2014 Aralık Anneleri

İnşallah canım ya sanki 1 gecede zayıfladı çocuk. Uykusuzluktan gözleri bile ne hale geldi. Bi daha eksik eder miyim hiç ben nereye gaz damlasi oraya. Allah başka dert vermesinde gerçekten çok zor gaz illeti

İnşallah canım ya sanki 1 gecede zayıfladı çocuk. Uykusuzluktan gözleri bile ne hale geldi. Bi daha eksik eder miyim hiç ben nereye gaz damlasi oraya. Allah başka dert vermesinde gerçekten çok zor gaz illeti
İnşallah geçer bir an önce bende etrafımdakilerden görüyorum cidden çok zor sıcak havlu falan koyuyorlar karnına devamlı hastanelerde

İnşallah geçer bir an önce bende etrafımdakilerden görüyorum cidden çok zor sıcak havlu falan koyuyorlar karnına devamlı hastanelerde
Sıcak havlu su torbası neler neler. Bi de benim eşimin hastane fobisi var sürekli doktora gitmek istiyorum diye kızıyor bana mikrop yuvası oralar bi gaz sancısı için gidiyoruz mahvediyorlar çocuğu diyor. Aslında haklı ama dayanamıyorum bende. Bi kere sabaha karşı zorla götürdüm. Tabii onun dediği gibi doktorda buna yapacak bişey yok idare edeceksiniz kendiliğinden geçecek dedi

Daha önce bir sorun mu çıktı topuk kanında
Evet malesef fenilketonüri çıktı yani ilerde zihinsel engelli olabilir Allah korusun. Şimdilik değerler çok yüksek değil anne sütüne devam dedi doktor sürekli kan vercez izlemede olacak. İnşallah bu sefer düşük çıkar Rabbim yavrumu korusun çok üzülüyorum düşündükçe

Gaz damlamız bitmişti bende artık kendi çıkarıyor gazını diye almadım damla. Ama bu gece hem kendi mahvoldu yavrum hem beni mahvetti o hali gözümün önünden gitmiyor
Bizim de baya azalmıştı tam bitti derken yine ağlıyo yine kıvranıyo ilacı kestim ama evde var tabi eksik etmiyoruz ateş gaz merhem vs inşallah gerek kalmaz

Bizim de baya azalmıştı tam bitti derken yine ağlıyo yine kıvranıyo ilacı kestim ama evde var tabi eksik etmiyoruz ateş gaz merhem vs inşallah gerek kalmaz
Çok azalmıştı artık bi de kullandığımız damla açılınca 4 hafta süresi bende ihtiyaç ılynxa alırım demiştim ama eksik etmem artık. Canım senin bebeğininde sonuçları iyi çıkar inşallah

Canim gecmis bir olsun bende hamileligimden beri dış ağrısı çekiyorum kanal tadevisi ve dolgum olcakti.dış hekimim bebek üç aylık olsun biraz süt sağ üç saatten sonra emzirebilirsin demisti.sali günü gittim yaklaşık üç saatten sonra emzirdim bu salı yine gidecem süt sagdiktan sonra sorun olmaz canım

İnşallah iyi çıkar sonuçların canım bize iyi yada kotu diye bişey demediler kotu çıkınca soyluyorlarmı

Öyle yapıyım o zaman dişçi de çok uzak bi sürü iş yaa hiç sevmiyorum şu diş olayını çok da iyi bakarım ama hamilelikte ipin ucu kaçtı malesef

Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.

Gaz damlamız bitmişti bende artık kendi çıkarıyor gazını diye almadım damla. Ama bu gece hem kendi mahvoldu yavrum hem beni mahvetti o hali gözümün önünden gitmiyor
Bende yavas yavas birakayim diorum once gunde 2 sonra 1 sonra bitakacak bakalim yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…