2014 Aralık Anneleri

Cnm simdi kesmiyo sutu. eger yuzde ellerde sisme olursa kesebiliriz dedi. Sut zehirlenmesi oluyomus cocuk. Yiyecekleri kestigim haldw cogalma olursada igne yapiyolarmis. Anne sutu alan bebeklerde boyle alerjik durumlarda 1 hafta mudahale edilmiyomus. Annenin yiyeceklerine kisitlqma gwtirilip gozlemleniyomus. Azalma olursa eger bi daha yasakliyo onu. Aman duzelsinde yemem zaten yA. Ne kadar dusuncesiz davrandim ama bendede suc var cnm. Tursu yerken onunu alamiyorum bie oturusta 1 tabak tiyorum tek basima. Zaten normaldede saglikli bisey degil curumus besindir dedi doktor.

Biraz azalma var ama cnm ya baktimda.

Cnm sen ise baslasladin mi? Bende 3 haftaya basliyorum. Gunluk ne kadar sut birakiyosun bebege. Ne kadar iciyor. Ne kadar sut sagiyorsun birde.

ben artik koymaya baslayayim diyorum dolaba sagip

Geçen hafta pazar bn de turşu yedim sıkıntı olmadı. Diğer arkadaşın dediği gibi bir başka dr a daha danış.umarım dr yanlış yönlendirmiştir seni..
Cnm her bebek farkli oluyomus zaten. Buna alerji yapar 2. Bebegine zarari olmayabilir bile dedi. Bebegin bunyesinden kaynaklaniyomus.

Benim eşim bana hayatta turşu yedirmeyiz onume koydurtmaz bile kızıyor :)

Senin ki aceleci çıktı benim ki rahat
Kg su gayet iyi manyak bu doktorlar ya. Boşuna senin de psikolojini bozuyorlar. Ayrıca her bebek tombiş olmak zorunda değil. Yaşıtlarının altına düşmesin yeter.
Aaa canım çok çok iyi sen bakma o doktora başka birine git. Bizde 60 günlükken 5 kiloyduk şimfi 75 günlük olduk muhtemelen 5.5 civarıdır. Bizim doktor sürekli ideal diyor
Bende geçen cuma gitmiştim ayın 6 nda 4860 dı bende 3 aldım şimdikini
Kızlar birde durum mesajına bebeğinizin doğum tarihini yazarsanız bebeişlerimiz hakkında daha doğru yorumlar yapabiliriz.
Yok öyle bir şey canım ya. Bak ben her gün sağıyorum. Öyle tek göğüsten 80 çıkmıyor. Bazen 140 çıktığı bazen 50 çıktığı oluyor. Standarta bağlanamaz böyle şeyler emin ol.
Aman kesecek diye çok korktum valla. Hadi inş Allah geçer. Onları besleyelim diye yemedğimiz şeyleri yiyioruz zaten :)

Cnm sen ise baslasladin mi? Bende 3 haftaya basliyorum. Gunluk ne kadar sut birakiyosun bebege. Ne kadar iciyor. Ne kadar sut sagiyorsun birde.

ben artik koymaya baslayayim diyorum dolaba sagip
7 gündür çalışıyorum canım. Ben doğum yaptığımdan beri buzluğa sürekli süt attım. Şimdi de işyerinde sağıyorum 2-3 saatte bir. Evdede emzirdikten sonra bazen sağmaya devam ediyorum. Bak hazır evdesin her emzirmeden sonra sağ. O gün sağdıklarını buzdolabında beklet aynı soğukluğa gelince topla bir şişede ya da poşette at buzluğa çok faydasını görürsün. Ben ortalama 350-450 ml içiyor. 500-50 ml arası bırakıyorum ne olur ne olmaz diye. Emzirip çıkıyorum 7:30 da. akşam 4:30 da geliyorum. Geleceğime yakın annem vermemeye çalışıyor. Direkt beni emsin diye.

