2014 Aralık Anneleri

maşallah canim yaa.seninki cidden iyi emiyomus.benimkinide uyandirmaya calisiyorum resmen bu arada çok uykusuzum.Allahım hergün böylemi olcak diyorum.ama şükürsüzlük etmiyim yine.çok şukur

ben 5.gün ancak yapabilmistim.korse giymek de çok toparlayici oluyodur eminim ama dikişlerden giyemmemki.gerci sadece bel bölgesi icinde var demi

Hayir canim bizde bugün bir aylik olduk ama gözlerinin akı hala sapsarı bizimkide sınırda cikiyor bakalim bugün aşıya gidicez saglik ocagina ordaki dr a sorcam olmadi hastaneye gidip tekrar bi test yaptircam
Canım ne dediler sağlık ocağında biz de cuma gidicez ben de hastaneye gidip tekrar ölçtürsem diyorum hep aklımda o var sarılık olduğu hafta mama verdim şimdi bıraktım diyorum bırakmasamıydım acaba süt yetmiyor mu kafamda hep bunlar ama kilo alımı kaka çiş olayı iyi geçseydi bi

nasıl bı agrı olcak bılmıyoruzya her agrıyı sancı sanıyom ben:) hemen valızımı kapıp hastaneye gtcem gbı gelıyo hayrlısı
Arkadaşlar doğum sancısı şöyle oluyor ilkinde suni aldığım için ben de bilmiyordum merak ediyordum ama ikinci gayet doğal oldu sabah kalktığımda normal kasılmalarım vardı ama düzenliydi 15 dakikada falan geliyordu yani öyle bi ağrı Sancı değildi benim ki bildiğiniz kasılma sonra 10 dakikaya sonra 5 derken 3 e düştü işte 3 den sonra hem uzun sürüyo bu kasılmalar hem de hafiften belinize doğru bi ağrı girmeye Başlıyor sonra zaten anlıyorsunuz doğuracak olduğunuzu:) hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

İlk başta gelenler ağrısız kasılma mıydı?

Bana sadece sıvı gıdalar alın dediler. 2. Gece çıktım sanırım

Dogum sancisi nasil oluyor diyen ve bekleyen anneler sanci geldiginde emin olun anlarsiniz. ayrica acilmaniz 5 cm ustune cikarsa pes edip seaeryan iatemeyin. ben doktor tercihim sayeainde normal dogurdum. zira beni sezeryana alin diye yalvardim. doktorum almadi. acilmam ebelerim sayesinde 4 saatte tamamlandi. dogum esnasinda ikinma allahin verdigi bir guc. sadece bagirmayin ve o gucu ikinmaya harcayin.

bana en buyuk faydasi hamilelik boyunca aldigim 10 kiloyu 1 haftada vermem oldu.eve geldim ve hemn korsr taktim. suan dogumdan onceki kilomdanda zayifim.

ilk bir hafta sut olayi sikinti. 1 hafta 1 gunluguz ve halasut problemimiz var ama gelecegine artacagina dair inancim tam. doktorlarim cok deatekve moral oldu.

Kizlar bebegin sigorta aktivasyonunu siz mi gidip yaptirdiniz internetten arastirdim otomatik oluyor 2012 den sonra die haberler var ama hastanedeki sekreter sigortaya gidip yaptircaksiniz demisti ? Bu konuda bilgi sahibi annosler beni aydinlatin lutfen.

cevabın ıcın tesekkur ederım canım hayırlısıyla bı dogursaydık cok bunaldık artık:)

darısı basımııza ıns normal dogum ıstyorum ama gelmıyo gıden gunler aleyhımıze ıslıyo sezeryana yaklasıyoruz

Nasıl korsee kullandn. Cıkmadan doktora sorim barı yarın çıkıcam inş. Ama uzanamıyorum bile çok agrım var. Oturarark daha rahat ediyorum.

Dogumunuz rahat gecmis, bebeginizi gule gule buyutun. Ben de 5 gun once dogum yaptim nisanim ogledensonra geldi, hemen ardindan sancim basladi. Araliklari saydim. 10 dakikada bir geliyordu. Dr u aradim. 10 dakikada 3 olunca gidebilirsin, bebegin hareketlerine dikkat et dedi. Doguma haftasonu oldugu icin nobetci dr girecekti. 3 saate yakin sanci cekip ne olur ne olmaz diye hastaneye gittik. Beni nst ye bagladilar. Basta hersey normaldi, acilmam 3 cm idi. Fakat birden bebegin kalp atislari alinamadi ve acilen sezaryene alindim. Yani hersey toplamda 4 saatte bitti.Simdi hastaneye iyi ki tam vaktinde gitmisiz diyorum. Hersey Allah'tan.. Allah tum bekleyenlere hayirli dogumlar versin.

ben 5.gün ancak yapabilmistim.korse giymek de çok toparlayici oluyodur eminim ama dikişlerden giyemmemki.gerci sadece bel bölgesi icinde var demi
Evet sadece bel bolgesi icin olandan giydim. Alti citcitli gogsu acij atlet tipi olanlarda giyilebilir bence

Nasıl korsee kullandn. Cıkmadan doktora sorim barı yarın çıkıcam inş. Ama uzanamıyorum bile çok agrım var. Oturarark daha rahat ediyorum.
Sadece bel icin olandan kullandim. Ilk 2 gun benim de biraz agrim vardi. Sonra gecti. Bi de korseyi giyip tualete cikmaya baslayinca baya duzeldim gercekten

İlk başta gelenler ağrısız kasılma mıydı?
Evet canım sabah 7 den neredeyse akşam 5 e kadar ağrısız kasılmaydı ama bu kasılmalarım aradı giderek azalıyo kasılma süresi uzuyo 5 de 5 cm açılmam vardı ondan sonra başladı ağrılar saat 7 den sonra 7 cm açılmayla arttı 9 gibi ıkınma hissi geldi 15 dakikada doğdu çok şükür bi de doğum anında ıkınırken çenenizi boynunuza doğru dayayıp bağırmadan ıkının Allah öyle güzel yaratmış ki o Acılı anda bile dinlenme süresi veriyo biz doktorla şakalaştık hatta ıkınma hissi geldi ıkındım Bebeğin başı çıktı ama o his gitti doktorum noldu vaz mı geçtin diyo ben gülerek eee ıkınma hissi yok diyordum ki bi daha geldi ve kızım kayıverdi içimden çok şükür Allah
herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Cnm mide yanmalarim bebek asagi inince bitmisti benimde ama 2 3 gundur bendede cok var. Cok kotu yanıyor neden acaba. Netten biraz arastirdim dogum yaklasinca olurmus guya. Ama ishal dogum habercisi senin sancilarin baslamis olabilir cnm. Gunlerimizde cok yakin benimde başlar artik ins

Ah keşke öyle olsa ama akşam biraz ağrım vardı yine hepsi uçtu gitti saatlerdir hiç bişey yok akşamdan beri kaç kere ağladım bilmiyorum bu stres bitirecek beni :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…