de kizlar bisey sorucm size deneyimli olanlar bi cvplarsa sevinirim.Benim oglum memede cok duruyor15 günluk
normal mi ?

chocolate88 aynıyız cnm bende ağlıyorum emzirirken annelik ne zormuş kremler yalan dolan 1 hafta oldu benimde kanıyor hep sabredicez mecburen.. allah yardımcımız olsun
gogsunu açarak hava almasını sagla bu şekilde iyileşmesi hızlanacaktır . Evet malesef kremler pk faydalı olmuyor çunku bebek devamli emiyor ve bi nevi gogsun iyilişmesini engelliyor.

bi de kizlar bisey sorucm size deneyimli olanlar bi cvplarsa sevinirim.Benim oglum memede cok duruyor15 günluk
normal mi ?
Benim kızım ağladıkça meme vermiştim ilk zAmanlar. Yorucu ama bebek çok güzel topluyo kendini. Ağladıkça yanında olduğunu hissettirmek de önemli, belki memeye cok ihtiyaç duymamaya baslar

normal mi ?
Canim ben doktora sordum seni yalanci emzik niyetine kullaniyordur annesi dedi :)
Zaten sen anliyorsundir esas emdigi zamanlari. Cogu zaman mic mic bos cekiyorlar keyf yapıyorlar. Benimki de öyle. Ama surekli meme degisiyoruz biz. 15 dk birini 15 dk birini sonra geri öbür memeyi derken 1 saat sürüyor maceramiz :)

gogsunu açarak hava almasını sagla bu şekilde iyileşmesi hızlanacaktır . Evet malesef kremler pk faydalı olmuyor çunku bebek devamli emiyor ve bi nevi gogsun iyilişmesini engelliyor.
Resmen evde gögüsler disarida k.valide ve annemin yaninda geziyorum iyice rezilligi ele aldim ama yok yok gecmoyo deliricem 15 gündür.Bugün esim gögüs kalkani aldi onu da deniyeyim dedim bakalim.Sogani yapsam iyice yariklari acar mi acaba?Kizlar cok caresizim.Bebegim de cok emiyo saatlerce emince gecmesine imkan yok.Böyle mi kalacak yoksa ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.Dogum da bu kadar aci cekmedim.
Bizim de ayni canim.Ben memeden zorla cikariyorum düsün.Memelerim yarik.olmasa isterse günlerce emsin ama cok aci cekiyorum.ins ben de tez vakitte senin gibi emzirebilirim mutlu bir sekilde

Kizlar doktorum bana vitamine devam et dedi saglik ocagi vitamin ve kan hapina devam et dedi napsam siz devam ediyo musunuz?

Gecmiyo beniM beliMin agrisi ya:s yarın ilk randevu benim. İnsaAllah geçer ama geçmezse söylerim doktora

canim bnmde oyle yara olmştu . Yirmi gunde iyileşti yapmadıgım şey kalmadı . İnşllh sennki bir an once gecer gerçkten çok acili oluyr emzme bnde aglıyodum senin gbi. İstersen bide sogani dene belki etki eder . Bebegin gogus kalkanıyla emerse iyileşmesi hızlanr cnm ztn bbk emdgi içşn iyileşemiyor . Birde baska bi krem markası dene artık cildin alişmiştr surdugun aynı kremlere fayda etmzler artık . Okunuşu teramsin die bi krem var oda iyi gelir.

kızlar benım agrım var ya adet agrısı gıbı bebıs hareket edınce alt tarafıma vuruyo sankı cıkacak gıbı agrı oluyo belımde agrıyo ama gelıp gıtmıyo agrı duzenlı

Mrb arkadaşlar hiç sancı açılma yokken ve bebek kanala girmemişken suni sancıyla bebek kanala girer mi ve açılma olup normal doğum olur mu? Benim durumum malesefki böyle :-( bide ben bugün devlet hastanesine gittim en çok burada 40+4 güne kadar bekletiyorlar doğumu sonra suni sancı veriyorlar doğumu daha fazla bekletmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…