Sen öyle dedin diye yazdım duruma:)

Merhabalar,
Kadınlar klubüne yeni katıldım kuzenim aynı dönemde dogum yapan anneler buluşuyor dediğinde fikir çok hoşuma gitti
Size biraz oğlumdan bahsedeyim
Toprak 22aralıkta 3580gr 52 cm epidural yöntemi ile doğdu çünkü benim çatım dar onunda başı büyüktü
Yeni doğan işitme testlerinden geçemedi, bunun üzerine hacettepede detaylı testler yapıldı ve kulaklarında orta derecede işitme kaybı oldugu ortaya cıktı önümüzdeki haftadan itibaren kulaklık kullanmaya başlıyacak Allaha şükürler olsun başka hiçbr sağlık problemi yok
Çok iştahlı bir bebek fakat benim sütüm yeterli olmuyor bu yüzden mama takviyesi yapıyoruz
Gaz sancılarımız vardı vardı diyorum çünkü sab simplexi keşfettik ve hiç problem kalmadı tavsiye ederim, tuvalet problemi oldugundada 1 çay kaşığı zeytinyağ koyuyorum bende sadece yağın asidinin yüksek olmamasına özen göstermeniz yeterli naçizane fikrim :)

Hoşgeldin canım. Maş Allah oğluşuna. Umarım işitme sorununuz da hallolur en kısa sürede.
Benim de oğlum var Eymen ismi. 5 Aralık 3260 gr 50 cm olarak epidural sez. ile oldu. Normal istememe rağmen sancım gelmedi. Suni de etki etmedi. Paşamın rahatı çok iyiymiş gelmek istemedi zorla çıkardık gibi birşey oldu :)
Burası çok iyi oluyor tüm sorunlarımızı paylaşıyoruz. Umarım sende seversin.

Canım bende calısırım diye düşünüyodum eger evde yapamazsam dye gecen yıllık izne başlamam gerekti iş yerime gittim süt sağdım dolaptan çıkardım falan normalde biberonu içen çocuk babannesine saldırıyomuş memeden emmek istyomuş nasıl üzüldüm hemen geldim emzirdim gün içerisinde hep emiyoya alısmıs kıyamam nasıl özlüyolar durum el verdiğince çalışmıycam 2 sene alcam ins paramız yeterde erkenden başlamayız en olmadı bebişin altınlarını satarız onla geçirceğim zamandan önemli değil diye kendimi avutuyorum

Hoşgeldin canim. Allah saglikli uzun ömürler versin oğluna. Baska dert vermesin. Neyseki cihaz ile halledilebilecek bisey. Biz de cok gazliydik ama gecti çok şükür.

Hem biz hem onlar özlüyor. İnş Allah durumunuz el verirde çalışmaz kendin büyütürsün. Malesef bizim ev kredimiz olduğu için takılan altınlar bile bir yere kadar idare ederdi. Birde özel sektördeyim ücretsiz izin alma durumum yoktu. Emin ellerde annem bakıyor ama insanın içi yinede rahat etmiyor. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim :)

Epidural sezeryan mı iyi cesaret banada dediler yok sakın uyutun beni dedim:)

Hoşgeldin aramıza inşallah yakın zamanda işitme sorununu halledersiniz bizimde kalça sorunumuz var kalça çıkıklığı şuphemiz var inşallah bebeklerimiz yakın zamanda iyileşirler

Epidural sezeryan mı iyi cesaret banada dediler yok sakın uyutun beni dedim:)
Evet ama epidural de işlemedi bana suni de etki etmemişti. İğne yaptılar hafif mayhoş izledim doğumu. Genel dediler asla dedim ben bebeişin çıkışını görmek istiyorum diye direttim.

Benim çıkmadı profilimde bebeğimin doğum tarihi

TAmam cnm aldim posetlerden. Ama ben gunde en fazla 150 ml atabildim dolaba. 3 gundur atiyorum. Daha fazlasi cikmaz gibi sanki cunku cok sik emiyor. uzun uyumadigi icin. Hep meme istiyo. Goguslerim cok dolu gibi olmadigi icin sabah sagiyorum bi tek Cnm. Denesem cikarmi acaba bilmiyorum. 3 hafta sonra bende baslayacm ise. Cok zor geliyor birakmak cnm ya. simdi bile dusununce aglayasim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…