İnşallah canım ya sanki 1 gecede zayıfladı çocuk. Uykusuzluktan gözleri bile ne hale geldi. Bi daha eksik eder miyim hiç ben nereye gaz damlasi oraya. Allah başka dert vermesinde gerçekten çok zor gaz illetiAh canım benim kıyamam eksik etme evinden bulundur kullanmasanda dursun ne olur ne olmaz benim ihtiyacım olmuyor kullanmıyorum ama var evimde gaz damlası çok kötü oluyor o gaz sancıları yakın zamanda kurtulursun inşallah bu gaz sancılarından
İnşallah geçer bir an önce bende etrafımdakilerden görüyorum cidden çok zor sıcak havlu falan koyuyorlar karnına devamlı hastanelerdeİnşallah canım ya sanki 1 gecede zayıfladı çocuk. Uykusuzluktan gözleri bile ne hale geldi. Bi daha eksik eder miyim hiç ben nereye gaz damlasi oraya. Allah başka dert vermesinde gerçekten çok zor gaz illeti
Sıcak havlu su torbası neler neler. Bi de benim eşimin hastane fobisi var sürekli doktora gitmek istiyorum diye kızıyor bana mikrop yuvası oralar bi gaz sancısı için gidiyoruz mahvediyorlar çocuğu diyor. Aslında haklı ama dayanamıyorum bende. Bi kere sabaha karşı zorla götürdüm. Tabii onun dediği gibi doktorda buna yapacak bişey yok idare edeceksiniz kendiliğinden geçecek dediİnşallah geçer bir an önce bende etrafımdakilerden görüyorum cidden çok zor sıcak havlu falan koyuyorlar karnına devamlı hastanelerde
Evet malesef fenilketonüri çıktı yani ilerde zihinsel engelli olabilir Allah korusun. Şimdilik değerler çok yüksek değil anne sütüne devam dedi doktor sürekli kan vercez izlemede olacak. İnşallah bu sefer düşük çıkar Rabbim yavrumu korusun çok üzülüyorum düşündükçeDaha önce bir sorun mu çıktı topuk kanında
Bizim de baya azalmıştı tam bitti derken yine ağlıyo yine kıvranıyo ilacı kestim ama evde var tabi eksik etmiyoruz ateş gaz merhem vs inşallah gerek kalmazGaz damlamız bitmişti bende artık kendi çıkarıyor gazını diye almadım damla. Ama bu gece hem kendi mahvoldu yavrum hem beni mahvettio hali gözümün önünden gitmiyor
Çok azalmıştı artık bi de kullandığımız damla açılınca 4 hafta süresi bende ihtiyaç ılynxa alırım demiştim ama eksik etmem artık. Canım senin bebeğininde sonuçları iyi çıkar inşallahBizim de baya azalmıştı tam bitti derken yine ağlıyo yine kıvranıyo ilacı kestim ama evde var tabi eksik etmiyoruz ateş gaz merhem vs inşallah gerek kalmaz
Canim gecmis bir olsun bende hamileligimden beri dış ağrısı çekiyorum kanal tadevisi ve dolgum olcakti.dış hekimim bebek üç aylık olsun biraz süt sağ üç saatten sonra emzirebilirsin demisti.sali günü gittim yaklaşık üç saatten sonra emzirdim bu salı yine gidecem süt sagdiktan sonra sorun olmaz canımKızlar dişim çok kötü kanal tedavi falan olması gerekiyor hamileyken yapılmadı tabi yani bir yıldır çekiyorum ne zaman yapılıyor bi sakıncası var mı acaba malum bizim doktor manyak çıktı bişey sorulmuyo siz biliyomusunuz
İnşallah iyi çıkar sonuçların canım bize iyi yada kotu diye bişey demediler kotu çıkınca soyluyorlarmıEvet malesef fenilketonüri çıktı yani ilerde zihinsel engelli olabilir Allah korusun. Şimdilik değerler çok yüksek değil anne sütüne devam dedi doktor sürekli kan vercez izlemede olacak. İnşallah bu sefer düşük çıkar Rabbim yavrumu korusun çok üzülüyorum düşündükçe
Evet bişey çıkınca arıyolar üç kere daha veriyosun emin olunca Ünv hastanesine gönderiyolarİnşallah iyi çıkar sonuçların canım bize iyi yada kotu diye bişey demediler kotu çıkınca soyluyorlarmı
Öyle yapıyım o zaman dişçi de çok uzak bi sürü iş yaa hiç sevmiyorum şu diş olayını çok da iyi bakarım ama hamilelikte ipin ucu kaçtı malesefCanim gecmis bir olsun bende hamileligimden beri dış ağrısı çekiyorum kanal tadevisi ve dolgum olcakti.dış hekimim bebek üç aylık olsun biraz süt sağ üç saatten sonra emzirebilirsin demisti.sali günü gittim yaklaşık üç saatten sonra emzirdim bu salı yine gidecem süt sagdiktan sonra sorun olmaz canım
Anladım iyi çıkar sonuçların inşallah canım ALLAH ım bebeklerimize sağlık versinEvet bişey çıkınca arıyolar üç kere daha veriyosun emin olunca Ünv hastanesine gönderiyolar
İlk resimdeki fili daha ince bi iple örebilirmisin br de ne kadar fiyatı?Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.
İstediğiniz şekilde örebiliriz fiyat 25 tlİlk resimdeki fili daha ince bi iple örebilirmisin br de ne kadar fiyatı?
İlk resimdeki fili daha ince bi iple örebilirmisin br de ne kadar fiyatı?[/
11.sıradaki ayakkabı ve hırka olan fiyatı nedir birde ona atkıyla bere orebilir misiniz onlara takımBebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.
Evet her türlü ekleme yapabiliriz mesaj yoluyla yanıtladım.11.sıradaki ayakkabı ve hırka olan fiyatı nedir birde ona atkıyla bere orebilir misiniz onlara takım
11 çok tatlı gerçekten tam prenses gibi :)11.sıradaki ayakkabı ve hırka olan fiyatı nedir birde ona atkıyla bere orebilir misiniz onlara takım
Evet eşime dedim bak şunlara dedim oda onu beğendi bakalım yaptırabilirim büyük ihtimalle11 çok tatlı gerçekten tam prenses gibi :)
Benim oğlumdada çok konak vardı.zeytinyağı denedim hiçbir etki etmedi.mustelanın konak şampuanı var onu aldım hiçbirşeyi kalmadı.zeytinyağı tek başına hiçbir işe yaramıyor bence.
Bende yavas yavas birakayim diorum once gunde 2 sonra 1 sonra bitakacak bakalim yavas yavasGaz damlamız bitmişti bende artık kendi çıkarıyor gazını diye almadım damla. Ama bu gece hem kendi mahvoldu yavrum hem beni mahvettio hali gözümün önünden gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?